luni, 7 decembrie 2015

ROMÂNIA ! LUMINEAZA-TE , LUMINEAZĂ-TE , NOULE IERUSALIME !

                        Noapte de 1 - 2 Decembrie 2015,ora 1,25 !
                          
                                                Dragii mei,                           

               "Luminează-te , Luminează-te,Noule Ierusalime ! 
     Că Slava Domnului,peste Tine a răsărit !" 

Aşa spunea un glas Divin,un glas ce venea din Cerul Sfânt!
Moment în care ,văd cum coboară din Cer  un nor albastru violet,un nor catifelat si transparent , care mă-nconjoară chiar daca eram în faţa calculatorului.
Acest nor,m-aprins în mijlocul lui,si-l vedeam peste tot în jurul meu.
                                         
Apoi , văd cum deasupra capului meu,mai sus de plafonul care nu mai era,văd nor oval,rupt ca din Soare, un nor auriu -argintiu din care începe a ploua asupra mea,cu stele aurii-argintii.  
Simteam o căldură sufletească Divină, şi îmi doream ca această Minune sanu se mai termine.
Desi eram cu ochii pe monitor,vedeam deasupra capului meu,ploaia de stele aurii-argintii,care m-au învăluit.
Glasul Divin,răsuna atât în Cer,cât şi pe Pământ, rostind aşa : 

                    "România,viitorul  al Doilea Ierusalim!
                Luminează-te,Luminează-te ,Noule Ierusalime,că Slava  Domnului peste Tine a răsărit!"  
                       
Iar pe Cer,în locul norului ca de Soare care se transformase în Stele,a apărut O Sfanta Cruce alba,si foarte stralucitoare.
                                                ,
Crucea Sfanta  a rămas pe Cer preţ de câteva secunde ,după care a disparut ca si prin topire.
Iar eu dragii mei, m-am grabit a scrie în caietul de suflet,dar acum ,v-am împărtăşit şi vouă aceasta mare si uimitoare Minune.
Dumnezeu si Măicuţa Domnului să reverse asupra voastra si a noastra a tuturor,Mila si Dragostea Sa si să ne întărească în Credinţă,ca să putem a avea răbdare si sa asteptam cu dragoste infinită,Venirea  Sa în Noul Ierusalim - România.Amin!
                                     Cu dragoste,Maria. 

34 de comentarii:

  1. Ma bucur cind citesc astfel de mesaje.Numai ca nu inteleg daca nu cumva ar trebui ca noi, romanii sa avem o viata mai usoara,daca Romania este pamint ales (special).
    De la 1989 incoace s-a distrus tot. Milioane de romani sint in strainatate in cautarea unui loc de munca,iar cei de aici lucreaza pe salarii foarte mici,bineinteles ,cei care au reusit sa gaseasca ceva.
    Nu inteleg cum lucreaza Divinitatea in ceea ce priveste Romania.O sa fie o trecere brusca de la actualul stadiu la cel special ales de Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta cruce am visat'o eu in noaptea asta si puhoi de lume coborau din autocare mergeau la nus ce meci de fotbal sau concert incercam sa le spun ca nu e de bine dar erau prea ocupati sa ma bage in seama.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca Dumnezeu permite ca din Romania sa se fure ce se poate si ce se vede - cu Pamantul Sfant al Tarii nu poate sa plece nimeni - ca romanii sa isi dea seama ca bogatiile care conteaza nu sunt cele materiale. Bogatiile adevarate sunt suflete si spirite curate, care stiu, in primul rand, sa iubeasca si sa ierte, curat si din tot sufletul. Cand vom intelege asta, Dumnezeu ne va da si bogatiile materiale inapoi. Fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumos ce scrieti.... Numai ca ,poate ca nu stiti, astia au vandut si pamintul tarii. Sint din multe tari europene ,chiar si Israel ,care au cumparat pamint!

      Ștergere
    2. Au cumparat pamantul, dar nu il pot duce nicaieri. Stiu ca s-a vandut prea mult pamant, dar nu se poate dezmembra si vinde, si nici nu il pot cara in tara lor. De-a lungul istoriei l-au folosit romanii, turcii, fanariotii, austro-ungarii etc. Poate au luat si cu ei, sa-si puna flori in ghivece in tara lor, ca tare e roditor. Dar tot al nostru e. In rest, sa fure ce vor. Cu tot ce fura de aici e ca si cu aurul dacilor - poarta blestem asupra lor. Nu le va folosi nimic din ce iau material de aici, poate doar pe termen foarte scurt. Dumnezeu si entitatile superioare nu ne vor lasa, atata timp cat noi ne vom schimba in bine in interiorul nostru. Fiti binecuvantati!

