miercuri, 9 decembrie 2015

ANDREI ŞAGUNA ŞI SFÂRŞITUL LUMII !

                                           3 Decembrie 2015, ora 3,45 zori de zi !


                                                  Dragii mei, 

În această dimineaţă ,în zori de zi, aud un glas dragilor, care vorbeste ceva despre Sfârşitul Lumii.
Glasul spunea aşa :
                        "Andrei Şaguna a vorbit ,
                                   de Sfârşitul Lumii !
                   Relaţie care este, în Afganistan !"   

După care dragilor, glasul dispare, iar eu rămân uimită de acest MESAJ, si chiar mă gândesc , oare ce -o fi vorbit Ierarhul Andrei Şaguna , despre Sfârşitul Lumii în Afganistan ?
Cu siguranţă într-o buna zi, va iesi la iveală si acest lucru.
Noi stim dragii mei, că Sfarsitul Lumii nu va veni pentru că aşa vrea BUNUL  DUMNEZEU, pentru noi Fiii Săi. 
Sfârşitul Lumii va veni treptat; iar acesta va fi grabit, de mintea si mâna oamenilor. 
Oamenii se omoara si se urasc între ei. Oamenii au distrus si distrug PLANETA  PĂMÂNT.
DUMNEZEU ni le-a daruit întregi si frumoase; oamenii au distrus totul, iar lupta finala ,va fi tot între oameni. 
DUMNEZEU ne iubeste, si nu voieste moartea noastra, ci voieste ca să fim vii si să ne întoarcem la EL
Aşa să facem dragilor! Să ne întoarcem la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, din dragoste si cu dragoste infinită.
DUMNEZEU  si MAICA  DOMNULUI (si când spun DUMNEZEU, spun SFÂNTA TREIME ) ne iubesc neconditionat, si ne cere doar DRAGOSTE si CREDINŢĂ ;DRAGOSTE şi IUBIRE, faţă de APROAPELE nostru. 
                             Cu dragoste, Maria.

P.S.
Iată dragilor cine a fost ANDREI  ŞAGUNA:  

Andrei Saguna

Andrei Saguna a fost unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane din Transilvania, in decursul secolului al XIX-lea. In ziua de 21 iulie 2011, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a aprobat canonizarea mitropolitilor Transilvaniei Andrei Saguna (30 noiembrie) si Simion Stefan (24 aprilie).
Sfantul Andrei Saguna (1808-1873)
Anastasie Saguna s-a nascut la 20 decembrie 1808, in localitatea Miscolt, in nord-estul Ungariei, din negustorii aromani Naum si Anastasia. Dupa ce va termina Scoala greco-valaha din localitatea natala, tanarul va urma studii de Drept si Filosofie, la Budapesta. In cele din urma, tanarul studios va urma si cursurile de Teologie Ortodoxa, in orasul Varset.
La insistenta arhiepiscopului romano-catolic Stefan Ficher, tatal viitorului mitropolit, ramanand falit, a trecut la catolicism, impreuna cu toata familia, precum era legea pe atunci. Aceeasi lege insa prevedea ca, la varsta de 18 ani, copiii se puteau intoarce la religia natala. Astfel, la varsta de 18 ani, toti cei trei copii ai familiei Saguna s-au intors la dreapta credinta ortodoxa.
In anul 1832, la varsta de numai 24 de ani, Anastasie Saguna se va aseza la Manastirea sarbeasca Hopovo, unde se va nevoi, ca frate, vreme de un an. Mai apoi, in ziua de de 12 octombrie 1833, el este tuns in monahism, la Mitropolia din Carlovit, primind numele Andrei.
In scurt timp, monahul Andrei Saguna va fi hirotonit ierodiacon si ieromonah. Vreme de 13 ani, el va sluji cu multa ravna in Biserica Ortodoxa Serbiei. Nu dupa multa vreme, el va fi hirotesit protosinghel si arhimandrit, in semn de recunostinta pentru vrednica lui slujire in cadrul Bisericii Ortodoxe Sarbe.
In anul 1842, ieromonahul Andrei Saguna este numit profesor la Seminarul Teologic Ortodox din Varset, iar mai apoi este numit egumen, la manastirile ortodoxe sarbesti Iazac, Besenovo, Hopovo si Kovil.
In anul 1846, dupa moartea episcopului Vasile Moga, primul episcop roman din Sibiu, arhimandritul Andrei Saguna este numit vicar-general al Episcopiei din Sibiu. Mitropolitul ortodox sarb Iosif Raiacici este cel care l-a instalat in functie, hirotonia intru arhiereu a parintelui Saguna fiind savarsita tot de acesta, in Catedrala din Carlovit, in anul 1848.
Episcopul Andrei Saguna s-a implicat cu toata puterea in miscarea revolutionara a romanilor transilvaneni, fiind co-presedinte al Adunarii Nationale de la Blaj, din 3/15 - 5/17 mai 1848. Adunarea Nationala, formuland un document cu 16 revendicari politico-nationale, l-a ales pe episcop ca delegat de seama, in fruntea unei comisii, spre a duce tratative cu imparatul, la Viena.
Mitropolia din Sibiu fusese desfiintata in anul 1701, aici ramanand numai o Episcopie. Datorita personalitatii de seama a noului ierarh din Sibiu, in ziua de 24 decembrie 1864, Episcopia din Sibiu este ridicata pentru a doua oara la rangul de Mitropolie, avand autonomie proprie, desprinzandu-se de Mitropolia ortodoxa sarba din Carlovit.
Tot in anul 1864, dupa 16 ani de rodnica activitate bisericeasca, culturala si nationala, episcopul Andrei Saguna este numit mitropolit al Ardealului. In acea vreme, slujbele arhieresti erau savarsite in Biserica Greceasca din Sibiu, aflata atunci pe locul actualei catedrale. Desi mitropolitul nu a reusit sa ridice o catedrala in Sibiu, el a izbutit insa sa cumpere actuala Resedinta Mitropolitata, precum si cateva cladiri din centrul orasului.
In ziua de 28 iunie 1873, vrednicul Mitropolit Andrei Saguna adoarme in Domnul, fiind ingropat, in chip smerit, langa Biserica Sfanta Treime, din comuna Rasinari, judetul Sibiu, precum a lasat scris in testament. Slujba de inmormantare a fost savarsita de un singur preot, precum si-a dorit, si anume de ieromonahul Gherman Bogdan, duhovnicul sau.
Saguna a ramas in amintirea poporului ca un om al rugaciunii si al faptei, fiind tot timpul prezent la sfintele slujbe si in mijlocul credinciosilor. La scurta vreme dupa trecerea la cele vesnice a mitropolitului, in jurul sau a luat nastere un adevarat cult popular. Astfel, in multe case crestinesti din Ardeal, chipul Mitropolitului Saguna era asezat langa icoane, el fiind vazut ca cel care a contribuit decisiv la renasterea vietii nationale, politice, culturale si spirituale a romanilor transilvaneni.
Andrei Saguna, carturarul cu viata sfanta
Andrei Saguna a aratat o mare grija pentru bunul mers al scolilor de la sate, o parte infiintate chiar de el, precum si pentru Institutul Teologic din Sibiu. De asemenea, ierarhul s-a ocupat si de organizarea invatamantului ortodox romanesc de toate gradele din Transilvania. Sub indrumarea lui s-au infiintat aproape 800 de scoli in Arhiepiscopia Sibiului, toate indrumate de Biserica Ortodoxa. Ierarhul a tiparit mai multe manuale scolare, cerand profesorilor de seama sa scrie si ei manuale, pentru disciplinele lor, spre a fi tiparite.
Pentru ajutorarea celor fara resurse materiale, episcopul a infiintat la arhiepiscopie mai multe fundatii, din care se acordau burse. Sunt renumite bursele Emanuil Gojdu, daruite de un avocat aroman din Budapesta.
Andrei Saguna a infiintat tipografia eparhiala din Sibiu, aici tiparindu-se, numai in vremea lui, peste doua sute de lucrari, precum si ziarul "Telegraful Roman", care va aparea neintrerupt, inca din ziua de 3 ianuarie 1883. In anul 1852, la aceasta tipografie va lua nastere si calendarul bisericesc, in forma de agenda, care se va tipari pana astazi.
In anul 1868, pentru buna organizare a Bisericii Ortodoxe din Transilvania, mitropolitul a intocmit un renumit Statut Organic de Functionare. De asemenea, el este si autorul catorva lucrari de teologie. Tot el contribuie semnificativ si la infiintarea Asociatiei Astra, in anul 1861, pentru literatura si cultura nationala.
Teodor Danalache

