joi, 8 ianuarie 2015

REGIONALIZAREA ROMÂNIEI ?


                                        8  Ianuarie  2015  ,ora 5,38 dimineaţa !

                                                                     Dragii mei, 

Trează fiind , căci tocmai mai scrisesem ceva mai înainte, aud dragii mei un Glas, care spune ceva ce m-a uimit la propriu.
De ce ? Pentru că nu înţelegeam sensul cuvintelor.
Iata dragilor ,cum  a decurs un dialog între două glasuri distincte între ele  :
             "Aceste locuinţe , sunt locuinţe de Stat, da ?

Iar Glasul răspunde ,parcă supărat de situaţie :

                    Numai Dâmboviţa , a semnat  Hunedoara !


Şi este iar întrebat :
             Atunci, nu mai este casa ta !
          Nu mai este proprietatea ta !"

Şi văd dragilor spre Sud - Vest , văd o casa obisnuită, din  care adevăratul Proprietar este scos cu forţa afară din curtea sa.
Amintindu-i într-una ,că nu mai este casa sa, deoarece Dâmboviţa a semnat Hunedoara.  
Dragii mei, eu m-am gândit la viitoarea Regionalizare a României.
Şi mă gândeam că ,Muntenia de Nord se va uni cu Transilvania de Sud, si se va numi Hunedoara !
Aştept cu mare drag si Comentariile  voastre ,pe această fierbinte Temă  a Regionalizării.
                     Cu dragoste, Maria. 

7 comentarii:

  1. Daca Dambovita simbolizeaza Bucurestiul si Hunedoara prin "abstract " simbolizeaza Ungaria , atunci nu e de gluma ,este foarte grav ,este rapt teritorial ,invazie straina...
    Regionalizarea distruge Romania oricum ai aborda problema .

    cu respesct ,pacatosul fatarnic

    RăspundețiȘtergere
  2. Vom pierde ARDEALUL ! Cauta pe Blog despre ARDEAL si vei găsi scris! Anul trecut prin vara-toamna am scris. Cu durere in suflet o spun, dar ARDEALUL il vom pierde in timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noua nu ne trebuie nici o regionalizare! Tara asta a fost ani de zile cu judete si amers bine! Asta e venita de afara,minca-i-ar raiul!

    RăspundețiȘtergere
  4. blestemata oculta mondiala condusa de illuminati daca nu poate pune mana pe aurul si celelalte zacaminte pretioase de la Rosia Montana cand Romania e mare, atunci va unelti sa rupa Transilvania de patria-muma , pentru ca e mai usor sa furi o tarisoara de 3-4 milioane decat una de 19 milioane . Ruperea Romaniei inseamna sfarsitul ei definitiv ca tara si popor , daca asta e viitorul pe care ni-l pregateste Dumnezeu atunci decat sa traim sub jug unguresc sau rusesc sau evreiesc mai bine MOARTEA DE 1000 DE ORI ! asa ca sa vina cutremurul cel mare , acela de care ziceti ca ne fereste Dumnezeu pt ca ne iubeste , sa se crape pamantul si sa ne inghita ca-i mult mai bine decat sa traiesti sub asuprirea straina. Cine nu a trait nu stie cum te scoteau noaptea din casa si te duceau in gradina sa te impuste , sau sa te suie in camioane cu ce aveai pe tine si via Siberia , sa-ti ia tot ce era prin casa si sa-ti lase copiii orfani si muritori de foame . Ehei , un cutremur devastator e floare la ureche pe langa dezmembrarea Romaniei ! Dar poate ca nu toate nenorocirile este obligatoriu sa se intample , asa cum nu a iesit Ponta presedinte , poate ca tot asa ramane Romania MARE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-ti pierde CREDINŢA si NADEJDEA în DUMNEZEU , si vei vedea ca nimic rău din ceea ce spui nu ti se va intampla! Nu da DUMNEZEU osanda unui POPOR intreg, pentru ca asa ceri tu. DUMNEZEU iubeste POPORUL ROMAN, iar toate câte ni se vor întâmpla, vor fi numai cu VOIA SA ! Trebuie sa platim pentru păcatele noastre, ca si POPOR. Fiecare vom fi judecati in parte, pentru felul cum ne-am cheltuit viaţa. Nu mai fi atât de înversunat, ci fii bun la suflet, zâmbeste,căci si mâine mai este o zi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei țări: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureș)

    Ce șanse sunt ca o profeție să se îndeplinească? Cu siguranță îndeplinirea profeției de mai sus nu este dorită de nimeni. Arsenie Boca, probabil cel mai plin de har duhovnic român al secolului XX, a lăsat în urmă sa o serie de proorociri, unele sunt considerate deja împlinite, care sperie și îi fac chiar și pe cei mai viteji să privească pe cer. I

    RăspundețiȘtergere
  7. Profetia parintelui Iustin Parvu s-a adeverit : "dupa 12 luni vine urgia".
    Dupa 12 luni, in vara anului 2014 a aparut ISIS ( Statul Islamic).
    Evenimentele de acum din Franta sunt doar inceputul,
    aceasta este amenintarea ISIS care tocmai a revendicat evenimentele din Franta.

    RăspundețiȘtergere