      Ștergere
  4. Lucruri mari si minunate aflam de la dumneavoastra Doamna Maria. Va doresc sanatate si putere de a ne arata cat mai multe din mesajele divine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este, ROMINIA este pamint SFINT.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se aude glas cu tărie, care strigă: cine va vorbi pentru Mine?
    Iată, suflu duh de trezire peste popoare, să trezesc duhul descoperirilor peste înţelepţii pământului, ca să ştie că Eu sunt Dumnezeu. Vin să netezesc potecile, vin să curăţ pământul şi să-l adăp apoi, ca să răsară peste el iarbă nouă şi grasă şi să hrănesc încă o dată mulţimile. Vin curând, şi plata Mea este cu Mine. Nimic nu împlinesc fără să descopăr taina Mea proorocilor.
    Ierusalime care omori pe prooroci şi nimiceşti pe cei trimişi ai Mei! Iată, vin să Mă desăvârşesc. Să audă popoarele şi limbile că vin cu Ierusalimul cel de sus să-l aşez pe pământ şi să pun în mijlocul lui cele scrise în carte. Vin să aleg iarăşi Ierusalimul.
    Iată glasul Domnului peste pământ! Scrie şi dă de ştire ce grăieşte Domnul. Duhurile lui Dumnezeu suflă peste pământ, şi cine se încumetă să-Mi tulbure planurile? Să vină să se lupte cu Mine, să vină şi să judece între Mine şi via Mea.
    Vai celor ce numesc lumina întuneric, şi întunericul lumină, care zic amarului dulce, şi dulcelui amar! Vine Domnul şi munţii se clatină şi nimiceşte Babilonul!
    O, cum ai căzut tu din cer, tu, care ziceai că-ţi vei aşeza sălaşul în muntele Meu cel sfânt! Iată, te-am azvârlit la pământ ca pe o ramură fără preţ. Iată, vine după tine un rege cu dreptatea Mea, şi ochii celor care văd nu vor mai fi închişi.
    Cei slabi la inimă, întăriţi-vă şi nu vă temeţi! Eu voi merge înaintea unsului Meu şi voi zdrobi încuietorile cele de fier, că dintr-un ţinut de departe chem un om ca să împlinească planul Meu.
    Scoală-te, România Mea! Ridică-te, iubito! Scutură-ţi jugul şi vino spre mărire, o, cetatea iubirii Mele! Nu mai plânge, iubito, că vaiul trece; mai e un ceas. Iată, răsare soare nou şi florile se desfac şi Eu vin să te fac mireasă, vin să te iubesc şi să te aşez întru glorie, şi toţi prietenii te vor vedea şi vor umbla întru strălucirea ta, iubito, că aşa stă scris despre tine, că regi vor umbla întru mărirea ta. Vine Domnul să Se odihnească peste tine, că iată, întru tine binevoiesc.
    Te-au cântat poeţii tăi, te-au cântat păgânii tăi şi n-au ştiut de ce te cântă, iubito. Duhurile Mele suflau dis-de-dimineaţă peste tine şi îţi trezeau cântecul de iubire, şi cântai, o, cetate iubită, cântai cântecul tău de iubire, şi erai frumoasă şi cântai.
    Au trecut peste tine nori şi ceaţă şi îţi schimbau frumuseţea, şi râsul tău înceta atunci, dar nici o ispită n-am lăsat-o să treacă peste puterea ta. Duhul Meu, ca un bucium Se trezea dis-de-dimineaţă şi suna cu jale şi ridicam din tine pe vitejii Mei şi le încingeam mijlocul şi te eliberam de sub povară, şi, apoi, din nou zâmbeai, iubito, că de la naştere te-am iubit şi te-am sortit să fii a Mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar când a venit iarna peste tine, a căzut o zăpadă grea şi te-a acoperit, iubito, şi ai murit aproape de tot. Şi te-ai zbătut în sângele tău şaptezeci de ani (1921-1991, n.r.) şi s-a făcut zăpada roşie de sângele tău. Şi am trecut pe lângă tine, şi erai goală, iubita Mea, şi Mi-am dezbrăcat veşmântul şi te-am învelit, că Mi-am adus aminte de tinereţea ta, când erai frumoasă şi albă. O, că te-au robit străinii şi te-au necinstit, că ţi-au făcut lege şi te-au silit să te tai împrejur, dar Domnul îi va smeri, şi ei ţi se vor închina la picioare, ca să ştie că te-am iubit, iubito, că ai fost sărmană şi ai fost sub cruce, dar ai păzit răbdarea Mea. Şi acum, iată, te trezesc din somn, să curăţ murdăria de pe tine şi să te îmbrac cu podoabe noi. Ridică-te şi vino spre mărire, că asta îţi este menirea de la Dumnezeu.
    O, România Mea, ţi se apropie ziua schimbării la faţă şi vin să Mă sălăşluiesc întru tine, că tu eşti scaunul măririi Mele, tu eşti Ierusalimul gloriei Mele, că slava Mea se va coborî peste tine şi vei străluci ca soarele, o, cetate a strălucirilor, şi toate popoarele vor veni să te vadă, că porţile tale vor fi deschise zi şi noapte, dar noaptea nu se va mai coborî peste tine, iubita Mea. Voi aşeza pe înălţimile tale sunet de trâmbiţă şi glas de serbare, iar feciorii tăi îţi vor cânta cântecul tău de iubire, şi atunci, pământul tău îţi va da înapoi pe morţii de sub el, căci ei vor învia, şi tu te vei schimba într-o clipă la trâmbiţa Mea. Şi vei fi regină, iubito, că Domnul este Regele iubirii, şi este Regele tău.
    Iată, vin cu plata răbdării, că te voi ocroti de ceasul ispitei. Fii tare, iubito, ca să Mă ai cu tine, că nici un neam sub soare nu va avea biruinţa şi gloria ta, că vei fi Mie templu de mărire şi te vei numi Ierusalimul cel nou, că Eu îţi dau nume nou, iubito, cetate iubită. Trezeşte-ţi urechea, ca să-Mi auzi glasul, că tu vei fi tronul Meu, şi în tine se va auzi cântecul Meu de slavă: ŤSfânt, Sfânt, Sfânt, Domnul Savaot, Cel Care a fost, şi este, şi va fi!ť. Iar pe cei ce au călcat peste tine, le voi descoperi păcatul şi îi voi ruşina şi îi voi mustra cu asprime ca să vină înspre pocăinţă, şi dacă ne vor auzi glasul şi ne vor deschide, vom intra, iubito, şi vom cina cu ei, şi ei cu noi.
    Şi voi ridica un om care va fi vrednic să ia cinstea şi binecuvântarea şi puterea (regele Mihai, n.r.) şi îl voi chema din Egipt, căci cei ce l-au înstrăinat şi au vrut viaţa lui nu vor mai fi atunci, că Eu voi întinde mâna şi voi lua din tine hrana, şi te vei duce apoi la fiul cel vândut şi alungat, şi el va plânge şi te va îmbrăţişa şi te va iubi, şi va veni cu toată bogăţia Samariei şi îţi va sluji ţie, că el este de la Mine, şi cine este cel ce se va ridica împotriva planurilor Mele cele din veac? Şi tu te vei numi atunci Ťcea cu bărbatť, căci acesta va birui şi va fi mare prin puterea Mea, şi sabia Mea va fi necruţătoare ca să-i gătesc venirea. Şi va veni, iubito, şi se va auzi atunci din nou cântecul tău de iubire, şi se va auzi glasul de bucurie al celor junghiaţi, care au mărturisit despre vremea Mea şi despre mărirea ta, căci vin să te peţesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. O, Românie, Românie, cum te păcălise satan, de mergeai pe drumul întunericului, tu, ţară sfântă şi iubită de Dumnezeu! Nici nu ştii câte bisericuţe ai pierdut de când te-ai unit cu satan. Am să scutur pământul României de toată pleava lui satan şi am să-l fac curat şi vrednic.
