vineri, 11 decembrie 2015

EXTRATERESTRII LA DATORIE ! UN OZN PE CERUL ROMÂNIEI ! INTENSIFICAREA APARITIEI LOR , PREVESTESC EVENIMENTE MAI PUŢIN PLĂCUTE !

                                                                                 
     c                                                     10  Decembrie 2015, ora 18,40 !

                                                      Dragii mei, 

În această seara , fiind în curtea casei, văd într-o clipă,fără ca să ridic ochii spre Cer, văd deasupra mea, cam la înălţimea unde zboara Elicopterele, un OZN sub formă rotundă.
Acest OZN a apărut ca o minge de foc, o minge mai mare care, s-a deplasat cu viteza luminii, pe o distanţă nu prea mare, dispărând ca si prin topire.
Aşa, ca în imaginile de mai jos :

Dovada video că OZN-urile există! OZN-uri filmate în Polonia ...

Am ridicat privirea si am închis ochii, ca să-i văd mai bine, moment în care ,îi vedeam plutind prin aer, ca într-un nor alb-albastru.Să fi fost vreo patru, care se balansau în acel nor, si priveau de la mică distanţă ,în jos spre Pământ.
Când Extraterestrii îşi intensifică aparitiile lor, întotdeauna s-au întâmplat evenimente mai puţin placute.
Dar asta nu se datoreaza aparitiei lor, ci se datoreaza conflictelor dintre popoare ,conflictelor dintre oameni.
Ei vin numai, ca să vegheze si să încerce a opri Tragediile ce vor urma, din cauza acţiunilor nesăbuite ale oamenilor.
OZN-uri în jurul soarelui | Video | Autopunct cardinal (div)
            .
Brusc, am în faţa ochilor închisi, GLOBUL  pământesc.
 NASA a prezentat cele mai detaliate imagini ale Pâmântului realizate ....
În mijlocul Globului pământesc , care s-a rupt pe mijloc precum oul din care iese puiul, văd HARTA  ROMÂNIEI, cu toate înscrisurile.
Asa cum era în inima Globului pământesc , HARTA ROMÂNIEI, era prinsă toata la exterior,asa după conturul ei,  prinsă în foc roşu. 
În mijlocul Hărtii înconjurate de foc, sta un Extraterestru care ţine la propriu, HARTA  ROMÂNIEI, de parcă ar fi urmat să se cutremure. Îl vedeam cum se forţa cu toate puterile sale,ca nu cumva sa se intample ceva rău, cu tot ce înseamnă şi cuprinde HARTA  ROMÂNIEI. 
Doar cateva secunde, si totul a dispărut. 
Dragii mei, după cum vedeti, EXTRATERESTRII  exista, si ne vor binele. Trebuie să ştiţi că ,si la ei se duce o lupta; ei între ei se luptă  pentru PLANETA  PĂMÂNT.
Dar cum BINELE  învinge Răul întotdeauna, si cum cei mai multi dintre EXTRATERESTRI, vor doar Binele Planetei Pământ, îi vom primi cu bratele deschise, atunci când ,ei vor hotărâ ca sa se arate faţă către faţă, nouă Pământenilor.
Până atunci însă, să ne gândim de două ori, până să deschidem gura ,si sa zicem că :Extraterestrii nu exista!
EXTRATERESTRII  exista, si ne vor salva PLANETA PĂMÂNT de la autodistrugere.
                                   Cu dragoste, Maria. 

11 comentarii:

  1. Vom avea cutremur politic,dupa cum evolueaza evenimentele. Casa poporului se va inrosii de tensiuni,neputinte etc toate sentimentele negative la un loc dau nastere la un cutremur sau....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMANIA este ocrotita intotdeauna,asa cum ne-a spus si doamna Maria,sa nu va indoiti de asta!

      Ștergere
  2. Mariutza,
    Ioan Istrate a spus la o emisiune ca vor aparea OZN-uri inaintea unui cutremur mare ( dupa care va incepe cel de-al III-lea razboi mondial - vor ataca rusii, dar cine incepe razboiul il va pierde !!! )

