sâmbătă, 19 decembrie 2015

DUMNEZEU TATĂL , REVĂRSA DIN MÂNA SA SPRE MINE ROABA SA, NUMAI STELE ŞI CERCULEŢE AURII !

XX
                                      Noapte de 17 -18 Decembrie 2015, ora 1,15 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce mă rugam la Prea Sfânta treime, si-I multumeam pentru toate câte mi-a dăruit, si-mi dăruieste mie roabei Sale.
Privind liber spre TATAL  CERESC , văd dragii mei cum din Mâna TATALUI Ceresc , curg spre mine roaba Sa, numai Stele si aureole (cerculete),aurii, rupte ca din Soare.

                                  Imagini pentru dumnezeu tatal

Curgeau spre mine, precum o ploaie torentiala pe timp de vară, atât de multe si dense erau.
Am stiut si de aceasta data, daca mai era nevoie , cum că, DUMNEZEU  TATĂL a auzit Rugaciunea mea, si mi S-a descoperit iaraşi şi iarăşi, ca nu cumva eu,sa ma abat de la CALEA cea bineplacuta Lui.
Dragii mei, cu totii sa împlinim din dragoste si cu Dragoste, Poruncile Sale, şi sa daruim si Semenilor nostri din DARUL  LUI  DUMNEZEU, şi numai aşa ,vom împlini Voia SA, AMIN !
                                             Cu dragoste, Maria. 

10 comentarii:

  1. Imi plac numai acest gen de mesaje cu Dumnezeu, Sfanta Treime,Iisus, si toti sfintii,,daca a-ti scrie numai despre asta ce frumos ar fii..Oricum sunteti o dovada vie ca Dumnezeu Tatal vi se arata si oricine il poate vedea daca traieste in plinatatea duhului sfant,prin credinta si rugaciune il putem vedea oricare dintre noi,si nu trebuie sa detinem stiinta multa ca Tatal sa ni se descopere noua..Acum ce vor mai zice si ceilalti slabiti in credinta dupa toate aceste dovezi destul de limpezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice informatie trebuie trecuta prin filtrul care se numeste Biblia. Se poate descarca si in format pdf de pe
    http://blog.pustniculdigital.info/biblia-ortodoxa-pdf/
    E ultimul meu comentariu pe blog pt. ca mi se pare inutil sa mai discut in contradictoriu cu doamna Maria si unii cititori in conditiile in care unii se raporteaza la ceva iar altii la altceva. Eu daca ma raportez la Biblie degeaba am asteptat argumente biblice in conditiile in care ideile promovate aici sunt new age sau interpretari de versete biblice scoase din context. Deci indemn cititorii sa studieze Biblia deoarece este cuvantul lui Dumnezeu si sa puna in aplicare invatatura biblica.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonimul de mai sus: tu crezi ca Iisus s-a nascut pe 25 Decembrie?! Ciobanii erau pe camp cu oile la sfarsitul lunii Decembrie?! Data de 25 decembrie are ALTA semnificatie, reprezinta solstitiul de iarna, reprezinta RENASTEREA soarelui, cand ziua incepe sa creasca din nou, reprezinta biruinta luminii asupra intunericului! Am povestit pe blogul asta pe alt topic ce reprezinta soarele si de ce s-a ales aceasta data pentru celebrarea nasterii lui Hristos!