    Românie, Românie, te întreabă Dumnezeu, de ce plângi? Ce te-a cuprins? Tată, tată, te-au cuprins durerile lui Dumnezeu. O, Românie, de ce nu ţi-ai dat seama că tu ai fost ţară sfântă şi iubită de Dumnezeu? Sângele de român e scump şi preţuit de Dumnezeu. O, Românie, Românie, de ce, tată, de ce te-ai lăsat înşelată de această tiranie? De ce ai stat să te tăvălească în aşa murdărie? Dumnezeu este Părintele tău, şi tu de ce te-ai lăsat condusă pe drumul întunericului, de nu voiai să-ţi mai arunci privirea spre Mine? Mai era un pas şi cădeai în râpa fără fund. Dar iată, Dumnezeu a sărit ca ars de durere şi Şi-a întins mâna Sa puternică şi a dat de râpa fără fund răul şi vrăjmăşia cea din tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt Mirele Cel din cer, Care am venit să-Mi îmbrac mireasa în haină cerească şi să-i pun cununa acestei vremi de glorie cerească.
    Şi voi aduce Noul Ierusalim şi Noul Canaan, şi toţi vor trăi viaţă fericită sub conducere dumnezeiască. Veţi vedea mari minuni, veţi vedea îngeri şi feţe cereşti dând slavă Preasfintei Treimi, împreună cu cei curaţi de pe pământ.Voi umple de slavă văzută acest pământ românesc, acest Canaan peste care am lucrat cu cuvântul celor şapte tunete care au vorbit în vremea aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pace peste România Mea şi înălţare spre Mine ca să pot veni la ea, după cum am făgăduit, căci în ziua când Eu M-am înălţat lângă Tatăl, am văzut planul în mâna Tatălui Nostru şi am văzut naşterea unui popor şi slava pe care i-a dat-o Tatăl la naştere, căci de la naştere a fost uns acest popor, şi de atunci şi până acum cerul îi lucrează slava.
    Duhul potrivnic n-a mai avut tihnă şi s-a sculat ca să prigonească acest popor, şi România a fost în toată vremea sub crucea ei, dar ungerea cea dintru început i-a păstrat sănătoasă sămânţa, şi a ajuns Sfânta Treime cu România, şi vine vremea să-i fie plătită răbdarea de sub cruce.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vestit-o pe România prin proorocii cei mari, prin care Tatăl Meu Îmi pregătea venirea în lume. Am vestit de un popor nou, de un lucru nou, de o ţară a strălucirilor, care va fi piatră de tocmeală între neamurile pământului şi care va lua cununa biruinţei la plinirea răbdării ei. Am coborât această lucrare pe pământ şi sunt prin ea în mijlocul României şi stă cerul deasupra României lucrând şi binecuvântând din această grădină în care Mi-am aşternut văzut ieslea cuvântului Meu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pace ţie, România Mea! Pace ţie, românule, poporul Meu cel născut odată cu Mine ca să-Mi fii mireasă Mie la venirea Mea! Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Cel Unul născut din Tatăl mai înainte de toţi vecii. Eu sunt Cel ce am înviat acum două mii de ani după ce Israel M-a dat la moarte pe cruce. Şi dacă Israel s-a lepădat de Cel ce a venit de la Tatăl, iată ce Mi-a dat Tatăl după ce am înviat. Mi-a dat un Israel nou, un neam nou pe care Tatăl l-a făcut neam cu Mine, şi de atunci te am Eu de la Tatăl, Israele român, căci Israel înseamnă popor credincios, popor ales. Tatăl Meu te-a ales la naşterea Mea, că ştia Tatăl că Israel, poporul cel ales, Mă va lepăda şi Mă va răstigni pe cruce, iar după învierea Mea Mi-a dat Tatăl un dar nou, un popor nou, născut din cuvântul Meu, din Evanghelia Mea cea nouă.
    Hristos a înviat, Israele român! Am în mijlocul tău o grădiniţă plină de iubire, şi peste care Eu cobor ploaia cuvântului Meu de la sfârşit. Românule, românule, să nu fii necredincios. Să crezi, fiule, că Eu cuvintez de patruzeci de ani din cer peste România. Românie, am în mijlocul tău un popor mititel, luat din tine, şi se numeşte poporul cuvântului lui Dumnezeu, şi acest popor a auzit din cer cuvântul Meu şi a scris cuvântul Meu pe pământ, şi cuvântul mărturiseşte ca şi acum două mii de ani, ca şi acum şapte mii de ani. Eu sunt Cuvântul. Eu sunt Domnul Iisus Hristos, Fiul Tatălui Treimii cereşti, Care Se numeşte Dumnezeu. Numele Meu este Cuvântul lui Dumnezeu.
    Israele român, România Mea, ai auzit, tată, despre o mulţime de dumnezei, căci te-au împresurat duşmanii şi au venit la tine în haină de oaie şi îţi dau târcoale ca să te scoată de la Mine, şi păstorii tăi dorm, iubito. Dar nu te mai pleca la şoapte străine, că Eu îţi spun ţie să nu ai alt dumnezeu afară de Mine. Eu sunt Dumnezeu nu numai pentru că îţi spun, ci pentru că M-am arătat că sunt Dumnezeu. Dumnezeii care se vestesc acum nu s-au arătat ca Mine, nu s-au coborât din cer ca Mine, nu s-au înălţat ca Mine şi nu sunt ca Mine, din cer.
    O, Românie, ortodoxia Mea, tu ai păstrat portretul Meu, portretul împărăţiei lui Dumnezeu, şi nimeni nu l-a mai păstrat ca tine după ce Eu am înviat ca un Dumnezeu. Tu te-ai născut din Mine, Israele român, Israele nou, şi tu eşti Ierusalimul venirii Mele, precum cel de atunci a fost Ierusalimul pătimirii Mele, Ierusalimul durerilor Mele. Pe tine te-am ales să fii Ierusalimul gloriei Mele, şi iată, spre sfârşitul aşteptării Mele Eu Mi-am ridicat din tine o mireasă şi am pus pe ea straie noi şi am suflat peste ea duh de om nou, după chipul şi după asemănarea Mea, precum am lucrat la început, şi Mi-am gătit în tine sărbătoare şi nuntă cerească şi masă cerească de nuntă, şi vreau să-Mi fii nuntaşă, Românie, popor ales de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  13. De patruzeci de ani stau ascuns cu Duhul Meu şi cu glasul cuvântului Meu în mijlocul unui popor mititel, luat din tine, Românie; un popor martor, precum martori Mi-au fost la început Avraam, Isaac şi Iacov, şi Moise şi Ilie şi profeţii, şi mai apoi apostolii şi ucenicii, martori şi ai învierii şi ai înălţării Mele la Tatăl. Şi iată acum ucenicii întoarcerii Mele întru cuvânt rostit din cer peste tine, Românie blagoslovită de Tatăl şi de Fiul şi de Duhul Sfânt! Nimic nu lucrez fără să nu fi vestit prin Scripturi. Numele Meu este Cuvântul lui Dumnezeu, din veac şi până în veac. Eu sunt Cel viu. Eu sunt Dumnezeul Cel răstignit şi Cel înviat. Eu sunt Cel ce am spus că voi fi cu ai Mei până la sfârşitul veacului, dar acum sunt şi cuvintez întru început nou, şi nimeni nu înţelege numele Meu. Numele Meu este Cuvântul lui Dumnezeu, şi nimeni nu înţelege numele Meu.
