luni, 2 aprilie 2018

MÂNA LUI HRISTOS SI SFANTA EVANGHELIE !

                                                       


                                         
                               Noapte de 27 -28 Martie 2018,ora 0,15 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea langa mine pe pat,vad o SFANTA EVANGHELIE ale carei coperti erau grena si din carton pânzat.
SFANTA EVANGHELIE arata cu aproximatie ca in imaginea de mai jos,numai ca,o Mare Minune uram sa aiba loc.

              Image result for SFANTA EVANGHELIE.

Sfanta Evanghelie a Lui Hristos era inchisa; adica ,nu era la nicio pagina deschisa.
Brusc apare Mâna stanga a MANTUITORULUI nostru mult prea iubit,Mână ce se lipeste de SFANTA EVANGHELIE la coperta faţă si-mi arata ceva anume.
Imi arata colturile SFINTEI EVANGHELII care, erau sigilate cu ceara rosie.
Ceara rosie era intinsa la toate cele patru colturi pe o suprafata mai intinsa , asa incat,SFANTA EVANGHELIE a LUI HRISTOS era complet sigilata.
La final,vedeam MANA LUI IISUS HRISTOS si SFANTA EVANGHELIE sigilata cu ceara rosie intinsa parca cu o paleta din lemn. Nu era uniforma ceara, ci era cu tot felul de dâmburi pe coperta.
Mâna Lui IISUS a ramas pe Coperta faţă a Sfintei Evanghelii,era vie,era din carne si oase.
Prieteni dragi, nu mai este prea mult timp pana la VENIREA MANTUITORULUI. Atunci ,EL îi va intreba pe Slujitorii Săi ,unde este BIBLIA CEREASCA pe care EL a lasat-o oamenilor ; unde este Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie pe care, tot EL a lăsat-o Slujitorilor Săi.
Raspunsurile lor ,a Slujitorilor vremurilor, îi va infricosa pe toti cei care au contribuit cu sau fara voia lor ,la modificarea inscrisurilor lasate de MANTUITORUL.
Iata dragii mei si un alt articol :

Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../biblia-unde-este-biblia-cereasca-u...
Translate this page
Jan 18, 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor. Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie ..


                                  17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                         Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE,trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!
.
Unele dintre acestea ,sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da ,cu NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere ,si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum Sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE,  ca Duh si Dumnezeu, apoi si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos, stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca, şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate,cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL, nu I s-a pus capul pe un trunchi, ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău, din stând in picioare, eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul, chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate,si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos, a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului, si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA, L-a purtat pe IISUS  HRISTOS, timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat ,chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa ,cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA  CEREASCA, asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015, si care se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                 

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.


22 de comentarii:

  1. Mai este ceva lasat de la Bunul Dumnezeu care sa arate adevarul adevarat?
    Toate sunt modificate si aranjate dupa bunul plac a celor care au luat puterea aici pe pamant.
    Doamna Maria nici ce mancam nu mai este natural in zilele noastre.
    Nu ma indoesc ca plata va primi toti care s-au jucat cu sufletele oamenilor. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, cand spui ca nu mai e mult pana la venirea Mantuitorului, cam la ce perioada de timp te gandesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate sau din fericire nu vei apuca sa trăiești acele zile pentru ca nu va veni nimeni niciodată. Religia e o politica si a fost inventata pentru o da speranța celor săraci si nevoiași. Lasă sa trăiesc eu bine pe timpul vieți si voi cei multi si prosti o sa trăiți bine după ce veți muri. Cam asa stau lucrurile cu religia.

      Ștergere
    2. NU e chiar asa, religia a fost intemeiata de ET care ne-au creat dupa chipul si asemanarea lor, cu scopul de a fi mai buni, adica sa nu deranjam pe altii, pentru a nu fi deranjati. Citeste pe RAEL(un alt profet, precum Isus-deci a venit un inlocuitor) si-ti vei schimba parerea.

      Ștergere

    3. Anonim3 aprilie 2018, 17:55

      RELIGIA, CREDINTA, ni le-a lasat MANTUITORUL HRISTOS ! Iar noi suntem creati după CHIPUL si asemanarea LUI DUMNEZEU.EXTRATERESTRII sunt si ei CREATIA DUHULUI SFANT. Iar pe IISUS HRISTOS nu-L va inlocui nimeni in veci. EL este FIUL LUI DUMNEZEU si DUMNEZEU ADEVARAT din DUMNEZEU adevarat. Ti-am publicat Comentariul pentru ca sa-ti pot da un raspuns corec si sa te indrepti pe CALEA cea buna.