    Biblia din punctul meu de vedere are valoare prin PILDELE sale si prin INVATATURILE pe care le putem extrage dintr-ansa. Daca doriti s-o folositi ca pe o carte de istorie veti avea probleme mari sa potriviti ca si date evenimentele istorice :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu vad nicaieri in comentarii cum ca ar fi zis cineva ca Iisus s-a nascut pe 25 decembrie sau cineva care are habar cat de cat de istoria crestinismului ar putea sustine asta. Toate Bisericile crestine recunoasc faptul ca nu se stie exect data nasterii. Nici in Biblie nu scrie nicaieri de 25 decembrie. Oricum este putin probabil ca s-a nascut iarna deoarece inainte ca Isus sa se nasca imparatul Augustus a hotarat ca sa organizeze un recensamant si e putin probabil ca sa fi facut asta iarna in conditiile in care trebuiau parcurse distante mari in frig. Un alt motiv ar fi mentiunea din Biblie care zice ca la nastere pastorii traiau sub cerul liber si faceau de straja langa oi (in conditiile in care tot in Biblie se mentioneaza ca iarna oile stateau in staule). Data de 25 decembrie s-a ales in secolul al 4-lea sub domnia lui Constantin cel Mare deoarece atunci cand Imperiul Roman a legalizat crestinsmul majoritatea religiilor pagane de la acea vreme celebrau nasterea zeilor pe 25 decembrie (ziua zeului Saturn, ziua nasterii soarelui, etc.) si deoarece continuau sa sarbatoreasca sarbatorile pagane desi crestinismul devenise religia oficiala, s-a decis 25 decembrie ca sa devina data nasterii Domnului Iisus Hristos pentru a inlocui sarbatorile pagane si paganii convertiti sa treaca mai usor la crestinism.

      Ștergere
    2. Draga Emmanuel,in Israel Clima este diferita.Era frig,dar probabil ca o toamna rece.Cu siguranta pastorii erau afara.Si cu siguranta ziua nasterii Domnului este 25 Decembrie.Sa ma ierti ca te contrazic,respect modul tau de gandi,dar aici consider ca trebuie totusi sa reflectezi.Iata umila mea parere : 25/12 ... 2+5=7, 1+2=3, 7+3=10 . Deci :
      7 ( dupa unii este considerat numarul perfect sau numarul lui Dumnezeu),3 reprezinta sfanta treime,iar 10 este de fapt 1 care este unul Dumnezeu. Emmanuel,tu stii ca la Dumnezeu nu este timp,si tu stii ca El cunoaste si simte totul,iar capacitatea Sa Divina stia din nainte chiar si discutiile noastre,pentru ca am spus,timp nu este,deci simte toate probabilitatile.Pentru fiecare nascut pe pamantul asta este un timp al nasterii si un timp al mortii cu rezonanta deosebita pentru fiecare. Si numele : Iisus. Iata : Ii-sus = este sus,sau cel de sus. I se mai spune si EMMANUEL = Dumnezeu este cu noi. Deci cred ca este 25 decembrie,nu ma indoiesc. Eu nu sunt acelasi anonim,semnez cu numele meu Georgeta.Iti doresc sa-l simti pe Iisus in inima ta. Cred ca este cea mai frumoasa urare de nasterea Sa.

      Ștergere
  4. „Religia Tainica a Babilonului” de Ralph Edward Woodrow.

    Când S-a născut Isus, NU era iarnă ! Iată :
    Luca 2:8 “în acelaşi ţinut erau nişte Păstori care stăteau_pe_câmp, păzindu-şi Turma În_Timpul_Nopţii”.

    Păi Păstorii_din_Palestina NU_erau_NEBUNI Să_Stea_Pe_Câmp_cu_Turma_de_oi în_MIEZUL_IERNII !!!

    Adam Clarke a scris: „Deoarece aceşti Păstori încă nu-şi duseseră acasă Turmele, se poate presupune că luna octombrie încă NU începuse şi că, prin urmare, Domnul nostru NU S-a născut în 25 decembrie, când turmele NU mai stăteau afară_pe_câmp... Tocmai din acest motiv ar trebui să se renunţe la decembrie ca lună de naştere a lui Isus" !

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant este ca si Papa Francisc a declarat curand ca data de 25 Decembrie nu este data nasterii lui Iisus.TOT ce a facut biserica catolica este sa ascundă acest adevăr omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  6. CITITI COMUNICARILE CERESTI DIN TULCEA DE PE INTERNET SI VA VE-TI LAMURI.

    RăspundețiȘtergere
  7. DA!STITI DUMNEAVOASTRA MAI BINE CUM NI SE ARATA NOUA CELOR ALESI DE SPIRITUL LUI DUMNEZEU CA SA LE ARATAM SEMENLOR NOSTRI AVERTIZARILE CARE VIN DIN PARTEA CELUI RAU SAU AL DOMNULUI SPRE BINECUVANTAREA NOASTRA A TUTUROR.
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere