sâmbătă, 19 iulie 2014

O DOVADA , CĂ AVIONUL A FOST LOVIT DEASUPRA !


                                             18 - 19  IULIE 2014, ora 1,55 din noapte !
            
                                                  Dragii mei, 
Iată că nu degeaba am scris, ca AVIONUL a fost lovit deasupra, in jumătatea părtii din spate, si nu in partea de jos.
Cititi şi comparati ! Eu asa am vazut, si intotdeauna asa este, precum mi s-a arătat.
Chiar daca sunt multe controverse, multe păreri din toate părtile, eu rămân la ADEVARUL pe care l-am scris, pentru că am văzut asa ,cum s-a întamplat.
                                                                 


                    Noapte de 17  spre  18  Iulie  2014, ora 1,50 !


Dragii mei, in astă noapte in timp ce imi făceam Rugaciunea , vad brusc cu ochii închişi, spre Est ,sus în înaltul Cerului , sub un Cer senin de ziua, văd AVIONUL  care a explodat în aer, căci nu pot spune ca a fost doborât de jos.
Avionul cu cei 295 de civili la bord , a explodat de la jumătatea din spate , la partea de deasupra.
Am auzit bubuitura extrem de puternică ,a Avionului.
In acest ,moment vad cu ochii inchişi ,  cum eram la Rugaciune, vad deasupra jumătăţii din spate a Avionului, Un Nor de fum alb dens, extrem de dens, pe toată suprafaţa jumătăţii din spate ,de deasupra  Avionului . Norul cuprindea toata jumatatea din spate a Avionului dar la partea de deasupra , şi nu la cea dedesupt.
Daca ceva, sau cineva, a provocat Explozia Avionului, atunci acest ceva sau cineva, se afla deasupra Avionului doborât. Norul de fum alb dens, era înalt de câtiva metri ,deasupra jumătăţii din spate a Avionului. 
                           
 Aşa arăta norul de fum alb, deasupra jumătătii din spate a avionului, precum in această poză, dar mult mai inalt.
 Deci dragilor, EXPLOZIA  a avut loc , deasupra jumătăţii din spate până la aripi ,a Avionului Malayezian în Ucraina.
RACHETA sau BOMBA ,a fost deasupra Avionului doborât şi nu a fost trasa de la PAMANT, ci de deasupra Avionului, sau din avion poate.
Intai mi s-a arătat, cum AVIONUL zbura linistit pe Cer, iar pe sub el, nu se vedea nicio miscare,nu era niciun alt avion, sau vreo RACHETA, trimisa de jos. Apoi , brusc a explodat deasupra , la jumătatea din spate a Avionului , după care Avionul s-a dezintegrat .
Partea din faţă a Avionului , a rămas întreaga acolo Sus in aer, ea s-a dezintegrat in aer, cand a luat foc după bubuitura asurzitoare. Mai mult nu am văzut in această noapte, după accidentul cumplit .
                             Cu dragoste si cu lacrimi, pentru cei care au murit în acest cumplit accident ,MARIA.

 Natalia Kovalenko
Ieri, 17:58

Avionul MH17 a fost doborât de militari

Avionul MH17 a fost doborât de militari

Rusia cere să se facă tot posibilul pentru obținerea unei imagini obiectivă în cazul accidentului aviatic din Ucraina. Potrivit președintelui Putin, autoritățile ucrainene poartă responsabilitatea pentru această tragedie.

Forțele de autoapărare au propus Kievului instituirea unui armistițiu pe perioada desfășurării anchetei.
În prezent sunt examinate mai multe versiuni ale producerii catastrofei aviatice. Ipoteza unei defecțiuni la aeronavă este respinsă din start, spune Ruben Esaian, directorul Centrului de teste de zbor a Aviației Civile. „În cazul unei defecțiuni, echipajul ar fi reușit să anunțe dispecerii. De vreme ce echipajul nu a anunțat nimic, înseamnă că a avut lo o distrugere în aer a aeronavei”.
Cel mai probabil, avionul malaezian a fost doborât. Kievul s-a grăbit să dea vina pe forțele de autoapărare: chipurile ele au deschis focul. Însă aeronava de tip Boeing zbura la o altitudine de peste 10,5 kilometri. Chiar dacă forțele de autoapărare dețin sisteme de rachete de tip Buk – fapt neconfirmat încă - trebuie să depui un efort uriaș pentru ca să reușești să lovești o țintă îndepărtată și aflată în mișcare, menționează expertul în armament Andrei Klințevici.
Practiv este imposibil ca forțele de autoapărare să doboare un astfel de avion. Este puțin probabil ca echipajele neinstruite să reușească să reacționeze: deplasarea cu viteză mare și lipsa de timp (mai puțin de un minut) pentru luarea unei decizii. Acest avion a sărit în aer, în urma unui atentat, fie a fost lovit de un avion de vânătoare sau de rachetele unui sistem serios, precum e S-200.
După cazul tragic din 2001 din pninsula Crimeea, Kievul nu își va recunoaște vina de data aceasta. Cutiile negre au fost deja găsite și s-au dovedit a fi în stare bună. Ele urmează să fie descifrate. Serviciile de supraveghere din întreaga lume înregistrează lansările de rachete. Prin urmare, nu va fi dificil de stabilit dacă avionul a fost doborât, precum și localitatea de unde a fost lansată racheta.
O sursă anonimă din cadrul serviciilor americane de informații a declarat deja că în zona vestică a fost lansată o rachetă sol-aer. Iar un controlor spaniol de trafic aerian, care dirija cursa malaeziană MH17, a declarat că, înainte de dispariția de pe ecranele radarelor, avionul malaezian Boeing 777 era urmărit de două avioane de luptă ucrainene.
Comitetul Internațional de Aviație a dechis deja o anchetă în acest caz. Liderii forțelor de autoapărare din sud-estul Ucrainei, au promis să asigure accesul în condiții de siguranță la locul tragediei anchetatorilor internaționali, observatorilor OSCE, reprezentanților autorităților ucrainene și au propus Kievului instituirea unui armistițiu pe perioada desfășurării anchetei.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_07_18/Avionul-MH17-a-fost-doborat-de-militari-8830/

27 de comentarii:

  1. da..dar vedeti ca se specifica la un m dat " SAU PUTEA FII LOVIT DE RACHETELE UNUI SISTEM SERIOS CUM ESTE S-200.." dupa analiza datelor preluate din sateliti LIVE se va stii exact cine si de unde a tras...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum s-a procedat, si ce fel de avioane sau rachete ,au folosit Cert este că din cele văzute de mine, AVIONUL a explodat întai, la partea de sus, jumatatea din spate. A fost rupt in doua, din pricina suflului exploziei ! Partea din faţă a ajuns pe Pământ, cea din spate s-a dezintegrat in aer.

      Ștergere
  2. Dumnezeu nu avea de ce sa va dea aceste informatii, irelevante pentru mantuirea noastra. Tot ce vedeti sunt halucinatii provocate de duhuri amagitoare ale dracilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MESAJ PENTRU ANONIM !
      Si ce ar trebui sa fii relevant pentru mântuirea noastra? Pe vremea cand IISUS HRISTOS umbla pe Pământ, ,ce era relevant atunci? Atunci cand era Prigonit si rastignit ,iar oamenii ÎL bateau ,ÎL SCUIPAU, I-au dat otet si fiere, L-au rastignit si lovit chiar si pe Cruce, ce era relevant in acele momente? Pentru binele sufletuluii tău, ti-am raspuns tot cu intrebari. Si al sa-L rog pe DUMNEZEU şi pe MAICA DOMNULUI asa : DOAMNE ,Iarta-l pe acest suflet ,că nu stie ce spune ! Si inca ceva : DRACII pentru mine, nu mai sunt un pericol. Sub papuc îi ţin. Sau de incearca sa se apropie de mine atunci cand ma rog si nu numai, este îndeajuns să spun in gand; PIEI ÎNAPOIA MEA SATANO ! Si piere ! Asa am sa spun si acum referitor la persona ta : PIEI SATANO, din sufletul acesta ratacit, care spune ca toate cate scriu sunt halucinatii,nu-l înşela SATANO ! Ai grija de sufletul tau, SATANA sta la pânda ! !

      Ștergere
    2. Trebuie sa te pocaiesti, Maria Ghioghiu.
      Aceste viziuni pe care le ai, nu folosesc nimanui, sunt inspirate de duhuri dracesti. Spre binele tau o spun.
      Daca nu te pocaiesti, nu vei intra in Rai.
      cand mai vin astfel de aparitii, sa zici asa: IN NUMELE DOMNULUI ISUS, DUHULE DE DRAC, ITI PORUNCESC SA PLECI DE LA MINE.