22 de comentarii:

  1. In fragmentul urmator este descrisa starea oamenilor inainte de cea de a doua Venire a lui Hristos:

    "…6. Facem referire la toate acestea, spune sfantul autor (si are in vedere diferite profetii legate de situatia dinaintea sfarsitului), pentru a sti ce durere si tulburare va stapani in ultimii ani, cum vor fi relatiile dintre oameni si ce fel de comportament vor avea, apoi despre invidia, ura, certurile, disputele, lipsa de grija a pastorilor duhovnicesti fata de oile lor cuvantatoare si lipsa de dispozitie de a asculta a poporului fata de preoti.

    7. Asadar fiecare va trai dupa voia sa proprie. Copiii vor ridica mana impotriva parintilor lor, sotia isi va preda sotul autoritatilor spre a fi omorat, iar sotul isi va trimite sotia la tribunal pentru a fi judecata. Stapanii se vor purta inuman cu robii lor (in limbaj modern, este vorba de sefi si subalterni), iar robii (subalternii si functionarii) vor arata nesupunere fata de cei ce ii conduc. Nimeni nu va mai cinsti parul alb al celor in varsta si nimanui nu ii va mai pasa de soarta celor tineri.

    Bisericile lui Dumnezeu vor ajunge ca niste case de rand si se va generaliza o stare de decadere la nivelul tuturor bisericilor locale. Sfintele Scripturi vor fi dispretuite si pretutindeni vor fi can­tate cantecele diavolului. Pamantul se va umple de pornografie, curvii si calcarea juramintelor facute cu diverse prilejuri. Toate acestea vor fi urmate de magii si preziceri nenumarate, care vor domina viata asa-zisilor crestini. Din randul lor se vor ridica falsii profeti si apostoli, sarlatani, oameni care ii vor strica pe ceilalti, raufacatori, mincinosi unii fata de altii, curvari, jefuitori, lacomi, barfitori, oameni plini de ura.

    Pastorii Bisericii vor ajunge ca lupii. Preotii vor imbratisa minciuna. Monahii vor pofti bunurile lumii. Conducatorii nu ii vor mai ajuta pe saraci pierzandu-si bunavointa si compatimirea. Judecatorii vor calca in picioare dreptatea celor in cauza si, orbiti de daruri, vor deveni nedrepti.

    8. Insa ce sa mai vorbim de oameni, cand elementele neinsufletite ale naturii vor iesi din randuiala si mersul lor firesc? Vor avea loc cutremure in orase, epidemii, furtuni cu tunete si fulgere infricosatoare care vor arde case si pamanturi cultivate, vanturi si vartejuri ce vor biciui pamantul, ridicand apa marii la cote nemaivazute. Marile vor fi agitate intr-un chip nebunesc, iscandu-se o adevarata nebunie in urma pierderii vietilor omenesti. Se vor arata semne neobisnuite in soare si in luna, se va perturba mersul astrelor, vor izbucni conflicte intre popoare, se vor isca perturbari atmosferice, ploi violente cu grindina, ce vor cadea cu putere pe pamant asemenea unor bolizi. Desfasurarea iernii nu va fi dupa randuiala fireasca, fiind insotita de ingheturi neobisnuite, iar apoi de incalziri bruste ce vor perturba natura, tunete din senin, incendii imprevizibile (putem face aici o legatura cu incendiile care de o vreme incoace, in fìecare vara, nu mai dau pace bietei noastre tari). In general pe tot pamantul va stapani jalea, fara sa se intrevada de undeva vreo alinare, intrucat se va inmulti pacatul si dragostea multora se va raci, dupa cum prevesteste Domnul (Matei 24,12).

