marți, 8 decembrie 2015

IISUS HRISTOS , CU TRICOLORUL ROMÂNIEI , PE UMERII SĂI !

                
                                       7 - 8 Decembrie 2015,ora 1,40 noaptea !

                                                Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,văd dragii mei,văd în spatele meu, O TURLĂ înaltă,precum cea de la SFANTA BISERICĂ.
Vedeam aceasta Turlă pe la interior, nu era pictata, ci era tencuită la interior.



                                   Biserica "Schimbarea la Fata - Socola" Iasi.

Aşa precum ar fi ,aceasta de mai sus.
TURLA  ce părea a fi în constructie,era foarte înaltă,si avea cateva geamuri dreptunghiulare,asezate la vertical, de jur împrejur.
Brusc,văd dragilor ,cum de jos de la pământ,de pe-afară , de sub Cerul liber,intra un Steag care ,se înalţă cu repeziciune prin interiorul Turlei,si pare că se înalta haotic,luat ca de un vânt puternic.
Acest Steag fratilor, era TRICOLORUL  ROMÂNIEI.
      
                                           .

Steagul Tricolor,dus ca de vânt spre înaltul Turlei ,pe la interior,
zboară haotic prin largul Turlei,iar la un moment dat, se opreste si se alipeste de o fereastra,cu faţa la Răsărit. Dar o mare Minune are loc. De pe sub Steag, iese la suprafaţă , Însuşi Domnul  si Mântuitorul  nostru Iisus  Hristos.
În locul Steagului lipit de fereastra,apare IISUS  HRISTOS,scumpul şi mult prea iubitul nostru Mântuitor. 
Acum ,STEAGUL  României fratilor,era acum pe umerii LUI  IISUS  HRISTOS,asezat ca o mantie.
 Român,Românesc,România: Tricolor Steagul României 3D
 ... pagina » Perechi » Icoane Perechi - Domnul Iisus Hristos model10.

IISUS  HRISTOS,asa precum arată în Iconiţa Sfântă de mai sus,în loc de mantia Sa, avea pe umerii Săi,TRICOLORUL  României.
Scumpul nostru Mântuitor,asa cu MANTIA  SA,din TRICOLORUL  ROMÂNESC pe umeri,privea cu tristeţe mare spre Răsărit. Ceva vedea spre Răsărit ,ceva ce L-a întristat foarte mult.,
Sub Tricolorul  României,cu el pe umerii Săi,IISUS  HRISTOS, stia că ROMÂNIA si românii ÎL  iubesc ,si că aici,sub acest Tricolor, EL  Îşi va construi  Viitorul  al  Doilea Ierusalim, în care va  veni cu Slavă pe norii Cerului,însoţit de Sfinţii Săi Îngeri,AMIN!
Să ne închinăm fratilor,Mântuitorului Hristos, si să-I dăruim inima si sufletul nostru , ca să le curăţească si să ne întărească în Credinţă,pentru ca noi, sa ne mântuim.
Să ne închinăm Maicii Lui Dumnezeu,si s-O rugam ca sa ducă Rugaciunea noastra, la Prea Scump FIUL  SĂU,si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea si slava ,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.
 

45 de comentarii:

  1. Ce mare bucurie ne face Iisus,este patriot iubeste Romania si pe noi toti,deci Iisus de acum este roman.Si toti il iubim,mai mare dragoste ca el nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu respect, doamna Maria, cea Aleasa de Creator pentru a pune acest popor pe ganduri (si nu numai acest popor, ci o intreaga omenire). As dori sa va cer parerea legata de o idee: ce spuneti daca ati stabili o ora la care sa ne rugam toti cei care simtim sa o facem - eu cred ca o rugaciune pornita din mai multe inimi deodata are mai multa putere. Cum considerati dumneavoastra asa facem - poate primiti indrumare de Sus. Fiti binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte buna ideea ta Maini,ar fii minunat sa ne rugam impreuna!
      Ce zici Maria noastra?Ajuta-ne sa ne rugam impreuna,tu treuie sa dai"startul" indruma-ta de Sus!
      viori

      Ștergere
    2. Ora de rugaciune sa inceapa in intervalul 8,30 si 9,00 seara.Este cea mai accesibila ora de rugaciune comuna ,la aceasta ora se roaga multi preoti,arhierei, mireni impreuna,haideti si noi o jumatate de ora de rugaciune sa aprindem candela fiecare sau o lumanare in timpul acestei ore de rugaciune,si sa acoperim toata Romania cu lumina divina spre ocrotirea si protectia ei.De maine seara la rugaciune,8 jumate- 9,00 seara.Doamne Ajuta!

      Ștergere
  3. Oare de ce se uita cu tristețe spre răsărit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se uita cu tristete spre rasarit, fiindca desi suntem toti fiii Lui, de acolo se va abate urgia asupra zidirii Sale si va trebui sa piarda neghina in zilele de pe urma si si-ar dori sa fie grau toata, dar nu este. De aceea este trist. Uitati-va la prima icoana cu Domnul Iisus Hristos pe care a postat-o doamna Maria, caci acela este Chipul cel adevarat al Mantuitorului nostru. Am 32 de ani si abia anul acesta am vazut acest chip iconografie. De 32 de ani vine si mi se arata si imi vorbeste, direct, ca sa mentionez pe cineva dintre voi cu mesajele directe. Adevarat, a fost pictat sub multe chipuri cu multe trasaturi asemanatoare, dar acesta este Domnul si asa il veti afla. Va apune doamna Maria ca Domnul este Dumnezeu si ca poate sa ia orice chip. Adevarat ca poate lua orice chip, dar si El are un chip al Sau si acel chip este cel pe care il vedeti in ptima imagine. In 32 de ani, nu a venit la mine cu alt chip decat acela si nu l-am gasit asa in icoane, decat acum in zilele de pe urma. Laudat fie Domnul Dumnezeul nostru, impreuna cu Fiul si cu Sfantul Duh. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea.

      Ștergere
    2. Este o alta conotatie pe care nu o fac publica,o sa-i spun d Maria.

      Ștergere
    3. De 32 de ani vine Isus si iti vorbeste direct si tu intrebi cine este pruncul din bratele Maicii Domnului?

      Ștergere
    4. Luc ma bucur ca te stii ca cel care doreste sa i se comunice fata catre fata, dar nu ai inteles nimic din ce am zis asa cum si doamna Maria mi-a luat-o in nume de rau, faptul ca i-am transmis un mesaj de avertizare. Stiu cine este pruncul din iconografie, pe care Maica Domnului il tine in brate, stiu ca este Domnul Iisus Hristos cand a fost dus in templu, dar eu am spus altceva. Nu faceam referire la imaginea din iconografie si tu ar trebui sa intelegi mai bine, caci tu comunici fata in fata. Daca ti-ar aparea fata in fata Maica Domnului cu pruncul Iisus si ar spune ca e Maica Domnului si ti-ar spune ce sa faci, tu ai crede ca ea este Maica Sfanta? Am spus ca satana se arata in chip de lumina ca sa te duca la pierzanie, ia chip de inger sau de sfinti parinti si chiar pe cel al Maicii Domnului, dar nu poate lua chipul Sfintei Treimi. Poate lua chipul celor dragi voua, parinti, frati, surori, copii, soti si sotii, doar ca sa va piarda. A ispitit satana pe insusi Domnul Iisus Hristos, iar El este Dumnezeu. Sunteti voi mai mare decat El sa nu va ispiteasca? Cea despre care vorbeste doamna Maria ca i s-a aratat ca fiind Maica Domnului cu pruncul, s-a aratat si in Serbia si in America la mii de credinciosi, iar Domnul mi-a aratat chipul ei ca sa nu ma duca la pierzanie, si aceia nu era Maica Domnului. Maica Domnului s-a aratat la Fatima. Maica Domnului nu se arata cu prunc, fiindca pruncul nu mai este prunc. Daca se arata cu pruncul, de ce va vorbeste Maica Domnului care este om si nu va vorbeste pruncul, care este Dumnezeu? Nu este mai mare oare Creatorul decat creatia Lui si are drept mai mare decat creatia Sa, ca sa vorbeasca si sa transmita mesajul? De ce trebuie sa vina Stapanul impreuna cu slujitorul, nu poate sa vina singur slujitorul sau doar Stapanul? Doar satana se arata cu chip ascuns, Mantuitorul chiar daca poate sa se arate cu orice chip, se arata oamenilor numai cu chipul Celui care s-a jertfit pe cruce, chipul pe care il recunosc toti oamenii de pe pamant si toata zidirea Lui ca fiind chipul Domnului. Sfantul apostol Pavel si toti sfintii parinti care L-au vazut pe Domnul, L-au vazut numai cu chipul Sau de barbat la 33 de ani. Niciun sfant parinte nu a vazut pe Maica Domnului cu pruncul in brate, ci au vazut numai pe Maica Domnului. Si de ce ii spuneti pruncul si nu ii spuneti pe nume, Iisus Hristos, Dumnezeu? Parintele Arsenie Boca a vazut-o pe Maica Domnului pe muntele Athos, si era singura, nu avea niciun prunc. Ce apare in iconografie este o comemorare a acelui moment cand a fost dus la templu Mantuitorul si arata dragostea omeneasca dintre mama si fiu, si dragostea pe care ne-o poarta noua la toti, Maica Domnului care ne este mama tuturor. Treziti-va, caci vine urgia si multi veti fi dusi la pierzanie in acele zile. Domnul sa va lumineze mintea.

