vineri, 13 aprilie 2018

PE SFANTUL EPITAF AU APĂRUT SCRISE, PATRU CUVINTE !


                                               7 -8  Aprilie 2018,ora 1,34 !

            SFANTA  NOAPTE A INVIERII DOMNULUI  !

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte ma aflam ca noi toti de altfel,in Sfanta Biserica, la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie a SFINTEI INVIERI a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.
Desi eram in strana si cantam alaturi de Dascal,la un moment dat ,vad în mijlocul Sfintei Biserici de parca as mai fi avut un al treilea ochi deasupra urechii stângi,vad SFANTUL EPITAF cu IISUS HRISTOS mort.
Doresc sa va spun dragilor că ,SFANTUL EPITAF a fost scos in SFANTA BISERICA in Vinerea mare si reprezinta punerea in Mormant a Mantuitorului Hristos.
Credinciosii au putut sa se inchine la Sfantul Epitaf pâna la savârsirea DENIEI PROHODULUI din aceeasi seara de Vinerea Mare .
Deci, in Sâmbata INVIERII DOMNULUI ,SFANTUL EPITAF era din nou in SFANTUL ALTAR , pe MASA SFANTA înca de Vineri seara.


Image result for EPITAF IMAGINI.

Şi totusi,in MAREA si Sfanta Sâmbata a Invierii Domnului, in timpul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii, in timp ce cantam in strana alaturi de Dascal, intr-o clipă ,am vazut din nou SFANTUL EPITAF pe masa din mijlocul Sfintei Biserici .
O forţă nevazuta dragii mei,scrie cu litere de lumina alba orbitor de stralucitoare ,chiar pe mijlocul Trupului Lui IISUS HRISTOS ,scrie cu litere de mână ,doar patru cuvinte.
Aceste Cuvinte  mi-au dat o putere sufleteasca de nedescris.
Stiu ,ca multi dintre voi veti spune ca ,sunt lipsita de modestie. Dar nu este deloc asa! 
Am obligatia in Faţa MANTUITORULUI HRISTOS, de a scrie tot ce vad si tot ce aud. Si voi face numai asa,chiar daca pe unii cititori îi deranjeaza cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata dragilor ce a scris Forţa nevazuta ,pe Trupul Mantuitorului Hristos:
                             "Maria, esti o corectă !"

                               Image result for EPITAF IMAGINI.

Întotdeauna am cautat fratilor, ca sa nu supăr pe nimeni,ca sa nu nedreptatesc pe nimeni cu absolut nimic si asa voi face toata viata mea.
Iar daca aceste sfinte Cuvinte au apărut scrise chiar pe Trupul Lui Iisus Hristos ,si-n timpul SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII a INVIERII SALE, atunci ,inseamna ca nu am trait degeaba pâna acum si nici nu L-am maniat pe DOMNUL meu drag si scump;pe usturatul nostru Mantuitor,Căruia m-am rugat cu lacrimi toata Saptamana Mare , sa-mi mai dea mie roabei Sale din suferinţa sa,din Pătimirile Sale.
Eu am vazut dragii mei suferinta Lui Iisus, am trait-o live alaturi de El si de călăii Săi. Am plans alaturi de El, am simtit bicele pe pielea mea alaturi de EL, am simtit bataile pe care Le-a primit,lovirile peste faţa Sa sfanta,scuiparile,absolut tot pas cu pas mi-au fost arătate.
Şi ma bucur nespus ca MANTUITORUL imi spune astfel de Cuvinte sfinte; le scrie in mod nevazut chiar pe TRUPUL SĂU intins in Mormant (EPITAF ).
Am prins aripi as putea spune; aripi care mi-au dat putere infinita spre a suferi orice si a face orice, pentru ca al LUI DUMNEZEU CUVANT sa ajunga la inima si sufletul Semenilor mei,respectiv ai nostri.
Sa nu va indoiti  dragilor nicio clipă ,de tot ce cititi pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII. Căci,nu de la mine scriu ,ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Cu adevarat DUHUL CEL PREA SFANT graieste prin mine roaba Sa !
Cu viaţa mea as plati de va fi nevoie ,numai sa fac VOIA TATALUI CERESC ,a MANTUITORULUI HRISTOS , a DUHULUI SFANT si- a MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA ,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin! 
                                 Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou Ierusalim , va intra în inimile

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...

Translate this page
Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...

13 comentarii:

  1. Dna Maria,il cunoasteti pe acest preot minunat?

    În premieră - Fir direct cu Dumnezeu
    https://www.youtube.com/watch?v=hRIF2jzTvr8

    RăspundețiȘtergere
  2. mergeti inainte D-na Maria,scrieti tot,chiar daca sunt rele,e bine sa stim ca sa incercam sa ne ferim...pe unii ai deranjeaza ca...Dumnezeu exista !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu admiratie,doamna Maria! Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteţi un înger printre oameni şi un om printre îngeri.

    Gheorghe Suchoverschi

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga noastra Maria, noi stim si cunoastem angajamentul tau fata de Dumnezeu (Tatal, Fiul si Sfantul Duh) si credem tot ce scrii pentru ca nu de la tine sunt ci de la cei ca traiesc in cer. Nu trebuie sa te justifici nimanui, ci doar sa respecti angajamentul fata de divinitate. Celor ce nu cred, nu trebuie sa le explici sau sa te justifici fiindca ei oricum nu cred. Dar, cu atat este mai mare pacatul lor, fiindca le-ai spus si nu cred. Dumnezeu sa te ocroteasca romancuta noastra, care esti punte intre Dumnezeu si oameni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit niste cuvinte in vis cum ca ceva se va intampla cu Israelul in toamnă.Cred ca va începe distrugerea ei.
    Ultimele stiri spun ca Iranul mai da zile Israelului in scandalul cu Siria si ca amenință distrugerea oraselor Tel Aviv ,Haita,Si Ierusalim ..ceva e pe cale sa se întâmple oricum..
    Si stim si de la Maria pe blog cum duhul sfânt i-ar fi spus ca Războiul Israel,Ierusalim este aproape..Cert este ca se apropie al treilea război mondial,si ar fi de preferat sa nu mai luati lucrurile ironic pentru ca Dumnezeu a programat timpul care a mai rămas..timpul este scurt si trebuie sa ne întoarcem acuma la credința pe ultima sută de metrii .Va fi jale si lacrimi pe pământ pentru ca toți vor suferi si cei doar credinciosi cu duh de sfintenie vor rezista vremurilor cum a transmis Duhul Sfânt prin oameni care avertizează omenirea.
    Renunțați la ură,pizma,ceartă si o sa vedeti ca lucrurile se vor îmbunătăți in viața dvs..Răutatea te îndepărtează de Dumnezeu, El isi indreapta fata doar catre cel neprihanit ,umil si bun la suflet..replicile pline de ranchiună nu-si au locul aici pe acest blog spiritual..Dumnezeu sa ne ajute pe toți si sa facă voia Sa in viața noastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hristos a Înviat! Fiți binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este doamna Mari Bunul Dumnezeu da va ajute si sa va dea rabdare.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere