joi, 10 decembrie 2015

ALERTĂ !!! TRUPELE RUSEŞTI , AU INTRAT DEJA PE TERITORIUL ROMÂNIEI !

                                 Noapte de 9 -10 Decembrie 2015, ora 0,30 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte, doar cu puţin timp în urmă, în timpul Rugaciunii  mele, Bunul Dumnezeu a îngăduit să văd si să aud, multe din cele care urmeaza a se întâmpla,si pe care le voi scrie aici.
                                                       Citez :

               "Trupele ruseşti , au intrat deja pe teritoriul României !
               Iar Autorităţile române, sunt în alertă !"

 Trupe rusestiPutin: "Daca vreau, in doua zile am trupe rusesti la Bucuresti ....

Moment în care dragilor, am în faţa ochilor închisi , am HARTA  ROMÂNIEI, asa cum o stim cu totii.
 Harta Romaniei - Imagini - Trilulilu.
Toată partea de la Sud-Est  a Hărtii României, s-a rupt precum se rupe o pungă de plastic, când punem prea multă greutate în ea.
Acolo unde s-a rupt, din HARTA  ROMÂNIEI a început să se reverse puhoaie de apă . 
Dragii mei, din nefericire cred că toate se vor împlini,  din ceea ce am tot scris până acum.
De veti căuta în Arhiva Blogului, veti mai găsi câteva articole despre Putin si Rusia.
De ce fac cunoscute toate acestea ?
Fratilor,
Am o Misiune de îndeplinit, pe acest Pământ !
Aceea de a scrie tot ce văd, si tot ce aud! 
Poruncă de la Duhul Sfânt Dumnezeu am primit, ca să scriu si să le fac cunoscute.
Nădăjduiesc că şi acest Mesaj ,va ajunge şi la AUTORITĂŢILE ROMÂNE, si că va fi tratat cu cea mai mare seriozitate.
                                           Cu dragoste, Maria. 
                          
                    

48 de comentarii:

  1. E clar vin rusii sa atace parlamentul plin de hoţi si corupti,ca sa se adevereasca viziunea anterioara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posete si proaspete averi sa aparam, dacă am pleca din tara cine ar mai fi carne de tun, am murit si vom muri pentru cei ce-i tot alegem. A ajuns patriotismul sa ne topeasca așteptând un an mai bun. Sa ne fereasca Dumnezeu!

      Ștergere
  2. Trebuie sa fim pregatiti de tot ce va fi mai rau.In Ucraina au reinceput conflictele iarasi.In Siria se vede.Cu Turcia mai trebuie doar o scanteie.Toate tarile se inarmeaza.pregatiri peste pregatiri.La ceva bine nu trebuie sa ne asteptam...

    RăspundețiȘtergere
  3. Traim vremuri dezastruoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-i asta maica au degand sa ne ia Dobrogia ????????????

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na Maria,intamplator sau nu in timpul somnului de noapte am visat o scena de razboi.Haos,oameni care nu stiau unde sa se ascunda,bombardamente.N-am realizat cine sunt atacatorii dar citind cele scrise aici gandesc ca ceva se leaga de previziunile d-voastra.Doamne ajuta sa ne luminam mintile si sa me deschidem inima intru iubire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Maria Noi locuim in Delta Dunarii si suntem in alerta de ceva timp pt ca mai exista oameni care ne-au avertizat despre ce se va intampla cu acest teritoriu care este Dobrogea .Iti multumim din suflet pt tot ceea ce ne faci cunoscut si speram sa iti continui misiunea fara sovaire.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca sunt oameni care v-au avertizat de ce nu s-a stiut pana acum de ei ? de ce nu ne faceti cunoscut si noua daca tot stiti?

      Ștergere
  7. Ce sa intelegem din viziunea asta??? Ca va fi razboi cu Rusia...nu???? D-na Maria eu cred ca d-voastra stiti mai multe. Eu cred ca in conditiile astea ar trebui sa spune-ti tot ca sa se ia masuri, nu sa fim luati prin surprindere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand se va porni acest război, bate la usa României? Crede - ți ca autoritățile sunt pregătite să ne apere
    Noi nu avem armamentt performant precum cei care ne ataca. D- oamna Maria nu ne lăsați să fim luați prim surprindere de teroarea celor care ne vor răul.
    Sper ca ajutorul divin să ne apere să ne ocroteasca poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu ne ia prin surprindere? Pai si daca ne pregatim cativa ani de-acum inainte stiind ca ne ataca rusia noi tot nu vom putea sa ne aparam,suntem prada usoara,mai ales ca avem vecini care abia asteapta sa muste din tarisoara noastra,cine se gandeste ca suntem sub protectia nato si suntem aparati e un naiv,pana sa se decida nato ce sa faca,Bucurestiul e deja ocupat...ne-am croit singuri destinul,cand partidele de stanga de dupa revolutie incercau sa atraga investitori din rusia si china au sarit toti in sus ca nu vrem afaceri cu,comunistii si ca vrem cu occidentul,acelasi occident care pe noi ne-a alungat si ne-a facut tigani cu toate ocaziile (conducatorii nostri nu au zis nici pas) si acum primeste teroristi cu bratele deschise,ba unele tari le ofera 10 mii de dolari de persoana sa se intoarca acasa :)) ca si cum nu stiu sa incaseze banii si sa revina in alta tara occidentala (vezi rromii de la noi)

      Ștergere
    2. Aveți perfectă dreptate.acum ce se mai poate face e prea târziu..rămâne cum a vrea D zeu prin puterea lui poate nu se va n tâmplă..

      Ștergere
    3. Ei se incred in tancuri, rachete si avioane, noi se ne increde in Dumnezeu ca nu degeaba la vazut d-a Maria pe Imparatul Cerului si al Pamantului, pe Domnul Iisus Hristos cu tricolorul romanesc pe umeri.
      Amintiti-va cum i-a scapat Dumnezeu pe israel din mana egiptenilor si ia trecut prin Marea Rosie.
      Doamne iarta-ne si ajuta-ne. Amin!

      Ștergere
  9. Avem niste conducatori iresponsabili.In loc sa faca alianta cu marele vecin , se aliaza cu cine nu trebuie.Ce treaba avem noi cu SUA? Acest stat terorist care dispune dupa bunul ei plac de toate tarile si de reursele lor.Nu exista conflict in lume sa nu fie iscat de america.Sa dea Dumnezeu sa nu se intample nimic, dar , cand vezi ca ungurii dau mana cu rusii, nu te poti astepta la ceva bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cine vrei sa faci alianta cu cei care au supt aceasta tara 20 de ani, care au luat cu japca 1/5 din teritoriul national, care au omorat zeci de mii de romani din Bucovina si Basarabia, daca nu stiti cititi.
      Intre Rusia si SUA mai bine SUA, dar asta nu insemna sa ne culcam pe urechea dreapta ca ne va apara americanii, a-ti uitat cand cera-ti sa nu mai face-ti armata.

      Ștergere
  10. Oare sa aiba vreo legatura cu mesajul legat de foc de Craciun?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt din Constanta. Acum 3 ani visam Bucurestiul ca dupa razboi, fum, praf, cladiri daramate, foc. Apoi deseori imi visam intregul oras sub apa. O apa mare pana la etajele 7, 8. Le-am povestit aceste vise anumitor persoane. Raspunsul a fost " esti prea stresata". Dumnezeu sa ne apere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut multe vise profetice de ani de zile vad numai razboi,foc avioane ruseşti care sunt cu sutele pe cerul României, Bucurestiul va fii in haos trageri peste tot soldati care protejeaza o parte din bucuresteni de inimici cu pistoale iar nu stiu cine vor fii acele persoane dar vom vedea.Si ape mari vor venii peste orasul Bucuresti de parca era marea cu valuri venind pe uscat,visele astea s-au repetat ani de zile mereu, iar apoi asta vara am visat război,tancuri cu soldati atacand casele romanilor si toti barbatii se înrolase pentru razboi si afara era zapada pana la genunchi si toti oamenii iesisera cu miile pe strazi noaptea fugind din calea tancurilor.Cu siguranta totul va incepe iarna asta pana in martie pentru ca zapada era la pana la genunchi.Iar nu stiu ce va declanşa acele valuri mari de apa care va inunda tot uscatul dar sunt sigura ca se va intampla inainte de revenirea a doua a lui Iisus.

      Ștergere
  12. Dumnezeule Mare !!!
    Fereasca Dumnezeu!!!
    Nu !
    Asta- Nu!

    RăspundețiȘtergere
  13. "RĂZBOI ÎN VRANCEA ???"

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/09/razboi-in-vrancea.html

    RăspundețiȘtergere
  14. "TANCURI DE LUPTĂ LA RĂSĂRIT GATA SĂ TRAGĂ !"

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/09/tancuri-de-lupta-la-rasarit-gata-sa.html

    RăspundețiȘtergere
  15. "CARPAŢII ORIENTALI ŞI MOARTEA CARE VINE PE NEASTEPTATE !"

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/10/carpatii-orientali-si-moartea-care-vine.html

    RăspundețiȘtergere
  16. de mult viseaza ei la gurile Dunarii, Delta ....

    RăspundețiȘtergere
  17. numai Dumnezeu ne poate ferii de toate primejdiile care sunt indreptate asupra noastra si asupra tarii ! Doamne ajuta-ne !

