duminică, 1 aprilie 2018

INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM ,ASA CUM A FOST ACUM 2000 DE ANI !


                                                    Dragii mei,

Am regasit articolele cu INTRAREA DOMNULUI  în IERUSALIM,asa cum MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS a voit ca sa mi le arate.
Iata dragii mei,frati si surori ÎNTRU DOMNUL, hrăniti-va sufletul cu al LUI DUMNEZEU CUVÂNT, asa cum a fost el la inceput ,adica acum 2000 de ani:

Azi din CERUL SFÂNT, mi s-a arătat INTRAREA DOMNULUI IISUS HRISTOS , în IERUSALIM !                                
                 


            13 Aprilie  2014 , ora 7,30 dimineaţa !

Acum mă trezisem şi văd cu ochii deschişi în plafonul camerei mele,deasupra patului in care eram, vad ceva rotund, mare cât o portocală, care se mişca din loc in loc si avea culoarea gri -cenuşiu, dar transparent.

Închid în mod voit ochii mei, şi totul  se schimbă.
Ce am văzut voi descrie amănunţit, aşa intocmai cum mi s-a arătat, în rândurile ce urmează mai jos.
Deci , astăzi dimineaţă vedeam cu ochii închişi, ca si in plafonul camerei mele, vedeam 
 INTRAREA  DOMNULUI  NOSTRU 
      IISUS  HRISTOS în IERUSALIM !
Scumpul nostru Mântuitor, a intrat in IERUSALIM,  la ceas de seară , iar asina pe care sedea avea culoarea maro - roşcat.
Dragii mei, MÂNTUITORUL nu era aşezat pe mânzul  asinei, asa cum se spune în CARTILE BOR! 
IISUS  HRISTOS era călare pe asină; pe mama mânzului .
Iata dragii mei ,că atunci când voiam sa scriu în caietul meu de suflet , cum că MÂNTUITORUL era asezat pe mânzul asinei, un glas puternic mi-a spus aşa : 

                         
"IISUS  A  ÎNCĂLECAT  PE  ASINĂ "!

   Si iarași aud glas care imi psune așa:
                  
                  "Iisus  a  încălecat pe Asină !"


Iisus nu stătea aşezat pe mânzul asinei ! 
 IISUS  a încălecat pe asină iar mânzul asinei era tot de culoare maro -roşcat , și mergea pe lângă mama sa, adică, pe lângă asina pe care stătea călare MÂNTUITORUL  nostru IISUS  HRISTOS! 
Mânzul asinei era foarte mic, si ar fi putut ține ,doar un copilas de vreo 10 kg, si nicidecum pe IISUS HRISTOS.
Mânzul asinei, avea pe spatele lui, o pânză alba împăturita in patru,ce stralucea precum lumina zilei. De fapt,aceasta era singura lumină din Cer si de pe Pământ,deoarece afară se înnoptase.

Doar pe mijlocul trupului mânzului asinei, era acea păturică sau pânză albă, ce stralucea ca lumina, sau precum LUNA de pe Cer.
Doar albul stralucitor foarte, a păturicii de pe mânzul asinei, ieşea in evidentă. 
În rest, şi în Cer şi pe Pământ totul arăta ca un început de noapte, sau ca atunci când, se îngână ziua cu noaptea. 
ASINA pe care stătea călare MÂNTUITORUL, era frumoasa, înaltă si mare.
IISUS  stătea ca pe UN TRON înalt, în spatele asinei .
Mulţimea de oameni mergea după EL, dar în faţa lui IISUS, si pe lângă EL, mergeau multimi multe de copilasi . Ei ţineau  în mânuţele lor sfinte, căci sfinte erau fiind copii nevinovati, ţineau ramuri subtiri, iar pe jos pe unde treceau cu toţii în calea Mântuitorului , erau aşternute  tot felul de haine , eşarfe, sau ce avea fiecare din mulţime mai la -ndemână. 
Le puneau pe jos, pentru ca IISUS trecând peste ele ,să le sfinţească.
Fraţilor, să aşternem şi noi în CALEA  MÂNTUITORULUI, inima şi sufletul nostru,trupul şi cugetul nostru , toată fiinţa noastră, pentru ca trecând MÂNTUITORUL peste ele , să audă Rugăciunile noastre, şi să vadă Jertfa curată  pe care I-o aducem prin postire, prin împlinirea de fapte bune, prin iubirea faţă de Aproapele şi prin iertarea duşmanilor şi a tuturor celor care ne gresesc .
Astfel , IISUS HRISTOS va sălăşlui pururea întru noi ,şi nu se va mai îndepărta de cămara sufletului nostru, acolo unde veghează veşnic, LUMINA  ÎNVIERII  SALE .   
                              Cu dragoste şi cu aleasă preţuire,
                                                            Maria.


