vineri, 25 decembrie 2015

EUROPA PLINĂ DE FLĂCĂRI ! ROMÂNIA , PRINTRE PRIMELE RÂNDURI !

                                               25  Decembrie  2015,ora 4,20 zori de zi !

                                                                  Dragii mei, 

Nu dormeam încă la aceasta oră. Ascultam cu inima si cu sufletul ,SFINTELE  COLINDE.
Brusc,aud un glas prieteni dragi, care spune ceva înspăimântător. Dragii mei ,eu stiu că în aceasta ZI  MARE  si SFÂNTĂ, ar trebui sa ne bucuram, sa mergem la Sfanta Biserică, sa fim fericiti.
Dar sa nu uitam fratilor, că sunt si oameni rău voitori, cărora nu le pasă de Aproapele Său. 
DATORIA  sufletului meu, în faţa LUI  DUMNEZEU, si din dragoste si preţuire faţă de voi cititorii ,si de toti Semenii nostri,este ca să fac cunoscut tot ce mi se spune de Sus, si tot ce mi s-arata numai cu PUTEREA  si cu VOIA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT.
Iată ce spunea acel glas:

                    "Aici  va  fi România,întâi .
     Apoi un alt glas, spune :
                    Europa plină de flăcări!"   

Cu siguranţă dragii mei, cei cărora nu le place si nu inghit Religia Semenilor, vor incerca ca să tulbure linistea si fericirea Sfintei zile a NASTERII  DOMNULUI, a Crăciunului Prea Sfânt.
Trebuie să fim foarte atenţi dragii mei, si sa ne bucuram de bucuria din mijlocul familiei,de bucuria Iubirii de Acasa si nu in ultimul rând, de BUCURIA  SFÂNTĂ ,prin a participa cu inima si cu sufletul,la SFANTA  si DUMNEZEIASCA  LITURGHIE.
Domne Ajuta,sa fim ocrotiţi si păziti ,de tot ce este rau si de tot ce aduce lacrimi si suferinţă.
                                 Cu dragoste si preţuire,Maria.                            

27 de comentarii:

  1. E trist foarte trist dar,conducatorii sunt vanduti satanei, sunt masoni etc.Biruinta o asteptam de la Isus mantuitorul, daca El nu se implica suntem pierduti. Faca bunul Dzeu dupa sfanta voia Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte de toate NOI TREBUIE SA NE IMPLICAM! Sti bine ca in aceasta lume Omul actioneaza iar Dumnezeu ajuta! Aceasta lupta de eliberare ne apartine, nu putem fugi de aceasta, asteptand sa faca ceva cineva. Ne vor face sclavi din toate p.d.v. ... daca nu ne trezim din amortire si nu actionam NOI in aceasta directie! Hai sa cerem iluminare sa stim cum e cel mai bine sa gandim si care sunt actiunile! Sti bine ca zice "Bateti si vi se va deschide!" dar noi nu batem... tot asteptam la usa inchisa sa se deschida fara sa batem... nu se va deschide daca nu facem si noi ceva in aceasta directie!

      Ștergere
  2. Aici este vorba despre flacarile razboiului in acest mesaj.Si Romania ar fii prima tinta in vizorul Rusiei din pricina scutului antiracheta de la Deveselui.Cred ca nu o sa fie prea bine urmatorul an care vine,din profetii reiese ca Europa va fii pustiita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca o catastriva se va ontampla .....se va intampla chiar astazi( de craciun)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ok Iisus se scrie cu doi de i . Nu avem voie sa omitem nici o litera din numele LUI IISUS

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria ,va urez Craciun fericit,sanatate si bucurii ,alaturi de cei dragi!Dumnezeu sa ne aiba in paza si mila sa pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.antena3.ro/externe/explozie-nigeria-butelii-331586.html

    "De craciun vom manca foc" ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Explozia in Nigeria este similar cu ce am visat eu in urma cu o saptamana ,,in vis a spus cineva ,,inainte cu o saptamana de revelion, si era legat de gaz si foc. Si in Nigeria este explozia cu gaz de la butelii.

      Ștergere
    2. Ziua de 25 s- a terminat!

      Ștergere
    3. SI DACA VOM MANCA FOC SFANT? Poate fi interpretat si asa!

      Ștergere
    4. In sensul de a ne umple de acest Foc Sfant! Doamne ajuta sa ne LUMINAM IN DUHUL si sa devenim Fiinte de LUMINA!

      Ștergere
  7. DA!JUR!INCURAND SE VA DEZLANTUI IADUL CELOR CE LOCUIESC PE ACEST PAMANT CU TOTI VOM FI ARSI DE MANIA DOMNULUI VARSAT PE PAMANTUL ACESTA CARE VI SA ARATAT SI DUMNEAVOASTRA.DA!JUR!
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciun fericit, Maria! Si la cat mai multe vesti BUNE!

    RăspundețiȘtergere
  9. Va doresc tuturor un Craciun plin de lumina pace si iubire .

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria vreau nr.dv de tel pt cateva intrebari!Va pup

    RăspundețiȘtergere
  11. „În zilele de pe urmă, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voștri și fetele voastre vor proroci, tinerii voștri vor avea vedenii, și bătrânii voștri vor visa vise! Da, chiar și peste robii Mei și peste roabele Mele voi turna, în zilele acelea, din Duhul Meu și vor proroci. Voi face să se arate semne sus în cer și minuni jos pe pământ, sânge, foc și un vârtej de fum; soarele se va preface în întuneric, și luna în sânge, înainte ca să vină ziua Domnului, ziua aceea mare și strălucită. Atunci oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.” (Faptele Apostolilor 2:17-21)

    RăspundețiȘtergere
  12. craciun fericit dne apara si pazeste oitele tale ai grija de toata turma ta caci tu esti alfa si omega inceputul si sfarsitu

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu ca sa ne ierte toate pacatele inainte sa fie prea tarziu ca el ne iubeste ca un Tata dar cand gresim meritam sa ne certe. Doamne apara-ne pe noi pacatosii. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. .
    http://m.romanialibera.ro/actualitate/international/documente-desecretizate--ce-orase-din-romania-ar-fi-atacat-sua-in-cazul-unui-razboi-nuclear-403026

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe "bbc news" am vazut ca foc mare a fost in africa !!

    RăspundețiȘtergere
  18. http://stirileprotv.ro/stiri/international/nigel-farage-romanilor-nu-trebuia-sa-li-se-permita-sa-intre-in-ue-pana-si-fostul-lider-ukip-critica-oug-13.html

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.mediafax.ro/externe/rusia-a-instalat-sisteme-antiaeriene-s-400-in-zona-orasului-sankt-petersburg-in-apropiere-de-frontiera-cu-tarile-baltice-17909578?fbclid=IwAR0te0qulbg0O-sWtgVZkd5Xim2D99d3dGnfiwN-psyGVZnozF1EHPM8oQw

    RăspundețiȘtergere