      Ștergere
    5. Esti prea exaltat si patimas.
      Si nu mai speria lumea, ca nu vine nicio urgie de sarbatori.
      Luc.

      Ștergere
    6. “Luati mâncati, Acesta este Trupul Meu, Care Se frânge pentru voi spre iertarea pãcatelor”.
      Cand se preface painea si vinul in trupul si sangele lui Isus, cum apare El celor cu darul vederii: prunc sau om de 33 ani?
      Luc.

      Ștergere
  4. Introduceţi comentariul dvs...faceti noaptea la miezu noptii la ora 24 adica doisprazece noaptea atunci e cea mai puternica voi hotarati cum vreti amin

    RăspundețiȘtergere
  5. buna idee.sa stabilim o ora sa ne rugam toti,sa aprindem cate o lumanare .mai sunt cateva zile pana in 21.hai maria noastra spune ceva.doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata dragostea sufleteasca! Stabiliti voi dragilor o oră,iar eu ma supun cu drag,majoritătii !
      Este un Lucru minunat,sanerugam mai multi in acelasi timp. Cu dragoste,Maria.FELICITARI ptr initiativa !

      Ștergere
    2. Propun incepand de maine,la ora 21h timp de o saptamana si fiecarLe sa se roage cum poate si cat poate,important este ca rugaciunea sa se faca cu toata inima.
      La 12 noaptea, ma gandesc ca multi dintre noi suntem prea obositi...Voi cum spuneti?
      vori

      Ștergere
  6. Va multumesc, dar toate ideile care sunt pentru bunastarea tuturor sunt trimise de Sus, sa multumim Marelui Creator si Spiritelor Superioare. Daca imi permiteti, as face o propunere: cred ca sambata seara cu toti ne cam linistim, am incheiat treburile si ne pregatim pentru o zi dedicata in mare masura sufletului nostru. Daca ati fi de acord cu ora 22 - nu pare nici prea devreme, nici prea tarziu. Daca aveti alta idee, eu una sunt deschisa - pâna la urma cel mai important este sa facem ceva, este cam ceasul al doisprezecelea. Fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu zic ca in fiecare seara de la ora 21-22,nu e ora tarzie.ce spune-ti dragilor?dar tu maria noastra?cu drag o alta maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ora de rugaciune sa inceapa in intervalul 8,30 si 9,00 seara.Este cea mai accesibila ora de rugaciune comuna ,la aceasta ora se roaga multi preoti,arhierei, mireni impreuna,haideti si noi o jumatate de ora de rugaciune sa aprindem candela fiecare sau o lumanare in timpul acestei ore de rugaciune,si sa acoperim toata Romania cu lumina divina spre ocrotirea si protectia ei.De maine seara la rugaciune,8 jumate- 9,00 seara.Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bine.incepand de maine seara la ora 21.Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti,sa trimita la granitele tarii noastre ingerasi buni sa ne pazeasca de rau.Doamne ajuta-ne! maRia