                    Noapte de 30  -31  Martie 2015, ora 0,15 !

                                                                   Dragii mei,

                         Duminică  5 Aprilie 2015, noi crestinii  ortodocşi, sărbătorim cu mare bucurie,  
                 *INTRAREA  DOMNULUI  în IERUSALIM !
În noaptea de 30 spre 31 martie 2015, în timp ce mă rugam , la un moment dat vad în faţa mea înspre Răsărit, ca şi cum aş fi fost la câţiva metri distanţă, văd Mulţime mare de oameni  si copii  de toate vârstele ,ce aveau în mânile lor ramuri de finic .                                        
Dar erau şi oameni multi, care aşterneau în calea LUI IISUS cămăşile lor, eşarfele lor, și orice haină pe care o aveau la ei, sau pe ei, o puneau jos în calea Mântuitorului.
Astfel ,acestea se sfinţeau odată cu trecerea Lui  Iisus peste ele. 
Când Iisus Hristos S-a apropiat de Mulţimea de oameni care I-au ieşit în întâmpinare ,toată suflarea s-a împărţit în două, lăsând pe mijloc o cărare liberă, pe care să treacă scumpul nostru Mântuitor.
ÎL văd pe Iisus îmbrăcat în cămaşă albă ca de lumină,  cu părul de culoarea castanelor coapte, cu ochii albastri precum seninul Cerului, călare pe Asină.(pe o măgăriță)
Era trist , chiar daca era înconjurat de o asa mare Multime de oameni, care Îi strigau aşa :
           
                     "Osana , bine este cuvântat Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul  Lui Israel !"
                 
