sâmbătă, 3 ianuarie 2015

PIROMANUL NEPRINS PÂNĂ ACUM, VA MAI INCENDIA O CASĂ ! DE FAPT , SUNT DOI PIROMANI ! UN INCENDIU MARE ,LA O CASA OBISNUITĂ !

                                       2-3 Ianuarie 2015, ora 1,20 din noapte !

                                                                        Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce mă rugam, văd fărăvoia mea, văd spre Nord - Vest, UN  MARE  INCENDIU , la o casă obisnuită. O casa ca la ţară.
Cum ne îndreptăm spre Nord, casa era pe partea stângă, cu garduri din scândură veche, data cu var alb ,var ce se stersese prin multe locuri ,de vreme si vremuri.
Era o zonă foarte sărăcăcioasă. 
Vad dragilor, doi tineri care intră şi  ies fuga din acea curte, si spun : 

                 "Da ! Aici la uşa din spate !
               Aici în spate!
             Hai ,că arde tare ! "

Părea o şură, sau o magazie ,acolo unde cei doi tineri dăduseră foc . Pe unul din ei ,îl văzusem. Are geaca scurta din piele neagra, blugi albastri, cam până în 20 de ani, cam 1,70 înălţime, brunet si cu părul ondulat si ochii căprui, faţa mică si slabă, cam 70 kg ca si greutate corporala.
Au dat foc la casa, în spatele casei si au fugit , pe portile largi ce păreau ca a unei stâne, sau pentru ca erau animale mai multe,in acea curte de casă sărăcăcioasă, sau şopron, magazie, şură, erau ca si porti, doar niste scanduri  intinse si batute cuie. Cu siguranţă era acolo si păşune pentru animale, căci era Iadul pe Pământ, după ce au fugit.
                       
                                    ..

Şi era ziuă afară !
Aşadar fratilor, sunt Doi Piromani neprinşi, care incendiază casele oamenilor.
Şi o fac ,doar din plăcerea de a vedea ,cum fac pe alţi semeni ca să sufere.

 Iata  si ce se spune despre Piromanul neprins,până astăzi :
  1. www.comisarul.ro/diverse/piromanul-din-satulung-a-lovit...   Cached
    Piromanul din Satulung a lovit din nou în ... La Satulung piromanul care a băgat spaima în localnici de data aceasta a incendiat fânul unei familii din ...
  2. www.b1.ro/stiri/eveniment/piromanul-din-maramure-a-lovit...   Cached
    Piromanul din Maramureş loveşte din nou. ... Citeşte mai multe despre: maramures, satulung, piroman, hambar incendiat. Recomandă stirea: Tweet. EVZ.ro ..
    Să sperăm că ulciorul nu va merge de multe ori la apă, si până la urmă ,vor fi prinşi !
                                    Cu dragoste, Maria. .

Un comentariu:

  1. AM MAI AUZIT CA IN ITALIA PRIN ANII 93,94 ,MARAMAURESENII INCHIRIAU CASE SAU APARTAMENTE CA ORICARE. PE PROPRIETARI AI AMANAU CU PLATA,IAR DACA PROPRIETARII INSISTAU,ASTIA SEARA LE DADEAU FOC LA IMOBILE. IN GENERAL MARAMURESENII IN FIECARE DUMINICA IN MILANO SE STRANGEAU PE O RUTA CE DUCEA CATRE AEROPORTUL LINATE,UNDEVA DE LA UN POD BRUSC IN DREAPTA. PIROMANII DACA AU DEVENIT CU TIMPUL PARINTI,E POSIBIL CA ACEASTA GENA CRIMINALA PIROMANA DE MANDRIE SATANICA SA SE FI TRANSMIS CA MOSTENIRE LA COPIII LOR. NU MA REFER AICI LA TOTI MARAMURESENII,CI LA ACEI CE AU FACUT ACELE RELE PRIN EUROPA SI IN AMERICA. VA MAI SPUN CA NUMAI IN MILANO ERAU CEL PUTIN 4000 DE MMSENI CE DORMEAU LA PERIFERIE IN RULOTE.

    RăspundețiȘtergere