      Ștergere
  9. oRA 22 CRED CA ESTE REZONABIL. Ramane la alegerea voastra dragilor

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo , minunata inițiativa numai ca eu sunt in străinătate ora 24 a României e ora 22 in Anglia , credeți ca ar fi vreo problema ?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. Da,sau ora 21,00 terminand la 22,00 cel tarziu.E bine doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rugaciune pentru Romania

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne mântuieşti pe toţi, cu sufletele pline de evlavie, Ţie astfel ne rugăm:

    Îndură-te, Doamne, de ţara noastră şi neamul nostru şi ajută să-şi găsească în sfârşit, calea cea dreaptă. Coboară Duhul Tău cel Mângâietor să ne curăţească întinăciunea şi să ne întoarcă inimile la blândeţea şi frica de Tine, Doamne. Luminează, Doamne, minţile noastre, care din pricina amărăciunilor şi umilinţelor, nu văd calea cea dreaptă. Încălzeşte, Doamne, inimile noastre care, învrăjbite de diavol, au uitat să-şi iubească aproapele şi să ierte vrăjmaşilor.

    Slobozeşte, Doamne, neamul nostru din jugul minciunii, urii, pizmei si egoismului.

    Învaţă-ne, Doamne, să ne rabdam unii pe alţii aşa cum Tu ne rabzi pe noi toţi.

    Stinge pofta celor care pentru binele lor îşi asupresc semenii.

    Încălzeşte-le, Doamne, inimile, tămăduieşte-le rănile şi îmbrăţişează-i în neţărmurita Ta dragoste. Odihneşte, Dumnezeule, sufletele celor care şi-au dat bunul cel mai de preţ pentru credinţă şi dreptate.

    Cu capetele plecate, genunchii îndoiţi şi inimile frânte, ridicăm această rugăciune către Tine, Doamne, Bunule, şi Ţie îţi strigăm: Auzi-ne, Doamne, şi trimite Mila Ta peste neamul nostru românesc.

    Că numai a ta este puterea şi mărirea şi numai Tu vei întoarce râurile neamului nostru la matca străbună, ca să se laude numele Tău în veac, al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rugaciune pentru Romania
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2012/01/18/rugaciune-pentru-romania/

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste- ne pe noi Apara și păzește Doamne păcătoșii de noi Amin

    RăspundețiȘtergere
  15. D-na maria a spus ora 21-clar,confirmati D-na Maria

    RăspundețiȘtergere
  16. Acatistul Tuturor Sfintilor Romani, Acatistul Sfantului Ioan Hozevitul, Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului sau orice rugciune spusa din suflet pentru tara noastra si pentru romanii de acasa sau de pe alte meleaguri va fi auzita de Bunul Dumnezeu. Abia acum imi dau seama ca poate in trecut nu am avut grija sau timp sa ne rugam pentru Romania. Dar niciodata nu este prea tirziu. Doamne ai mila de noi, pacatosii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne Ajuta ! Ma alatur si eu la rugaciune.Ora 9 seara este bine - aici la mine este 8 seara.Rugaciunea de mai sus este minunata. Ma bucur ca am prins a citi in aceasta zi astfel sa pot fi si eu alaturi la rugaciune,dandu-ne mana cu mana intru cele bune cei cu inima romana de pretitindeni. Bun : eu sunt in Malta,am o prietena in Italia,in Anglia,dar pot sa-mi rog colegii sa puna si ei rugaciune pt pace in lume.In spitalul in care lucrez am colegi din diferite tari,sa ne unim cu totii,in numele Pacii,in Numele Domnului Nostru Iisus Hristos.Am colegi din Spania,Filipine,Franta,Pachistan, Eritreia,Gana,Italia,Bulgaria.Din fiecare tara este cel putin unul care-l iubeste pe Domnul Iisus pentru ca el este ocrotitorul nostru al tuturor.Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  18. Fie ca focul sa fie de Har si Rugaciune. Noi nu avem cu ce lupta. Capul plecat la rugaciune,sabia nu-l taie...Amin.