    In mijlocul tuturor acestora, a zapacelii si dezordinii generale, Hristos, Domnul a toate, tuna si striga cu voce puternica: aveti grija sa nu fiti inselati, caci multi vor veni in numele Meu, spunand fìecare despre sine: «eu sunt Hristos» si «ca s-a apropiat sfarsitul». Nu va lasati pacaliti ducandu-va dupa ei. Atunci cand veti auzi ca se vorbeste de razboaie si revolte nu va pierdeti curajul. Acestea vor preceda sfarsitul, insa sfarsitul nu va fi inca".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule anonim, felicitari pentru postare.Numai cine nu vrea nu poate sa inteleaga. Totul este foarte clar.

      Ștergere
  2. Daca ce ai postat mai jos este acelasi mesaj cu cel din adresa atunci am citit, "feisbuc" nu fac cont...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele mentionate mai sus ,acum le traim...Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa nu ne pierdem mintea,curajul,credinta si dragostea ca ne pierdem sufletul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Dargomir, nu am postat nimic nici mai jos si nici mai sus. Mai sus, link-ul de facebook l-a postat cel caruia i-am dat pozele cu mesajele vozuale pe care le primesc, viziunile cu ceea ce mi se spune si mi se arata nu pot impartasi decat ceea ce mi se permite. Pozele mi s-a ingaduit sa le fac publice, dar fara sa le explic, fiecare om avand liberul arbitru sa-si trezeasca constiinta, sa vada sau sa nu vada nimic din ceea ce mi s-a aratat. Unii au vazut deja si stiu, altii vor vedea si vor intelege mai mult sau mai putin iar altii ni vor vedea nimic. Cel caruia i-am dat pozele a gasit de cuviinta sa faca un cont de facebook fiindca asa pot fi vazute mai usor de toata lumea si se pot raspandi pe toata planeta fiind accesibile oricui sa vada si sa se trezeasca in constiinta. Din pacate facebook scade foarte mult din calitatea pozelor si nu se vede tot, asa ca prietenul nostru comun a gasit modalitatea sa le urce cu google photos si sa posteze link-ul tot pe acel cont de facebook, cu pozele la calitatea originala. Daca doriti sa le vedeti puteti sa accesati link-ul, daca nu doriti va respect dorinta. Singura rugaminte pe care o am pentru cei care le vad, chiar daca vad ceva sau nu vad nimic, este sa dea pagina la share, sa imparta si cu semenii lor. Poate altii vor vedea si se vor trezi. Domnul sa va binecuvanteze, sa va lumineze mintea si sa va calauzeasca pe calea cea buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sfarsitul lumii nu inseamna ca lumea se sfarseste ci ca o lume se termina si alta incepe. Este vorba de o altfel de constiinta colectiva, care automat va modifica stilul de trai, de gandire, de manifestare, de convietuire etc.
    Constiinta trebuie schimbata intai la nivel individual .Cum credeti ca putem schimba aceasta lume daca unii dintre noi inca dau citate din vechea gandire care ne-a tinut prizonieri in aceasta realitate mii de ani?Prodramarile mentale nu pot fi combatute decat daca sunt constientizate.D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D un citat din Sf Scriptura nu reprezinta o energie veche...Intr-adevar noi trebuie sa ne schimbam,dar fara Dumnezeu suntem nimic,nimic nu putem,nimic nu avem,caci noi traim prin El.Se spune asa :"Sa nu te juri nici pe cer,nici pe pamant. Caci cerul este Tronul lui Dumnezeu,iar Psmantul este asternut al picioarelor sale." Este metaforic si nu este, pentru ca totul este lumina divina,Pantul este lumina in odihna,este viu si il iubesc.Tot ce a fost si va fi ne reprezinta.Totul este cuvant divin.Si dragul meu cine din cer si din intregul univers a facut un asa gest de inalta iubire,de a muri pentru rascumparatea noastra ? Nimeni altcineva decat Domnul nostru Iisus Christos.Nimeni.De aceea numai El este Cel ce ne poate ajuta acum. De altfel totul este mentionat in sf scriptura si s-au implinit.Traim zilele din urma.Nu ale sfarsitului,dar ale transformarii.Daca am face-o de buna voie,pamantul nu s-ar rascoli asa,dar putini de buna voie se intorc la bunatate si adevar.In zilele noastre tot omul are putete in gand si in cuvant.Dar cea mai mare forta este puterea creatoare a afectivitatii noastre.Daca noi cu toti,procesam cu teama toate viziunile prezentate aici prin Dna Maria,frica fiind un profund proces afectiv,actioneaza la modul subtil si bineinteles ca toate se implinesc.Dar,tot asa,primind aceasta informatie ca un mobil de schimbare,prin unitate in rugaciune,Dumnezeu poate schimba mersul lucrurilor.Domnul nostru Iisus este cu noi,a fost si va fi.Doar prin El si cu El vom birui,pentru ca acum trebuie sa ne luptam cu Karma de veacuri nestinsa.Inainte de Hristos nimeni nu avea acces in Rai.Si poti sa numesti Raiul cum doresti.Odata cu inaltarea Domnului Iisus s-au deschis portile raiului si pentru noi oamenii.Eu ca model am luat-o pe Maica Domnului,indrumayoate si ocrotitoare. Tu esti un suflet minunat,sa fii binecuvantat.Iarta-ma ca ti-am prezentat opinia mea. Am citit aproape tot din cele postate de tine si as putea spune ca mi-au fost de folos pentru care iti multumesc. Eu va urez tuturor Sarbatori fericite ! Si Bunul Dumnezeu sa apere Romania si pe toti oamenii care oubesc pacea,armonia si adevarul.Va iubesc pe toti.Din toata inima,L.

