duminică, 18 ianuarie 2015

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA !!! DUMNEZEU , ŢINE ROMÂNIA ÎN SÂNUL SĂU , ŞI-N MÂINILE SALE !

                                            18  Ianuarie 2015, ora 3,45  zori de zi !

                                                                         Dragii mei, 
                          
                          

                                Simbolurile nationale ale Romaniei...

Am scris adeseori despre faptul că, ROMÂNIA  este Ţara aleasă de Mult Prea Milostivul Dumnezeu, ca fiind viitorul al doilea Ierusalim.
Eu ştiu dragii mei ,că mulţi dintre voi cititorii Blogului ,si nu numai, nu ati crezut si nici nu credeţi că ROMÂNIA, este ŢARA  SFÂNTĂ aleasă de DUMNEZEU, pentru venirea FIULUI SĂU mult prea iubit, pentru a doua oară pe pământ, şi nu oriunde,ci pe pământ românesc.
Trebuie fraţilor, ca să credeţi în a doua VENIRE  a  LUI  IISUS  HRISTOS pe norii Cerului,si numai pe Pământ sfânt românesc!
Să credeţi si sa va rugaţi DOMNULUI, mulţumind din inima si din suflet, pentru aceasta MARE  şi uimitoare MINUNE.
Nu va spun vorbe goale, ci ADEVĂRUL  LUI  DUMNEZEU.
Datoria mea dragii mei, este sa vă spun toate câte îmi arată Bunul Dumnezeu şi Maica Domnului, iar voi ,fiecare după CREDINŢA  voastra, veti crede,sau nu veţi crede, în toate câte scriu. Căci nu de la mine scriu, ci numai de la Duhul Cel Prea Sfânt!
Iată ce spunea un glas din Ceruri, astăzi în zori :

                         "România !!!!!(striga glasul cu mare uimire , de răsuna si Cerul si Pământul)
                      România , Ţara dusă de Dumnezeu ! 
                      România , Ţara Dumnezeului nostru , Celui Prea Sfânt !
                România , Ţara  Nădejdii !"  

                                           Dragii mei, 

Ce mai putem spune şi de astădată ,în faţa acestor CUVINTE  DUMNEZEIESTI ?
Fratilor, o parte din Lume va trece, până la plecarea mea de pe acest Pământ, dar aceste CUVINTE  nu vor trece !  Ci vor ramane scrise aici, iar DUMNEZEU  va cere socoteală ,celor  care au citit ,si-au auzit CUVÂNTUL  SĂU, şi nu au crezut în ADEVĂRUL  SĂU ! 
Ceea ce scriu eu aici pe Blog, este O  PORUNCĂ  de la DUMNEZEU ,pe care o respect si-o împlinesc ,şi-o voi împlini, chiar cu preţul vieţii mele.
Lăsaţi dragilor, pe locul doi fuga după înavuţire !
Ci fugiţi cât mai aveţi timp,şi cât vă mai ţin puterile, spre DUMNEZEU ; spre braţele Maicii  Sfinte, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Fugiţi spre Sfanta Biserică, căci acolo este mântuirea sufletului.
Nu luăm nimic cu noi! Goi am venit pe lume, cu mâna goală vom pleca din astă lume.
Dar putem însă , ca să ne îmbogaţim sufleteste, prin: CREDINŢĂ,DRAGOSTE şi NĂDEJDE , în Dumnezeu si Maica Domnului , si prin grija faţă de Aproapele.

                               Cu dragoste, Maria. 
 ---------------------------------------------------------------------------

Si iata dragilor, o alta DOVADA, care intareste cele scrise mai sus !
----------------------------------------------------------------------------
   10 Ianuarie 2015, ora 15,05 !

                                                                        Dragii mei, 

Trăim cu toţii ,Bucuria venirii Lui  Iisus  Hristos , pe Pământ !
În această după amiază de sâmbătă 10 ianuarie 2015, în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor, un glas care lăuda pe Dumnezeu, spunând aşa :

           "Doamne !
           Câtă Înţelepciune!
           Cu Puterea Înţelepciunii,
                       este Înţelepciunea Ta.
           Iată, Adevărul ai iubit !
 După care, aud dragii mei, glasul Mântuitorului, care zice aşa :
               Iată:
          Adevărul am vestit vouă !"  
  
Clipă în care, glasul se opreste ,si-L văd pe Mântuitorul Iisus  Hristos ,strălucind de Lumină albă, orbitor de stralucitoare, pe Cerul senin ca de oglindă.
                     ... priveghere şi rugăciunea lui iisus permite mi totuşi o întrebare
Şi aud din nou un alt glas ,care se întreabă aşa :

                    "Cum mergem, ca să depăşim toate...?

Iar răspunsul dragii mei, a venit promt de la un glas de sus, care spune cu fermă convingere :
                   "Domnul a făcut toate, întru România de astăzi !
                  Se cunoaste ,trei  Istorii !
    Trăim Bucuria , Venirii Lui Iisus  pe Pământ !"

