sâmbătă, 12 decembrie 2015

SFÂNTA EVANGHELIE , DIN ZIUA SFÂNTULUI MARE IERARH SPIRIDON, MARE FĂCĂTOR DE MINUNI !


                 La  12 Decembrie  2015,

  Sfântul  Spiridon ,Mare  Făcător de Minuni !

                                               La  Utrenie ,

                    Sfânta Evanghelie ,
          de la Sfântul  Evanghelist  Ioan ! 
                          (X, 9-16 )

Zis-a Domnul : Eu sunt uşa; dacă va intra cineva prin Mine , se va mântui ;şi va intra şi va ieşi , şi păşune va afla. Furul nu vine decât numai să fure, să junghie şi să piardă . Eu am venit ca oile Mele să aibă viaţă , şi s-o aibă din belşug . Eu sunt păstorul cel bun;păstorul cel bun îşi puine viaţa pentru oile sale . Iar cel plătit, care nu este păstor şi ale cărui oi nu sunt ale lui , când vede lupul venind, lasă oile şi fuge , iar lupul răpeste şi risipeste oile. Cel plătit fuge , pentru că este plătit şi nu-l doare inima de oi . Eu sunt păstorul cel bun şi cunosc oile Mele  şi ele Mă cunosc pe Mine, aşa cum Mă cunoaste pe Mine Tatăl şi Eu cunosc pe Tatăl; şi Eu îmi dau viaţa pentru oile Mele. Mai am şi alte oi , care nu sunt din staulul acesta ; şi pe acelea trebuie să le aduc ; ele vor asculta de glasul Meu şi va fi o turmă si un păstor.
Slavă  Ţie Doamne, Slavă Ţie !
                                AMIN !

      La Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie ,

     SFÂNTA  EVANGHELIE de la LUCA !
                    (VI, 17 - 23 ) 

În vremea aceea a stat Iisus la loc şes ,unde erau mulţi dintre ucenicii Săi şi mulţime de popor din toată Iudeea , din Ierusalim şi de pe lângă Marea Tirului şi a Sidonului , care veniseră să-L asculte şi să se tămăduiască de neputinţele lor. Şi cei bântuiţi de duhuri necurate se vindecau şi tot poporul căuta să se atingă de Dânsul, căci ieşea din Dânsul o putere , care vindeca pe toţi. Atunci El, ridicându-şi ochii spre ucenicii Săi, le-a zis : Fericiţi sunteţi voi , cei săraci , căci a voastră este Împărăţia Lui Dumnezeu . Fericiţi sunteţi voi, care flămânziţi acum, căci vă veţi sătura. Fericiţi sunteţi cei care plângeţi acum, căci veţi râde. Fericiţi veţi fi când vă vor urâ pe voi oamenii, şi când vă vor izgoni dintre ei , şi vă vor batjocori , şi vor lepăda numele vostru ca un rău din pricina Fiului Omului . Bucuraţi-vă în ziua aceea şi săltaţi , căci iată, plata voastră multă este în Ceruri. 
SLAVĂ  ŢIE  DOAMNE, SLAVĂ  ŢIE !
                           AMIN !

                   Dragii mei, 

Bucuraţi-vă  şi vă veseliţi, căci peste doar câteva zile, Cerul si Pământul, va răsuna cu adevărat de COLINDE SFINTE.
Sus în Cerul Sfânt, Îngerii cântă Pruncului născut si Prea Curatei Fecioarei Maria, iar noi, aici pe Pământ, să aducem Colinde şi cântece de Slava si de mulţumire Lui Dumnezeu, şi Maicii Domnului, pentru toate câte ne-a dăruit si ne dăruieste.
                        
