duminică, 10 ianuarie 2016

URMEAZA MARI PROTESTE ALE OAMENILOR ,SPRE SUD -EST !

                                                                7  Ianuarie 2016,ora 3,20 zori de zi !

                                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, o Lumina alba stralucitoare, luminează spre Sud -Est,Cerul de noapte si Pământul.
Sub Cerul ca de ziuă acum, văd dragilor Multime mare de oameni revolatati, nemultumiti. Oameni de toate vârstele, care erau foarte galagioşi si tineau în mâini, dar si pe umerii lor, atât Tricolorul românesc, dar si multe si diferite plancarde,cu tot felul de sloganuri.
 ... anunta 100.000 de oameni in strada de 1 decembrie 2015 | Calafat Liveconstanta-mii-de-oameni-in-strada-pentru-a-patra-seara-consecutiva ....
Din zarva,din galagia imensa a oamenilor din strada,
 se desprinde un glas, care spune aşa :
                  România  fierbe ! Să rupem Piaţa !"

Dragii mei, si vedeam cum Multimea de oameni,devenise tare violenta în vorbire si se îmbulzeau de parca ar fi voit ca sa depăseasca un obstacol si sa intru forţat într-un loc anume.  
Dragii mei, eu nu stiu când vor începe aceste uluitoare Proteste, dar stiu ca ,Poporul Român rabda cât poate,dar la un moment dat, răbdarea Poporului român, atunci când îi iei pâinea de la gura copilasilor, nu mai exista ,iar oameniii, vor iesi  in strada ca in 1989. 
Doamne Ajuta ,ca ai nostri conducatori sa deschida ochii lor, si sa vada nemultumirile Poporului, si sa-si mai deschida şi inima lor, pentru a da fiecarui român, strictul necesar pentru supravietuire.
O supravietuire modesta, si nu una de canal.
                                       Cu dragoste,Maria. 

32 de comentarii:

  1. Astea sunt profetii sau se numeste HULA...intreb din curiozitate. http://www.aktual24.ro/profetii-sinistre-pentru-2016-ale-futurologului-mcclellan-isis-va-lovi-in-germania-rusia-va-ataca-polonia/

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica va urma o revolutie....cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. spre sfarsitul lui ianuarie? 21-22 De care ati mai vorbit

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara. Doamna Ghiorghiu, va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare. Am inteles ca sunteti aleasa sa impartasiti astfel de lucruri, am inteles de unde va apar aceste lucruri dar va intreb de ce? La ce ajuta ceea ce faceti dvs. Mai ales ca nu sunt precise. Daca era ceva de genul in data de...in zona x va avea loc un cutremur, incendiu se putea interveni intr-un fel dar asa? La ce ajuta? Vor fi proteste ati spus. Si? La ce ajuta aceasta informatie? Va doresc o zi buna si, desi nu vad rostul muncii dvs, va doresc sa puteti continua pe drumul ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Oana ! Daca nu gasesti rostul acestor MESAJE DIVINE, inseamna ca esti prea departe de ADEVAR ! SFINTELE EVANGHELII sunt PILDE din VIAŢA LUI IISUS HRISTOS ,precum si a SFINTILOR SĂI de atunci. Oare care este rostul lor ,de ce se mai citesc in SFÂNTA BISERICĂ., căci sunt doar niste "povestiri ",care au avut loc acum 2000 de ani. Ce spui? Cum ti se pare intrebarea ? Daca tu crezi ca nu-şi au rostul ,nu le mai citi draga mea. Păcat ca nu simti in sufletul tau, care este rolul si scopul acestor MESAJE DIVINE. Păcat !

      Ștergere
    2. Nu stiu daca sunt departe de adevar dar nu mi se pare fireasca comparatia. E o mare diferenta intre ce se citeste in biserica si ce spuneti dvs. Aveti dreptate, nu ma obliga nimeni sa va citesc blogul dar vedeti dvs...eu v-am spus ca nu va INTELEG "munca" dar v-am dorit sa aveti spor in ceea ce faceti. Un bun crestin trebuia doar sa multumeasca nu sa "sara la beregata". Parerea mea.O seara buna!

      Ștergere
    3. Oana, aceste mesaje ne sunt de folos si e bine ca Dna Maria le scrie. Iti spun si de ce: in primul rand pentru ca ele vin de la Dumnezeu, pe de alta parte tot ce se transmite trebuie spus. In al doilea rand aceste mesaje sunt oglinda noastra! Sa intelegem ce provocam noi ca umanitate! Stim bine ca suma tuturor gandurilor noastre determina viitorul nostru!Acuma vedem si noi ce suntem in stare sa programam! Este si acesta un semnal de alarma de la Divin sa intelegem ca NU suntem asa cum ar trebui! Sa nu ne miram ca vin mesaje care nu ne plac! Dar oare noi unde suntem pe scara evolutiei spirituale? Priveste in jur, priveste la Romania, apoi la Europa si apoi la inteaga lume... cred ca tabloul nu este dintre cele care iti transmit o stare de bucurie! Dumnezeu ne arata prin aceste mesaje ca trebuie sa ne schimbam si sa fim altfel!Daca vom intelege acest lucru, mesajele divine vor fi si ele, in viitor, pozitive! Este vorba aceea din batrani: cum ne asternem asa dormim!Cam de atat am fost in stare pana in prezent, DAR ne putem schimba! Dumnezeu ne iubeste pt. ca Dumnezeu este IUBIRE, dar noi suntem oare IUBIRE? De aici ar trebui sa pornim ianinte de toate!

      Ștergere
    4. Cu mult drag, Oana!

      Ștergere
  5. Inca vor mai fi proteste semnificative pt.cei 5 copii,rapiti de langa parinti. Dnu Iisus sa lucreze la aceasta nedreptate.

    RăspundețiȘtergere
  6. FOARTE RECEPTIVA OANA.SI OBIECTIVA.UNEORI OBIECTIVITATEA ASTA NU NE AJUTA LA NIMIC.DE FAPT LOGICA NE IMPIEDICA SA AJUNGEM LA ADEVARATA SPIRITUALITATE.O SPUN DIN PROPRIE EXPERIENTA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parerea mea este ca aceste mesaje ne parvin pentru a ne atrage atentia ce anume creem cu mentalul nostru la nivel individual, si colectiv. Daca am intelege acest lucru cat mai multi dintre noi am putea schimba cursul acestor evenimente si NU ne-am concentra atentia spre a " se infaptui".
    Situatia planetara este cam asa; 97% din locuitorii planetei noastre doresc distrugere,judecata si razbunare din partea Lui Dumnezeu. Dar nu vine deoarece 3% sunt cei care stiu sa ierte pe cei 97% si doresc pace. Cei care si-au trezit constiinta stiu ca au puterea de a transmuta aceasta energie negativa si a o inlocui cu Iubire in Lumna. Bineinteles ca aceste lucrari cu Lumina sunt sustinute de fratii nostrii non terrani.
    EU SUNT D
    Altfel distrugerile si suferintele ar fi de neinchipuit.

    EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect explicat! Fiinta de Lumina! Cei 97%... unii dintre ei stau in dogmatism, e mai greu pentru ei sa costientizeze acest lucru. Partea rea este ca ei au impresia ca sunt pe calea buna, ca sunt crestini buni 100% de aceea nu mai evolueaza ci merg dupa dogme si reguli, crezand ca asa ajung la mantuire. Nu realizeaza...Nu au notiunea de eliberare. Nu stiu ce reprezinta acest lucru. Iar in tot acest timp Pamantul sufera...Se bucura sufletul meu cand iti citesc mesajele! Numai bine si pace Pamant! Oamenii acestia au nevoie de un declick, tocmai pentru trezirea constiintei... insa sunt atat de dogmatici incat resping orice forma de energie de Lumina!Toate cele bune! Cu mult drag, D.

      Ștergere
  8. NU VA LASATI INFLUENTATI DE CIFRE.IISUS A SPUS:TOATE CATE CERETI,RUGANDU-VA,SA CREDETI CA LE-ATI PRIMIT SI LE VETI AVEA.IN CONCLUZIE:UN SINGUR OM POATE SCHIMBA LUMEA.NU TREBUIE O SUTA,NICI O MIE NICI O SUTA DE MII.SUNA PREA TULBURATOR.DAR ASTA ESTE ADEVARUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian, ai spus ca un singur om poate schimba lumea! Poti sa fii mai explicit?

      Ștergere
  9. MA TEM CA NICI DACA O SA FIU MAI EXPLICIT NU O SA FIU INTELES.DACA AM FOST CREATI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU,INSEAMNA CA AVEM MAI MULT DECAT TOTUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian, intrebarea avea un rost! Nu a fost pusa la intamplare!Stiu ce inseamna acel pasaj din Biblie prin care poti muta muntii (aici se pot discuta o gramada)!De asemeni, are corespondent pe Legea Universala a Atractiei! Un om poate schimba lumea in conditiile in care le ofera explicatii si informatii iluminatoare celorlalti oameni astfel incat acestia sa constientizeze in ce stadiu de evolutie sunt si apoi ei sa se schimbe, din propria lor vointa. Un om sa se roage pt. altii ca ei sa se schimbe, asa pe nebanuite, inseamna ca acelora sa li se stearga toate pacatele si sa nu mai plateasca acele pacate. Dar oare cine le preia? Cel care se roaga pentru ei? Iisus Hrisos a preluat de asemeni, dar a suportat rastignirea! Tu ai putea duce acel sac? Pentru ca platile trebuiesc facute pentru ca acele pacate ca sa fie sterse.Iar insasi evolutia spirituala se bazeaza pe constientizare, de aceea oamenii platesc pentru pacatele lor acum in aceasta viata sau in alta! Ei sunt aici pe Terra ca la o scoala! Vorba aceea: din greseli se invata!Daca nu trecem clasa, o repetam! Si tot asa!Pana ne trezim! Bine ar fi sa ne trezim in aceasta viata!Doamne ajuta spre iluminare!

      Ștergere
  10. NOI NU TREBUIE SA SCHIMBAM LUMEA PROPRIU ZIS.NU ASTA TREBUIE SA FIE TINTA NOASTRA.NOI TREBUIE SA SCHIMBAM PROPRIA PERSOANA SI ATUNCI TOTUL SE TRANSFORMA IN JUR.DACA NE SMERIM SI IUBIM PE CEL MAI MARE VRAJMAS AL NOSTRU,ATUNCI TOT PAMANTUL SE TRANSFORMA INTR-UN RAI LA PROPRIU.NU TREBUIE SA CREDEM IN CONTABILITATI LOGICE SI ALTE GUNOAIE MATEMATICE,CUM CA TREBUIE SA FACA NEAPARAT PLATA CINEVA PENTRU ALTII.FIECARE CU PACATELE LUI.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca schimbam propria persoana, adica acea constiinta interioara, este foarte bine! Insa daca altii de langa noi nu se schimba... cu aceia ce facem? Am expus mai sus pentru Oana ca suma tuturor gandurilor noastre formeaza un tot iar acel tot ne reprezinta! Astfel viitorul nostru,ca umanitate, ma refer, depinde mult de gandurile din prezent! Aici este marea intrebare cum ajutam umanitatea sa constientizeze! Daca toti oamenii ar fi treziti, Marian, ar fi atata iubire pe Pamant incat totul ar fi absolut minunat! Gandurile noastre ca un tot ar atrage numai evenimente frumoase iar pacea, lumina si iubirea ar fi mereu! Catre acest lucru tanjim! Deci cum facem cu aceasta umanitate, se pune intrebarea, astfel incat ea sa constientizeze iar apoi sa-si schimbe gandurile spre benefic! Ma refer benefic din perspectiva divina!Un om emite ganduri benefice daca din inima lui izvoreste iubire continuu. Iubirea este o energie pe care o emitem din inima noastra. Sti bine ca mintea nu doarme, un om emite ganduri toata vremea. Deci iti dai seama ca toate merg in mentalul colectiv, iar de aici urmeaza programarea!Doresc schimbarea constiintei in bine pentru toti oamenii! A noastra, a poporului nostru (astfel Romania ar pasi spre un viitor bun), pe urma a umanitatii de pe Terra! Iar daca tu te rogi pentru umanitate sa se schimbe: presupune ca s-ar crea premisa schimbarii, dar pentru foarte multi s-ar putea sa doara... pentru ca acest lucru inseamna curatare de pacate a constiintei, ori de multe ori ne trezim prin suferinta. Poate un motiv de rugaciune ar fi: cum sa ii ajut pe oameni sa constientizeze unde sunt ca evolutie spirituala, ca apoi, singuri ei sa aleaga sa se schimbe. Daca ai gasi aceasta solutie ai ajuta multi oameni sa se schimbe fara sa mai treaca prin incercari! Si da, din pacate multi oameni nu emit iubira din inima si tot timpul!Ei sunt multi. Cei care emit iubire divina din inima tot timpul sunt mai putini decat ceilalti, de aceea e necesara trezirea la nivel de constiinta la nivel mai mare, sa fie mai multi cei care emit iubirea divina, iar in felul acesta raul colectiv se mai estompeaza!Numai bine Marian!

