luni, 12 ianuarie 2015

VRANCEA ! UN CUTREMUR ANUNŢAT ! UN CUTREMUR , CARE DE LUNI DE ZILE FIERBE !

                                                              12  Ianuarie 2015 ,ora 5,00 dimineaţa!

                                            Dragii mei, 

Mi s-a reproşat de multe ori, de unii cititori ai Blogului, că nu vreau să spun când va fi un Cutremur mai mare.
Trebuie să vă spun că ,tot anul 2014 am spus adesea ,că nu va avea loc niciun Cutremur mare, care să ducă la pierderi de vieţi omenesti.
Chiar dacă Mass -media bubuia de stiri ,în care se spunea că până la sfârşitul anului 2014, va fi un Cutremur ca si acela din 1977, eu vă spuneam dragilor ,ca să staţi linistiţi deoarece, nu va avea loc un astfel de Cutremur în 2014.

                     Anul 2015 însă, este si va fi altfel!                                  

Dacă până acum , mi se arătau Cutremurele ,si nu mi se spunea locul unde se va produce, iată că astăzi dimineaţă, a fost cu totul altfel.
Dormeam si simt cum O Lumină puternică ,albă si stralucitoare, mă trezeste , iar un glas insista ca să-mi zică de un Cutremur în Vrancea.
Când acel glas era sigur că m-am trezit, si că am înţeles Mesajul ,îmi spune rar si clar :

                    "Vrancea! 
                Un Cutremur în Vrancea!
                Vă anunţăm astăzi , şi de al doilea Cutremur în Vrancea, care de luni  de zile ....!"   

Iar glasul, nu mai continuă dragii mei !   
Lumina albă a dispărut, nu mi s-a arătat nimic, ci doar mi s-a vorbit de acest, al doilea Cutremur.
Acum stau şi eu şi mă întreb, de ce a spus al doilea ?
Oare să aibă legătură cu cel din 1977 ?
Indiferent cum va fi si ce va fi, eu stiu sigur că ROMÂNIA  este, si va fi ocrotită de toate Dezastrele cumplite.
Si nu de la mine spun , ci tot de la Duhul Cel Prea Sfânt.
Si trebuie să credem, în Ocrotirea  României de către DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI.  
Acum ,că mi s-a spus de acest CUTREMUR, sunt sigură că DUMNEZEU ,va ţine Pământul cu Mâna Sa cea Tare, şi nu-l va lăsa ca să se cutremure atât de tare, încât  să curme vieţi omenesti.
Dragii mei, trebuie să credeţi cu adevărat că , dacă avem CREDINŢĂ tare, nimic rău nu ni se poate întâmpla.
Unde am putea fugi de la Faţa Lui Dumnezeu?
Nicăieri ! Dumnezeu este peste tot , întru tot şi întru toate.
Şi atunci ,ce putem face ?
Să ne lăsăm cu totul în Mâinile Sale, să ne rugăm Lui, cu inima, cu sufletul , si nimic rău nu ni se poate întâmpla. 
Să ne rugăm Măicuţei noastre, Pururea Prea Curata Fecioara Maria, ca să ne ocrotească atât pe noi, si pe cei dragi noua, de toate necazurile si de toate suferinţele, şi nu avem de ce să ne mai temem.
Doar de DUMNEZEU să ne temem, ca să nu-L mâniem ;si de nimeni si de nimic altceva. 
                                                             Cu dragoste, Maria.      

29 de comentarii:

  1. Numai enormitati spuneti,analizati-va putin si dvs nu o sa va vina sa credeti! Va spune atat de multa lume(din putina care va citeste anunturile)ca nu este bine sa fiti atat de categorica si in loc sa va apropiati de noi, va indepartati tot mai mult! De ce trebuie sa puneti oistea inaintea carului?tot spuneti ca Romania nu va fi afectata!Lasati-o mai moale,fiti mai modesta si sa vedeti ca lucrurile se schimba!Ca Romania lucrului bine facut!Unde ati dat cu nuca in perete tot datorita lipsei de modestie!Cutremure Romania va avea si nu unul ci doua si al doilea va fi mai puternic decat primul,de aceea ati primit mesajul respectiv!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic să lăsăm timpul să-si spună cuvântul ! Doar asa vom vedea cine spune "enormităţi".
      Încă ceva :
      Daca tot spui că sunt lipsită de modestie si că spun enormităţi ,de ce le citesti ? De ce te iriţi când le citesti ? Schimbă Blogul ! Caută ceva ce nu te va mai irota atât de mult ! Căci aici pe acest BLOG, vei găsi în continuare tot "enormităţi",asa cum le numesti tu. Eu nu o să mă schimb de dragul tău, sau al altcuiva, si sa mint ! Aici, cine vrea sa citeasca si sa creadă, va gasi numai ADEVĂRUL asa cum vine de la DUHUL SFÂNT !
      Aşa că, nu-ti mai irosi energia pe acest Blog, daca nu-ti place!!!

      Ștergere
    2. LIPSITA DE MULTE :
      -DACA CINEVA VI SE ADRESEAZA INTR-UN ANUMIT FEL,BUNUL SIMT VA OBLIGA SA-I RASPUNDETI LA FEL!
      -DE MINCIUNA CE SA MAI VORBIM -NE-ATI AMETIT CU PONTA PRESEDINTE SI A IESIT IOHANNIS!!! - UNDE-I ADEVARUL ? OARE A IESIT IOHANNIS PRESEDINTE FARA "AVIZUL"DIVINITATII?
      -ACUM O SAPTAMANA NE-ATI AMENINTAT CU NU STIU CE ZAPEZI,CA SA VEDETI CE ZAPEZI O SA AVEM!!! SI AU VENIT PLOILE!!!
      -N-ATI AMETIT CU "IN ROMANIA NU VA FI NICI UN CUTREMUR -NU CA EU AS DORI ASA CEVA!!!- DARACUM VII SI SPUI CA STITI SE POATE,ABIA ACUM AM PRIMIT MESAJUL!!!PAI CINE VA PUS SA SPUNETI CA NU VA FI ACUM SI NICI ALTA DATA!!! CITITI-VA MESAJELE!
      -CONCLUZIA-SUNTETI TRIBUTARA LUCRULUI BINE FACUT!!!!!!!!!!!
      -UNA PESTE ALTA S-AUZIM SI DE BINE NU NUMAI DE RAU!
      ACELASI DE MAI INAINTE!

      Ștergere
  2. N-ati zis dvs. ca Romania va fi ferita de un cutremur devastator??? Acu o dati intoarsa ca previziunea se referea la anul 2014? Ce sa mai inteleaga lumea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte bine ca sunt foarte multe cutremure mici deoarece tensiunea din placile tectonice se descarca in timp fara sa provoace daune si preintampina un cutremur mare distrugator.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua.
    Sa inteleg ca "primul" cutremur din 1977 v-a fost transmis din timp si ca aceasta instiintare ar fi a doua??

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, doamna Maria ,ca ne-ati anuntat !
    Regret discutiile purtate mai sus si nu cred ca isi au locul aici.Mai bine am fi uniti !
    Se pare ca vine valul cel mare si noi ne irosim energia cititnd mesaje ca cele scrise de persoana anonima de mai sus.Chiar nu se merita! Cand a fost crezut profetul in tara lui?
    Eu va multumesc pentru curajul de a scrie,stiu ca nu e usor.Dar nu se stie cate vieti pot salva aceste ,,enormitati",spuse la momentul potrivit.
    Cu siguranta ca persoana dinainte a vrut sa condamne doar incurajarea dvs.ca Romania nu va avea de suferit prea mult.Dar nu se gandeste o clipa, ce consecinte ar putea avea o descriere exacta a urmarilor unui cutremur.Ce doreste mai mult acea persoana? Ati spus destul.Ar fi cazul sa mai citim si printre randuri, daca avem ceva inteligenta.
    Sa stiti ca suntem multi cei care va citim,chiar daca nu comentam totdeauna in scris.Curaj ! Scrieti mai departe ! Va asteptam cu nerabdare postarile! Maica Domnului sa va ocroteasca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag ! Daca eu am spus că DUMNEZEU ocroteste ROMÂNIA, asa este! Căci nu de la mine am spus,ci de la DUHUL SFÂNT! Dar asta nu inseamna ca va curge numai lapte si miere. Fiecare dintre noi vom primi ceea ce meritam; după faptele noastre, după Credinţa curată ce ar trebui s-p avem în suflet.Oare noi suntem perfecti? Nu gresim ? Oare nu avem păcate? Si atunci de ce sa nu primim de la DUMNEZEU CEL PREA MILOSTIV , ceea ce meritam ? CUTREMURUL despre care am scris ca va avea loc în VRANCEA, v-ati gândit voi cei care doar stiti sa criticaţi, stiti sa aruncati cu piatra, v-ati gandit ca vă poate afecta, numai pentru necredinţa voastră ? Eu tocmai de aceea am scris ADEVARUL asa cum este, chiar daca doare, ca sa devenim mai buni,cu sufletul plin de Credinţă, mai iubitori de Aproapele. Atunci când stim că ne asteapta un posibil necaz, fara sa vrem, gandul nostru se indreapta catre Divinitate. Acesta este scopul pentru care am scriu si scriu, ca sa devenim mai buni, mai credinciosi, mai milosi si sa ne îndepărtam de ură , si sa nu mai împroscam cu venin si cu noroi. Fiecare acolo Sus, avem scrisa o soartă ! Depinde numai de noi, ce soarta ne construim, prin faptele noastre si prin CREDINŢA noastra. Asadar cei care sunt dornici de a critica si a împrosca cu venin,sa se gandeasca de 10 ori, pana sa scrie cuvinte jignitoare, si sa nu uite că acolo Sus,DUMNEZEU vede tot si aude tot. Eu nu scriu de capul meu, ci PORUNCA am primit de la MANTUITORUL pentru a scrie. Nu in mine loviti când aduceti cuvinte de ura si de dispreţ, ci în CUVANTUL LUI DUMNEZEU loviti , si ar trebui sa va înfricosati ! DUMNEZEU va ocroti ,pe toti cei care-L iubesc si se închină LUI si MAICII DOMNULUI.

      Ștergere
    2. Daca nu ma insel,deunazi ati trimis autoritatile din Constanta la far ca acolo iese cadavrul celui care s-a aruncat in mare! Iata ca marea l-a scos la mal dar in Mamaia si nu la far!!!
      Tot lucru bine facut este si acesta nu?
      Spuneti ca lovesc in Kuvantul lui Dumnezeu!Macar stiti in ce limba a vorbit Dumnezeu pentru noi romanii?Ce Kuvinte de ura si dispret ati gasit in ceea ce v-am scris ?Va rog nu confundati marfa cu ambalajul si raspundeti concret si la obiect la intrebarile puse(poate din nestiinta dar nicidecum din necredinta) in postarile de astazi!
      Va doresc o seara placuta si linistita si vise dar mai ales mesaje de bun augur!
      acelasi

      Ștergere
    3. Se vede că nu cunosti deloc importanţa sufletească a acestui Blog. Tu doar citesti ca sa ai ce comenta, sa ai ce critica,si astfel să-ti aduni si mai multe păcate.
      In legatura cu tânarul înecat,nu era normal ca sa fie adus de apă la mal ??? S-a înecat sub Far, si era firesc ca după atâtea zile ,cadavrul plin de apă, sa fie adus la mal. Dar ma rog, nu ca ti-as datora vreo explicatie. Păcat ca nu stii sa iei ce este bun pentru suflet, si nu ură si cârteli să semeni ! De azi inainte nu o sa mai pierd timpul cu tine, ca sa-ti raspund. Iar daca nu vei fi civilizat în cuvinte, nu-ti voi mai publica Mesajul.

      Ștergere
  6. Ar trebui lumea sa fie pregatita! Doar Dumnezeu stie ce magnitudine va fi...
    Imi aminteam din Biblie ca , cutremurele sint o pedeapsa divina.Asadar lumea ar trebui sa isi reconsidere faptele si gindurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt îngrijorată! Nu pentru mine ! Ci pentru toţi Semenii nostri, care nici măcar în al 12 lea ceas, nu vor sa se intoarca la CREDINŢĂ, ci caută doar ca să împroste cu noroi.
      Faptul că se implinesc rând pe rând cele scrise de mine, este firesc sa ma îngrijorez. Acest CUTREMUR anunţat, nu va fi unul care va trece neobservat.
      Nu înţeleg cuvintele : "
      si de al doilea Cutremur în Vrancea, si aici intervine : "care de luni de zile.", de luni de zile noi avem zeci de CUTREMURE mici, dar acum oare, cum va fi ? Ceea ce stiu sigur,este că DUMNEZEU va alege grâul de neghină,numai asa cum EL va vrea ca sa o facă. Daca avem CREDINŢĂ si ne iubim Aproapele ca pe noi înşine, nu avem a ne teme de nimic. Aproapele însemnând şi cersetorul de la colţul strazii, si cel care cauta prin gunoaie casa mănânce! Eu dragii mei, atât pot sa va spun : Cei care au ochi de văzut să vadă, si cei care au urechi de auzit, să audă !

      Ștergere
  7. Buna seara d-na Maria !
    Imi pare rau ca va intristeaza cuvintele aruncate de unii semeni de-ai nostrii. Multi dintre noi poate ca avem un mic sambure de invidie pentru Darul primit de Sus, dar putini cunoastem suferintele care vin la pachet cu acesta.
    Marele cutremur pe care "il asteptam" va sfatuiesc sa nu-l mai asociati cu o pedepsa de la Dumnezeu. Dumnezeu nu are de ce sa ne pedepsesca deoarece el ne iubeste pe toti ,la fel, neconditionat. Dumnezeu nu poate fi atins de rautatea noastra, e ca si cum un bebelus s-ar uita urat la noi si pe noi ne-ar bufni rasul si l-am iubii si mai mult pentru asta. Dragostea adevarata inseamna sa iubesti fara sa ceri nimic in schimb...
    Trebuie sa traiti fiecare zi din viata ca si cum ar fi ultima si nu cu teama in suflet ca veti muri (la un viitor cutremur sau in viitorul razboi mondial). Toate sunt bine oranduite, nimic nu este intamplator, deoarece Dumnezeu este Perfect si nu face greseli.