    RăspundețiȘtergere
  18. Yna cat de greu poti sa pricepi??? Romania a fost aliata cu Rusia in 1944...si ne au omorat cei mai valorosi romani,ne au jefuit tara si nu ne a inapoiat aurul si tezaurul!!! Cati ani ai? 15???

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu cred ca d-na Maria stie ce va urma. Dar nu o inteleg de ce nu spune. In unele mesaje la care raspunde-ti d-na maria va contrazice-ti...ba nu puteti spune ca nu vi se da voie, ba ca nu vreti sa speriati oamenii,ba ca nu stiti...eu una chiar nu va mai inteleg. Consider ca ar trebui sa fiti sincera cu noi cei care avem incredere in d-voastra,iar cei care va blameaza e fix problema lor daca nici acum in al 12 lea ceas nu vor sa deschida ochii. Nu am zis lucrurile astea cu rautate,dar sunt f bulversata ca nu mai inteleg nimic si cred ca nu sunt singura. Va fi Romania bine sau ne paste un razboi sangeros????

    RăspundețiȘtergere
  20. pai da,rusii ne-au bubuit,ungurii prin transilvania la fel (cam in aceiasi perioada) doar occidentul ne-a lasat in pace :)) au venit cu bratele larg deschise catre noi atunci dupa "revolutie"dar in loc sa ne imbratiseze pt ca i-am asteptat cu nerabdare,au inhatat ce si cum au putut din bogatiile acestei tarisoare,si inca o mai fac...si inca ne tin si discursuri despre inamicul de la rasarit :)) crezi ca daca au pus scutul ala antiracheta la deveselu ne ajuta pe noi ca Romani cu ceva?haisa fim seriosi,ala e pistol cu apa

    RăspundețiȘtergere
  21. @Pentru Anonim.Nu conteaza cati ani am, conteaza ca nu sunt de acord cu ceea ce face SUA.Nu am vazut stat in care sa nu fie "prietena" cu SUA si s- o duca bine.Unde au intrat ei au distrus tot.Ce au facut la noi? Ne-au impus regulile lor, ne- au obligat sa ne indatoram (ca stat) lor, ne- au obligat sa privatizam tot, ne- au obligat sa retrocedam tot( pt. aveau mari interese, etc. Cat despre tezaur, vinovati sunt tradatorii astia care au condus tara ( in frunte cu Iliescu), pentru ca ei au spus ca renunta la tezaur.Daca acum suntem ultima tara din europa, se datoreaza " iluminatilor" nostrii conducatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a renuntat nimeni la tezaur, mai ales la cele 2900 tone de aur, daca nu grsesc cantitatea, nenorocirea este ca cu rusul nu se poate discuta de cat cu pistolul la tampla, ca asa i-a invatat tatuca Stalin.

      Ștergere
    2. Aveți dreptate...

      Ștergere
    3. Toate statele care au fost sub protectorat SUA o duc bine: statele din Europa de vest, Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Australia, Noua Zeelanda, Canada, etc.
      Dupa cel de-al doilea război mondial SUA a ajutat tarile din Europa de vest prin planul Marshall.
      Statele de sub rusi au refuzat ajutorul.
      Romania a pierdut teritorii si a fost jefuita prin SOVROM-uri de către rusi.
      Intelectualitatea si clasa oamenilor de afaceri a fost decapitata de comunisti.

      Ștergere
    4. atunci de rusi si acum de americani si tot felul de "afaceristi dubiosi" in frunte cu a noastra clasa politica

      Ștergere
    5. Le-a ajutat pt ca le-a distrus inainte :)) noi a trebuit sa platim daune de razboi . Sa inteleg ca intai trebuie sa aibe loc un razboi in care Romania de partea americanilor sa fie distrusa din temelie si abia apoi vor veni cu un plan de reconstructie ...cam ce au facut dupa al doilea razboi mondial

      Ștergere
  22. Apai fratilor,vedeti cum suntem?!Eram toti entuziasmati sa ne rugam impreuna si iata,nimeni nu mai zice nimic.Credi voi ca Domnul va ramane rece la ruga copiilor sai?"
    Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor."
    Ce e asa greu daca facem macar timp de o saptamana la oara 21 cateva minute de rugaciune sincera?
    Roazboi,boli grele,saracie ,etc?!Avem intodeauna ceea ce meritam. :(
    v

    RăspundețiȘtergere
  23. si eu am visat ca sa spart barajul din lacu morii din militari si toata apa din lacu morii a inundat tot sect 6 era un haos total lumea vorbea ca cineva a umblat la lac sa faca prapad pt oameni dar asta e un vis horor sper sa nu fie vreodata real k ne ducem toti