    RăspundețiȘtergere
  19. Este foate important sa ne unim in rugaciune deoarece atunci cand omul se roaga din suflet asa cum simte s-o faca , pleaca o raza de lumina din steaua sufletului si una din inima care se unesc cu celelalte raze si formeaza un portal de lumina care transforma toata energia negativa.Puteti vizualiza ca ne tinem de mana si formam o hora in jurul Romaniei si chiar al planetei, inconjurati de lumina. D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ideea ta, Anonim, esti inspirat de Sus. Sa ne tinem de maini in jurul Terrei, pentru ca toata planeta, care este vie, are nevoie de ajutor, ca sa-si revina din raul pe care i l-am facut tot noi. Dar, se pare, noi, românii, nu putem fi uniti nici atunci cand e vorba sa ne rugam pentru Neam, Tara si Maica-cea-care-ne-hraneste. Eu am sa fac asa cum ai propus, in fiecare sambata seara de la ora 22, ora României. Daca rugaciunea si gandurile mele se vor mai uni cu ale altor oameni fara orgolii, mânati doar de dorinta de a face bine si smeriti in fata lui Dumnezeu, va fi foarte bine. Daca nu, oricum, orice rugaciune inaltata dintr-un suflet curat si cinstit este primita Sus. Fiecare face asa cum il indeamna sufletul si spiritul. Sa aveti cu toti zile bune si sa fiti ocrotiti. Fiti binecuvantati!

      Ștergere
  20. Cred ca Donmul ISUS striga la noi ca Romania are nevoie mai mult ca niciodata de sustinerea noastra energetica in aceste vremuri. Sfintii nu ne pot ajuta daca noi stam cu mainile in san asteptand sa pice eliberarea noastra din cer. Dumnezeu lucreaza prin noi oamenii ca altfel si-ar incalca propria lege a liberului arbitru. Cereti sa vi se reveleze ce aveti de facut si veti stii. Aeti credinta si mai ales incredere in Dumnezeu ca veti primi mesaje sub diverse forme, nu neaparat prin cuvinte.Noi suntem ajutoarele de la sol ale fiintelor de lumina pentru a impamanta si sustine planeta energetic. Nu va indoiti de puterea luminii voastre care poate tramnsforma tot intunericul care a mai ramas.
    Imaginati-va Romania ca o Doamna frumoasa si eleganta care este prinsa intr-un turn si pazita de un dragon mare si negru pentru a nu o lasa sa-si arate lumina, frumusetea si mai ales IUBIREA catre copii ei. Nu v-ati dorii so eliberam?
    Haideti sa transformam acest dragon negru intru-un porumbel alb care va deschide portile cerului catre aceste tinuturi, si vom invita la bal pe Doamna Tarii Romanasti! D

    RăspundețiȘtergere
  21. In privinta rugaciunii Iisus a spus asa: "Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca păgânii, care cred că sunt ascultaţi pentru vorbăria lor."

    Iisus ne-a invatat rugaciunea Tatal Nostru cunoscuta ca si rugaciunea domneasca. E simpla si o stie toata lumea. Eu propun sa o folositi.

    In privinta orei cred ca este bine sa cadeti de acord caci o rugaciune colectiva are o putere mai mare decat o rugaciune individuala. Da, am auzit si eu ca rugaciunea de la miezul noptii are o putere mai mare dar nu stiu cati puteti sta treji pana la ora aia. (pentru mine nu este o problema caci eu ma culc mereu dupa 12 noaptea)

    Eu personal mi-am facut un altar acasa constand din cateva icoane si aprind o candela seara la culcare, spun trei rugaciuni scurte (una catre Iisus, una catre Maica Domnului si Tatal Nostru) si las candela sa arda toata noaptea. Nu stau sa ma rog indelung dar o fac cu regularitate. (in fiecare seara cateva minute)