Pentru că suntem sănătosi si vedem zilnic lumina Soarelui , pentru că ne bucuram de aerul curat si de toate Minunile si frumusetea Lucrului Mâinilor Lui Dumnezeu !
                       Cu dragoste, Maria

12 comentarii:

  1. Va multumesc din suflet doamna Maria, ca zi de zi spuneti cuvantul Lui Dumnezeu si treziti constiintele semenilor nostri, chiar daca unii sunt mai indaratnici si nu pricep sau nu inteleg, pana la urma tot se intorc oile la Pastorul lor. Va multumesc! Chiar daca v-am spus si eu si v-am aratat, eu nu am intervenit si nici nu am sa intervin vreodata asupra liberului vostru arbitru, dar doamna Maria va mai cearta si va mai altoieste cu nuielusa cuvantului bun al Domnului, ca o mama buna ce vrea sa aduca pe calea cea buna pe copiii mai nazdravani si indaratnici. Mult ma bucur pentru fiecare suflet si constiinta care se intoarce la Domnul. Era o oita ratacita si indaratnica, care spunea intr-o postare ca extraterestrii nu exista sau ca sunt demoni si ca nu exista scris in cartile sfinte despre ei, si ca parintele Cleopa a spus ca sunt necuratii satanei. Iaca inususi Domnul Iisus Hristos in Sfanta Scriptura va spune despre ei dar trebuie sa aveti ochi sa vedeti, urechi sa auziti si minte sa pricepeti. Tot ce aveti nevoie si toate raspunsurile la intrebarile voastre acolo in Biblie le veti gasi. Iata si raspunsul Domnului referitor la extraterestri: "Eu sunt păstorul cel bun şi cunosc oile Mele şi ele Mă cunosc pe Mine, aşa cum Mă cunoaste pe Mine Tatăl şi Eu cunosc pe Tatăl; şi Eu îmi dau viaţa pentru oile Mele. Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc; ele vor asculta de glasul Meu şi va fi o turmă si un păstor." Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Expresia “alte oi” se referă la ne-evrei şi nu la extratereştri. Învăţăturile lui Iisus au produs dezbinări între evrei (“Iarăşi s-a făcut dezbinare între iudei, pentru cuvintele acestea” – Ioan 10:19), pentru că aceştia credeau că mântuirea de la Dumnezeu era doar pentru ei. Dar, Iisus le-a spus că mântuirea va fi pentru întreaga umanitate, deci şi pentru alte “oi”. Dar asta nu inseamna ca nu exista extraterestrii.

      Ștergere
    2. Adica celelalte oi sunt extraterestrii ? Banuiesc ca este o gluma. Iisus vorbea cu evreii cand le zicea "mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta". Oile din alt staul nu se refera la extraterestrii ci la cei care nu erau din neamul lui Israel dar erau inca pagani. Sa nu uitam ca la inceput, apostolii fiind evrei, credeau asa cum era traditia ca mantuirea este doar pentru poporul lui Israel. Chiar Petru spune in Faptele Sfintilor Apostoli, cap 10, versetul 28 - Voi stiti ca nu se cuvine unui barbat iudeu sa se uneasca sau sa se apropie de cel de alt neam, dar mie Dumnezeu mi-a aratat sa nu numesc pe nici un om spurcat sau necurat. Deci Iisus vrea sa zica ca si celelalte oi se pot mantui. Este clar si neinterpretabil. Plus ca extraterestrii nu pot trece prin pereti asa cum mai citeam pe aici. Dar demonii care sunt entitati energetice si sunt in alta dimensiune pot trece prin materie.