    O, fiule român, stau înaintea ta cu începutul cel dintâi, şi unesc sfârşitul cu începutul şi grăiesc cu cuvântul din cele cereşti, şi fac cer nou şi pământ nou, şi voiesc să-ţi dau de veste ce fac. De patruzeci de ani se scriu pe pământ cele ce Eu grăiesc din cer, şi am poruncit martorilor Mei să pună pe masa ta cuvânt din masa Mea, Românie, poporul Meu cel de două mii de ani. Ungerea ta de la Mine are două mii de ani. Ungerea ta cea tainică, cea după rânduiala lui Melchisedec, aşa precum este rânduiala Mea, ungerea ta te cheamă la Mine, ţară română. Aş voi să vin să-ţi spun ce înseamnă ţară română, dar vreau şi tu să vii. Eu vin, dar vino şi tu, iubito, şi să fii ca Avraam, care a crezut în Dumnezeu şi care s-a numit părintele credinţei. Trec cu cuvântul Meu prin tine şi iar îţi zic: scoală-te! Ascultă şoapta Mea. Scoală-te, iubito, vino, Românie, şi ia apă cerească din râul vieţii şi spală-ţi urechile ca să Mă auzi, precum fiii grădinii cuvântului Meu aud glasul Meu care vine pe nori! Ia apă din acest râu al vieţii cea fără de moarte şi spală-ţi şi ochii, ca să-ţi cadă solzii de pe ei şi să Mă vezi, şi spală-ţi şi faţa, şi spală-ţi şi trupul, şi ia pe tine veşmântul cel frumos de român şi scoală-te înaintea Mea, că Eu te vestesc că vin spre tine şi tu Mă vei vedea că vin, dar învaţă-te să Mă vezi cu ochi cereşti, şi nu mai fi pământ, şi să fii pământ şi cer, aşa cum Eu te-am lucrat la început. Eu sunt Creatorul tău. La început am făcut cerul şi pământul, şi la sfârşit te-am făcut pe tine, Israele român, ca să te pregătesc să stai cu cer nou şi cu pământ nou înaintea Mea la venirea Mea. Vreau să aşez peste tine cer nou şi pământ nou, lucrate prin cuvânt. La început a fost Cuvântul. Eu am fost Cuvântul la început, şi tot Eu sunt şi acum, la acest sfârşit. La începutul sfârşitului Eu M-am născut din Fecioara mama Mea, ca să fiu Om şi ca să-l fac Dumnezeu pe om, şi te-am întocmit pe tine popor şi te-am numit român, fiule. Şi iată, precum din Israel Mi-am ridicat o mână de ucenici şi am făcut din ei sare pe pământ, aşa şi din tine, popor român, Mi-am întocmit martori ucenici care poartă cuvântul Meu cel venit pe nori, ca să am martori şi acum, la întoarcerea Mea pe nori, că am făgăduit că Mă întorc. Şi iată-Mă prin cuvânt peste tine, fiule român, şi vreau să te scoli ca şi apostolii Mei de atunci şi să fii tu fiu de samarinean, românule, poporul Meu. Ia cuvântul Meu şi uită-te în el, ca să Mă vezi şi ca să Mă cunoşti că sunt venit prin cuvânt, căci îţi dau cartea Mea din vremea aceasta. Iată, Eu stau şi bat la uşa ta, popor iubit de Dumnezeu. M-am dus în casa Tatălui Meu cu cuvântul Meu, dar nu M-au cunoscut străjerii casei, n-au deschis cuvântului Meu. Iată, Eu stau la uşă şi bat, şi nimeni nu răspunde Celui ce strigă. Am venit la tine, Românie, aşa cum am venit la Avraam când i-am vestit nimicirea Sodomei şi a Gomorei, şi n-am nimicit nimic până n-am vestit mai întâi. Nimic nu lucrez până nu vestesc cuvânt mai întâi, aşa cum am lucrat prin prooroci în toate vremurile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vino spre Dumnezeu, România Mea! Vino, tată, şi nu sta în necredinţă, că ai în tine popor ca în Sodoma. Vino şi ascultă-Mi glasul, că am în tine fii care cred ca Avraam, care sunt făgăduiţi să fie. Vino spre trezire, că omul fără Dumnezeu n-are ochi şi urechi ca să Mă audă. Vino, biserica Mea, să-Mi auzi glasul, şi fă-te pildă de înviere peste omul cel fără de veghere. Veghează şi sună din trâmbiţă şi vesteşte turma română să-şi iubească pe Dumnezeul ei Cel adevărat. Scoală-ţi păstorii, România Mea, şi pune-i de veghe peste tine, că au intrat în vatra ta dumnezei mincinoşi. Vatra ta e sfântă, vatra ta e vatra Mea. Scutură şi mătură vatra Mea din tine, că vin cu masă cerească la tine, fiule român, şi îţi dau să mănânci cuvânt din cer.
    Iată cartea cuvântului Meu, că am vorbit din cer în mijlocul tău, Israele român. Am venit prin cuvânt să te povăţuiesc spre împărăţia cerurilor, să-ţi amintesc povaţă caldă şi proaspătă din cer. Ia pe tine împărăţia Mea, ia în tine împărăţia Mea, ca să ştii că vin, şi vei vedea că vin. Dacă acum nu crezi, îţi voi mai spune iar că vin, îţi voi spune când voi veni. O, n-aş voi să fii gol când voi veni. Să nu arunci, fiule, povaţa Mea, căci străbat cu ea văzduhul şi vin. De patruzeci de ani vin cu povaţa Mea pe drum ascuns, pe cărăruţă dosită, ca să nu prindă duşmanii cerului pe cei hrăniţi din cer. Am venit mereu în şoaptă, şi mereu M-am pitit cu cuvântul Meu în mijlocul tău, dar acum strig tare. Deşteaptă-te, creştine, deşteaptă-te, române, şi roagă-te Domnului Dumnezeului tău, căci tu, Românie, ai coroană binecuvântată pe fruntea ta. Îngenunchează, poporul Meu iubit, şi roagă-te aşa cum se roagă Maica Mea Fecioară. De la începutul tău, ţară română, şi până la sfârşitul răutăţii se roagă Maica Mea Fecioară pentru ţara română, şi strigă:
    „O, Doamne sfinte, ceresc Părinte,
    Susţine cu a Ta mână coroana română!“.
    România are coroană de la Dumnezeu, şi este regină România.
    O, Românie, voiesc să-ţi dau înapoi rodul binecuvântării pe care l-ai înstrăinat de tine. Ascultă glasul Meu, glasul Domnului Dumnezeului tău. Eu grăiesc din nori deasupra ta. Eu am munte binecuvântat, munte de taină cerească în mijlocul tău. Ia cartea şi mănânc-o şi te adapă din râul vieţii, care curge din tronul Meu peste tine, căci tu, Românie, trebuie să prooroceşti la popoare şi la neamuri şi la limbi şi la împăraţi vestea împărăţiei cerurilor, vestea de cer nou şi de pământ nou peste tine, ţară aleasă de Tatăl Meu, vestea de înnoire a omului, vestea de om nou, născut din cer. Amin.
