joi, 29 ianuarie 2015

S - A ADEVERIT ! DIN NEFERICIRE PENTRU ROMÂNIA , HOŢIA ESTE LA EA ACASĂ !

  1.                                       Dragii mei,


    Şi scriam în noaptea de 4  august 2014 :                    

    miercuri, 6 august 2014


    HOŢIA , ÎNTRECE ROMÂNIA !

                              Noapte de 5- 6 August 2014 ,ora 0,45 !

                                               Dragii mei,

    În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior aud un glas dragilor, care spune UN  MARE  ADEVĂR !
    Dragii mei, glasul  spune aşa :

                   " Eheiii ! 
                  Vino să-ţi  arăt !
                  Hoţia  ,întrece  România !"

    Dragilor, cred că în faţa a multor Dovezi în acest sens ,din zilele noastre, alte cuvinte sunt de prisos!
    Hoţia , depăseste tot ce insemna ca si valoare în bani lichizi ,ai Statului Român! 
    România, nu mai are aproape nimic al Statului Român, ci totul este privatizat !
    Dar de furat ,se fura mai mult decat are Statul Român !
                                    Cu dragoste, Maria  

    Si mai scriam si pe 20 ianuarie 2015 :

     

    marți, 20 ianuarie 2015

    POLITICA ROMÂNIEI , SE ZGUDUIE DIN TEMELII ! ! PARTIDELE POLITICE, LUPTA PENTRU CIOLAN !

                                  19 Ianuarie 2015, ora 20 ,05 !

                                  
                                               

                                                  Dragii mei, 

    În această seară de 19 ianuarie, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas în dreapta mea, care întăreste si mai mult,ceea ce auzim pe toate canalele Tv.
    Iată ce spunea glasul :

                         "Atacuri !
                      Atacuri  de activităţi de Partid !"

    Nu-mi place Politica, dar câteodată mai primesc si Mesaje din acest domeniu.
    Probabil ca cei de la Guvernare, vor fi atacaţi de cei care doresc întreaga putere, prin metodele numai de ei stiute.
    Ne-am bucurat ca am scăpat de un regim dictatorial, iar acum le întindem ambele mâini si-i aducem la loc, ca sa-si facă plinul la furat din Ţara. 
    La furat de "Săraca Ţară bogată ",care a fost si este hăcuită de la Revoluţie încoace.  
    Poporul român, nu traieste mai bine decât pe timpul răposatului.
    Doar cei care ne-au condus în tot aceşti ani ,si - au furat tot ce s-a putut fura;acestia o duc foarte bine. 
                              Cu dragoste, Maria. 
     
    Şi iată dragii mei, ce se întâmplă  astăzi !
    Şi  este numai începutul CUTREMURULUI  POLITIC !

    Elena Udrea, ridicata de DNA din fata casei: Invinuita...

    www.ziare.com/udrea/stiri-elena-udrea/elena-udrea...   Cached
    Elena Udrea a ajuns joi, la DNA, unde este audiata de procurorii anticoruptie. Udrea a sosit la sediul DNA din Capitala, la ora 11.30. Digi 24 transmite ca sefa PMP a ...

    Alin Cocoş, reţinut de procurorii DNA

    30.01.2015 - 07:23 AM, lili

    Alin Cocoş, fiul omului de afaceri Dorin Cocoş, a fost reţinut, vineri, de procurorii anticorupţie, într-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despăgubirea pentru un teren supraevaluat....
  1. stirileprotv.ro/stiri/actualitate/judecatorii-de-la...   Cached
    Alina Bica, arestata preventiv in dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat cu peste 60 de milioane de euro, a demisionat de la sefia DIICOT, dar si din ...
  2. www.youtube.com/watch?v=llfzeB1a5b4   Cached
    Nov 22, 2014 · Sefa DIICOT, arestata preventiv - YouTube ... YouTube home
  1. www.tion.ro/adrian-videanu-a-fost-retinut-de-dna/1499804   Cached
    Adrian Videanu, președintele PDL București, a fost reținut joi seară de procurorii DNA, în dosarul fostei șefe a DIICOT, Alina Bica.

www.stiripesurse.ro/halucinant-dialog-intre-procuror-i...   CachedAdriean Videanu: Aoleu, mama mea! Procuror: Fiti linistit. De ce sunteti nelinistit? ... Citește și: Ce a patit Videanu cand a fost scos cu catuse din DNA ..

Elena Udrea ştia de şpăgile pe care le lua fostul ei soţul ei, Dorin Cocoş, în dosarul Microsoft, spun procurorii. Mai mult, din declaraţiile de venit şi cele de avere din...
antena3.ro
Şi mai sunt mulţi altii, si vor mai fi săltaţi multi, pentru că se vor pârâ unii pe alţii.
Eu nu-i cunosc pe toţi, dar îi văd zilnic la TV , cu toate nelegiuirile infaptuite de fiecare in parte. 

Dragii mei, măcar de i-ar prinde pe toţi, si sa le fie confiscate toate averile, si pedepsiti conform LEGILOR  în vigoare ale ROMÂNIEI !

Tot ce au furat, să revină la Bugetul  STATULUI  ROMÂN, pe care l-au secătuit !

Putem să fim încredinţaţi, că acest MESAJ primit de Sus, nu a fost deloc întâmplător., cum nimic din viata noastra nu este întâmplător.

                                   Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. Pe mine m-a dojenit duhovnicul meu cand am afirmat ca e foarte bine ca sunt arestati toti hotii de politicieni si atunci ,o sa-i las pe cei care trebuie sa judece sa faca ce trebuie .Sa fim mai smeriti ,sa fim atenti ce vorbim si sa nu mai bagam politica in casa curata a lui DUMNEZEU .....CINE SUNTEM NOI SAU DUMNEAVOASTRA SA JUDECAM PE ALTII ...???!!! Hai sa fim .....sa fiti ..... mai putin patimasi !!!!!! Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,

    Nu judec pe nimeni ! DUMNEZEU este Cel care-I va judeca si Sus, nu numai aici pe Pământ.
    Daca acesti HOŢI sunt descoperiţi si o parte din ei sunt arestati, asta s-a făcut numai cu Voia Lui Dumnezeu.
    DUMNEZEU este si BUN, dar este si DREPT !

    Asa ca ,nu este niciun păcat ,ca sa ne bucuram ca incepe sa se faca dreptate ăn ŢARA asta, secatuita de toate bogatiile naturii, si de toti banii din bugetul Statului.
    Asa ca...,.DOAMNE AJUTA, să-i descopere pe toti, sa-i duca după gratii si sa le fie confiscate averile, apoi acestea ,sa fie redate la Bugetul Statului.
    Spune-i Duhovnicului tău, ca să nu mai ţină cu hoţii, si cu cei care fură de la gura celui flămând, de la cel gol, si de la cel bolnav...etc. Căci din banii contribuabilor s-a furat si nu numai ! Aceasta nu este patima, din partea mea! Ci este numai dorinţa de a se face dreptate si dorinţa de a curăţa ROMÂNIA de Hoţi si MAFIOŢI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUHOVNICUL tău, ar trebui sa stie că totul se plateste pe lumea aceasta, iar DUMNEZEU nu ţine cu HOTII si cu MAFIOTII, ci îi descopera mai de vreme sau mai târziu.
      Iata O PILDA DUMNEZEIASCA :

      Dar in aceasta obste, toti crestinii trebuiau sa aiba cele de trebuinta, haine si hrana. Deci pe langa altii care aduceau pretul mosiei la picioarele apostolilor, si-a vandut mosia si un oarecare Anania cu sotia sa, Safira, ca sa dea si ei pretul la obste, unde se hraneau toti, unde se hraneau si saracii si se facea fata trebuintelor Bisericii. Dar s-au sfatuit unul cu altul sa nu dea chiar tot, spunandu-si: "Sa lasam ceva la o parte, ca suntem batrani si poate o sa avem trebuinta de ceva". Astfel au pus ceva deoparte din banii luati pe mosie si o parte au hotarat s-o dea Bisericii. Dar nu s-au dus sa-si spovedeasca gandul acesta vreunui apostol. Nu i-au spus: "Iata, Doamne, ce am gandit: vrem sa dam o parte Bisericii si o parte sa ramana a noastra", caci nu ar fi fost nici un pacat. S-au sfatuit deci sa minta pe apostoli. Au zis unul catre altul: "Sa dam atata; de te-a intreba cu cat am vandut tarina, sa nu spui drept, ci sa spui c-am vandut-o cu atata cu mai putin!". S-au sfatuit sa-i minta pe Sfintii Apostoli ai lui Hristos, pe stalpii Bisericii, care conduceau obstea din Ierusalim! Astfel sfatuindu-se ei, cand a ajuns Anania in fata lui Petru, acesta l-a intrebat: "Anania, cu cat ai vandut tarina?". Parca apostolul, care era plin de Duhul Sfant, nu stia cu cat a vandut-o? Anania zise: "Cu atata, Doamne". "Ai mintit, Anania, ca ai vandut-o cu atata. Ai socotit sa minti pe Duhul Sfant!". Si indata a cazut Anania jos si a murit. Si l-au luat altii si l-au dus sa-l ingroape. Si indata a intrat si Safira, dar ea nu stia ce-a patit barbatul sau, ca nu mai era acolo. "Cu cat ati vandut, Safira, tarina al carei pret vreti sa-l dati Bisericii?". "Cu atata, Doamne". Si Petru zise: "Ai mintit Duhului Sfant asupra sufletului tau. Iata, cei ce l-au dus pe barbatul tau, ca te asteapta si pe tine". Si a cazut si ea jos moarta, si au dus-o si pe ea si au inmormantat-o (Fapte 5, 5-10).

      Deci luati pilda ca pacat de moarte este si minciuna, mai ales cand se face in fata unor fete bisericesti si pentru lucruri sfinte si care se dau Bisericii sau lui Dumnezeu. In general, pacatul - fie mic, fie mare - atrage dupa el pedeapsa asupra noastra, si daca nu suferim pedeapsa aici, avem sa o suferim dincolo. Dar sa ne fereasca Dumnezeu sa o suferim dincolo! De aceea - spune un sfant din Pateric - da-mi, Doamne, boala aici, chinuieste-ma aici, trimite-mi si draci din iad sa ma munceasca, numai sa nu ma chinuiesti dincolo, ca acolo pedeapsa nu are sfarsit! Acolo nu tine boala, si chinul, si cainta, si viermii un an, sau o suta de ani, ci vesnic. Caci precum vesnic este Dumnezeu, vesnica este si viata raiului, si vesnica este si munca iadului.

      Fratii mei, totdeauna cand va sculati dupa o boala, sa va aduceti aminte ca boala aceasta a fost un mijloc de a va curati, de a va usura, de a va lumina viata. Caci zice dumnezeiescul Parinte Isaac Sirul: "Precum focul curata rugina de pe fier, asa boala curata pacatele de pe om". O boala, daca o suferi cu multumire si daca te spovedesti si-ti pare rau de pacatul savarsit, iti ridica tot canonul, pentru ca in boala nu se cere omului nici post de mancare, nici metanie, nici priveghere. Cine primeste boala cu multumire si cu dragoste, ca un pedepsit de la Dumnezeu, isi curata sufletul sau de pacate in timpul de aici. Iar daca se curata si mai traieste si este sanatos, sa-si aduca aminte de cuvantul Mantuitorului din Evanghelia de astazi: "Iata, te-ai facut sanatos, acum sa nu mai gresesti, ca sa nu-ti fie tie ceva mai rau!". AMIN!

      Ștergere
    2. Cred ca acum, cunoastem cu toţii, că DUMNEZEU inseamna : DRAGOSTE, CREDINŢĂ ŞI ADEVĂR !
      Atunci când ai dragoste de DUHUL SFANT, nu poti trece cu vederea pe cei care prăduiesc ŢARA ,si aduc suferinţă Poporului .
      DUMNEZEU este cela care face DREPTATE!
      Iar noi trebuie sa ne rugam LUI DUMNEZEU, pentru iertare noastra, sa ne rugam pentru cei care ne conduc, ca sa le lumineze mintea si sa ţina cu Aproapele său, si nu să-l oropseasca si mai mult decât este. DREPTATEA , IUBIREA faţă de APROAPELE, CREDINŢA şi NADEJDEA în DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI , trebuie să fie oglinda sufletului nostru.
      Iar cei care aduc suferinţă Aproapelui său, vor plati atât in aceasta viaţă după Legile lumesti, dar mai ales acolo Sus întru Vesnicie ! Mai bine este sa platim aici pe pamant pentru păcatele noastre, decat acolo Sus, care este pentru VESNICIE ,plata pentru păcatele noastre.

      Ștergere
  3. Maria, sa-ti dea Bunul DUMNEZEU multa sanatate, asa este cum spui tu.Noi nu judecam spunem doar adevarul. Toti vor plati pentru ce au facut. Te urmaresc cu foarte mult interes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea ! Asa este ! Noi nu judecam pe nimeni! A spune ADEVARUL despre Cineva sau despre Ceva anume, nu inseamna ca-l judecam.
      JUDECATA ESTE , NUMAI A LUI IISUS HRISTOS !

      Ștergere