      Ștergere
    3. Pentru mintea omului, adevarat pare o gluma, mai ales pentru cei din evul mediu si din acele vremuri care nu intelegea nimic din ce le spunea Mantuitorul. Din pacate nici la ora actuala mintea omului nu a evoluat atat de mult pe cat credem noi, si inca mai avem gandire si conceptii ca acum 2000 de ani. Cand vkrbea Domnul de oile din alt staul vorbea de creatia Lui, a Sfintei Treimi din acest univers, din universurile paralele si din universurile din celelalte dimensiuni. Cand a venit pe Pamant sa ne mantuiasca, nu a venit sa-i mantuiasca doar pe evrei. Cand a spus despre oile din acest staul, se referea la oile de pe planeta Pamant. Toata planeta este un staul. Referitor la fiintele energetice si organice sau hibrizii, v-am mai explicat. Adevarat extraterestrii pot sa treaca prin pereti, fiindca pentru ei materia organica, pentru cei inalti, nu este decat informatie, cod binar. Doar omul are oprelisti fiindca nu vede dincolo de zidul pe care si-l creaza si pe care si-l impune singur. Extraterestrii pot trece prin zid, fiindca se pot transpune in alta dimensiune. Daca in aceasta dimensiune este un zid, in cealalta nu este. Va monitorizeaza din alta dimensiune. Voi nu ii vedeti dar ei va vad. Treceti prin ei dar nu-i vedeti fiindca ei sunt in alta dimensiune. Nu ma intrebati de unde stiu, dar stiu, si nu am citit in carti si nici nu am vazut in filme. Pentru Luc, da, pot spune ca mi-am dat doctoratul in extraterestri, diverse specii, specii pe ca nu le-ati vazut in filmele care vi le arata ca sa va obisnuiasca, cu imaginea lor si acelasi lucru pot sa-ti spun si despre demoni si ingeri. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea! P.S.: Luc bea un pahar de apa si linistestete, mai e putin si vei vedea si vei intelege. Nu te mai agita atat cautand raspunsuri si atunci cand le gasesti sa le negi. Nu te ajuta. Deschide-ti mintea inima si sufletul si ai sa vezi si ai sa intelegi mai mult decat pricepi acum. Toatr cate sunt, sunta peste capacitatea ta de intelegere si informatia nu o poti asimila. E prea mult pentru mintea omeneasca. Accepta ceea ce primesti si incearca sa intelegi si atat si va fi bine pentru tine. Altfel vei fi coplesit.

      Ștergere
    4. Imi pare rau pentru tine, dar n-am scris eu mai sus.
      Chiar ma mir ca Dumnezeu, cu care vorbesti, nu ti-a spus asta.
      Si ma mai mir ca nu stii ca extraterestrii au alte fiinte de lumina, nu Isus, care au grija de ei.

      Ștergere
    5. Stiam Luc, ca nu erai tu cel de sus, dar ztiind ca ai probleme grave de perceptie, am prevazut dinainte ca vei interveni, si ti-am raspuns la contestatiile pe care le-ai fi avut la ceea ce am scris. Dar cum tiam mai spus, e greu de tot cu tine, chiar imposibil. Daca vrei sa stii ce ti-am spus mai sus e de la extraterestrii mei, ce despre care ai ras ca deseneaza pe pereti si in scrumiera. Cand o sa se arate o sa te viziteze un blanos de 2.5 m. Sa nu te temi. Eu am sa-l trimit la tine sa te apere de ce va fi, findxa imi esti drag, indaratnic dar simpatic. Cat despre extraterestrii care au alti Iisusi de lumina si alt dumnezei decat Dumnezeul nostru, poate ai alte informatii si alte surse de la extraterestrii tai. Nu stiu cu ce specii comunici tu si iti dai doctoratul, dar poate ma luminezi si pe mine, pe noi. Spre deosebire de tine eu sunt deschis la orice informatie si m-as bucura sa ma iluminezi. Dumnezeu sa va binecuvanteze. Amin.

      Ștergere
    6. Iar n-ai inteles nimic.
      Esti repezit, orgolios si ai o energie negativa.
      Ai grija ca ce e langa tine poate ca nu e de la. Dumnezeu.

      Ștergere
    7. Dragă Anonim cu pozele, hai că încerc să-ți mai explic o dată.

      Tu scrii ca primesti mesaje sub formă de imagini de la extratereștri. Ti se pare atât de tare chestia asta și atât de nemaipomenită, încât crezi că eu și alții de aici nu credem și te luăm la mișto. Crezi că ești cel mai tare și vai, ce ne vom mai speria noi de ei. Crezi că "e prea mult pentru mintea omeneasca".

      Eu am încercat însă încă de la început să-ți spun că sunt oameni care vorbesc cu ființele de lumină din cer. Cu cei de sus de tot, din dimensiuni superioare extratereștrilor. Și vorbesc, nu numai primesc mesaje, viziuni, vise, frânturi de fraze. Vorbesc, adică îi cheamă când au nevoie, ziua sau noaptea, și poartă un dialog, adică întreabă și li se răspunde.