    Vino întru trăire sfântă, ţară creştină, şi pliveşte-te de spini şi de ciulini, şi să fie ogorul tău grâu curat şi verde şi frumos, care să stea la copt sub lumina cuvântului Meu, că vreau să fac în tine pâine nouă, şi cine va mânca din ea, să se facă fiu al învierii. Scoală-te şi vino, că vreau să-ţi dau cămaşă de înviere şi viaţă fără de moarte, după cuvântul tău, căci tu ai spus despre o ţară a tinereţii fără de bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte, şi iată, Eu vin la tine să-ţi dau viaţă înviată, căci toate trec, dar cuvintele Mele nu trec, şi vin spre împlinire. Apleacă-te, fiule român, şi spală-te în râul acesta, în cuvântul vieţii. Şi dacă nu vei face aşa, Eu te voi mustra ca să vii spre pocăinţă, căci Eu te iubesc. Eu iubesc pe cei ce Mi i-a dat Tatăl, dar vino în dragostea Mea, Israele român, că nu vreau, tată, să plângi la vederea slavei Mele. Vreau să te învăţ cu slava Mea şi să stai în aşteptarea Mea, că vin curând, curând. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  15. Azi e zi mare, azi e praznic împărătesc, şi praznicul zilei de azi vine din părinţi, vine din strămoşi, şi serbez pe româneşte în tine zi de Bobotează, pe strămoşeşte serbez cu tine, ţara Mea, ţara strălucirilor, căci aşa ai fost vestită de proorocii care te-au vestit de la Duhul Sfânt ca să fii. Tu eşti ţara strălucirii despre care a vestit Daniel, proorocul Meu, căci ţara Mea Israel nu M-a primit când am venit de la Tatăl; s-a temut că vin să domnesc peste ea şi nu M-a primit, şi plata ei a fost cu cei necredincioşi. Dar prin tine, ţara Mea, luată dintre neamurile pământului ca să fii Ierusalim nou, Israel nou, voi răscumpăra şi pe Israel, că el e poporul Meu ales, şi cele făgăduite nu se iau de peste cel ales al Meu. Pe tine te-am născut din credinţa ta în Mine, şi se bucură strămoşii tăi că tu eşti vie printre mulţi morţi, şi eşti. Şi cum să nu fii, şi cum să nu înviezi tu, cea care eşti, dacă Tatăl te-a ales să fii ţara strălucirilor? Din cea părăsită a făcut Tatăl Meu cea strălucită, că iată cine este strălucirea ta! Eu sunt ziua care luminează peste tine. Eu sunt în tine soare care străluceşte de şapte ori, şi tu străluceşti cu Mine şi eşti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu sunt Cel ce sunt. Vin cu norii la tine, ţara Mea de nuntă, ŤVin cu sfinţii, vin pe cal alb, şi oşti din cer vin după Mine călare pe cai albi, şi din gura Mea iese cuvânt, şi pe coapsele Mele şi pe haina Mea am nume scris: „Împăratul Împăraţilor şi Domnul Domnilor“ť, precum scrie în Scripturi să vin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Şi Îmi amintesc acum când Tatăl Mi-a spus că voi fi un prunc mic şi Mă voi naşte pe pământ şi voi fi sămânţă semănată pe ogoare şi voi fi un Miel mititel şi voi fi junghiat de un mişel, şi Eu nu I-am spus nimic lui Tatăl, nimic decât atât: ŤTată, facă-se voia Tať.
    Şi Îmi amintesc acum când Tatăl Mi-a spus că va alege din nou Ierusalimul. Îmi amintesc când Mi-a spus de tine, ţara Mea de nuntă. Când a lepădat Tatăl pe Israel cel ce M-a răstignit, în ziua aceea te-a ales Tatăl pe tine şi te-a dat Mie să-Mi fii ţară de nuntă, şi Mi-a promis Tatăl mireasă din tine, ţară cu Mire şi mireasă.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu te-am uitat, o, ţară a strălucirii, ţara Mea de la sfârşit de timp! M-am născut pe pământ între oameni odată cu naşterea ta, şi tu ai numele Meu pe creştetul tău, şi tu vei rămâne, că aşa te-am numit la sfârşit de timp, şi am zis că tot cel ce se va îmbrăca în cămaşa de creştin se va numi român.
    Eu nu te-am uitat, iubito, şi M-am întors în pământul tău pe care i l-am dat la început de moştenire omului cel zidit de mâna Mea, că din tine am luat cu mâna pământ, şi din el l-am plămădit pe om. Tu ai fost primul petecuţ de uscat care a ieşit din ape la facerea lumii, şi l-am numit pământ după ce am făcut cerul despărţind apele de sus şi de jos. Iar din apele de jos te-am scos pe tine întâi ca pe o pruncă nou-născută ridicându-te de creştet în sus şi ţi-am dat pânză albă de botez, pe care am scris cu mare taină numele tău cel de la sfârşit de timp: Ierusalimul venirii Mele a doua oară de lângă Tatăl.
    Tu eşti vârful pământului, creştetul pământului, întâia născută din ape la facerea lumii. Tu eşti ţara Mea de nuntă, căci Tatăl în tine Mi-a aşezat masa nunţii, şi Mi-a gătit mireasă dulce, mireasă din români, ţara Mea.
    O, iubito, tu eşti pământul cel de moştenire al omului cel întâi zidit, căci el îşi cunoaşte trupul şi vine să şi-l ia înapoi, ca la început, căci Eu aduc cu Mine ziua învierii morţilor, şi fiecare îşi va lua trupul şi va sta înaintea Mea. Şi tu vei sta, iubito, în faţa Mea, şi Îmi vei da slava ta cea de la început şi Mă vei primi aşa cum M-ai primit de Făcător al tău la naşterea ta odată cu naşterea Mea din Fecioară pe pământ.
    Pace ţie! Eu nu te-am uitat, iubita Mea. Iată-ţi cămăşuţa de botez. Ţi-am păstrat-o în Tatăl, şi acum iarăşi ţi-o dau, şi te voi numi cea aleasă, cea dulce, că mult te iubesc, fiindcă tu n-ai avut alt dumnezeu în afară de Mine şi n-ai robit pe străin, şi Eu îţi dau plata pentru răbdarea ta şi îţi dau frumuseţea cea dintâi şi te fac raiul venirii Mele, iubito. Şi cine te va iubi, după dreptate te va iubi, iubita Mea, că nici un neam sub soare nu va avea strălucirea ta.
    Eu sunt. Nu te teme. Şoapta Mea curge peste tine şi se face râu al vieţii peste pământ din mijlocul tău, că a venit vremea iubirii, iubirea dintre Mire şi mireasă, ţara Mea, iubita Mea. Eu sunt. Soarta ta este în mâna Mea, nu în mâna ta. Eu sunt Stăpânul tău, Mirele tău, şi te vor iubi popoarele şi neamurile şi limbile şi împăraţii pământului pentru slava Mea care străluceşte din mijlocul tău luminându-te şi slăvindu-te, căci tu eşti cea dintâi, iubita Mea cea de la sfârşit de timp şi de la început de timp, că Eu vin, şi tu vei fi a Mea şi vei fi slava Mea şi vei fi lumina lumii, precum Eu sunt, iubito. Amin, amin, amin.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa dea Dumnezeu sa fie asa Anonimule!

