sâmbătă, 28 aprilie 2018

BUCURESTIUL UN ORAŞ MORT ? DATI-MI UN PAHAR CU APĂ !


                                                  26 Aprilie 2018,ora 23,14 !

                                          Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spune ceva ingrijorator despre BUCURESTI !
Glasul spunea asa:

               "Iata cum sta situatia:
          Cand esti intr-un oraş mort, mort precum e Bucurestiul,trebuie sa ceri ma întâi apă; un pahar cu apă."

Clipă în care,vad o incapere extrem de puţin luminata, si o tânara care pune apa intr-un pahar ,si-l dă cuiva nevazut de mine.
Dragii mei, de ce spunea glasul ca BUCURESTIUL este sau va fi un oras mort, eu nu cunosc. Dar stiu ca un oras poate fi declarat mort,atunci cand oamenii nu mai au locuri de munca,nu mai gasesti scoli si spitale corespunzatoare,etc etc.

Image result for BUCURESTI IMAGINI.

Ori acum in zilele noastre,nu putem spune ca BUCURESTIUL este un oras mort.
Dar cu siguranta,bucurestinii stiu mai bine acest lucru.

                         Image result for BUCURESTI IMAGINI.
Vom vedea impreuna ce se va intampla in timp.
Sa-L rugam pe Mult Prea Milostivul Dumnezeu sa apere atat Bucurestiul cat si intreaga ROMANIE a DUHULUI SFANT,si intreg Poporul Său din tot acest Univers.

                                   Image result for BUCURESTI IMAGINI.

Cu totii suntem Fii Săi, si trebuie sa ne rugam cu inima si cu sufletul pentru iertarea păcatelor noastre,pentru mantuirea sufletului nostru.

Image result for BUCURESTI IMAGINI.
Sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu ca sa ne acopere cu Mila si cu Dragostea Sa, si sa duca Rugaciunile noastre la Prea Scump Fiul Său IISUS HRISTOS,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.

România Viitorul al Doilea nou Ierusalim , este foarte aproape de împlinire


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-viitorul-al-doilea-nou.ht...


2 days ago - MARE BUCURIE ! Cartea - ROMÂNIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA

 EXTRATERESTRĂ, se apropie cu pasi repezi de inimile românilor ! Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . Prieteni dragi, Cu mare bucurie în inima si-n suflet, va marturisesc ca în luna Mai 2018, spre finalul lunii, ...

24 de comentarii:

  1. Incalzirea GLOBALA creste nivelul marii cu peste 90 m acoperind orasul cu apa sarata-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate 90 cm, nenea Craciun.
      Mai trece ceea ce scrii si prin filtrul gandirii.

      Ștergere
  2. Poluarea . Nu se mai poate respira.

    RăspundețiȘtergere
  3. La ce urmeaza in luna Mai in Bucuresti,va fi lipsa de apa potabila la cata lume va iesi in strada pentru dreptate.Romania este Tara Mantuitorului,si ca sa ajungem o tara sfanta vom trece prin mare revolutie fara voia noastra,ci voia Duhului Sfant asa ne va cunoaste intreaga planeta,ca o tara foarte saraca material,dar cea mai bogata spiritual.Urmeaza cernerea in Romania,vor scapa cei cu credinta,si fapte bune pana acum.Nu mai este timp de regrete sau de fapte bune,Romanii au fost instiintati din 2012,ca IISUS HRISTOS,va veni pe pamantul unde sa nascut,dar nu a copilarit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.37 Adica unde anume s-a nascut Iisus in Romania ? V-ati facut biblii personale , oameni buni ?

      Ștergere
    2. Adevarat.va începe apocalipsa in Romania in scurt timp,zilele care vin.Aparent totul pare ok acum dar se prevesteste o criza economică sumbră care va fi fatala pentru tara noastra de aici va porni totul cu haosul.
      Daca va fi anul acesta sau anul viitor asta vom vedea,cert este ca asa se va intampla.Criza va scoate lumea in strada bogații si săracii nu vor mai avea bani va începe măcel.

      Ștergere
    3. GRESESTI si gandesti "la negru".
      Vom avea PACE si LINISTE. O vara linistita si luminoasa.
      NU SE VA INTAMPLA NIMIC RAU IN BUCURESTI : nici revolutii,nici catastrofe,nici "oras mort".
      PROTECTIA DIVINA E MAI PUTERNICA dacat ceea ce cobiti si doriti foarte multi pentru aceasta tara.

      Ștergere
    4. Mantuitorul Iisus Hristos a fost nascut in Tara Sfanta, Israel. Sper sa intelegeti:
      https://www.crestinortodox.ro/biserica-lume/biserica-sfanta-ana-ierusalim-locul-nasterii-maicii-domnului-123794.html

      Ștergere
    5. 16.07 asa sa fie!

      Ștergere
    6. Toata lumea ar trebui sa recunoasca Ierusalimul ca fiind capitala Israelului. Este orasul Maicutii Sfinte, deci nu incape aici nicio indoiala, deoarece ea este din semintia lui DAVID si este mostenitoare acolo. Iata un articol de pe internet, aparut in media, care spune destul de clar ca nu este nimic nepotrivit ca tarile lumii sa recunoasca statul Israel si capitala sa, Ierusalim. Chiar daca in acest acest articol apar si anumite formulari, care muta cumva spre "est" o anumita "denumire" si se putea foarte bine, ca autorul articolului sa nu scrie unele pasaje deoarece apar ca rautacioase, pe undeva, totusi apreciez ca prezinta destul de echilibrat situatia ca atare:

      " "De cel puțin 3000 de ani poporul lui Israel are prezență acolo și capitală le-a fost Ierusalimul. Au pribegit mult timp în toată lumea dar au avut în inimă pământul lor făgăduit de Dumnezeu. Biblia este mai mult decât un argument.