      Oamenii aceștia știu ce vorbesc, nu își dau cu părerea.

      Ștergere
    8. Draga Luc, iarta-ma cat-ti spun, dar daca dai reply la comentariile tale este grav deja. Esti inca in stare incipienta si ai timp sa te tratezi. Nu inteleg nimic din ce vrei tu sa-mi explici fiindca nimic din ce incerci sa-mi explici nu are nicio legatura cu mine. Nu inteleg ce vrei sa-mi demonstrezi din ceea ce am spus eu. Nu-mi amintesc sa ma fi autoproclamat Dumnezeu sau atotstiutorul. Nu-mi amintesc sa te fi obligat sau sa fi incercat sa te manipulez sau sa te fac sa crezi ceva impotriva vointei tale sau sa intervin asupra liberului arbitru al vreunui seaman de-al nostru. Intotdeauna v-am trimis sa cautati raspunsuri la intrebarile voastre cu puterea gandirii voastre si cu, constiinta voastra in Cuvantul Lui Dumnezeu si acel loc este Biblia si nu in interpretarea unuia sau altuia. Nu am afirmat niciodata ca eu sunt cel mai luminat de pe pamant si ca nu mai sunt si altii mai evoluati sau luminati in constiinta decat mine, sau care comunica, cu Dumnezeu sau alte fiinte extraterestre. Chiar te-am rugat sa ma luminezi si pe mine cu, cunostintele tale iluminate. Ilumineaza-ma, sunt deschis la orice informatie. Daca ii cunosti pe acei iluminati si evoluati care comunica, cu Divinitatea si alte entitati, invitai pe blogul doamnei Maria ca sa ne lumineze si pe noi, mai ales acum caci e mare nevoie de ei. Eu am spus doar ceea ce mi s-a spus si v-am aratat ceea ce mi s-a aratat si nu am adaugat nimic de la mine asa cum face si doamna Maria. Mai mult, nu v-am spus ce este in poze, sa va explic ce este acolo ca sa nu credeti ca va influentez in vreun fel. V-am lasat sa vedeti singuri. Arata acelor evlouati pe care ii cunosti acele poze si sa ma contacteze si pe mine sa-mi spuna ce vad. Chiar as dori sa-i cunosc. Ai mail-ul meu. Spune-le sa ma contacteze. Ma ataci continu si nu inteleg de ce. Pe doamna D care are un gram de adevar in ceea ce spune si un mare ghiveci in ceea ce expune din prea multa informatie acumulata devenita un mare amalgam in perceptia sa si in faptul ca incearca sa schimbe constiinte pe frecvente negative intr-un mod ahresiv, taci malc, nu zici nimic. Despre Duhul Sfant de 60 de ani intrupat in om care in 2012 s-a facut cunoscut si asteapta sa i se inchine Vaticanul de atunci si nu mai stie nimeni de el de 3 ani, nu zici nimic? De Zamolxis care se crede Hristos intitulandu-se "Fiul Omului", nimic? Atunci de ce faci ciocul mic cand e vorba de cei care schimba constiinte in mod agresiv si se cred Hristosi, profeti sau atotsiutori si eu care oti spun sa-L cauti pe Dumnezeu in Cuvantul Lui, sa asculti Cuvantul Lui si nu pe al meu sau al altora. Patriarhul spune sa ascultati de biserica, iar eu va spun sa ascutati de Dumnezeu, iar tu ma ataci continu. Care dintre noi este frustrat si agresiv?

      Ștergere
    9. Reciteste tot ce ai scris si poate ai sa intelegi de ce ti-am raspuns asa.

      Ștergere
  2. sfant sfant sfant esti dzeu meu cel sfant dzeu e mare dzeu exista dne fii binecuvantat si laudat aliluia amin dne ocrotestei pe romani si pe noi toti locuitori planetei ferestene de rau si de necaz iartane dne pt tot rau nostru si pt toate pacatele noastre multe si nenumarate cat stelele de pe cer amin

    RăspundețiȘtergere