      Ștergere
  6. Inteleg ca domnul Dragomir nu a vazut nimic in pozele de pe facebook...si va spun sincer ca atunci cand am decis sa ma uit la ele credeam cu tarie ca sunt tampenii...dar...mare mi-a fost uimirea cand am vazut imagini prea din lumea reala. O sa fac ceva ce nu ar trebui poate...o sa va trimit 2 poze ale acestor Anonimi si 2 poze din lumea reala...despre un singur subiect "accidentul din Colectiv". Va avertizez ca imaginile va pot afecta emotional...mai ales cele facute la fata locului in Colectiv.

    1.Primul link care o sa il trimit este de la Anonim, unde am vazut in partea stanga, fundal alb, cu negru in spate, silueta perfecta a unui om bandajat... Acesta este link-ul: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=109049526131390&set=a.109048692798140.1073741839.100010790286201&type=3&theater

    Si daca tot nu vedeti...atunci poate link-ul asta va ajuta: http://someseanul.ro/imagini-socante-cu-victimele-din-colectiv-in-spitalele-din-belgia-video/

    2.Al doilea link trebuie privit in partea de jos: eu vad silueta unui om, pare intins pe jos...imaginati-va ca ati fi langa el, la capul lui si il priviti de acolo...de la capul lui...silueta e incompleta, bratele se disting doar jumatate, iar dupa bust se percep inceputul picioarelor...Imediat ce am vazut aceasta silueta mi-am adus aminte de o imagine groaznica care circula pe net inca de la accidentul teribil din Colectiv..este un barbat intins pe spate cu fata in sus, neagra, arsa aproape complet, imaginea e exact la fel..poza e facuta de la capul lui...Fara alte comentarii acestea sunt ambele link-uri:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=108982259471450&set=a.108980552804954.1073741838.100010790286201&type=3&theater

    http://www.recentnews.ro/foto-socante-cu-tinerii-arsi-de-vii-in-clubul-colectiv-din-bucuresti/

    Nu stiu daca am procedat corect, atata timp cat Anonim spune ca nu ar trebui sa ne influentam...si sa vedem singuri...dar poate daca ati vedea macar una...ati fii uimiti, apoi ati incerca alta poza, si alta...si cand ati vedea mai multe...ati crede...Asa suntem toti...avem un pic din Toma necredinciosul... pana nu vad nu cred...
    Imi cer iertare daca v-au afectat imaginile cu tinerii morti la Colectiv...Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletele lor...#S