    RăspundețiȘtergere
  12. Marian, Universul e programat pe baza de algoritm. Aceasta are legatura cu matematica...Fiecare cu pacatele lui, insa acestea trag rau spre vibratie joasa Pamantul!Iar minoritatea se supune majoritatii... Binele nu are cum sa fie unde exista pacatul. Pentru ca pacatul inseamna eroare. Daca intr-un algoritm ai strecura o eroare acel program nu va functiona cum trebuie. Ti-ar intoarce o eroare si mai mare! Cam asa functioneaza, de aceea trebuie sa curatam erorile. Ti-am explicat mai sus de ce. Iar pacatele acestea , pot fi numite virusi ai mintii, au cam intrat in algoritmul dupa care functioneaza umanitatea! De aceea e rau in loc sa fie bine! Am permis sa existe raul in noi, in mintea noastra, iar prin pacat am gresit tinta!

    RăspundețiȘtergere
  13. DACA SI CU PARCA.ASTEA SUNT ELEMENTELE DUBIULUI.ACTUL VERIFICARII IN SINE ESTE REZULTATUL INDOIELII.DACA CREDINTA NOASTRA AR FI DE DOMENIUL CERTITUDINII AR FI BINE.STIU CE VREI SA SPUI,DRAGA ANONIM.VEZI TU,DEOCAMDATA SUNTEM PE PAMANT SI AICI CONSTRUIM IMPARATIA DE DINCOLO.TURBULENTE SUNT SI VOR FI.IISUS A SPUS:ESTE CU NEPUTINTA SA NU VINA SMINTEALA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu inca o data va multumesc pt raspunsuri. Eu vad lucrurile altfel. In primul rand noi nu stim sa traim in prezent. Mereu ne agatam de trecut si privim viitorul uitand sa traim si sa simtim prezentul. Nu cred ca trebuie sa spunem rugaciuni nonstop. Dumnezeu nu isi ia pauza de cafea si uita de noi. El mereu stie de nevoile noastre. El mereu stie ce ne trebuie, care ne e drumul. Ideea e sa ii dam voie sa isi duca planul Lui pt noi la capat. Nu trebuie sa ii cerem nimic, nu trebuie sa negociem viata noastra ci doar sa ii acceptam planul si sa il lasam sa ne conduca cum crede ca trebuie. Un simplu "MULTUMESC" cred ca este suficient.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana ai dreptate! Cand omul este in armonie cu Divinul,dar numai atunci, exact acest lucru se intampla! Toate vin spre el fara sa le ceara! De aceea este atat de important acest deziderat! Numai bine!

      Ștergere
  15. De fapt, traducerea corecta pentru "pacat" este "a nu-ti atinge tinta".

    RăspundețiȘtergere
  16. Ceea ce eu cred ca ar fi"pacat", pentru tine ar putea fi o experienta frumoasa cu sentimente de bucurie, care poate ca pe Dumnezeu L-ar bucura.Adevarul meu nu poate fi si al tau, ceea ce pe mine ma supara si enerveaza la culme , pentru tine ar putea sa fie o cale de evolutie. Oare care este definitia pacatului daca fiecare dintre noi are intelegeri diferite pentru anumite situatii? Dumnezeu a creat spinii din mlastini dar si florile, frumusetea este in ochii privitorului.In gradinita noastra cresc flori superbe dar si balarii, care credem noi, ca le sufoca si le smulgem.Libera noastra alegere nu este impiedicata de nimeni, alegem ce credem ca este bun si ce nu.
    Deci eu aleg sa simt ceea ce experimentez, nimeni nu alege pentru mine. Viata noastra este suma tuturor alegerilor noastre. Daca nu-ti place cum arata tabloul vietii tale, iesi din peisaj si picteaza ceea ce doresti, la tine sunt pensulele si panza.Evolutie inseamna sa stii,ca tu stii ca poti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. În luna Martie sunt anunțate numai proteste.ați avut dreptate dna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Toate se adeveresc in timp. Vor iesi urât de tot,aceste Proteste. Urât pentru guvernantii actuali.

      Ștergere