      Ștergere
    4. Au fost si inainte de Isus credinte si religii,care e importanta crestinismului? Aceea de a afirma ca doar unii se mintuiesc,adica doar unii vor exista dupa judecata de apoi. Care apoi? Distrugerea lumii,de catre oameni sau evenimente naturale(sau ET care vor sa ne fure planeta) Crestnismul e tot un fel de bau-bau. Maria,ca si multi alti oameni,vrei sa te pui bine cu cei care raspund de "invierea" muritorilor. Oare ei apreciaza acest lucru?

      Ștergere
    5. 23:28, tu cand te indrepti pe calea cea buna?!?
      Orgolioasa fiinta.

      Ștergere
  3. Dupa ce va venii MANTUITORUL pe Pamant , ne va arata care este Adevarata Biblie , dar pana atunci noi trebuie sa mergem dupa Biblia actuala , deoarece ea contine tot ce i-i trebuie omului pt mantuire .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici tu 12:42? Off cata naivitate.

      Ștergere
    2. Ce inseamna mintuire? Sa dovedesti niste calitati pentru a fi printre cei putini alesi sa repopuleze Pamintul? E o competitie, citiva vor fi selectati,procentul e mai mic ca probabilitatea la LOTO. Asta spune biblia, in esenta.

      Ștergere
  4. Testele de la Vatican confirma: Românii sunt cei mai apropiati genetic de ingeri

    https://socialistul.com/testele-de-la-vatican-confirma-romanii-sunt-cei-mai-apropiati-genetic-de-ingeri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De care ingeri? Si Lucifer este de fapt inger chiar daca a decazut!Cand vezi ce fac multi romani in lume,m-ar lua disperarea daca asa ar fii ingerii cei nedecazuti,la care banuiesc ca te referi.

      Ștergere
    2. Pe https://socialistul.com sint stiri inventate, umoristice

      Ștergere
    3. An.16.32.,asa poveste gogonata n-am mai citit de mult,serios...Nu vreau sa te supar,dar articolul mi se pare o prostie fara fundament...In primul rand,ingerii din cer parca erau entitati de lumina,deci nu au trup carnal...apoi,auzi minune ( ! ),a murit pentru ca in zborul lui s-a lovit de o stanca ! Probabil nu-i functiona GPS-ul...Cat despre schelet...cred ca e un trucaj,altfel vuia tot internetul.Dar sa admitem ( de dragul discutiei ),ca scheletul chiar e adevarat.In cazul acesta ar fi vorba de...un inger cazut ( si cam ametit,la propriu si la figurat ),doar acestia se spune ca au avut urmasi cu fiicele oamenilor,deci erau in trup carnal.Ei,in acest caz,logica spune ca daca avem acelasi ADN ca el,noi suntem urmasii...ingerilor cazuti ! Brrr,asta nu e deloc flatant...In concluzie,un articol fara nicio dovada,doar vorbe goale...

      Ștergere
    4. https://infoalert.ro/2016/01/02/sapaturi-arheologice-din-romania-ascunse-de-autoritati-care-au-scos-la-iveala-schelete-umane-uriase/

      Ștergere
  5. Surpriza va fi si mai mare cand ve-ti vedea pe Mântuitorul venind la Bucuresti.In curand se va intampla asta.El mi-a transmis informația asta.El Iisus Mântuitorul.
    Romania va deveni Mare,si unica aleasa dintre toate popoarele cu o misiune spirituala si de redresare..Din luna Mai va incepe schimbarile.o sa vedeti si o sa va cruciti ce minuni mari va face Dumnezeu aici in mijlocul poporului.Il ve'ti iubi pe Mântuitorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:07, vorbe goala. Atat stii.

      Ștergere
    2. 06:44, ai fost somnoros, o cafea buna sau un ceai verde ar fi fost excelente!

      Ștergere
  6. Dezvăluire GREA! Zeci de mii de hectare din România, POLUATE cu petrol!


    Un pedograf trage un semnal de alarmă. Acesta susține că zeci de mii de hectare de teren agricol din România sunt poluate cu petrol.

    Mai exact, peste 50.000 de hectare de teren agricol sunt poluate cu petrol, avertizează pedograful Mihai Toti, într-un interviu acordat Libertatea.

    Spusele sale sunt extrem de îngrijorătoare, având în vedere faptul că suprafața poluată este de 2,2 mai mare decât suprafața Capitalei.

    Conform sursei citate, suprafața pare una mică, în comparație cu totalul de teren agricol al României care ajunge la 9,4 milioane de hectare, dar cu toate acestea, suprafața nu este mică având în vedere că se întinde pe 500 km pătrați, adică de 2,2 ori mai mare decât suprafața Bucureștiului sau, dacă vreți, mai bine de două treimi din insula mare a Brăilei, despre care se spune că ar avea cel mai fertil teren din România.



