duminică, 15 aprilie 2018

CENTRALA NUCLEARA IN PERICOL ?

                                                      15 Aprilie 2018,ora 15,23 !

                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus ,chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad ceva ce se asemana extrem de tare cu o Centrala Nucleara de mari dimensiuni. 
Cladirea se intindea pe o suprafata mai mare si avea intre 5 -7 turnuri inalte ,ca in imaginea de mai jos:


.

Primele doua turnuri din faţă , erau ca din caramida rosie razuită pe dinafara.
Păreau topite acele doua turnuri inalte. Celelalte din spate erau tencuite ,de culoare normala gri deschis.
Aud glas care spune asa :

                 "Cred că de când s-a rupt, a iesit chestia mică afara.
Dar un alt glas intervine si confirmă:

                Dar a mai iesit si altadata,nu numai acum când s-a rupt !"

Si vad din nou acele doua turnuri topite parcă, iar celelalte din spatele lor, pareau ca sunt in regulă.
Prieteni dragi, eu nu ma pricep la astfel de lucruri,dar vom auzi de o Centrala nucleara care va avea grave probleme de functionare.
Este foarte posibil ca acele doua turnuri topite pana la caramida rosie, sa fie o ca o consecinta a unui accident nuclear.
Să ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere pe toti, de o posibila catastrofa nucleara.
Sa ne rugam pentru Pacea Lumii intregi, pentru pacea si linistea noastra sufleteasca.
Daca suntem sanatosi si avem pace in lume si-n suflet,suntem cei mai fericiti. 
                                  Cu dragoste,Maria.

P.S.

Cartea cu romania viitorul al doilea nou ierusalim , va intra în inimile




mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cartea-cu-romania-viitorul-al-doile...


Feb 27, 2018 - CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM , VA INTRA ÎNINIMILE 

ROMÂNILOR ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie îninima si-n suflet, va aduc in DAR de MARTISOR Marea Veste că, volumul doi al CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT- ...



8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Prima venire a Lui HRISTOS pe pământ a fost fără zgomot. Atât de liniștită, precum roua de dimineață ce cade pe frunze în zorii zilei. Această rouă nu se face deloc simțită, așa cum se întâmplă cu ploaia. La fel ca această rouă a fost prima Venire a Domnului nostru. A venit ca un Prunc smerit, Care nu avea „unde să-Și plece capul”, a venit ca un om pe pământ să aducă mântuire la noi, oamenii ticăloși și osândiți.Ne-a dat pildă sfântă, ne-a lăsat porunci, sfaturi mântuitoare, ca să-L urmăm și să ne mântuim, căci aici toate sunt trecătoare. „Nu a venit ca să judece lumea, ci ca să mântuiască lumea”. Nu am venit să osândesc, ci ca să miluiesc, să iert și să-l mântuiesc pe om. Va veni însă Domnul într-o altă zi, așa cum spun Scripturile și precum ne spune El Însuși în sfânta Sa Evanghelie, ca să judece lumea. Această a Doua Venire a Lui HRISTOS pe pământ va fi foarte înfricoșătoare. Ne-a spus despre ea Domnul în Evanghelia după Matei: „Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, şi toţi sfinţii îngeri cu El, atunci va şedea pe tronul slavei Sale. Şi se vor aduna înaintea Lui toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, precum desparte păstorul oile de capre”. Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile, toate miliardele de oameni și HRISTOS, ca un Judecător întru slavă, va despărți această mare mulțime în două, în cei de-a dreapta și în cei de-a stânga.(...)"

      https://www.aparatorul.md/astazi-din-nefericire-lucrurile-vorbesc-de-la-sine-despre-sfarsitul-ce-se-apropie-despre-marile-evenimente/

      Ștergere
  2. depinde de credinta -ganduri, vorbe si fapte-IISUS DOMNUL VA VENI FARA SA NE INTREBE PE NOI-EL ESTE CREATORUL SI ARE DREPT DE VIATA ASUPRA NOASTRA-MOARTEA TRUPEASCA ESTE BANALA - CEA SUFLETEASCA CONTEAZA-

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa orele cind ati postat,nu prea aveti somn....si cred ca visati ce postati,mai bine v ati ruga pt. nemurirea sufletului,ca asta va judeca SUFLETELE; nu corpurile facute din tarina.?Stimata Iana Vlogs tare ai dorii sa stii un raspuns sa decizi de care parte sa te dai,stg.sau dreapta...?aici se vede drept credinciosul,este dulce pt unii pe pamint,dar alesi vor fii parca 144 mii,nu prea multi..? Un ateu !?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor intra in Noul Ierusalim ,Iana Vlogs.
      Cei judecați vor fi doar cei de la stânga care vor suferi chinurile vesnice.

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iana e greu de descifrat biblia.isus zice Ma voi sui la Tatal sa va pregatesc un loc.In alta parte zice,,In casa Tatalui meu sunt multe locasuri.In apocalipsa dupa ioan zice,,Am vazut coborind din ceruri cetatea lui Dumnezeu locuind printre oameni.In ezechel este descrisa cetetea cu demanuntul
    Acuma crezi ce vrei suntem toti oameni cu mentalitati si culte diferite.poate nu cunoastem totul,dar Dumnezeu este tot si stie tot!!! In legatura cu centrala atomica o defectiune se poate intimpla oricind si ori unde exista.unde exista masina pe sosea exista si riscul accidentului nu????

    RăspundețiȘtergere