luni, 7 decembrie 2015

LIPSESTE ROMÂNIA !!! ROMÂNIA ÎMBĂTRÂNITĂ !

                                          4  Decembrie 2015,ora 5,15 dimineaţa !

                                               Dragii mei,

În această dimineaţă în zori de zi,îmi dă trezirea un glas tare supărat,care strigă pur si simplu aşa :

                        "Lipseste  România !
                    Nu zic că vreau o Românie întinerită,dar nici îmbătrânită!"
 Şi văd o tânără femeie,care s-a crispat la faţă,arătând cu degetul spre ceva,sau spre cineva. 
Din nefericire dragii mei, acest glas are mare dreptate!
În România,tinerii pleaca în strainătate,iar cei care rămân totuşi,ori nu vor deloc copii,ori astepta momentul potrivit.
Si uite aşa,anii trec, iar atunci când ei se hotărăsc să aibă un copil sau mai multi,s-ar putea să nu se mai poata împlini dorinţa lor.
                            
Să nu uităm dragilor,că toate -s orânduite de Sus,ca sa se implineasca la timpul lor.  
Dragilor,degeaba incercam noi ca sa schimbam natura lucrurilor,căci Dumnnezeu râde de planurile noastre,si ne mai si cearta din când în când ,pentru a nu uita de EL.
                                Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Asa e trist dar adevarat tineretul de azi nu e sprijinit de parinti de biserica de statul acestei tari

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa nu îmbătrînească aceasta tara uitati-va PE A3 cum aceste sisteme isi bat joc de copiii din orfelinate din familii sărace ,este strigător la cer

    RăspundețiȘtergere

  3. Alo, SRI, vedeţi că am găsit o bombă adevărată! Va mătura toată România!
    +Radu Moraru
    Romania sta pe o bomba care va exploda in curind si va afecta direct 20 de milioane de romani sau citi am mai ramas. Potrivit unui raport ONU, 34% dintre copiii Romaniei „sufera de lipsuri materiale extreme”! Cei de la ONU au gresit insa cifra, procentul e mult mai mare! Institutul National de Statistica a calculat ca, ATENTIE!, 2 din 5 copii traiesc SUB PRAGUL SARACIEI !!! Adica 40% !!! Oameni buni, voi intelegeti ca dintre cele 4 milioane de copii (0-18 ani), peste 1,6 milioane traiesc SUB pragul saraciei ?!?! Dar oare citi traiesc in saracie pur si simplu, daca 1,6 milioane traiesc sub acest prag? Din estimarile mele, aproape 1, 5 milioane de copii saraci se mai adauga pe lista neagra a genocidului din ultimii 25 de ani! Practic, 3 milioane de copii, adica 75% dintre copiii Romaniei, traiesc in conditii de GHETOU! In citiva ani, tot pe date statistice, vom avea 1 milion de infractori printre noi! Cel putin! Alo, SRI, asta e bomba pe care trebuia sa o dezamorsati in astia 25 de ani! Faptul ca un copil de-al nostru, al celor care traim peste pragul de saracie, este inconjurat de 3 copii saraci sau extrem de saraci! Adevarate bombe sociale!
    Alo, SRI, asta e TERORISM ! „Viitor de aur tara noastra are!” Bietul Eminescu, nu stia ce banditi vor conduce Romania dupa 1989! Tara spagilor de zeci de miliarde de euro a ajuns catastrofa Europei!
    Radu Moraru

    RăspundețiȘtergere