sâmbătă, 26 decembrie 2015

CUTREMURUL INTENS ,S - A ADEVERIT DUPĂ PATRU ZILE !

                                                                   Dragii mei, 

Scriam în urma cu doar 4 zile, că vom auzi de un Cutremur mai intens,care se va produce pe undeva.
Din nefericire, acest CUTREMUR s-a produs  astazi dimineaţă în Afganistan.
Iata: 

                     
StirileProTV
2 ore ·
Doua cutremure puternice s-au produs in aceasta noapte. Unul de 6,2, iar celalalt de 6,9 ----> http://goo.gl/8QB6wd
                      21 Decembrie 2015,ora 22,05 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta seara, aflându-mă în bucătarie pregatind scutecelele DOMNULUI, pentru AJUNUL  NASTERII  SALE, văd într-o clipă înspre Est, văd o încăpere şi un raft cu vase de bucatarie.
Brusc ,vasele de bucatarie care erau suspendate pe raft, încep a se clătina de parcă le-ar fi bătut vântul.
 Pacific quakes registers on campus seismograph
Era un semn că ,începuse un Cutremur  mai intens.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur mai intens; dar noi stim cu totii că România ,este ocrotită si ocolită de CUTREMURE  devastatoare.
 Vor fi CUTREMURE,dar nu vor fi devastatoare pentru România.
Să multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, că ocroteste România,care va deveni ,Viitorul cel de-al Doilea IERUSALIM al Său.
                                          Cu dragoste, Maria. 


Iata dragii mei si informatia mai detailata:

Cutremur de 6,9 grade. Primul bilanț: zeci de răniți








Cel puțin 37 de persoane au fost rănite într-un cutremur de magnitudine 6,9 grade pe scara Richter ce a zguduit capitala Pakistanului Islamabad și unele părți din provinciile Punjab (est) și Khyber Pakhtunkhwa (nord-vest) în primele ore ale dimineții de sâmbătă, au anunțat mass-media locală și oficiali, informează agenția Xinhua, citată de Agerpres.
<a href='http://x.cel.ro/www/delivery/ck.php?n=a82e757d&cb=<%%TIMESTAMP%%>' target='_blank'><img src='http://x.cel.ro/www/delivery/avw.php?zoneid=24&cb=<%%TIMESTAMP%%>&n=a82e757d&ct0=<%%REDIR%%>' border='0' alt='' /></a>
Canalul de televiziune Geo Urdu a declarat că orașul Peshawar, capitala provinciei Khyber Pakhtunkhwa, a fost zona cea mai afectată unde au fost anunțate toate cele 37 de victime.

Autoritățile spitalicești au spus că cei mai mulți dintre oameni au suferit leziuni la nivelul capului și membrelor după ce au fost loviți de cărămizile caselor prăbușite.

Cutremurul a provocat de asemenea alunecări de teren în zona autostrăzii Karakoram (cea mai înaltă din lume n.r.), blocând-o în diferite locuri.

Între timp, Institutul geologic din Statele Unite (USGS) a anunțat că magnitudinea cutremurului a fost de 6,2, produs la o adâncime de 203 km în zona Ashkasham din Afganistan.

Comentând în legătură cu diferența magnitudinii, un responsabil pakistanez a declarat că USGS monitorizează situația cutremurelor de pe continentul american deoarece nu are nicio stație în Pakistan, adaugă Xinhua.

5 comentarii:

  1. La ce ne folosesc aceste previziuni.Schimba cu ceva nenorocirea.Nu va supărați dar la ce folos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti liber (a) ca sa alegi ce-ti foloseste si ce nu-ti foloseste. Nu te obliga nimeni ca sa citesti acest Blog. Fiecare alege ce vrea pentru sufletul său. Sunt atâtea stiri pe tot Internetul si prin toata mass media, despre crime, violuri, spanzurati,impuscati, inecati, tăiati si incendiati, etc .etc. La acestea te uiti ? Daca da, cui te plangi ca nu folosesc nimanui? Căci totusi ele se dau pe post, dar tu poti alege. Asa ca, chiar te rog.nu mai citi Blogul meu. Celor care le este frica, inseamna că nu au CREDINTA deloc in DUMNEZEU. Cine are CREDINTA si DRAGOSTE in DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, isi pune toata nadejdea sa in EL, si nu-i este teama nici daca ar sta cineva cu pistolul la tampla sa. BLOGUL meu, este INTERZIS fricosilor si celor fara CREDINTA !

      Ștergere
    2. Bine punctat Maria !!

      Ștergere
    3. Pe acest BLOG, COMENTARIILE care instiga la ură si violenţă verbală si fizică,faţă de Semenii nostri,indiferent de religia si de etnia lor,le sterg de cum le citesc ! Acest BLOG DUMNEZEU EXISTA MARTURII, are drept scop, împăcarea oamenilor de orice religie,de orice etnie,si din orice categorie sociala. Asadar cei care sunt violenti verba si plini de ură,faţă de Aproapele său,le spun de pe acum ,ca sa nu se mai oboseasca sa scrie la rubrica COMENTARII,deoarece ,acestea ajung la...gunoi. Adică le sterg !

      Ștergere
  2. ave maria cea plina de har mie imi placi mult dna maria ai o energie buna chipul tau este bland imi emanati liniste orice ati zice imi place energia ta sant o fana a ta te urmaresc la brancu doar asa ca sa te vad te pup si te iubesc liana multa sanatate iti doresc tot binele din lume

    RăspundețiȘtergere