      Ștergere
    3. DOMNULE ANONIM , care te ascunzi si nu ai curajul,
      sa iesi între semeni !
      Multumesc mult pentru sfat ! Ori de la cine ar veni ! Prefer să merg în "iadul ", pe care mi-l proorocesti , daca acest lucru presupune ca sa aduc cât mai multe suflete la CREDINŢĂ ! Prefer să stau vesnic în acest "iad ", de care imi spui,iar semenii mei, ai nostri ,pe care i-am convins să se intoarca la DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI, să se bucure ei pe deplin , de RAIUL LUI DUMNEZEU ,iar eu să putrezesc in IAD, pentru faptul că ,i-am întarit în Credinţă şi că i-am învăţat cum să se roage, cum să meargă la SFANTA BISERICA, la SFANTA si Dumnezeiasca Liturghie; i-am povatuit sa mearga la Preot ca sa se spovedeasca, i-am invatat cum si cand trebuie sa posteasca, cum sa faca fapte bune si sa-si iubeasca Aproapele...etc. DA ! Pentru acesti Semeni ai nostri, cărora le-am insuflat un sâmbure de Credinţă si de Dragoste fata de DUMNEZEU şi fata de Aproapele, doresc sa merg în IADUL pe care DUMNEZEU, numai BUNUL DUMNEZEU ,îl va alege pentru mine !. Cu pretuire si dragoste, MARIA !
      PS.
      Spune-le tuturor celor ca tine, ca prefer IADUL , si doresc sa fac fapte bune in acelasi timp, si sa-mi iubesc Aproapele neconditionat ,si ca in orice clipa mi-as da viata mea, ca s-o salvez pe -a Aproapelui, oricare ar fi culoarea pielii lui, sau oricare ar fi Statutul lui social !

      Ștergere
    4. @ Anonim :Nu va obliga nimeni sa cititi ce este scris aici! Pina la urma,"cercetati toate lucrurile si luati ceea ce este bun!"

      Ștergere
    5. Se pare ca anonimul nu e ortodox.... Parca numele Mintuitorului este scris cu doi de i, nu-i asa?

      Ștergere
    6. Si tu ai cercetat, Dragon Star ? Presedintele Americii, Obama a spus clar, bazandu-se pe informatiile furnizate de sateliti: a fost trasa o racheta sol-aer, ori doamna Maria a spus cu totul altceva.

      Ștergere
  3. Aaaa ! Era sa uit ! Domnule ANONIM, nu mai vorbi în numele tuturor ! Fiecare stie ce are nevoie pentru sufletul lui ,ca sa se intareasca in CREDINTA ! Părerea unei persoane sau mai multe, nu reprezinta cei peste 150.000 de cititori până în prezent, in doar 1 an si jumatate de cand am deschis acest Blogul.Asadar tineti pentru tine, cuvintele : " aceste viziuni nu folosesc nimănui "! Cred ca m-am facut pe deplin inteleasa si sunt sigura ca si CITITORII BLOGULUI meu sunt de acord cu mine.
    Ce spuneti FRATILOR ? Vă provoc la un răspuns :

    Dragii mei,VĂ SUNT DE FOLOS , TOATE CÂTE EU SCRIU ? Astept cu mare drag, COMENTARIILE voastre, si le supunem la vot. Câte vor fi contra, si cate pentru ! O să le număram ,ca sa vedem daca VIZIUNILE MELE, sunt de folos SEMENILOR nostri, care stiu si citesc acest BLOG.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de mare folos doamna Maria! (Bineinteles, atata timp cat stati departe de politica... pentru ca opiniile politice exprimate in acest context fac mult rau). Lasati-i in plata lor pe cei care va spun ca aiuriti. Pe masura ce tot mai multe viziuni se vor adeveri, cei care vor dori sa "inchideti gura" se vor inmulti. Nu veti putea sa le raspundeti tuturor. Si probabil se vor inmulti si cei care vor dori sa va "expoateze politic" daca vor gasi o cat de mica oportunitate. De aceea zic ca e bine sa nu le oferiti nici o ocazie acestora din urma, si sa-i ignorati pe cei dintai. Cu siguranta sunteti deasupra lor. Multa putere sa va dea Bunul Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet pentru aprecieri si va promit ca nu o sa-mi dezamagesc cititorii Blogului, si ca numai BUNUL DUMNEZEU, imi va putea închide gura, atunci cand va fi si pentru vesnicie ! Până atunci dragilor, căutaţi CUVANTUL LUI DUMNEZEU şi MILA MAICII DOMNULUI, mai întâi în SFANTA BISERICA, apoi aici pe Blog . Cu dragoste, MARIA.

