joi, 24 iulie 2014

ŞI IATĂ CĂ , REGINA ANGLIEI SE VA MUTA ÎN ROMÂNIA !






                                                        24 Iulie 2014 !

                                        Dragii mei, 
Mă gândeam că Regina Angliei ,chiar se va muta în România ! Însă ,se pare că, viitoarea  Regină a Angliei, este chiar din România.
Încă din 2003 , am primit acest mesaj cum că, REGINA  ANGLIEI se va muta în România ! 
Citiţi şi voi dragilor, vestile care circulă, precum si articolul meu, cu trairea din anul 2003 !
Dacă într-adevăr vestile se confirmă, atunci şi ceea ce eu am auzit in 2003, se va adeveri !


Prinţul Charles şi Camilla divorţează! Motivul este o româncă?


Foto: protvmagazin.ro


         sâmbătă, 12 iulie 2014

                        REGINA ANGLIEI , SE VA MUTA ÎN ROMÂNIA !

                       3  Decembrie   2003  , ora 21 ,45 !


În timp ce mă rugam dragilor, aud un glas tare bucuros, şi totodată foarte ferm, în ceea ce spunea.

                                               Citez :

                           "Regina  Angliei !

                 Regina Angliei , se va muta  în România "! 

 

Şi glasul se pierde ca un ecou, dragii mei .

Dragii mei, stim cu toţii că Prinţul Charles este îndrăgostit de ROMÂNIA !

Şi în mod cu totul special de TRANSILVANIA !

Cine stie ? Poate REGINA  ANGLIEI , mama  sa , chiar se va muta în România !

Chiar dacă Regina Angliei are o vârstă înaintată , niciodată nu este pre târziu ca să se mute în România.

Sau de unde stim că, însuşi chiar Prinţul Charels cand ca se va instala pe Tron, nu se va muta în România, împreună cu soţia sa Camilla ?  

Şi atunci, s-ar împlini cele spuse de acest glas !                                                                                           

Prinţul Charles şi casa din ţara lui Dracula

Să avem răbdare fraţilor, şi veţi vedea cum toate se adeveresc. Începutul este bun, nu-i aşa ? Mă refer la Proprietăţile Prinţului în Ţara noastră ,şi la vizitele sale dese în Romania. E un lucru bun, minunat pentru România ! Ne mai spala din cenuşa, pe care ne-a aruncat-o în cap alte ŢĂRI , care nu sunt tocmai prietene adevărate României !
                                         Cu dragoste, MARIA. 
                           
  • 07.07.2014
Foto: protvmagazin.ro
Potrivit tabloidului american Globe, cuplul regal a ajuns la finalul relaţiei pe care o aveau, oficial de 9 ani, iar neoficial, de 30
Motivele despărţirii sunt diferite, în funcţie de cine le invocă. Susţinătorii şi apropiaţii prinţului Charles (65 de ani) spun că acesta s-ar fi săturat de faptul că partenera lui le cam trage la măsea, în timp ce simpatizanţii Camillei spun că fiul Reginei şi-a găsit o nouă dragoste departe, pe plaiurile mioritice, la Viscri, satul din inima Transilvaniei unde acesta deţine mai multe proprietăţi.
Conform wowbiz.ro, ar fi vorba de Caroline Fernolend (50 de ani), o româncă de origine săsească. Aceasta coordonează, în cadrul fundaţiei “Mihai Eminescu Trust”, un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate din Transilvania. Prinţul Charles este patronul spiritual al fundaţiei înfiinţate în anul 2000, venind aproape în fiecare an în România. De fiecare dată, Charles a sosit fără soţia sa, Camilla Parker Bowles, şi este întâmpinat mereu de Caroline, care îl însoţeşte în vizitele pe care acesta le efectuează prin satele transilvane.

Foto: wowbiz.ro
Întorcându-ne la divorţ. se pare că Regina Elisabeta a II-a este furioasă pe Camilla, după ce aceasta i-ar fi cerut nu mai puţin de 350 de milioane de dolari pentru a-l lăsa liber pe Charles. Suma ar acoperi, spune Camilla, cei 30 de ani de relaţie cu fiul suveranei de la Buckingham, dar şi tăcerea ei, pentru că ducesa se angajează ca, în cazul în care primeşte aceşti bani, să nu divulge nimic din dedesubturile Casei Regale britanice.
Regina însă nu are de gând să-i dea nurorii sale niciun penny aşa că este posibil ca divorţul lui Charles să nu fie unul amiabil.

4 comentarii:

  1. De pe wowbiz va luati stirile, doamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rose, o să-ţi răspund ,nu pentru că ai merita un răspuns !
      Dar poate de data aceasta, vei înţelege ! De la DUMNEZEU am toate câte scriu ! Ai grijă de tine ! Nu stiu cine esti, de und esti, dar cred ca vei fi implicat (ă) într-un accident de maşină ! Să ţii minte, ce ţi-am spus si pentru tine !

      Ștergere
  2. Si iata cum prinde contur mesajul dvs..Se pare ca regina Marii Britanii se pregateste sa abdice de la tron si intr-un final se va muta in Romania pe terenul pregatit de fiul sau Printul Charles..

    http://www.lovendal.ro/wp52/panica-la-nivelul-ocultei-mondiale-exista-zvonuri-ca-regina-elisabeta-a-marii-britanii-vrea-sa-lase-tronul-miliardarul-soros-isi-vinde-masiv-actiuni-la-companii-americane-si-cumpara-aur-ce-se-intam/

    RăspundețiȘtergere
  3. O sursă anonimă din BBC care ar fi spus că ar fi auzit-o în culise pe regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, că intenţionează să abdice de la tronul Marii Britanii şi că ar dori să plece din ţara sa. Regina Elisabeta ar fi spus: “Trebuie să facem pregătirile pentru a abandona nava. O furtună violentă vine, o furtună pe care Marea Britanie n-a văzut-o niciodată”. Regina a avertizat că cel de-al treilea război mondial va veni, iar acesta va fi incomparabil mai mare decât cel de-al doilea război mondial.

    RăspundețiȘtergere