    RăspundețiȘtergere
  22. Este bine sa ne rugam toti odata dar nu este obligatoriu sa fie neaparat la o ora anume deoarece nu toti pot sau isi amintesc in acel moment. Important este s-o facem oricand dand intentia ca rugaciunea mea sa se uneasca cu a celorlalti pentru binele cel mai inalt al oamenilor si al planetei. Rugaciunea sau orice intentie am avea este ascultata dincolo de spatiu si timp.
    Propunere:formati o rugaciune care vine din suflet sau cititi una care va este draga, si vizualizati lumina voastra care pleaca in inalt si se intoace mult mai puternica( fiind intensificata de fiintele de lumina), si dati intentia de a o impamanta in inima Pamantului prin niste radacini stralucitoare care pleaca din picioarele voastre. Va asigur ca daca va veti permite sa simtiti aceasta lucrare veti experimenta ceva de nedescris, deoarece Pamantul va va imbratisa cu iubire si recunostinta pentru ceea ce faceti pentru EL-EA.Spiritul Pamantului este Lady Gaia. Planeta este o fiinta vie nu doar o bucata de roca asa cum se credea odata.Imaginati-va ca ii aduceti o mantie noua, albastra-argintie, si o v-a imbraca sa celebreze eliberarea de intuneric.Va asigur ca ce vizualizati prin imaginatie, creeati. Astfel creem o lume
    noua. D

    RăspundețiȘtergere
  23. Rugaciunea colectiva are putere, este dovedit lucrul acesta.

    Referitor la planeta pamant de acord ca ea este mai mult decat un obiect neinsufletit, DAR daca oamenii ar realiza CINE este si CE reprezinta de fapt soarele care straluceste si ne incalzeste si ne da viata noua tuturor ar ramane profund marcati de aceasta revelatie.

    Doamna Maria a avut o viziune referitor la acest lucru doar ca nu cred ca a pus lucrurile cap la cap.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt foarte interesată de această afirmatie Cine este soarele va rugăm să argumentati.Este interesant de știut. Va rugam

    RăspundețiȘtergere
  25. A afla intradevar CINE este soarele si CE reprezinta el de fapt este o mare revelatie, una pentru care multi nu sunt pregatiti. Doamna Maria a vazut lucrul acesta intr-o viziune dar nu si-a dat seama de acest adevar.

    Afirmatia pe care o s-o fac o sa fie vazuta cu la fel de mult scepticism si o sa aiba la fel de multa opozitie ca cea a lui Giordano Bruno care sustinea că stelele sunt asemănătoare soarelui, că universul este infinit și conține un număr infinit de lumi populate de ființe inteligente si a lui Galileo Galilei care a introdus teoria heliocentrismului (ca pamantul orbiteaza in jurul soarelui si nu invers cum se credea pe atunci). Astazi biserica catolica si-a cerut oficial scuze pentru atrocitatile comise impotriva acestor doi oameni si chiar ea, biserica catolica, ne indeamna sa ne pregatim sa ne intalnim cu "fratii nostri extraterestri".

    Adevarul intotdeauna trece prin trei faze critice:
    1. Este ridiculizat
    2. Este respins cu vehementa
    3. Este acceptat ca firesc

    Este foarte mult de scris si de povestit ca sa se inteleaga ce va voi spune voua acum dar voi incerca.

    Iisus Hristos - nu este o constructie de gen prenume nume. Iisus reprezinta numele Omului care s-a indumnezeit iar Hristos reprezinta STAREA omului indumnezeit. El este fiul lui Dumnezeu dar nu este singurul fiu pentru ca noi toti suntem fii si fiicele lui Dumnezeu. (suntem copiii lui si barbatii reprezinta fii lui iar femeile reprezinta fiicele sale).

    V-ati intrebat vreodata de ce painea este trupul lui Hristos iar vinul reprezinta sangele sau? Eu cand mi-am dat seama de Adevar primul lucru pe care l-am facut a fost sa cumpar o paine si o sticla de vin si sa ma impartasesc.