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu aduc recunostinta si multa iubire fiintelor din lumina (extraterestrii) care inconjoara Pamantul pentru toata daruirea lor de iubire neconditionata pe care ne-o aduc.
    Depun atata munca pentru curatarea negurii, produsa de gandurile si faptele noastre care se ridica da la nivelul nostru si afecteaza pana si Universul.Vremea neprielnica aomenirii este un raspuns al planetei la gandurile noastre.
    Daca oamenii ar intelege ca totul depinde doar de noi si ne-am asuma ceea ce creem, maine Divintatea ne-ar rasplati cu o frumoasa festivitate de primire in Lumina iubirii a tuturor familiilor celeste care ne supravegheaza "sa nu dam foc la casa".Puteti observa ca ne jucam cu chibriturile de prea multa vreme si n-am invatat nimic pana acum.
    TREZITI-VA OAMENI BUNI!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa-i lupta pentru Pamant este apriga, dar fiintele lumini vor sa ajute pamantenii sa-si recupereze planeta din mainile extraterestrilor care au pus stapanire pe planeta cu mii de ani in urma. Acestia sunt disperati ca nu au unde sa mearga in alta parte in Univers deoarece li s-a interzis de catre Creator sa mai populeze alta planeta. Singura optiune este sa se intoarca la lumina sau merg spre autodizolvare in lumina Creatorului.Aceasta este ultima planeta cu fiinte negative care sunt cele mai negre. Au fost si alte planete luata in stapanire de acestea dar acelea au fost eliberate si au reusit sa ascensioneze. Toata "crema "intunericului s-a aciuat pe pamant de aceea aven mare nevoie de Confederatia Galactica pentru a ne ajuta sa ne eliberam. Am mai spus si alta data, fara ajutorul nostru nu o pot face, ei ne iubesc dar nu intervin in libera noastra alegere. Daca omenirea se concentreaza pe razboi atunci asta vom avea ,ei nu vor interveni ,decat intr-un singur caz; nu vor permite arme nucleare deoarece Creatorul a decretat interzicerea lor.D

    RăspundețiȘtergere
  5. Permiteti-mi sa va dau un sfat:chemati-va familiile celeste, daca doriti acest lucru ei vor veni altfel nu, ca nu vor sa va sperie, asta la nivel constient, in viata voastra pamanteana. Voi va intalniti familia celesta oricum in visele voastre atunci cand corpul doarme iar sufletul pleaca la treaba in lumea astrala, dar nu va amintiti din cauza constiintei scazute care nu poate mentine energia inalta in aceasta energie joasa in care sunteti. De aceea tot spun ridicati-va constiinta! D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ne ridicam constiinta,prin rugaciune?

      Ștergere
    2. Prin curatire spirituala, comunicare cu sfintii,cu ierarhia spirituala-ingerii,cu Fecioara Maria,cu Iisus Hristos si Sinele Dumnezeiesc.In acest fel creste constiinta pe un nivel mai superior o avansare in constiinta paralela de lumea fizica,adica traiti si aici si acolo dar in planul interior.

      Ștergere
    3. Usor de zis greu de facut,credeti ca oricine se poate trezi peste noapte si isi spune "ia sa comunic eu putin cu spiritualul" si gata, are constiinta ridicata? Trece instantaneu la un nivel superior?..daca tot folositi cuvinte de genul "ridicati-va constiinta,va rog sa explicati oamenilor si cum sa procedeze,dar mai pe "babeste"asa ca sainteleaga toata lumea,pt ca nu toti ne-am nascut luminati

      Ștergere
  6. Cartea cuv si mult mai imbunatatitul ca noi Serafim Rose despre extraterestri ?. Fiul pierzarii vine din cer cum au spus.o toti chiar si apoc. Ciudat ca extr n.au venit vizibil atatea mii de ani sa se arate dar chiar acum cand sunt semnele apoc si cand profetul mincinos papa care poarta la gat o cruce cu o mumie nu rastignit pe iisus cum e normal spune chiar el ca vin extraterestri . Putin credinciosilor ..iisus a venit cu credinta si salvarea pt noi ...asa va veni si antiH cand se va dezlega balaurul..tot ca un salvator. Si veti crede in ei pana la probra contrarie si cum a spus matei evng: sa nu credeti ca va veni a doua oara iisus pana nu se va lepada credinta. Si cum altfel mai bine ca asa ? Ii pregatesc si pe copii prin desen..treziti va ..salvarea este la domnul si daca alte fiinte ne protejeaza nu vor interveni vadit la vedere si mai ales sa coboare sa traiasca printre noi sau alte nebunii. Nu uitati " dumnezeu sa maniat si a adus judecata peste uriasi..pt ca fii domnului sau incurcat cu pamantencele". Cine vrea sa auda sa auda..nici un duhovnic din lumea asta in cartile lui ..pustnici etc nu spune deapre asta. Ba mai mult parnt cleopa il viziteaza draci in chip de ozn .

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc pt publicarea mesajului.

    RăspundețiȘtergere