Iar aici fratilor, totul se termină şi eu rămân uimită de toate câte am auzit şi am văzut.  
                  
                                     iisus de paste iisus paste isus
Am scris adesea fratilor, cum că Iisus Hristos va veni pentru a doua oară pe Pământ, în România noastra. 
Ţara noastră dragii mei, este cu adevărat viitorul al doilea Ierusalim.
Şi trebuie fraţilor, ca să credeţi în această a doua venire a Mântuitorului în România Ţara Sfântă ,aleasă de Iisus Hristos , ca să judece viii şi morţii.  
Lumea întreagă dragii mei, va afla de România viitorului al doilea Ierusalim ,în care bate inima Gradinii Maicii Lui Dumnezeu .
                           
                                                      ... px 18 13 kb descarcari 832 descarca pe calculator fa click pe link
Fraţilor, să pregătim şi inima noastra ca să bată mai întâi, pentru Iisus  Hristos si Maica Domnului,apoi pentru cei dragi,precum şi sufletul nostru ,care să stralucească de Lumina Învierii Domnului, prin săvârşirea de fapte bune, şi prin mărturisirea păcatelor noastre, la Preotul duhovnic. După care ,să ne  învrednicim  a ne  împărtăşi, cu Prea Scump si Prea Sfânt, Trup şi Sângele Domnului, ca să ne fie spre  iertarea  păcatelor noastre , si mântuirea sufletului.
                                   
Astfel dragilor , trebuie să ne pregătim pentru a Doua Venire a Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos,cu bucurie si cu dragoste infinită. 
                          Cu dragoste, Maria. 


8 comentarii:

  1. ce frumos ati spus si scris.Tare imi doresc sa se indeplineasca cat mai repede cele scrise.Sa traim in pace,iubire si armonie cu Domnul......sa piara odata pentru totdeauna,rautatea,inselaciunea si tot ce este mai urat in aceasta Tara.......sa fim liberi si sa primim dupa sufletul nostru......cu drag Adrian, un pacatos care crede !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adrian, multumesc frumos pentru aprecieri. Dar nu de la mine putere am scris ! De multe ori ,simt o prezenţă Divină în dreapta mea, care îmi dictează pur si simplu, ce sa scriu si cum sa scriu. Si daca cumva eu incerc sa folosesc un alt cuvant,glasul imi repeta de " n "ori, pana scriu asa cum mi-a spus. Si aproape de fiecare dată, O LUMINĂ aurie, sau verde de smarald, sau albastra violet, ori alba, sta pe mâna mea, sau pe tastatura, sau în faţa mea în aer, si veghează la toate cate scriu si gandesc. Eu stiu ca multa lume nu crede ca se poate petrece o asemenea MINUNE în Romania, si ca eu un om de rând, pot trai asemenea MINUNI, dar nu pot face nimic ,ca sa-i fac sa creada, decât sa scriu si sa-i conving ca ei gresesc !Chiar si acum ,in acest moment am pe mâna mea stânga, pe degete ,o lumina albastra violet ,dumnezeiesc de stralucitoare, mare cat o maslina, si vegheaza la cate scriu aici. Cu drag, Maria.

      Ștergere
  2. doamna Maria si eu cred ca domnul Isus are un plan maret cu Romania , ma rog sa ne dea la toti rabdare si nadajde pt ca acest lucru se prea poate sa -l traiasca nepotii nepotilor nostrii , cu respect Mariana