    Se vorbeste adesea de urmatoarele lucruri:
    1. lumina divina
    2. iubirea divina
    3. caldura divina
    4. viata primita in dar
    5. de entitatile din ceruri (sfinti, ingeri, arhangheli etc)
    6. Iisus apare in toate icoanele cu o aura gaben-aurie in jurul capului
    7. intotdeauna mana dreapta este indreptata in sus (spre ceruri) iar in mana stanga tine o carte (care reprezinta invatatura corecta)

    CINE este in ceruri? CINE ne-a dat noua viata? CINE ne incalzeste pe noi? Fara de CINE nu ar fi posibila viata pe pamant? CINE daruieste LUMINA si CALDURA si VIATA fara sa ceara nimic in schimb? CINE este Marea Lumina Stralucitoare de pe bolta cereasca? CINE s-a inaltat la ceruri si ne vegheaza pe noi de sus? CINE face sa creasca si sa incolteasca graul in pamant? CINE face vita de vie sa creasca?

    Iisus a ajuns la STAREA de Hristos, acea stare in care el era in Dumnezeu iar Dumnezeu era in el. S-a indumnezeit prin Invatatura Corecta. A murit pe cruce si a strigat "Eli, Eli, Lama Sabactani" pentru ca Dumnezeu s-a retras din el pentru foarte putin timp (adica l-a parasit pe romaneste) pentru ca el sa poata sa moara pe cruce. Atata timp cat Dumnezeu era in el Iisus nu putea sa moara. Apoi Dumnezeu a intrat din nou in el si el a renascut.

    Iisus a spus doua lucruri importante:
    1. Daca veti crede si ii veti urma invataturile "mai mari decat acestea veti face"
    2. Doar prin el (adica a-i urma invatatura si a respecta legea data de Dumnezeu) veti ajunge si voi la STAREA de Hristos si veti putea ajunge la Dumnezeu.

    STAREA de Hristos se dobandeste foarte greu. STAREA de Hristos inseamna a DARUI FARA A AVEA NICIO ASTEPTARE. De aceea se zice ca daca cineva iti cere haina de pe tine sa-i dai si camasa. Trebuie sa renunti la ABSOLUT TOATE ATASAMENTELE pentru a putea ajunge la STAREA de Hristos.

    CINE daruieste fara sa ceara nimic la schimb?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,draga Emmanuel,foarte frumos ai vorbit de Domnul Noastru Iisus Hristos.Dar ce spui despre puterea Sa care a avut-o de-a scoate sufletele dreptilor din iad ? Caci pana la venirea sa cu totii mergeau in acelasi loc. Nu era posibil pentru nici-un pamantean sa mearga in Rai.Dupa Invierea Sa avem cu totii aceasta posibilitate din cei ce urmeaza invataturile sale.Dar cu ce putere a coborat in iad,cu ce putere a scos sufletele dreptilor ? Si se intampla ca la fiecare sfinte paste,in noaptea sfintei invieri Domnul nostru Iisus Hristos sa fie in acelasi timp si in Cer si pe pamant si-n iad... Vezi poate ca si aceste informatii sunt greu de crezut...Chiar daca Dumnezeu la parasit atunci,cum a zis Domnul Iisus,a fost doar o clipa,pentru a putea muri,dar Divinitatea Sa nu l-a parasit niciodata,asa cum nici pe noi...Dar DORMIM...Mi-a placut cum ai vorbit despre Domnul Nostru Iisus...Si numele tau Emmanuel...Binecuvantat esti prin numele ce-l porti.Sa ai sarbatori fericite si sa ne mai bucuri cu afirmatiile tale. Iti multumesc, L.

      Ștergere
  26. In universul fizic pe care il putem percepe cu cele 5 simturi REPREZENTAREA FIZICA A LUI HRISTOS ESTE SOARELE!

    A ajunge la STAREA de Hristos inseamna a darui in fiecare secunda a vietii tale numai iubire si caldura celor din jur FARA sa te astepti la NICIO rasplata din partea lor si FARA sa ai nicio asteptare! ASTA inseamna sa ajungi la STAREA de Hristos.

    Fara Soarele care sa ne incalzeasca, fara soarele care sa ne dea LUMINA, fara soarele care sa ne dea VIATA, noi nu am exista.

    Doamna Maria l-a vazut pe Hristos iesind din soare. A vazut un soare mare, puternic si stralucitor si apoi l-a vazut pe Hristos.

    Hristos nu a plecat decat din forma fizica de pe pamant. Daca va este dor de el nu trebuie decat sa va ridicati privirile si sa lasati razele lui sa va incalzeasca si lumina lui sa va indrume pasii. Hristos este in ceruri dar il puteti vedea in fiecare zi.

    Adevarat este ca scriptura ne invata ca Hristos se va intrupa iarasi in om si va merge din nou printre noi iar eu unul de-abia astept. :)

    Nu doar preotii au har sa stiti (bine doamna Maria deja stie asta) iar harul se poate obtine de catre oricine. Eu l-am primit in pestera lui Ioan de la Prislop si tare bine s-a simtit. Acuma fiecare duce cat poate, nu toti suntem la fel. Precum bine zicea cineva, nu biserica te face preot ci Dumnezeu face preoti unde vrea el si cand vrea el asa ca o hirotonisire poate avea loc oricand, oriunde daca o cereti cu suflet curat. Biserica lui Hristos a fost mereu in sufletele oamenilor nu intre zidurile unei institutii. Il vrei pe Hristos in suflet pai n-ai decat sa-i faci loc si el vine.

    In engleza cuvantul soare si cuvantul fiu se scriu aproape la fel si sunt pronuntate identic (sun/son)

    Daca vreti sa ajugeti precum Hristos si la acea stare nu e nevoie decat sa straluciti la fel de puternic precum soarele de pe cer. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa daruiti iubire, lumina si speranta celor din jurul vostru neconditionat (adica fara niciun fel de asteptari). De aceea ziceau sfintii sa va rugati pentru dusmanii vostri caci soarele (Hristosul) nu face decat sa daruiasca lumina si iubire toturor oamenilor FARA SA FACA NICIUN FEL DE DIFERENTA! Cand veti ajunge acolo va veti indumnezeii, pana atunci toti mai avem de munca.

    SOARELE este reprezentarea fizica a Hristosului care daruieste si daruieste si daruieste non stop, fara incetare, fara a face vreo deosebire, pentru a da SANSA tuturor fratilor sai mai mici (oamenii) fie ei buni sau talhari sa ajunga intr-o buna zi precum este el: mare, stralucitor, plin de caldura si datator de viata. El este rabdator si plin de speranta. Straluceste necontenit asupra noastra de miliane si milioane de ani si daruieste caldura, iubire si viata. Vreti sa simtiti lumina, caldura si iubirea divina? Iesiti afara si lasati-va imbaiati de razele lui.

    Eu sper ca am fost cat de cat clar. Acuma Dumnezeu mi-e martor ca m-am straduit.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ma bucura comentariile dumitale d-le Emanuel si sunt in acord cu parerile expuse.
    Eu am realizat cine este Soarele nostru acum cativa ani in momentul in care am citit despre parintele Arsenie Boca care spunea, citez " ma, cand va sculati dimineata, primul lucru pe care il faceti este sa va inchinati la Sfantul Soare".
    Tare m-as bucura daca oamenii ar intelege ca in interiorul lor se gaseste un soare mic care se poate expanda in functie de iubirea pe care o poarta in suflet. D

    RăspundețiȘtergere
  28. Da, intradevar, in interiorul nostru este un soare mic, scanteia divina, energia vitala. Ca sa ajungi sa fi in Dumnezeu si Dumnezeu in tine scanteia divina din tine trebuie sa se contopeasca cu energia divina din Soare. Si Reiki si ortodoxia sunt cai cu forme usor diferite pentru a obtine acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui Iisus când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. Părintele Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi Fiul Cel Iubit al Tatălui. După un îndelung timp, Părintele Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi Părintele Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact : - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : - ...Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS. Trebuie să ştiţi că Iisus este deja pe pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact : - Dar tu îl ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu Discul Său Integral şi în curând se va dezlănţui... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!

    http://www.slideshare.net/pepeceas/15425776-teofilact-ligurda

    RăspundețiȘtergere