    Sunt curios de unde ai luat acest text totusi. Poate ne dai si sursa.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga Anonim, daaa... ai scris bree nu te-ai incurcat, da o parere a trairii matale personale ai? Ce simti, ce vezi ce traesti in viata asta, poti spune? De citate din vechile scripturi am tot dat, dar dumneata ce-ai retinut din experienta dumitale de viata? D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este minunat ce a scris!! A retinut enorm dintr-o bogata experienta de viata! De ce e asa de greu de apreciat??

      Ștergere
  21. Ei bine parlamentării sil miniștri si- au mărit pensiile. Toată țară strânge cureaua ptr ca nu sunt bani și ei ce fac își măresc pensiile și privilegii.D- mna Maria cât ne mai umilesc acești parlamentări.Cat mai avem de suferit .Puteți să ne ajutați ,cat își mai fac de cap acesti politicieni .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să lăsăm DREPTATEA LUI DUMNEZEU !

      Numai EL, îi poate să-i dea cu capul si de pragul de jos !

      Ștergere
  22. Am citit aceste comentarii cu lacrimi cred cu toata tăria ca cine le-a scris are permisiunea de la Bunul Dumnezeu.
    Bunul Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne ocrotească de tot ce e rău .
    Îmi iubesc tara ,iubesc cântecele despre tara si neam ,si te iubesc BUNUL DUMNEZEU CA MI-AI DAT VOIE SA MA NASC PE ACESTE MELEAGURI