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur foarte mult pentru tine "S" ca ai vazut si vezi si ai inteles si chiar m-as bucura sa vada si sa se trezeasca toti semenii nostri. Mi-ar placea sa stam de vorba si sa-mi spui ce ai mai vazut. Ar fi o placere petru mine asa cum ma bucura orele de convorbire pe care le am cu cel ales sa le posteze. Ma gasesti pe mail daca ti-ar face placere sa discutam mai amanuntit: deladumnezeu@yahoo.com

    O sa va mai ajut cu o poza despre Colectiv de pe 28 septembrie. In noaptea tragediei a fost un singur preot si acela era preotul detasamentului de pompieri. Il veti vedea cu crucea in mana si multe alte lucruri. Intr-o singura poza poti sa vezi multe daca ai ochi sa vezi si minte sa pricepi. Trebuie sa stii si cum sa vezi. O singura poza intoarsa la 360 de grade, vazuta in ansamblu sau marita din ce in ce mai mult iti va arata altceva.



    RăspundețiȘtergere
  8. https://photos.google.com/share/AF1QipOGu1t8QDpcrFjWGdZWjSprzvyuOtFyLtXicjqjzxxA9LTui_eqWBvT_ba_8aBrOg/photo/AF1QipNnmI-8QH5JNBxqJgrklDVCPBy9z2IAFCbTOsO3?key=QmMwTHFrSEVOR3ZkM1M2aUQ0Wmo3VUlGYWppNjVR

    RăspundețiȘtergere
  9. NIMIC FARA DUMNEZEU ! Tot ce ne inconjoara ESTE DUMNEZEU si NIMIC IN AFARA SA, dar trebuie sa intelegeti ca in aceste vremuri totul se schimba, toate institutiile (inclusiv scripturile) acestea vor lua o noua turnura, mentalitatea se va schimba, simtirea, trairea,nimic nu va rezista noilor energii care vin din inima CREATORULUI.Cei care nu inteleg ce se intampla nu pot rezista acestor energii care aduc modificarea constiintei la nivel ndividual.Constiinta planetei s-a schimbat iar noi daca nu tinem pasul cu ea trebuie sa plecam undeva pe nivelul nostru. Ma straduiesc sa scriu mesaje care sa fie intelese pe mai multe nivele de constiinta, dar am vazut ca pentru unii acestea sunt invizibile sau se lovesc de un zid.
    Misiunea mea este sa ajut la trezirea constiintei,dar nu toti sunt pregatiti sa primeasca informatia. D

    RăspundețiȘtergere
  10. Si ce ar insemna ce se vede in pozele astea?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 16:28...am explicat mai sus 2 poze..ce am vazut eu in acele poze si care...uimitor..sunt aproape identice cu celelalte 2 poze: cea de la spital si cea de la accidentul Colectiv....nu imi vine sa cred ca sunt persoane care nu vad...ati incercat macar?..am dat si detalii de unde sa va uitati..ca sa va scutesc de a cauta prin toata imaginea...Exista o vorba:dc.vrei,poti...se aplica peste tot...nimic nu e imposibil..sunt oameni care s-au vindecat de boli grave prin puterea gandului...forta aceasta este in noi toti...este puterea divina...cum spuneam Dzeu e in toti si in toate!..#S

    RăspundețiȘtergere
  12. Am analizat acea poza...intradevar cu greu am vazut preotul...prima care am vazut-o a fost crucea...mare..neagra...apoi si preotul...As vrea ca in curand sa aud mumai mesaje de bine...sa vedem dincolo de negura care ne invaluie pe zi ce trece...si sa zambim la noul viitor...in unele poze am vazut si lucruri frumoase...poate ca sunt din viitor..#S

    RăspundețiȘtergere
  13. Repet: ce ar insemna pozele astea?
    Poze din viitor?
    Daca el vorbeste cu Dumnezeu (asa cum spune), nu e mai simplu sa-i spuna direct viitorul?

