duminică, 20 decembrie 2015

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! 17 CADAVRE AU FOST DESCOPERITE ÎN SUDUL MEXICULUI !

                                                                    Dragii mei, 

Scriam în după amiaza zilei de 15 decembrie 2015, un articol in care spuneam ca ,vor fi descoperite mai multe schelete umane, mai multe cadavre umane.
Din păcate dragii mei, iata ca si aceasta nenorocire s-a adeverit:
  1. Mexic: 17 cadavre, descoperite într-un canion din...

    24news.md/ro/article/mexic-17-cadavre-descoperite-intr...
    Mexic: 17 cadavre, descoperite într-un canion din statul Guerrero; Categorii. ... în sudul Mexicului, au anunţat marţi autorităţile judiciare naţionale, ...
  2. 17 cadavre, găsite de polițiști într-o groapă...

    www.reporterntv.ro/flux/17-cadavre-gasite-de-politisti...
    17 cadavre, găsite de ... Un număr de 17 corpuri, ... în sudul Mexicului, au anunțat autoritățile judiciare naționale, potrivit AFP. ...

Descoperire macabră în sudul Mexicului: 17 cadavre putrezite, găsite într-un canion 
                         15 Decembrie 2015, ora 15,40 !
                                              Dragii mei, 

În aceasta după amiază,în timp ce ma odihneam puţin,( deoarece curentul electric a lipsit cu desavârsire,asa e la noi în România), am văzut spre Sud-Est ,ceva ce m-a cutremurat.
Dragii mei, vedeam spre Sud-Est, cum se ridică de jos de la Pământ, un Schelet uman care, pentru a-l recunoaste avea şi o umbra densa deasupra capului,ce reprezenta o pălărie, semn că ,fusese bărbat în timpul vietii.
                         ... păstrează în camere şerpi imenşi sau schelete umane reale
După ce, acea forţă nevăzută a ridicat scheletul bărbătesc în picioare , o altă forţă nevăzută, ridică un alt Schelet ,ce se afla în dreapta Scheletului bărbătesc.
Cel de-al doilea Schelet, nu mai avea deaspra capului umbra densa ,ce ar fi reprezentat o pălărie, semn că, s-ar putea sa fi fost scheletul unei femei. 
Dragii mei, după ce aceste două schelete umane au fost ridicate la vertical de acea forţă nevăzută, de jos de la Pământ, a început să se ridice, craniu după craniu.
Toate craniile ,care apăreau precum ciupercile după ploaie, erau umane. 
                Arheologii au descoperit în Egipt dovezile unei epidemii devastatoare ...
Dragii mei, din nefericire, vom auzi de două sau mai multe schelete umane, care vor fi descoperite înspre Sud-Est.
Unde anume, locul si ziua, eu nu le cunosc ; nu mi-au fost descoperite.
Dar veti vedea că în timp, ceea ce mi s-a arătat ,va fi întocmai descoperite.
Noi dragii mei, să încercăm a fi mai buni, mai ales în aceasta perioda premergatoare SFANTULUI  CRACIUN.
Să mergem la Sfanta Biserica, sa ne spovedim , sa ne împărtăşim si sa dăruim din puţinul nostru si celor mai necăjiţi decât noi.
 Şi veti vedea dragii mei,că vom primi înzecit înapoi, de la Bunul Dumnezeu si de la Măicuţa Domnului,cărora Li se cuvine,toata cinstea ,slava si închinarea,Amin.  
                                    Cu dragoste, Maria. 

 Iata si Informatia mai pe larg :

Mexic: 17 cadavre descoperite într-un canion

Publicat: Miercuri, 16 Decembrie 2015 06:19 // Actualizat: Miercuri, 16 Decembrie 2015 06:19 // Sursa: romaniatv.net

Un număr de 17 corpuri, dintre care unele parțial calcinate, au fost descoperite marți într-un canion din statul Guerrero, în sudul Mexicului, au anunțat marți autoritățile judiciare naționale, potrivit AFP.
.
 Corpurile au fost descoperite într-o zonă rurală a comunei Chichihualco, la circa 20 de kilometri de capitala acestui stat, în urma unui apel telefonic anonim. "Nouă corpuri erau întregi, iar alte opt corpuri erau pe jumătate calcinate", a precizat o sursă din cadrul biroului Procurorului General.
Până în prezent, identitatea victimelor nu a putut fi stabilită. Statul Guerrero este frecvent scena violențelor pentru controlul traficului de droguri. În septembrie 2014, în acest stat au dispărut 43 de studenți ai unei școli din Ayotzinapa care, potrivit versiunii oficiale, au fost predați de poliția municipală din Iguala unui cartel al drogurilor ce i-ar fi ucis și aruncat la o groapă de gunoi.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/mexic-17-cadavre-descoperite-intr-un-canion_263127.html#ixzz3uod8WU3i

Descoperire macabră în sudul Mexicului: 17 cadavre putrezite, găsite într-un canion

Un număr de 17 corpuri, dintre care unele parțial calcinate, au fost descoperite marți într-un canion din statul Guerrero, în sudul Mexicului, au anunțat marți autoritățile judiciare naționale, potrivit ... [citeste]

Actualizata la: 16 dec 2015
Ziarul: Antena 3
Link stire: http://www.antena3.ro/externe/descoperire-mexic-cadavre-canion-330152.html

Un comentariu:

  1. DA!CFRA 17 CORESPUNDE BIBLIC RAPIRI IN VAZDUH,DAR AICI A FOST LUCRAREA DIAVOLULUI,SAU AL CUIVA CARE A VRUT CA SA INPLINEASCA CEEA CE SCRIE IN SFINTELE SCRIPTURI(CEVA MISTIC)POATE CA ESTE UN INCHINATOR AL DIAVOLULUI SI A VRUT SA OFERE CA JERTFA LUI SATANA CELE 17 TRUPURI UMANE GASITE AICI.
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere