duminică, 20 iulie 2014

DECLANŞAREA OFENSIVULUI DE CUTREMUR !

                                           20  Iulie 2014,ora 5,00 dimineaţa !


Astăzi dimineaţă în zori dragilor, mă trezesc într-o atmoseferă cutremurătoare la propriu. Vedeam cu ochii închişi fiind, vedeam spre Apus, BOMBARDAMENTE  înspăimântătoare , INCENDII  mari, mult fum si cenusă ! 
Apoi văd Cerul fraţilor , este ca de noapte ,dar avea multi nori albi stralucitori pe el. Niciodata nu am vazut in mod firesc, un Cer de noapte pe care , sa se adune nori albi stralucitori ,precum cristalele de zahar.
Precum vedem culmile muntilor, asa vedeam eu, culmi de nori albi stralucitori.
In mijlocul acestor nori albi stralucitori, văd O Mână care scrie ceva cu negru, in norul alb. Scrie un cuvant din trei litere dar pe care îl lasa neterminat. Aşa :

                      " num..."!

Cu negru era scris pe norul alb, si cu litere mici de mână.
Aud un glas dragilor, care spune aşa :

     "Declanşarea  ofensivului  de Cutremur..."! 

Apoi totul dispare ! Fratilor ! Având în vedere si contextul in care auzeam aceste cuvinte, cred ca aceste Vesti dragilor, nu sunt absolut deloc bune.
Nu inteleg prea bine CUVINTELE  :  Declanşarea ofensivului  de Cutremur ,dar din nefericire, vom afla ce sunt cu aceste cuvinte care ne da fiori.
Mintea noastra dragilor, inima si sufletul nostru, sa ne fie la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, pentru că numai aşa vom putea fi ocrotiti.  
Să îndepărtăm din sufletul nostru, răutatea ,mândria si ura, si sa facem loc bunatatii, milei şi Credintei în DUMNEZEU şi in MAICA  DOMNULUI.
                               Cu dragoste, Maria.    
 

2 comentarii:

  1. "num..." poate fi inceputul de la "numaratoarea inversa" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte posibil ! Cutremurul avand aici cred eu ,sensul de RĂZBOI ! Declansarea celui de-al 3 lea RAZBOI MONDIAL. Acesta va cutremura întreaga Planeta !

      Ștergere