    RăspundețiȘtergere
  14. Luc, Dumnezeu vorbeste si iti arata si tie dar tu nu vezi si nu auzi fiindca ai mintea intunecata si inima impietrita. Cand iti vei lumina mintea, inima si sufletul ai sa vezi si ai sa auzi ceea ce Dumnezeu iti arata si iti spune. Faptul ca imi vorbeste, nu este nimic deosebit, important este sa asculti. Adevarat mi-a spus si mi-a aratat ce va fi, dar daca ti-am spus nu ai inteles sau ai interpretat cum ai vrut si nu ai perceput mesajul Lui. Ceea ce deseneaza este ce s-a intamplat, se intampla si se va intampla. Am mai spus, daca spun ca am visat, am avut viziuni, mi s-au aratat sau spus unii vor crede, dar cei mai multi nu. Dar daca va arat? V-am aratat si tot nu vedeti. Nu pot sa va ajut in trezirea constiintei fiindca acesta este drumul fiecaruia dintre noi. Cine vrea sa se trezeasca, cauta si cerceteaza caile Domnului. "S", tu vezi fiindca ti s-a trezit constiinta. Cand se vor intampla toate, tu vei fi dezchisa si impactul a ceea ce va fi, te va afecta mult mai putin decat vor fi altii afectati fiindca tu vei fi stiut ce te asteapta si ce sa astepti. Mesajul cel mai important cum am mai spus, nu este urgia ce vine, ci ceea ce va fi dupa toate acestea. Intoarceti-va la Domnul Iisus Hristos cu mintea, inima, sufletul si constiinta voastra, caci El vine. Nimeni nu va poate trezi, caci liberul vostru arbitru va apartine. Cautati-L si-L veti gasi. El este in voi. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu dc.mi s-a trezit constiinta...pur si simplu am vazut..poate pt.ca am anumite convingeri de cand eram copil si pt.ca am avut anumite experiente in copilarie la care nu am gasit o explicație logica...dar cum am mai spus..atunci cand ti-am privit pozele prima data...nu credeam ca voi vedea ceva, am inceput apoi sa vad diferite lucruri...extraterestrii, oameni inghititi de ape,fete de monstrii...si mi-am zis ca oricine poate vedea astea dar nu neaparat va intelege mesajul...apoi am vazut imaginile din Colectiv...si nu doar cele 2 postate de mine...si asa mi s-a intarit increderea si convingerea ca trebuie sa descifrez mesajele din poze...e greu...dar am vazut imagini apocaliptice ca cele care ati zis (Anonim,dna.Maria,alte persoane care prevad) ca ne asteapta...deci rasp.este DA...sunt si imagini din viitor...

    Cat pt.cei care nu vor reusi sa creasca spiritual...convingerea mea este ca vor pleca in alta lume...Dzeu nu ar permite sa i se distruga creatia...El ne iubeste pe toti la fel..chiar dc.suntem luminati sau nu...dar nu ati vrea sa traiti sa vedeti venirea extraterestrilor? ...sa vedeti ca e numai bine pe pamant si mai ales nu vreti sa traiti sa vedeti intoarcerea Domnului Iisus Hristos? ..iar pt.asta tot ce trebuie sa facem este sa ne iubim mai mult unii pe altii..sa ne rugam mai mult...#S

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Anonim, nu te supara, dar de cand ai inceput sa scrii despre pozele astea am incercat sa te fac sa intelegi ceva, si vad ca inca n-ai inteles.

    Sa spunem ca eu sunt un om care vorbesc cu Dumnezeu. Cand imi spune sa transmit un mesaj oamenilor, ma asigur ca mesajul e foarte clar si l-am inteles eu intai foarte bine. Si apoi il spun mai departe.

    Sa spunem ca mesajul este: "Peste o saptamana vor muri intr-un incendiu in clubul Colectiv 60 de oameni".

    De ce ar trebui sa fac sute de poze cu pete pe pereti, in cafea si in mucuri de tigara? Ca sa creada lumea? Pai daca mesajul se adevereste, nu ma cred toti?

    Repet ce-am scris mai demult: exista multi oameni care vorbesc cu Dumnezeu. Dar ei, fiind smeriti, incearca sa traiasca nestiuti de lume, nu sa se bage singuri in seama. Si doar atunci cand li se spune transmit mesaje.