    „Există o grămadă de poluări: poluare cu metale grele, care provine de la toate fabricile metalurgice, de la fabricile de îngrășăminte, de la trafic, poluarea cu petrol și cu săruri solubile, de la exploatațiile petroliere, de la rețeaua de transport de care nu avem grijă și plesnește. Sunt 50.000 de hectare poluate cu țiței în România. Am scris și o carte în urmă cu 20-30 de ani pentru că eram responsabil de proiect”, a declarat Mihai Toti.

    El a precizat că aceste suprafețe se află în apropierea câmpurilor petroliere din România, dar și a rafinăriilor sau altor fabrici din domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  7. CUPRU MIN ARE DREPTUL DE EXPLOATARE PE CARE NU L-A OBȚINUT ROȘIA MONTANĂ!

    Cupru Min are 60% din rezervele de cupru ale țării și scoate 100% din producția curentă, pentru că nu mai există o altă mină de cupru funcțională.

    Minereul pus în vagoane conține, de asemenea, aur și argint.

    http://www.tolo.ro/2018/04/02/mafiotul-chinez-wang-caruia-s-retras-2014-cetatenia-la-cererea-sri-ca-pericol-pentru-siguranta-nationala-azi-contract-pe-100-din-productia-de-minereu-de-cupru-romaniei/?utm_campaign=Antena3-articol&utm_medium=Parteneri&utm_source=Antena3

    RăspundețiȘtergere

  8. Acest film face o sinteză a cunoaşterii la care a ajuns omenirea şi ne conduce spre un mod de gândire superior. La realizarea sa au contribuit savanţi, autori de best-sellers şi persoane dotate cu abilităţi paranormale.

    Aflăm la început povestea lui Uri Geller, cunoscut lumii întregi prin demonstraţiile de telepatie şi psihokinezie din anii '70, unul dintre luptătorii împotriva filosofiei materialiste.
    Alături de el apare Harry Beckers, un clarvăzător şi explorator astral, specializat în vindecarea bolilor psihice prin metode spirituale.
    Cei doi au în comun faptul că sunt ghidaţi de sfere de lumină (Entităţi).
    De mulţi ani, Uri aştepta să primească de la Entitatea sa ghid "Cartea Cunoaşterii", iar acest film chiar asta ne aduce tuturor: o cunoaştere lărgită asupra universului, noţiuni didactice şi neînregimentate religios despre ce este conştiinţa, procesul morţii, reîncarnarea.

    Aceste noţiuni vechi de când lumea au fost redescoperite în epoca modernă prin dovezi noi şi metode ştiinţifice de necombătut. Un mic exemplu: medicii au observat că beneficiarul unui transplant împrumută din personalitatea donatorului de organ.
    Aceasta înseamnă, printre altele, că psihicul omului nu se rezumă la creier şi că este legat de alte dimensiuni ascunse.

    Totuşi, inerţia mentală a umanităţii a împiedicat până de curând - şi încă mai frânează - punerea acestor cunoştinţe la îndemâna tuturor.
    Legile fizicii cuantice au fost descoperite prin anii '30, dar a trebuit să treacă decenii întregi pentru ca lumea ştiinţifică să accepte noua teorie despre conştiinţă cu aplicabilitate şi în filosofie.
    "Ştiinţa avansează de la o înmormântare la alta", afirma Max Planck.
    Cu alte cuvinte, deşi sună cinic, e nevoie ca savanţii obtuzi să dispară fizic, pentru ca cei cu idei creatoare să poată fi auziţi şi urmaţi.
    Oamenii de ştiinţă care gândesc după vechea paradigmă* nu au capacitatea de a vedea evidenţele, ba chiar le resping violent. Noua paradigmă acceptă teoria despre imaterialitatea conştiinţei, unitatea universului, puterea gândurilor etc.
    Se pregăteşte o schimbare generală a opticii, pentru a pune aceste noţiuni revoluţionare, în mod oficial, la baza tuturor disciplinelor.

    Staya Erusa - Film

    https://www.youtube.com/watch?v=RHeI0sVyOkA

    Vizionare placuta tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  9. EU cred ca viziunea se refera la Apocalipsa cap .14/6:"Si am vazut apoi alt inger,care zbura prin mijlocul cerului ,avand sa binevesteasca Evanghelia vesnica celor ce locuiesc pe pamant si la tot neamul si semintia si limba si poporul, Zicand cu glas puternic:Temeti-va de Dumnezeu si dati Lui slava ca a venit ceasul Judecatii Lui ,si va inchinati Celui ce a facut cerul si pamantul si marea si izvoarele apelor".

    RăspundețiȘtergere