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Maria,voiam sa va povestesc un vis ciudat,(Bunul Dumnezeu imi arata in vise prin ce urmeaza sa trec,,de data aceasta duminica dimineata am visat ca veneam spre casa dinspre munte si am vazut la un moment dat ca totul erea inundat o apa mare neagra si am vazut langa drum calea ferata si am stiut ca acel loc este loc Ciochiuta,imi rasuna in minte,aooi am inceput sa inot carand dupa mine casa,eu nu stiu sa inot si eream surprinsa de asta la un moment datam simtit o taietura ca de lama in lungul bratului stg si apoi la scurt timp si bratul dr ma gandeam ce sa fie pt ca nu vedeam nimic,sangele incepuse sa curgs dar continuam sa inot sa ajung acasa in orasul meu,la un moment din apa a iesit Vanga profeta cu un cutit incercand sa ma atace......nu stiu de ce acest vis cu profeta din Bulgaria,azi citeam o carte ...Predicile domnului Isus si an simtitca mi se atragea atentia in prima predica dupa buna vestire,ca Dumnezeu ne trimite semne asa cum a trimis si evreilor prin moise si profeti,dar ca si ei nu credem si atunci cutremurele sunt semne prin care Dumnezeu incearca sa ne arate ca trebuie sa ne intoarcem la ce ne-a invatat,la partea spirituala care are valoare,materia poate disparea intro fractiune si ne vorbea despre distrugerea templului prin cutremur,deoarece in el nu se mai respectau invataturile lui Dumnezeu.Eu cred ca Bunul Dumnezeu vrea sa ne atraga atentia ca incep sa se adevereasca profetiile,ca acest popor trebuie sa se schimbe,sa nu uitam si semnul de deasupra Romaniei cu explozia......Romania a fost aleasa sa-I fie Domnului mireasa ,dar nu asa cum este acum ea trebuie sa se schimbe din radacini.Ada cum spunea Domnul Isus invataturile lui nu puteau fi puse in practica in templu ,asa ca a fost distrus pt ca totul sa fie recladit,ada si cu noi ca popor sfant,doar asa ne vom trezi la spiritualitate,prin suferinta,daca nu stim sa fim buni,credinciosi,increzatori in Dumnezeu,iubitori,milostivi si ne gandim decat la noi ca indivizi,la partea materiala,Dumnezeu vrea sa ne arate ce are valoare in ochii Lui.Dumnezeu in Numele IsusHristos sa apere Romania si familiile noastre.Adnana.Va multumim pt ca ne transmiteti ada cum primiti cuvantul si viziunile,stim ca nu aveti voie sa schimbati,pt ca nici un on nu are voie sa schimbe ce i se transmite nici sa interpreteze,decat sa ne rugam si sa credem ca Dumnezeu ne va apara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu stiu ce sa zic! Draga mea, este foarte interesant Visul tău. Dra chiar nu stiu cum să-l interpretez ! Faptul că nu te-a atacat si ca înotai este un lucru f bun ptr tine.
      Eu nu prea dau importanţă viselor. Dar cred ca vei primi in timp o dezlegare a visului tău. Ai să vezi. Ma bucur ca urmaresti Blogul meu. Asa este ! Eu nu am voie sa schimb sensul MESAJELOR. si nici sa le interpretez după intuitia mea,căci pot gresi. Datoria mea este sa le scriu si sa-i îndemn pe oameni la pocăinţă. Te imbratisez cu drag! Maria.

      Ștergere
    2. De ce nu-mi postati mesajul stimabila doamna?
      Am scris ca ati interpretat de multe ori mesajele dupa capul dvs., desi ne scrieti altceva "Eu nu am voie sa schimb sensul MESAJELOR. si nici sa le interpretez după intuitia mea,căci pot gresi. "
      V-ati simtit jignita? Nu v-am injurat, ci doar v-am aratat cat de ipocrita puteti fi. Stiu, nici mesajul asta nu-l veti publica pentru ca v-am facut ipocrita. Macar sa vedeti ca nu toti suntem prosti cum ne banuiti.

      Ștergere
  9. Mesajul se refera , cred ,la un cutremur , despre care se vorbeste de luni de zile ca va avea loc .Noi toti ,specialisti si nespecialisti in seismologie ,vorbim cu frica de aparitia acestui cutremur.... Cand va fi ? numai Bunul DUMNEZEU stie...Marii Duhovnici ai neamului spun ca numai SF LITURGHIE tinuta in biserici si manastiri ne mai tine pe lumea asta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mesajul se refera , cred ,la un cutremur , despre care se vorbeste de luni de zile ca va avea loc .Noi toti ,specialisti si nespecialisti in seismologie ,vorbim cu frica de aparitia acestui cutremur.... Cand va fi ? numai Bunul DUMNEZEU stie...Marii Duhovnici ai neamului spun ca numai SF LITURGHIE tinuta in biserici si manastiri ne mai tine pe lumea asta...

    RăspundețiȘtergere
  11. D-na Maria,asa cum primiti mesaje de la Duhul Sfant tot asa,cumva ,nu ati putea cere pe aceeasi cale informatii mai detaliate(perioade etc.)?Multumim pentru acest blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred ca poate; asta am intrebat si eu mai demult ...