    RăspundețiȘtergere
  24. Romania a fost ,,prietena" cu Rusia dupa 1944. Ca prietena ne a furat teritorii,grinele direct de pe camp (ai idee cati romani au murit de foame ?) tezaurul si tone de aur care trebuia doar sa l tina o perioada !!! Uitete cat de bine le este ucrainenilor (unde au intrat rusi).Daca scutul de APARARE este pistol cu apa de ce nu te duci la Putin sa l linistesti...sa nu se mai agite ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in afara de rusi poti sa-mi spui si mie exact si concret cine nu ne-a furat? Ucraina o ducea rau si inainte sa intre rusi,o stiu pt ca am prieten casatorit acolo,desigur acum e destul de rau ca e conflict armat,dar nu o duceau bine economic nici inainte de asta,nu curgea deloc lapte cu miere pe-acolo,ba pot spune (din ce zicea prietenul meu) ca era o mafie de raketi de-i facea invidiosi si pe sicilieni.Crezi ca se agita putin pt un amarat de scut?la ce armata si armament au rusii te pomenesti intr-o seara cu ei la deveselu si ia scutu de unde nu-i.vor avea americanii vre-o data de suferit de pe urma scitului? nu cred,tot Romania va trage ponoasele.scuturile sunt antiracheta nu antiarmata terestra,degeaba sunt imprastiate pe teritoriul europei,nu pentru apararea ei sunt puse ci pentru a inabusi din fasa un eventual atac asupra americii,chiar credeti ca americanii dau doi bani pe noi?fereasca Dumnezeu de o alianta armata chinei cu rusia, ca europa e istorie,si mai sunt destule tari care nu-i inghit pe americani,crezi ca japonia a uitat hirosima si nagasaki,sau toate tarile arabe pe care le secatuiesc de resurse prin razboaie interne ?sunt multe de zis,dar nimic bun despre americani sau rusi,fiecare isi urmareste propriul interes si noi ramanem carne de tun ca si pana acum...nu-s comunist,nici simpatizant putin.nu-s musulman sau simpatizant is,dar nici pe americani nu-i pot inghiti...de ce nu au ei interese in america de sud ca-i mai aproape si stau calare pe tarile arabe de unde sug petrol?cat este in sua galonul de benzina?aud?ca sa nu vorbim si de altele ca ne-am lungit:))

      Ștergere
  25. În loc să trăim mereu în frica de războaie, boli și sărăcie, în loc să așteptăm mereu în fiecare zi schimbarea lumii și a vieții noastre, ar trebui mai întâi să ne întrebăm dacă merităm această schimbare.
    Nu stați toată ziua urmărind știrile și căutând vinovați. Ca lumea să se transforme, schimbarea trebuie să fie mai întâi înăuntrul nostru.
    Cei mai mulți dintre noi trăim pe această planetă ducând o viață grea tocmai pentru că acesta este nivelul nostru spiritual. Cei care sunt mai evoluați au venit aici să ajute.

    "Nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca?""Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă." (Matei, 6).

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu ați spus că România este ocrotită de Dumnezeu ? Că este grădina Maicii Domnului ? Dumnezeu să ne poarte de grijă tuturor și să ne binecuvânteze ! Aveți nădejde !

    RăspundețiȘtergere
  27. https://prosistemhaha.wordpress.com/2014/11/09/cele-trei-imparatii-inainte-de-antihrist/

    RăspundețiȘtergere
  28. Pentru Dumnezeu, de ce va axati atentia pe razboi si nu pe PACE? Acolo unde este atentia voastra este si energia. Energia voastra hraneste atentia si intentia voastra. Chiar nu pricepeti cum functioneaza legile Divine?Cat credeti ca mai putem sustine energia pozitiva si transmutarea celei negative, noi astia care avem habar de cum ne creem realitatea ? Nu-i mai puneti in carca Lui Dumnezeu alegerile voastre!Nu-L mai faceti responsabil pentru gandurile si vorbele voastre! Ce ganditi asta aveti; vorbiti de razboi, asta veti avea. D

    RăspundețiȘtergere
  29. Trebuie sa ne unim in rugaciune...Nu doar Dna Maria vede adevarul din spatele minciunilor massmedia. Stiti unde se afla centrala noastra nucleara..razboaile astazi nu se duc pe fata cu bombe ca la Hiroshima ci intr-un mod pervers.. cititi si aici, se leaga cu ce spune Dna Maria http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2015/11/situatia-mondiala-lumii-previzionare.html

    RăspundețiȘtergere
  30. Rugati-l pe Dnu Slavei sa puna garda lui de ingeri la granitele tarii,numai asa vom scapa.Amin

    RăspundețiȘtergere
  31. interesant de urmarit pana la capat... :(

    https://www.facebook.com/bula.bulisor.35/videos/913064712113261/?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  32. Şi ne mai mirăm,cu atâta prostie în cârcă , că am ajuns unde suntem ?....

    RăspundețiȘtergere