luni, 14 decembrie 2015

MULTE CADAVRE, ÎNTINSE LA PĂMÂNT ! ALINIATE ! SCENE DE VEST !

                                     Noapte de 13 - 14 Decembrie 2015, ora 2,00 !

                                                 Dragii mei, 

În această noapte, când abia îmi terminasem Rugaciunea, aud dragii mei ,aud un glas care spune aşa :

                           "Scene de Vest ! 
                      Scene  grave si foarte grave !"

Moment în care , văd cum jos pe Pământ, sunt întinse multe trupuri fără de viaţă.
Aceste trupuri dragilor, erau înfaşurate ca într-o pânză albă, si erau de toate vârstele.
Fiecare trup fără de viaţă, era înconjurat de o lumina incoloră, o lumină care stralucea precum Luna de pe Cer.
Dragii mei, din nefericire, vom auzi de noi Atentate, sau chiar de victimele Razboiului,în care ,conducatorii stau bine mersi la adăpost,iar populatia civilă, adulti si copii mor nevinovati, din pricina Războiului altora.
Doamne! Te rugam ai grijă de noi toti, si de tot Lucrul Mâinilor Tale. 
                             Cu dragoste, Maria.
                              

10 comentarii:

  1. Fepicitari doamna Maria pentru interventia dvs in cadrul emisiuniiAgantul Vip.Oamenii trebuie informati, pot fi vesti bune sau mai putin bune,prin gandurile noastre pozitive putem schimba multe.Fiind informati si actionand in consecinta putem trece cu bine peste obstacolele inerente pe care ni le ofera viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Nu ma las eu intimidata ! Sigur ca voi scrie în continuare. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
    2. RASPUNS pentru ALEXANDRU !

      Se stie el ccare este ! Comentariile tale, nu le.am publicat. Nici nu le-am citit pana la final. Nu meritau efortul, erau sub orice critica. Apoi vrea sa te asigur ca ,eu nu sunt platita ca sa apar pe sticla. Ci sunt rugata ca sa apar pe sticla, si cum nu am nimic de ascuns, accept cu drag.Iar banii pe care ,insinuiezi că aş fi primit eu pentru EMISIUNI, ti-i daruiesc tie. Sa ti-i dea BUNUL DUMNEZEU tie acesti BANI! Adica zero ! În DAR am primit de la BUNUL DUMNEZEU, in DAR daruiesc Semenilor nostri. Cu dragoste, MARIA.
      PS.
      Era sa uit ! Sa urmaresti zilele urmatoare, că DUMNEZEU îti va arăta tie ADEVARUL SĂU !

      Ștergere
    3. Ma uimiti cu acest comentariu doamna Maria,nu pot sa cred ca un bun crestin poate sa raspunda de asa maniera,daca acest Alexandru va acuza de ceva,sa fie pacatul lui dar nu trebuie sa intrati in jocurile celor care va acuza de ceva si sa le raspundeti la modul acesta,nu este crestineste

      Ștergere
    4. Este crestineste ! Nu i-am raspuns cu rautate ,ci i-am spus ca-i dau banii pe care spune ca-i iau de pe la TV !

      Ștergere
    5. Sper din toata inima sa aveti parte de Adevar sa-l primiti sa-l traiti. Dnei Maria o viata binecuvantata.

      Ștergere
    6. Nu sunt in masura sa spun ce-i crestineste si ce nu,de fapt mi-am cam pierdut si putina credinta pe care banuiam ca o am,nu stiu decat o singura rugaciune si anume Tatal Nostru, iar prin biserica nu am calcat de ani de zile,deci chiar nu sunt in masura sa judec ce-i crestineste si ce nu...daca dumneavoastra considerati ca raspunsul nu contine nuante de rautate atunci poate ca asa e, insa mie parca imi suna ca un blestem,ceva de genul "sa ai tu parte de banii pe care-i primesc eu si sa ai grija ca Dumnezeu nu doarme"..acum daca gresesc va rog sa ma iertati doamna Maria, dar e posibil ca anumite persoane (ca mine)sa inteleaga ceva iar cei cate sunt buni crestini altceva,daca mai multi cititori si-ar exprima parerea cuprivire la raspunsul d-voastra, poate as intelege si eu unde gresesc,sau poate imi explica cineva cat sa pot intelege.

      Ștergere
    7. Unde s-a petrecut executarea acestor copii? In ce tara?

      Ștergere
  2. Dna Maria nu puneti la suflet ce spun unii care nu va cred.Ei pricep atat cat pot, mai mult nu au de unde.Nu toti trebuie sa gandim la fel si daca el nu crede e treaba lui.Cred ca a vrut mai mult sa va starneasca, pentru ca daca a ajuns sa citeasca blogul dvoastra, inseamna ca este si el in cautarea unor adevaruri.
    Va doresc o zi minunata tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat anonim 11:29 Sunt și eu de aceeași părere..Poate nu tocmai creștinește dojenește d- mna Maria.Și nici eu nu sunt în măsură să judec

    RăspundețiȘtergere