      Ștergere
    2. http://www.telegrama.ro/actualitate/item/38378-world-earthquakes-romania-va-fi-lovita-de-un-cutremur-mare

      Ștergere
    3. Despre asa-zise previziuni seismice !!!
      De cativa timp, si in special in ultimele zile, presa din Romania preia alegatiile unui site american de asa-zise previziuni seismice, care anunta un mare cutremur in Romania in anul 2015. Pe acel site, autorii pun in fiecare an niste probabilitati scoase din burta din China pana in Japonia si din Chile pana in Papua-Noua Guinee s.a.m.d. Diferite institutii de presa il citeaza ca fiind "cel mai cunoscut sistem de monitorizare a seismelor". Nu cunoastem pe ce criterii presa din Romania si diferite persoane declara site-ul respectiv ca fiind sistem de monitorizare a seismelor, in conditiile in care nu se dovedeste nici o legatura intre detinatorii/administrartorii acelui site si vreun centru seismologic national sau international consacrat. Este de remarcat ca pe acel site se tot estimeaza cutremure din Romania, deplasand succesiv intervalele de risc de la un an la altul: 2009-2013, 2010-2014, 2011-2015, 2012-2016, 2013-2017 s.a.m.d. S-a dovedit ca asa-zisele lor previziuni seismice nu au nici o baza reala. De altfel, autorii lor nu au nici o legatura cu seismologia, nici macar la nivel de amator.
      Prin urmare, este explicabil si de ce nu se confirma nimic din asa-zisele lor previziuni. Oricum, in Papua-Noua Guinee aproape in fiecare luna se produce cate un cutremur de magnitudine moment mai mare sau egala cu 6,0 grade, prin urmare relevanta estimarilor dumnealor este nula.
      Este cunoscut ca Romania este o tara cu un anumit risc seismic. Totusi, in zona Vrancea, cutremurele mai importante (de magnitudini mai mari sau egale de 6,5 grade pe scara Richter) nu se produc foarte des, comparativ cu alte zone mai "fierbinti" ale Pamantului. Pana la urma, un cutremur se va produce, mai devreme sau mai tarziu. Dar viitorul seism oricum nu va veni atunci cand il estimeaza diverse surse dubioase. Cutremurul se va produce atunci cand va avea conditii fizice, in conjunctie cu factori geotectonici locali, regionali sau/si globali. Important este ca opinia publica sa cunoasca si sa inteleaga o serie de reguli minimale de comportament/reactie in timpul si dupa cutremur. Ar fi de preferat ca presa sa preia si sa mediatizeze aceste reguli, impreuna cu informatii obiective despre activitatea seismica din Romania.

      http://www.cutremur.net/2015/01/despre-asa-zise-previziuni-seismice.html

      Ștergere
  12. Dna Maria ce spuneti despre predictiile americanilor despre cutremur intrati si cititi http://www.cancan.ro/actualitate/intern/vezi-cand-se-va-produce-urmatorul-cutremur-de-mare-magnitudine-in-romania-anul-critic-este-2015-vezi-cine-spune-asta.html

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.cancan.ro/actualitate/intern/vezi-cand-se-va-produce-urmatorul-cutremur-de-mare-magnitudine-in-romania-anul-critic-este-2015-vezi-cine-spune-asta.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Unul a fost cel de 5.7-6.0 grade R din nov parca...
    Deci nu e exclus sa apara si un alt seism...la un m dat ati primit informatii cu referire la magnit 4.7-6.5...Cutremure mici exista dintotdeauna numai ca paranoia a cuprins putin televiziunile...acum anunta orice seism de 2 sau 3.0 grade ! De ce nu anunta la fel de des si viteza vintului ...?! Nu..? SE creaza niste fobii care nu duc la nimic bun..in locul CNA interziceam aceste avalanse de stiri catastrofice la Tv ...doar daca e strict necesar cu codurile de vreme rea...Dupa parerea mea nici un cutremur care nu depaseste 4.5 n-ar trebui anuntat pe Tv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine Mihai. Cutremurele sub 4, nu ar trebui sa fie anuntate! Dar Tv au nevoie de bani, de publicitate !

      Ștergere
  15. Si pana la urma chear va fi asa cum se zice ca va fi devastatori cutremuru care ne asteapta???stie cineva cand se va intampla acest cutremur!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am primit eu MESAJELE, ROMÂNIA este si va fi ocolita de CUTREMURE devastatoare. Asta insemnand ca, nu vor fi mari pierderi de vieti omenesti. Cand spunem devastator, ne gandim la o adevarata CATASTROFA.Sa nadajduim ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, ne va apăra.

      Ștergere