miercuri, 19 iunie 2013

COŞMARUL DE ASTAZI , TRAIT DE MINE ! FURTUNI , TORNADE , VIJELII , CARE SPULBERAU TOT, DIN CALEA LOR ! ÎN URMA LOR, PĂMÂNTUL , RĂMÂNEA ,NETED ,LUCIOS ! PUHOAIELE DE APA, FAC RAVAGII IN SPANIA !

                                                  Dragii mei,

                                          19  Iunie 2013, zori de zi !

Asa cum spuneam, nu am scapat de INUNDATII, cum nu vom scapa, nici de CUTREMURE !
Eu stiu ca meteorologii, spun ca va fi canicula si seceta, dar aceasta stare, nu va fi continua ! PLOILE torentiale, INUNDATIILE, CUTREMURELE, isi vor face loc, pe acest PAMANT, nu stiu unde, locul sau ziua, dar stiu ca, vor veni peste oameni. Va fi, o perioada de seceta, apoi,PLOILE, vor cadea pe Pamant, asa incat, toate apele, vor iesi din matca lor.
Deja, in SPANIA, INUNDATIILE, fac victime si pagube materiale imense.
Iata fratilor, ce spunea astazi dimineata, UN GLAS,, (striga speriat, ca de moarte, si chiar asa era ):

                           "FURTUNI,  VIJELII ...!" (si mai aud, un fluierat disperat, a unui om,),care striga ca de moarte :
                            "VINE  FURTUNA "! (si prapadul, de dezlantuie ).

Clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN CER, bleu, ca de zori de zi, cand, brusc, dinspre nord, spre sud, de la Pamant, pana la CER, se ridica, FUIOARE DE  FUM  NEGRU,  innecacios, erau zeci de astfel,de TORNADE, si acoperea tot Pamantul. Asa cum vedeam, la tv, cate O TORNADA, inchipuiti-va, mai multe TORNADE,in acelasi timp, care acopera Pamantul tot, si matura tot, ce intalnea in cale. Oamenii, erau ca un fir de praf, in calea TORNADELOR, pe care le-am vazut.
Deci, vedeam cum CERUL, s-a innegrit, totul era un negru intuneric, si FUIOARELE de praf negru, fum negru, ridica pana si casele, le spulbera in aer. Privesc, la ceea ce ma infricosa, aud ţipete şi urlete, aud un şuierat inspaimantator, oamenii alergeu, dar nu aveau unde sa se adaposteasca. Copilasi multi, care plangeau si tremurau, cand i-am vazut,, le-am spus sa se tina de mine, si unul de altul, sa stea langa mine, si TORNADA, VIJELIILE, nu îi vor atinge, iar eu ma ţineam de un mâner, al unei uşi, putrede.
TORNADA, ajunge şi la noi, trece ca şi peste noi, pe deasupra noastra, nu ne atinge, si matura in continuare, tot ce era pe Pamant. Am simtit, in gura mea, dupa ce a trecut, TORNADA, gust de zgura, de praf negru.
.Aud, GLASUL LUI DUMNEZEU, care spune aşa:

                 "ŞI  VĂ  VOI , INVREDNICI  EU  PE  VOI , CA ÎN PUTEREA MORŢII....."! (si glasul se opreste).
PAMANTUL, era neted, perfect neted, fara nicio urma de vegetatie, parca era lustruit, asa arta PLANETA PAMANT.
Din urma VIJELIILOR ,si a TORNADELOR,  CERUL devenea din nou senin, astfel incât, puteam sa vad, ca din multimea de case, mai scapase pe ici colea, cate O VILA, atat, si nimic altceva. Nu vedeam ,masini, nu vedeam, alte cladiri, sau oameni. Peste PAMANT, se asternuse ..linistea.
Dragii mei, de vom avea CREDINTA, cat un graunte de muştar, pot sa vina peste noi, 1000 de TORNADE, in acelasi timp, ele nu ne vor face rau, nu ne vor atinge! PUTEREA si DRAGOSTEA , LUI DUMNEZEU, ne va insoti in fiecare clipa si ne va ocroti.
ÎNTOARCETI - VĂ, LA CREDINTA, FACETI FAPTE BUNE, FITI BUNI SI MILOSTIVI, NU ÎNJURATI, ADUCETI SLAVA SI MULTUMIRE LUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI, MERGETI LA SFÂNTA BISERICĂ, ŞI VEŢI PRIMI, GRABNIC AJUTOR !
                                             Cu dragoste si pretuire,
                                                                               Maria


2 comentarii:

  1. HRISTOS S-A INALTAT!(ce salut minunat).

    Doamna Maria , faca-se voia Domnului , putem doar sa ne rugam si cam atat , sa avem credinta caci Imparatul Maririi , Domnul cel tare si puternic ne va izbavi.Nu este loc de panica , pentru ca ar fi in zadar.
    Am vazut ca dvs. cantati in strana (si eu , cateodata) , as vrea sa va aud vocea , cred ca este ceva minunat!
    Doamna Maria , am o rugaminte , pot sa folosesc cuvintele dvs. de aici pentru a arata oamenilor ca Dumnezeu exista?Chiar daca acum nu vor , cand o sa vada puterea Domnului se vor minuna.
    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ADEVARAT CA S-A INALTAT, Robert ! Sigur ca, poti folosi, cele ce scriu eu, care nu sunt de la mine, ca sa aduci oamenii la CREDINTA.
    Sa stii ca, cei de pe TPU, unii, urmaresc cu mare interes, cele ce scriu eu, toate cate le scriu, .Chiar daca, au fost unii care au vorbit urat, altora,le-a prins foarte bine, dovada ca, îi vad cum urmaresc Blogul meu, de pe TPU. Si ma bucur foarte mult.In viata, nu trebuie sa reactionam taios, daca cineva ne ataca, cu vorbe dure si jignitoare; trebuie sa lasam de la noi, iar DUMNEZEU, are grija ca sa aseze lucrurile pe fagasul lor. Intr-o zi o sa pun aici, un cantec religios, cantat de mine, o sa te anunt, cand il voi pune. Cu drag, Maria

    RăspundețiȘtergere