 Iisus era trist fratilor, deoarece stia că peste doar câteva zile ,aceiaşi oameni Îl vor batjocori, ÎL vor bate, ÎL vor scuipa, şi-I vor striga cuvinte de ocară, după care, ÎL vor răstigni pe Cruce.
Părul lui Iisus , era lunguţ până pe umeri si era inelat, ondulat, iar barba Lui nu era prea mare. 
Mântuitorul era slab la Faţă şi mergea călare pe Asină, privind când în stânga Sa, când în dreapta Sa, la MULTIMEA  de oameni care-L aclamau.
Fratilor, să aşternem şi noi în calea Lui Iisus Hristos, Duminică când mergem la Sfânta Biserică, inima  noastra toata, sufletul nostru şi toată fiinţa noastră, pentru ca Mântuitorul să le curăţe de întunericul cel  mai de  desupt, şi să le îmbrace în Lumina Învierii Sale.
Să strigăm şi noi din toată inima noastră :
               Osana ,bine este cuvântat, Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul  Lui Israel !
    Şi să O rugam pe Măicuţa îndurerată, ca să ducă Rugaciunile noastre ,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos, ca să ne mântuiască sufletul.
                         Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. Tannti Marie, ai spus un cuvint pe care il aud de la multi. "şi să vadă Jertfa curată pe care I-o aducem prin postire" Sunt multi care spun ca se jerfesc pt Hristos. Pt Hristos nu poti sa te jerfesti deoarece EL s-a jerfit pt noi. Cum poti sa te jerfesti pt Hristos, tinand post? Postul il tii pt matale nu pt Hristos. Aud pe multi cum se dau mari ca ei tin pot si devin pustinici pt Hristos. Daca vrei sa faci ceva pt Hristos este un sinngur lucru. Acela pe care l-au facut si ucenici lui. Posturile fara hrana si apa, vegetarian pura si statul in rugaciuni, toate astea sunt pt trupul si sufletul nostru. Deci, nu mai spune sa ne jerfim caci intri in lumea fatzarnicilor. A te jerfi, inseamna a chinuii si suferii pt cineva precum a facut Hristos si dupa EL ucenici Lui si cei care au urmat curajul ucenicilor lui. Astazi mai sunt pocaiti care umbla si cheama la adunare pe altii. In rest s-a uitat de treabba asta. Prehotii pardon, preotii nu merg nici o data sa stea si sa invete pe oameni. Deci, nnu exista jerfa pt Hristo ci exista numai jerfa lui Hristos pt noi. Daca tot vrei sa faci ceva pt Hristos, mergi intre musulmani si invatai despre Hristos. Ai curaj?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria pacat ca din cauza oamenilor Mantuitorul a fost rastignit.
    Judecat fara sa aiba vina.
    Sangele si rastignirea pe cruce si atatea chinuri si suferinte indurate. Am citit intr-o carte unde a descris un doctor ce a simtit Scumpul Nostru Mantuitor fiind crucificat cata durere a suferit.
    Abia am putut sa citesc printre lacrimi si cu intrerupere ca nu poti citi atata suferinta.
    Doamna Maria recunosc ca pe aici sunt cu trupul dar sufletul meu este sus,sus la Dumnezeu si bucuroasa ma duc la el de ar veni maine.
    Cu mult drag doamna Maria.
    Ce vreau sa va mai spun s-a adeverit Ciclonul care la-ti vazut.
    A venit un vant puternic ca niciodata apoi ploaie cu tunete si fulgere, noroc ca nu a tinut mult a fost in trecere exact asa cum ati spus. Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Hristosnu nu ar fi fost rastignit, nu ar fi fost mantuitor. Prin singele lui suntem iertati. Inainte de a veni in lumea asta, EL stia ceea ce ai se va intampla. Candva a fost cel mai mic inger in ceruri si acum este inger de lumina. Astazi Hristos, este cea mai mare si mai puternica arma din univers inpotriva lui Lucifer. Daca nu s-ar fi jerfit pt noi, astazi noi nu aveam nici o arma inpotriva lui Lucifer. Deci, jerfa lui Hristos a fost pt noi. Prin jerfa Lui ajungem la lumina.

      Ștergere
    2. Nu stiu daca Hristos, este cea mai mare si mai puternica arma (eu spun forta spirituala) din univers impotriva lui Lucifer, dar din sistemul nostru solar cu certitudine asa este. Apreciez comentariul tau Cicerone, dar sa stii ca Iisus Hristos nu a fost cu nimic mai prejos sau mai mic in ceruri inainte de intrupare. El este guvernatorul sistemului nostru solar de la inceput si pana la finalul existentei acestui sistem. O asemenea forta spirituala (spirit cu asemenea rang ceresc) se numeste Fiu de Dumnezeu. Nu exista in sistemul nostru solar o forta mai mare ca cel ce s-a intrupat acum peste 2000 de ani sub numele de Iisus.

      Ștergere
  3. Abureala Maria, nu va veni niciodată asa ceva, e prosteală pentru cei slabi si creduli, pana si papa de la Roma a recunoscut ca nu exista iad si rai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS a spus PRIN CINEVA ca PAPA DE LA ROMA ARE GURA LUI SATAN IL URASTE PE IISUS.Apoi este recunoscut si ca profetul mincinos din Apoc 13.
      Vrei sa crezi sau nu , il vei cunoaste personal pe IISUS CURAND,si atunci sa vad ce vei mai zice.