    Sper ca m-ai inteles acum. Daca ai un mesaj direct si clar, spune-l. Daca nu, fii prudent ca sa nu influentezi gresit oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga Luc, sa spunem ca tu nu ai inteles nimic din tot ce am spus pana acum. Toatr mesajele, viziuni, vorbite sau desenate mi s-au adresat numai mie. Eu am vrut sa le impartasesc dar nu mi s-a permis, decat de curand mi s-a permis sa impartasesc desenele caroroa eu le faceam poze ca sa le studiez mai amanuntit. Unele se vad in lumona iar altele in intuneric. Nu mi s-a permis sa le explic, tocmai pentru a nu interveni asupra liberului arbitru si pentru a nu va influenta constiinta. Intotdeauna v-am trimis la Biblie sa cautati singuri raspunsuri in Cuvantul Lui Dumnezeu, si nu v-am spus ce am inteles eu si sa ascultati interpretarile mele. Fiecare dintre voi, de unii singuri trebuie sa va treziti constiinta si sa cautati Cuvantul Domnului. V-am recomandat apocrifele de la Marea Moarta, carti scoase din Biblie de Biserica, Catolica si preluata de cea ortodoxa, in mod special Cartea lui Enoch si mai ales Evanghelia lui Toma, unde veti gasi Cuvantul Mantuitorului mot a mot asa cum a grait doar apostolilor Lui. Am incercat doar sa va indrum si sa va ajut, nu sa va manipulez sau sa va influentez in vreun fel sau sa va schimb constiinta. Raspunsul il veti gasi singuri in voi si in Cuvantul Lui Dumnezeu. Imi cer scuze daca ma repet, dar bat iapa sa priceapa si saua. In poze veti gasi chipuri de ingeri dar mai ales de specii de extraterestri si demoni care vor umbla printre noi in curand. Vazand si obisnuindu-te cu chipul lor, impactul emotional si psihic in momentul in care se vor arata, pentru cei treziti cu constiinta luminata si ridicata, va fi mult mai mic fata de cei care au trait in desertaciune, nu au cunoscut si nu i-a interesat de nimic pe lumea aceasta decat de ei, crezandu-se niste moci dumnezei si necrezand in nimic. Aceia, in acele clipe, daca nu vor face infarct sa moara pe loc, o vor lua razna cu mintea, se vor prabusi in smintenie, nu vor fi pregatiti pentru ce urmeaza, sau vor trai in frica si groaza, hranind demonii. Mesajul cel mai important este ca dupa urgie Domnul Iisus Hristos va veni pe pamant sa-Si intemeieze Imparatia Lui. Urgia va tine putin, maxim 2 ani. Acestea sunt zilele de pe urma si apoi vine Judecata Lui.

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Anonim, hai sa o spun mai direct.
    De ce crezi tu ca stii adevarul si ca trebuie sa ne indrumi si sa ne ajuti?
    Poate ca sunt printre noi oameni care stiu mult mai multe decat tine. Si despre extraterestri, si despre ingeri si demoni.

    RăspundețiȘtergere
  19. In regula Luc, ajunge. Am inteles, cu tine e greu daca nu imposibil. Din partea mea poti sa te duci la specialistii britanici in demonologie si specii extraterestre. Poti sa citesti si cateva almanahe cu poze de extraterestri. Poze poti sa faci si in oala de labwc sa ne spui ce vezi ca scrumiera mea s-a stricat. Am o singura intrebare. Ai ochii albastri si esti bugetar?

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga Anonim, sunt nevoit sa repet ca nu ai inteles chiar nimic.
    Este prea repezit si prea orgolios. Unde este smerenia si iubirea ta fata de ceilalti?
    N-ai inteles ca sunt oameni mai aproape de Dumnezeu decat tine care stiu mai multe.
    Dar faptele conteaza, nu vorbele.
    Ai zis ca pe 13 decembrie vor incepe "evenimentele", iar pe 23 decembrie apar extraterestrii si incepe urgia.

    Ce-ai sa mai zici cand ai sa vezi ca nimic din astea nu se va intampla?

    RăspundețiȘtergere