      Ștergere
  4. Domnul anonim probabil este preot . DE ce nu recunoaste ca si preotii-calugarii-popii au viziuni ?! Si unii dintre prea-Inalti au perceptia deschisa...in timpul liturgiilor si nu numai...calugarii au astfel de perceptii ale viitorului sau ale unor evenimente. Deci care e diferenta ? Adevarul nu sta doar dupa cei imbracati in negru cu sutana , ci dupa oricine vrea sa cunoasca , sa afle i se releva lucruri...De acord k exista si inselatorii malefice , dar acelea se pot usor da de gol...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Preotii, Călugarii , tot Clerul Preotesc si Monahicesc ,nu au avut si nici nu au curaj ca sa vorbeasca, din motive lesne de inteles, e problema lor. Eu nu ma tem dacat numai de BUNUL DUMNEZEU, de PUTEREA SA. Nimeni dintre Preoti sau Prelati, nu-mi va putea impune ce si cum sa scriu, atata timp cat eu aduc oamenii la Credinţă şi în BISERICA LUI HRISTOS ! Incerc sa fac pe semenii nostri sa fie mai buni, mai milosi, mai credinciosi si cu frica de DUMNEZEU. Cu drag, MARIA.

      Ștergere
  5. Cum sa fie irelevante , cind esti avertizat dsp atitea evenimente ce pot salva chiar mii de oameni daca ar fii stiute dinainte ?! chiar eu in oct. 2013 aflasem prin d na Doina Ionel de al RTV ca in acea perioada va urma un cutrem destul de deranjant...acela din 5 sau 6 oct. de 6.1 grade....nu de 5.5 cum s a scris...eram deja in garda . Una e sa te ia pe nepregatite alta e sa stii ca ar putea veni o situatie grava...despre acel cutrem a publicat si d-na Maria inainte info. dar am descop blogul prin noiembrie ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni, viziunea cu avionul nu s-a implinit ! Doamna Ghiorghiu amintea de 126 facuti praf, insa pana acum 181 au fost deja identificati.
    Analizati cu atentie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult ca stai si numeri ! Chiar creyi tu ca după o astfel de Tragedie, mai poti recupera Cadavre întregi ? Ce ai vrea sa spuna Autoritatile, ca acele Cadavre sunt incomplete? Praf, mai inseamna si numai jumatate de trupu, si numai capul cu o mana sau un picior, nu inseamna neaparat ca sunt tocmai praful pe care noi il stim. Cand spargem ceva din greseala, ce spunem cand vedem ca este numai bucati pe jos ? Spunem ca s-a facut praf.! Decat sa stai sa numeri cadavrele care se spune ca s/ar fi gasit, mai bine cauta partea cea de suflet, in toate cate scriu, si intareste/te in CREDINTA. Ai rabdare! Ca nu degeaba mi s-a dat acea cifra . Stau si ma gandesc, ca s-ar putea sa fi fost 116 si eu sa fi inteles 126 ! Totul se petrece fulgerator. Chiar cu viteza fulgerului pe Cer. Este omenesc sa inteleg o alta cifra. Se poate sa fi fost 116 si nu 126 ! Acum esti multumit ? Nu ti s-a intamplat sa-ti spun cineva ceva, si sa intelegi altceva. D-apoi la mine, ca se peterece cu puterea gandului, ceea ce vad ! Dar nu asta conteaza! CA SUNT 126 , sau posibil 116 -117 !
      Chiar crezi ca este atat de simplu, ca intr-o fractiune de secunda sa vezi ceea ce vad eu si sa tii minte si cuvintele ? Conteaza ca am descris locul si avionul intocmai. Adica ceea ce vazusem. La glasul care imi vorbeste ,se poate sa fin inteles, o alta cifra, desi nu cred ! Sper ca raspunsul meu te-.a multumit si spor la numarat cadavre in continuare ! DUMNEZEU sa odihneasca sufletul fiecarui trup, gasit sau negasit, in ÎMPĂRATIA SA !

      Ștergere
    2. Doamna, Dumnezeu cand da o viziune o da clar si la obiect;
      va rog, nu ne mai luati drept niste prosti.

      Ati gresit, asta e. A dat cineva cu pietre?
      In primul rand ca Dumnezeu nu da viziuni decat pentru zidire, mangaiere, si nu distrugeri provocate de satana, apoi, de ce Dumnezeu nu v-a furnizat mai bine numarul celor aflati in avion, 298?
      mai reflectati la aceste aspecte !

      Ștergere
    3. Tu chiar crezi ca intr-o asemenea cumplita TRAGEDIE, cineva sta si mai analizeaza cifra pe care eu am scris-o acolo, si pe care se poate sa o fi inteles gresit ? Trebuie sa fii lipsit complet de CREDINTA si de Dragoste fata de Aproapele ,ca sa stai sa tot numeri si sa arunci cu noroi,spunand ca...vezi nu s-a implinit ? Citeste toate detaliile si analizează-le ! Apoi fiecare absoarbe cu inima si cu sufletul ceea ce este cu adevarat cel mai important si cel mai de pret. DAR PENTRU ACEASTA,TREBUIE SA AI UN SAMBURE DE CREDINTA IN SUFLET, SI SA-TI IUBESTI APROAPELE NECONDITIONAT. Chiar nu ma deranjeaza ca nu s-a adeverit cifra ! Eu plang in sufletul meu, pe cei care au murit in aceasta cumplita TRAGEDIE şi ma rog pentru sufletele lor.

      Ștergere
    4. Anonim , paranoia sa stii ca e o boala care nu prea se trateaza...ai grija.

      Ștergere
  7. doamna, nu v-a pus nimeni sa pretindeti ca sunteti "profeta", sa furnizati date false si asa mai departe !
    Este bine ca plangeti pe cei ce au murit, dar eu nu la asta m-am referit. Ci la faptul ca profetiti lucruri false, ceea ce e un pacat mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu trebuie să dovedesc nimanui nimic ! Cine are CREDINTA si DARGOSTE, intelege exact toate cate eu scriu ! Niciodata nu m-am inaltat ,ci dimpotriva ! Dar nu meriti sa-ti mai dau vreun raspuns .deoarece cauti numai sa denigrezi . Nu stii sa te bucuri de TAINA ce o ascunde toate cele scrise de mine. Te-ai gandit ca, puteam nici sa nu scriu acea cifra ? Dar eu am scris-o, pentru ca nu am nimic de ascuns ci totul este transparent. DUMNEZEU mi-a spus sa scriu tot ce vad si tot ce am sa aud ! Apoi, tot ce am ,eu sa scriu ! In rest, TOTUL STA ÎN MAINILE SALE, si ale MAICII LUI DUMNEZEU, iar eu nu am de ce sa-mi fac griji ! Cu bine ,domnule ANONIM !

      Ștergere
    2. Exact, puteati sa nu scrieti acea cifra. Dar e bine ca ati scris-o, fiindca in felul acesta poate va treziti la realitate ca sa realizati ca nu Dumnezeu va trimite aceste "vedenii.

      Ștergere
  8. ANONIM...devii paranoic ! au anuntat clar ca au recuperat aprox 170 de cadavre. Diferenta care poate d-na a auzit FACUTI PRAF te las pe tine s-o calculezi...vad ca la calcule acorzi mare atentie....d-na Maria a anuntat cutremurul din 6 oct 2013 cu o zi inainte pe 5oct...mai reflecta putin la asta. dar si alte evenimente....In primul rind d-na Maria nu a sustinut ca primeste numai de la Divinitate aceste detalii...daca esti putin atent dinsa aude diferite voci in anume contexte...Pot fii Ingeri , Entitati , Spirite , Extraterestrii..important este ca ceea ce i se comunica in esenta e real . De ex. dupa catast. aviatica cealalta tot cu avion malayezian a auzit o voce a cuiva din avion care a spus ca AVIONUL A FOST DETONAT IN NOI....important e ca dinsa vede aceste evenim efectiv inainte ca si desfasurare...iti garantez ca exista f putini oameni pe Planeta ce au asemenea abilitati...

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihai iordache, sunt destule ghicitoare pe planeta asta, asa ca lasa-ne !

    RăspundețiȘtergere
  10. Rose...eu zic sa treci tu pe alte pagini mai bine ca pe aceasta te depasesc informatiile ! Ptr unii dintre voi nu prea se simt c-au trecut 25 de ani de la Revolutie...mare lucru n-ati invatat. Ar trebui sa vina o dictatura sa va dea 3h de Tv / zi si sa va controleze si-n buzunare cind treceti strada...sa vezi atunci cum te trezesti la realitate si nu mai vorbesti aiurea...

    RăspundețiȘtergere