      Ștergere

  4. Anonim1 aprilie 2018, 21:43

    Nu este nicio prosteala ! Este doar părerea ta si-atat !
    PAPA de la ROMA degeaba a ajuns PAPĂ ! IADUL exista !!!
    Eu l-am vazut ! Ce crezi ca daca este PAPĂ este intruchiparea LUI DUMNEZEU ? Tot un om este,si-n cazul de faţă ,un om nestiutor ! IADUL EXISTA !!! RAIUL EXISTA !!! Habar nu are PAPA de la ROMA ! Mai bine ar lasa locul unui PREOT cu HAR si DAR Dumnezeiesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca papa de la Roma are mare dreptate, nu e întâmplator faptul ca in occident sau închis 3 mii de biserici, o parte sau demolat iar restul sau transformat in baruri si discoteci. O data valul pornit va ajunge cât de curând si in România.

      Ștergere
  5. Vai, cata neobrazare la adresa Papei, an.22:34! Nici tu nu crezi ce spui. Of, si ce pornita esti impotriva Papei. Daca ai avea tu macar 0,1% din smerenia Papei ai fi departe....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este obrăznicie .ea spune asa ca sa nu va lăsați inselati caci altfel singuri ve-ti cădea pradă diavolului si astfel nu mai exista nici o scăpare din mana sa...diavolul exista, este cumplit eu ma lupt cu el de ani de zile .nu este deloc usoara aceasta luptă cu vrăjmașul..si de "n ori mi-a aparut pentru a ma speria si a ma opri din rugăciune..dar cand fac semnul crucii de 3 ori dispare nervos cu răcnet..crede, pentru ca altfel nu stiu cine te va scapa din mijlocul infernului ..nu este de gluma te rog sa ma crezi.

      Ștergere
    2. Smerenia Papei este falsa,nu este ceea ce pare si ce da pe sticla..dar vei vedea si asta curand..Vei vedea cine si ce rol avea Papa.

      Ștergere
    3. 00:18 diavolul este in mintea ta. Iesi din minte, nu o mai lasa sa te chinuie si ai sa vezi cum dispar si demonii. Coboara-ti mintea in inima. Schimba-te, treci pe partea de bucurie si iubire (nu-i greu), nu conteaza ce spune mintea ta, ignor-o si ai sa vezi cum totul se schimba in bine! Vei gasi linistea si fericirea. Dar ramai permanent in iubire, bucurie si recunostinta pentru viata! Fa asa si nici un atac nu va mai fi, caci treci dintr-o linie pe alta unde este totul complet diferit.

      Ștergere
    4. Eu ma refeream la posedare nu doar ce este in minte..este un adevărat chin ..este o lupta de ani de zile..nu e usor...si voi vorbiti aici ca nu exista iadul si diavolul..voi sunteti slabi rau in credinta..nu stiti ce e dincolo.v-ar lua groaza daca ati stii.V-ati mantui pe loc de frica.

      Ștergere
    5. 16:49, mintea creaza posibilitatea. Prin ea intra. De aceea ti-am spus inchide poarta, iesi din minte. Stai pe partea cealalta (am precizat care) si nu mai au cum sa te atinga.

      Ștergere
  6. Oamenii nu accepta ca nu exista iad si rai pt.ca ar insemna ca nu exista nici Dumnezeu. Daca inca nu a avut loc judecata de apoi,cu cine e populat iadul si raiul? Toma

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo anonimilor 00:18 si 00:20 !!!! Asa este !!!!! Aveti mare dreptate dar mintea omului roman inca e departe de Adevar si mai trebuie sa treaca timp pana se va lumina, pana va vedea ca actualul Papa e inaintea mergatorului Anticrist si ca pregateste totul pt. venirea lui !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stii nimic an.14:02 ( si nici an.00:18, an.00:20, pe care tu an.14:02 ii aplauzi zgomotos)!
      Ziua in care veti vedea adevarul nu e departe. Ce chin si jale pe voi...

      Ștergere
  8. Anonim 22:59, ce vrei sa spui cu "ce chin si jale pe voi..." ?????? Detaliaza te rugam mult, in afara faptului ca si noi ceilalti stim ca mult nu mai este pana la intronarea nenumitului....

    RăspundețiȘtergere