      Este extraordinar cum aproape toți evreii din toată lumea țin legătura cu țara lor, cum Diaspora susține Israel............................................
      Israelul este singurul stat din lume căruia nu i s-a permis să-și decidă singur capitala.
      .........................
      De Ierusalim, de pământul sfânt este legată credința, istoria, prezentul și viitorul nostru.

      Cred că ar trebui să atragem atenția tuturor aliaților europeni că civilizația și cultura noastră vine din creștinarea Europei și îndepărtarea de aceste rădăcini nu este normală."
      https://www.stiripesurse.ro/un-fost-ministru-in-guvernul-ciolos-rupe-randurile-de-ce-romania-trebuie-sa-si-mute-ambasada_1262582.html

      Ștergere
  4. Moarte spirituala- mai ales printre cei "mari"

    RăspundețiȘtergere
  5. Bucurestiul este mort din punct de vedere al credintei in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:23 Te rog vorbeste in numele tau - cum te simti tu :moarta sau vie "din punct de vedere al credintei".
      Sa-ti dau un indiciu ,ca sa-ti dai seama de CREDINTA BUCURESTENILOR si a TUTUROR ROMANILOR :
      in NOAPTEA DE INVIERE,dupa ce se imparte LUMINA SFANTA la miezul noptii, daca ai avea posibilitatea sa privesti de SUS (cum priveste TATAL CERESC) cate sute-sute de mii de lumanari-candele aprinse pe strazi sunt conduse de oamenii credinciosi in casele lor, ATUNCI ti-ai fi dat seama ca in sufletul-inima romanilor este MULTA CREDINTA.
      PS. Frustrarile vietii ,pe foarte multi ii fac sa reactioneze diferit,dar asta nu inseamna ca si-au pierdut credinta in Dumnezeu.
      DECI JUDECI GRESIT.

      Ștergere
    2. Draga anonim 23:20 credinta nu se masoara in numarul de lumanari aprinse ci ce se afla in inima oamenilor. Cati isi lasa viata in mana lui Dzeu fara sa se ingrijoreze? Nu intelegi ca lui Dzeu nu i pasa de lumanari aprinse daca in sufletul tau e noapte si traiesti intr o ignoranta totala?

      Ștergere
  6. Romania este o tara borgata au saracit-o CEI care au condus-o dupa '89

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar Iisus i-a zis: Vino după Mine şi lasă morţii să-şi îngroape morţii lor.(Matei 8,22)

    RăspundețiȘtergere
  8. E de bine daca mor si guvernantii . Toti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:47, ce doresti tu altuia, s-ar putea sa atragi catre tine, stiai?

      Ștergere
  9. 29 apr 22:47-este o vorba cine sapa groapa altuia cade el in ea-cat despre Bucuresti un oras mort sunt multe versiuni-mort spiritual =un oras plin de pacate grele-mort dupa averi-pot muri oameni din pricina poluarii apei sau mort in urma atacurilor armate etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.35 nu ti se pare ca guvernantii de dupa ”89 ne-au cam sapat groapa ca tara? Mai intai ne-au adus la sapa de lemn si acum ne sapa groapa! Nu stiu daca ati observat dar de cei care au furat profitand ca au functii inalte in stat si au comis abuzuri, au mintit lumea ca vor face si vor drege daca vor fi alesi nu se atinge raul! In schimb mor cei care au reprezentat ceva pentru tara, au creat ceva ce-a bucurat inimi sau au facut ca Romania sa fie admirata prin efortul lor. Mor actori, cantareti, istorici,personalitati de tot felul, unii mor chiar de tineri. Nu mai intelegi nimic!

      Ștergere
  10. Bucurestiul pare mort,fara masini si activitati in Weekend-ul prelungit de 1 mai cind toti au plecat la munte prin toata tara ,la mare la noi sau in Bulgaria.
    Asta pare cel mai probabil pe o caldura cu arsita mare ca in plina vara prelungita,inceputa cam brusc.
    Scapa cine poate de caldura dar se anunta un an cu arsita,deci paharul cu apa si punctele de ajutor sanitar pentru batrini vor fi instalate mai ales pentru virstnici .
    Ar putea genera chiar o epidemie de decese din cauza caldurii si pustiirea orasului facindu-l sa arate ca mort ,care in cazul cel mai rau duce si la doliul national vazut in alta viziune,sau ca in cazul Bacaului vazut tot asa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu ma gandesc la faptul ca vom avea o vara extrem de calduroasa,iar in timpul zilei vor fi temperaturi greu de suportat in Bucuresti,astfel ca orasul va parea mai gol ca de obicei.Altfel capitala tarii e un oras foarte viu,foarte animat...dar e posibil sa fie o vara ''greu de dus''...Cat despre apa,probabil vor avea de suferit si animalutele si plantele ( daca vor seca unele surse de apa ).Posibil si o rationalizare a apei in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  12. pt 11 mai 01:18 ai perfecta dreptate-s-a spus la tv ca 40% din pamantul arabil este vandut-multe s-au adunat pe sufletul nostru

    RăspundețiȘtergere