    RăspundețiȘtergere
  23. Mulțumesc de răspuns d- mna Maria Să lăsăm în mâinile Domnului această nedreptate politienii vor fi și ei judecăți de mâna divină.Dar ne pleacă copiii din țară eu ca mamă nu mi se usucă obragii de plâns de griji.O mamă îți mulțumește și care astesteptarea divină i se pare o eternitate.Șterge lacrimile mamă sunt bine al tău fiu

    RăspundețiȘtergere
  24. D- mna Maria bunul Dumnezeu nu putea salva sufletul fetitei Cristina,și băiatului care s- a aruncat în gol.Au fost abonndonati copii acestea și sistemul crimanal ia ucisTragedia această bunul Dumnezeu nu va avertizat.Păcat ptr ca sufletele acestor copii păcat .
    De ce aceste tragedii nu vi se arată de ce ?????







    RăspundețiȘtergere
  25. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim. JUDECATA e aproape, e pe drum!!!”
    Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţul Prahova)

    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere
  26. Se va duce la Mănăstirea Putna pentru a posti și a se ruga. Acolo va fi călăuzit și povățuit pe căile sfinte de către sihaștri, dar unul îi va fi cel mai apropiat. Așa va fi condus prin vechile taine și datini. Și când își va definitiva ucenicia, DUMNEZEU Îl va scoate afară și se va duce ca să își ia în mână destinul hotărât de către Dumnezeii lui. Când va fi Ziua lui se va ști. Iată semnul. Primele clopote care vor suna vor fi acelea ale Mănăstirii Putna. Apoi vor începe ca să sune clopotele bisericilor și mănăstirilor care se află în imediata vecinătate. Va fi ca o undă care se propagă. Timp de 7(șapte) zile vor bate clopotele. Timp în care unii oameni se vor opri și vor începe să se roage și să cheme numele Lui DUMNEZEU. De aceea se spune că acel bărbat se va ridica din Bucovina. Acest bărbat va ajunge în București. Se v-a duce în Piața Mare și, așa cum am spus, va descăleca de pe ”bicicleta” lui, va îngenunchia și se va ruga, cerând iertare DUMNEZEULUI TATĂ, TATĂL lui, iertare în locul oamenilor și cerând, rugând pe TATĂL lui să accepte să devină Împăratul, Regele, Cârmuitorul României. Da. Nu el va conduce România, ci DUMNEZEU. Acest bărbat va sta înaintea Lui DUMNEZEU, iar DUMNEZEU Își v-a face cunoscută voia Lui prin el. În momentul în care DUMNEZEU V-a lua soarta României în mâinile LUI, granițele țării se vor închide. Nimeni nu va mai putea intra în România pentru o bună bucată de timp. Armatele vecinilor noștri care vor dori și vor ataca România vor dispărea. Avioanele vor fi "mâncate" de aer, iar armatele terestre vor fi înghițite la propriu de pământ...”
    AMIN! AMIN! AŞA SĂ FIE ŞI AŞA ESTE!
    https://www.facebook.com/VaccinareaObligatorieDictaturaMedicala/videos/2890937737896117/

    RăspundețiȘtergere
  27. Mesaj de la EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC prin Ştefan Muşat către poporul român

    23 Octombrie 2018
    „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?). Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către una dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, din stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia, și alte instituții(Jandarmeria şi Poliţia Locală) care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. O altă parte a mulțimii vor incendia sediile Poliției și ale Pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ... moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții". Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din Serviciile Secrete "ale unor state" ajutate de unii din Serviciile noastre Secrete(S.R.I. Și S.I.E.) care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner). Preşedintele României va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere Justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea. Între DUMNEZEU și el este doar DOMNUL IISUS CHRISTOS. Atât. Acest om nu este actualmente în țară. Se află într-o țară(N.M. Anglia!?!) care are ca simbol, acvila. DUMNEZEU Îl va aduce acasă.

