duminică, 24 ianuarie 2016

UN REACTOR NUCLEAR , CU GRAVE PROBLEME !


                                                     Zori de 21 Ianuarie 2016,ora 3,15 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,în zori de zi, ma trezeste o lumina puternică, precum un fulger mare, si astfel văd spre Est, un Reactor Nuclear,care arăta ca mai jos :


Christina's Chemistry Blog: Nuclear Reactors, Chernobyl, and Japan         .
Dragii mei, vedeam cum fumul alb si dens,iesea usor si lin pe acest horn cilindric, dar brusc ,se intampla ceva neprevazut.
Aud dragilor, un Buuum  puternic, apoi vad cum in locul fumului sau aburului alb si dens, care era puţin si iesea lin, văd cum deoadata ,s-a aglomerat la partea de sus, iar fumul (aburul ) devine si mai dens, si se revarsa peste acel horn înalt ,formand ca un nor dens si alb, ce l-a acoperit cu totul.
Era ca si cum  se formase peste tot ,o ceaţa densa si alba, ca un perete alb, dens si gros.
Si totul continua fara oprire.
Nu vedeam flacari, ci numai explozia aburului(fumului )alb si dens, ce dădea pe dinafară.
Din păcate dragilor, vom auzi cât de curând ,de un accident nuclear, sau de grave probleme la un reactor nuclear. 
Unde anume si când, vom afla împreună.
Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la  MĂICUŢA  DOMNULUI, ca sa ne ajute ,si sa ne apere pe noi toti fiii Săi.
                                    Cu dragoste, Maria. 

14 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca pe tine nu te intereseaza, asta nu inseamna că, nu intereseaza pe nimeni. Nu trebuie ca sa vorbim in numele altora cum fac politicienii,când vorbesc in numele poporului alegator,al electoratului.
      Eu nu scriu ca sa mai treaca timpul , eu scriu pentru ca asa am primit PORUNCA DE LA DUHUL CEL PREA SFÂNT !

      Ștergere
    2. E foarte adevàrat,acum am citit acest articol unde se vorbeste de o problemà la un reactor nuclear https://secure.avaaz.org/fr/belgian_nuclear_shutdown_fr_belgique_rb/?fAPkhkb&pv=92

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate că ai fi râs tu, dar este un râs dureros pentru sufletul tau.
      Inseamna că esti departe de DUHUL SFANT!
      Inseamna ca esti departe de DUMNEZEU si de MĂICUŢA DOMNULUI, precum CERUL de PĂMÂNT.
      Cum poti sa vorbesti astfel, când noi suntem Suflarea Lui Dumnezeu, suntem Suflarea Duhului Sfant? Duhul Sfant este ATOATETIITOR, precum si ATOATESTIUTOR !
      Iata un link:
      DUHUL SFANT ESTE DUMNEZEU | Blogul meu
      teodorcrainic.wordpress.com/2012/05/05/duhul...

      Adevarul despre Dumnezeu-Duhul Sfant este cel mai bine inteles atunci cand este vazut prin Isus Hristos. Cand Duhul Sfant vine la cei credinciosi, ..
      Duhul Sfant este atotputernic

      El da daruri spirituale “fiecaruia in parte, dupa cum voieste” (1 Corinteni 12,11) El este omnipresent El va locui cu poporul Sau ‘ in veac”(Ioan 14,16). Nimic nu poate scapa influentei Sale (Psalmi 139,7-10) El este ,de asemenea,omnisci ent, pentru ca ‘Duhul cerceteaza totul, chiar si lucrurile adanci ale lui Dumnezeu » si » nimeni nu cunoaste lucrurile lui Dumnezeu, afara de Duhul lui Dumnezeu »(1Corinteni 2,10,11)
      Lucrarile lui Dumnezeu sunt asociate cu Duhul Sfant Atat creatiunea, cat si invierea, au de-a face cu El Iov spune : « Duhul lui Dumnezeu m-a facut si suflarea Celui Atotputernic imi da viata » (Iov ,33,4) Pavel spune : « Daca Duhul Celui ce-a inviat pe Isus dintre cei morti locuieste in voi, Cel ce a inviat pe Hristos Isus din morti, va invia si trupurile voastre muritoare, din pricina Duhului Sau, care locuieste in voi » (Romani 8,11)
      Numai un Dumnezeu omniprezent,nicidecum o influenta impersonala sau o fiinta creata, a putut realiza minunea conceperii divinului Hristos in fecioara Maria. In ziua cnicizecimii, Duhul Sfant a facut ca Isus Hristos, Dumnezeu-om, sa fie al tuturor celor care doreau sa-L accepte de buna voie
      Duhul Sfant este egalul Tatalui si al Fiului in formula baptismala (Matei 28,19), in binecuvantarea apostolica (2Corinteni 13,14) si in cuvantul rostit in legatura cu darurile spirituale (1Corinteni 12,4-6)





      3 Votes


      CINE ESTE DUHUL SFANT ?

      Biblia ne descopera ca Duhul Sfant este o persoana, nu o forta impersonala. Declaratii de felul: “S-a parut nimerit Duhului Sfant si noua” (Faptele apostolilor 15,28) ne conduc la intelegerea ca primii crestini vedeau in Duhul o persoana.”El ma va proslavi” vorbea Domnul Hristos despre Duhul cel personal, “pentru ca va lua din ce este al Meu si va va descoperi”(Ioan 16,14) Scripturile ,de asemenea, referindu-se la Treimea divina, Il descriu pe Duhul ca fiind o persoana(Matei 28,19; 2Corinteni 13,14)
      Duhul Sfant Se lupta (Geneza 6,3), invata (Luca 12,12), convinge de vinovatia pacatului (Ioan 16,8), dirijeaza problemele bisericii(Faptele apostolilor 13,2), ajuta si mijloceste (Romani 8,26), inspira (2 Petru 1,21) si sfinteste (1Petru 1,2) Aceste activitati definesc persoana Duhului celui din Dumnezeu.

      Duhul Sfant este Dumnezeu adevarat

      Apostolul Petru i-a spus lui Anania ca , mintindu-l pe Duhul Sfant, n-a mintit oameni, ci “pe Dumnezeu” (Faptele Apostolilor 5,3.4). Domnul Hristos definea pacatul de neiertat ca fiind “hula impotriva Duhului Sfant”, spunand: “Oricine va vorbi impotriva Fiului omului va fi iertat; dar oricine va vorbi impotriva Duhului Sfant nu va fi iertat nici in veacul acesta, nici in cel viitor”Mat2,31,32)









      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca Iisus se referea la Duhul Sfant ca la Duhul datator de Viata si astfel orice pacat impotriva Vietii (crime, avorturi) este un pacat impotriva Tatalui si NU poate fi iertat ci trebuie ispasit.

    RăspundețiȘtergere