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania...tara uraciunii in fata lui Dumnezeu. Romania...tara in care Patriarhul Daniel si alti clerici fac rugaciuni comune cu ereticii pentru unirea crestinilor. Romania...tara care a omorat inca un popor prin avorturi. Romania...pe primul loc la consumul de alcool din U.E. Romania...tara in care oamenii s-au lepadat de Hristos si au acceptat actele cu cip. Ma mir cum ne mai poate suporta Bunul Dumnezeu. Romania este spurcaciune in fata lui Dumnezeu...sangele varsat prin avorturi cere razbunare. Eu cred ca Dumnezeu ne mai rabda datorita rugaciunilor facute de Sfintii Inchisorilor, de Sfintii romani si de Maica Domnului. Nu va lasati inselati...Romania nu este frumoasa in fata lui Dumnezeu. Noi toti trebuie sa plangem cu lacrimi de crocodil pentru iertare dar noi nu avem nicio lacrima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ai adunat atâta ură în tine ? DUMNEZEU ,voieste ca sa ne iubim Aproapele si nu sa rasplatim răului cu rău.
      ROMÂNIA , ESTE ŢARA LUI DUMNEZEU !
      Dumnezeu ne iubeste pe toţi ,chiar daca noi gresim. Daca Îi cerem iertare, EL ne iarta si ne strânge la pieptul Său.
      Sigur că ROMÂNIA este ŢARA SFÂNTĂ, Ţara aleasa de Dumnezeu, pentrru a doua Venire a Fiului Său şi Mântuitorului nostru.
      ROMÂNIA ,este ŢARA FĂGĂDUINŢEI, şi nu spurcăciune în faţa Domnului.DUMNEZEU este Iubire si nu vrea răzbunare ! Închisorile din ziua de azi, nu mai au Sfinţi ,ci infractori. ROMÂNIA, asa cum este ea este ca un Soare stralucitor în faţa Lui DUMNEZEU. Nu trebuie sa generalizezi si sa fii plin de ură, pentru cei care gresesc. Toti gresim într-un fel sau altul, dar ne căim si cerem iertare Lui Dumnezeu, si EL ne iarta. CIPUL, nu are nimic a face cu felul in care noi ne comportam sau ne rugam. Traim într-o Lume in care tehnologia este la cote inalte. Este firesc sa ne adaptăm la schimbări . Dacă nu am fi avansat în pas cu tehnologia moderna, am fi ramas primitivi, la Epoca de piatra. Să nu avem grija altuia pentru păcatele lor, ci sa le vedem pe ale noastre. Nu judeca tu pe cel care a păcătuit, pe femeile care au facut avorturi, are cine sa le judece, si isi vor primi pedeapsa lor. Sa nu ne asundem păcatele după CIP si sa dam vina pe CIP ! Este normal sa folosim tehnica moderna ! RAZBUNAREA, este urâciune în faţa LUI DUMNEZEU !
      Cum poti cere răzbunare, când DUMNEZEU ne spune ca sa iertam pe cei care ne gresesc? DUMNEZEU nu a voit răzbunare ,nici măcar când şi-a văzut FIUL RASTIGNIT pe CRUCE ! Incearca si scoate din inima ta ura, si razbunarea, si lasa-te purtat de bunatate si de dragoste faţă de Aproapele.
      DUMNEZEU este numai DRAGOSTE, si nu este răzbunător ! Eu am vazut si am trait toate acestea. Razbunare, vor numai teroristii fara de minte,care isi vor primi pedeapsa lor, acolo sus ,in Ceruri. Fii bun si milos cu Aproapele tau si nu-l judeca, nu-l urâ pentru păcatele lui, nu suntem noi DREPTUL JUDECĂTOR. Nimeni nu-i drept în faţa LUI DUMNEZEU, dar asta nu inseamna, ca DUMNEZEU nu ne iubeste. IISUS HRISTOS ne va judeca. Chiar EL spune : NU JUDECA ,CA S[ NU FII JUDECAT ! Acesta este DUMNEZEU ! Dintre toate popoarele lumii, DUMNEZEU a ales ROMÂNIA, ca sa fie ŢARA SA , în care este si va sălăşlui vesnic DUHUL CEL PREA SFÂNT ! ROMÂNIA, este GRADINA MAICII DOMNULUI ! DUMNEZEU, nu vrea faţărnicie, precum lacrimile de crocodil, ci voieste smerenie, bunătatea inimii si Dragoste.

      Ștergere
    2. Frumos raspuns. Dumnezeu sa va binecuvinteze. Cu drag Mihai

      Ștergere
    3. Dar ,asa este frumos si placut LUI DUMNEZEU ! Ce facem ? Devenim o a doua Franta ? JE SUIS CHARLIE ?
      Trebuie ca sa respectam CREDINŢA APROAPELUI nostru.
      Este ca o mâncare, daca vrei! Nu poti sa obligi pe cineva, ca sa mănânce ceva ce nu-i place. Tot asa si cu CREDINŢA! Nu poti obliga pe cineva ca sa-i dea sufletului o hrana spirituala impusa. Lasa-l sa-si aleaga singur ,cum sa-si hraneasca sufletul. IISUS HRISTOS, cand umbla pe Pământ,PROPOVADUIA CUVANTUL SĂU si al TATĂLUI CERESC, dar nu a impus nimanui sa creada in Cele spuse de EL. I-a învăţat pe oameni, ce este CREDINŢA si DRAGOSTEA faţă de DUMNEZEU. Dar nu a dat cu ciomagul in cap nimănui, ca sa-l oblige sa creada. Aceasta trebuie sa vina din inima si din sufletul fiecaruia. Acum exista atâtea moduri practice si teoretice de a ne documenta, si sa imbratisam o anume CREDINŢĂ, ca nu este nevoie sa ne urâm între noi, sa ne certam, sa ne jignim ,si mai rău,sa ne omorâm intre noi. Credinţa nu se baga in inima si-n suflet cu ura si cu ,cuvinte de dispreţ, ci din DRAGOSTE de DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, singura se sălăşluieste în sufletul si-n inima noastra. Pune o floare care este invatata sa creasca in pietris, tu pune-o in pamant roditor, si vei vedea că moare , daca planta este invatata in pamant nisipos. Asa este si cu CREDINTA! Numai ca oamenii nu vor sa intealega ,ca pacea si linistea sufleteasca,ne arata CALEA cea adevarata spre DUMNEZEU.
      In schimb, ura ,cuvintele jignitoare, dispreţul, lovirile fizice sau psihice, toate ne conduc spre ghearele mortii vesnice, adica IADUL !

      Ștergere
    4. Mihai ! Multumesc din suflet pentru aprecieri !

      Ștergere