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din Serviciile Secrete "ale unor state" ajutate de unii din Serviciile noastre Secrete(S.R.I. Și S.I.E.) care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner). Preşedintele României va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere Justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea. Între DUMNEZEU și el este doar DOMNUL IISUS CHRISTOS. Atât. Acest om nu este actualmente în țară. Se află într-o țară(N.M. Anglia!?!) care are ca simbol, acvila. DUMNEZEU Îl va aduce acasă. Se va duce la Mănăstirea Putna pentru a posti și a se ruga. Acolo va fi călăuzit și povățuit pe căile sfinte de către sihaștri, dar unul îi va fi cel mai apropiat. Așa va fi condus prin vechile taine și datini. Și când își va definitiva ucenicia, DUMNEZEU Îl va scoate afară și se va duce ca să își ia în mână destinul hotărât de către Dumnezeii lui. Când va fi Ziua lui se va ști. Iată semnul. Primele clopote care vor suna vor fi acelea ale Mănăstirii Putna. Apoi vor începe ca să sune clopotele bisericilor și mănăstirilor care se află în imediata vecinătate. Va fi ca o undă care se propagă. Timp de 7(șapte) zile vor bate clopotele. Timp în care unii oameni se vor opri și vor începe să se roage și să cheme numele Lui DUMNEZEU. De aceea se spune că acel bărbat se va ridica din Bucovina. Acest bărbat va ajunge în București. Se v-a duce în Piața Mare și, așa cum am spus, va descăleca de pe ”bicicleta” lui, va îngenunchia și se va ruga, cerând iertare DUMNEZEULUI TATĂ, TATĂL lui, iertare în locul oamenilor și cerând, rugând pe TATĂL lui să accepte să devină Împăratul, Regele, Cârmuitorul României. Da. Nu el va conduce România, ci DUMNEZEU. Acest bărbat va sta înaintea Lui DUMNEZEU, iar DUMNEZEU Își v-a face cunoscută voia Lui prin el. În momentul în care DUMNEZEU V-a lua soarta României în mâinile LUI, granițele țării se vor închide. Nimeni nu va mai putea intra în România pentru o bună bucată de timp. Armatele vecinilor noștri care vor dori și vor ataca România vor dispărea. Avioanele vor fi "mâncate" de aer, iar armatele terestre vor fi înghițite la propriu de pământ...”
    AMIN! AMIN! AŞA SĂ FIE ŞI AŞA ESTE!
    https://www.facebook.com/VaccinareaObligatorieDictaturaMedicala/videos/2890937737896117/

    RăspundețiȘtergere
  29. Mesaj de la EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC prin Ştefan Muşat către poporul român
    23 Octombrie 2018
    „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?). Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către una dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, din stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia, și alte instituții(Jandarmeria şi Poliţia Locală) care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. O altă parte a mulțimii vor incendia sediile Poliției și ale Pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ... moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții".

    RăspundețiȘtergere
  30. DOMNUL IISUS CHRISTOS NU ESTE EVREU

    „PENTRU TOT GRUPUL CU DRAG, ADEVĂRUL ESTE SUB OCHII VOȘTRI:
    IISUS CHRISTOS NU ESTE EVREU, ADEVĂRUL VA IEȘI ÎN CURÂND LA LUMINĂ, IEZUIȚII, IUDEO-KHAZARII CARE AU FALSIFICAT ISTORIA PRIN CRIMĂ, TORTURĂ, MANIPULARE ȘI SPĂLARE PE CREIER SE DAU DE CEASUL MORȚII, SUNT DISPERAȚI DEOARECE MULTĂ LUME DIN TOATE ȚĂRILE LUMII AU AFLAT CĂ ADEVĂRATUL IISUS CHRISTOS ESTE GETODAC/ROMÂN DIN PLEIADE/ARIAN = ADEVĂRATUL IISUS CHRISTOS AL ÎNTREGII LUMI ESTE ZALMOXE NĂSCUT ÎN GETODACIA/ROMÂNIA. DOVEZILE O ARATĂ CLAR ÎN CELE MAI VECHI FRESCE DIN LUME MAI ALES DIN VATICAN!!!!! SUNTEM SINGURA ȚARĂ DIN LUME CARE AVEM ACELAȘI PORT ȘI TRADIȚII LĂSATE DIREC DE ZALMOXE/IISUS CHRISTOS, PE CAP NU POARTĂ NICI UN POPOR AL LUMII, PILEUS = CĂCIULA PELASGĂ/GUANAȘĂ/GETODACĂ/ROMÂNĂ!!!!! ADEVĂRATA BIBLIE A ÎNTREGII OMENIRI ESTE ASCUNSĂ DE IEZUIȚI DE MII DE ANI ÎN TENEBRA BIBLIOTECĂ A VATICANULUI!!!!!!”
    De la Teodor Mincu (O scrisoare pierdută)
    21 August 2021

    RăspundețiȘtergere