duminică, 9 iunie 2019

SUPRA - MAREA PUTERE ! NE ADUNAM IN FAŢA SUPRA - MARII PUTERI !


                                            8 Iunie 2019,ora 22,17 !

                                       Dragii mei,

În aceasta seara,chiar daca eram cu ochii pe monitor si scriam pe BLOG, aud glas care spune asa:

               "Stimati Concetateni,

Iata ne aflam in faţa Supra -Marii Puteri  !
În faţa Supra-Marii Puteri, a comunitaţii si stabilitatii ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, sa fie oare vorba de Mare Globalizare ? Astept cu mult interes si Comentariile voastre.
Eu am mai scris despre Noua Globalizare.
Iata:
23 aug. 2018 - In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune despre o noua ordine mondiala,despre o ... Asadar dragilor, Omenirea -ntreaga se va reaseza, se va globaliza. ... Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

                                           22 August 2018 ,ora 23,09 !

                                             Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog aud glas care spune despre o noua ordine mondiala,despre o noua globalizare.
Glasul spunea asa>

                     "Sa vedem ce se intampla cu propunerile care s-au facut pentru o noua globalizare .
               Noua globalizare ."

Asadar dragilor, Omenirea -ntreaga se va reaseza, se va globaliza. Sa nadajduim insa, ca nu va fi atat de rău, că nu va fi spre intimidarea oamenilor.
                                    Cu dragoste,Maria.

27 mar. 2019 - Dragii mei, În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa: ... Globalizarea consta in, Bing Bangul pe care il traim .

Imagine similară.
                                                 26 Martie 2019 ,ora 23,45 !

                                        Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:
                      "Ca să ne globalizam si reglobalizam ,hai sa spun aşa :
DUMNEZEU e mare si puternic !
Apoi, aud un alt glas care explica:
    Globalizarea consta in, Bing Bangul pe care il traim .
         N-ai cum sa fii si dulce şi ...Traian !"                  
  După care,totul ia sfarsit !
Dragii mei, se vorbeste de mult timp despre 
GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE.
Si as aduce aici si pe GEORGE SOROS care, este un adevarat destabilizator al Economiei Mondiale.
Iata ce inseamna in mintea acestui om,GLOBALIZAREA ECONOMIEI MONDIALE:

        
          “Aş vrea să fiu cunoscut ca un speculator financiar, filantropist şi filosof” (George Soros)
George Soros a devenit celebru în septembrie 1992 când a riscat 10 miliarde de dolari speculând pe scăderea lirei sterline, într-o singura zi de tranzacţionare reuşind să obţină un profit de un miliard de dolari. Soros este cunoscut ca fiind “Omul care a ruinat Banca Centrală a Angliei.
George Soros s-a născut în 12 august 1930 în Budapesta, Ungaria. În anul 1936 familia îşi schimbă numele din Schwartz în Soros, ca răspuns la amplificarea antisemitismului şi fascismului din acea perioadă. În limba maghiară, Soros înseamnă “succesor desemnat”, în ebraică, “fundaţie”. În anul 1947 Soros emigrează în Anglia, iar în 1952 Soros devine absolvent al London School of Economics. În 1956 Soros se mută în SUA, New York City.
În perioada anilor 1956 – 1959 Soros lucrează ca şi arbitrajor (realizează operaţiuni de sens contrar pe pieţe diferite) la F.M. Mayer. În această perioadă începe să îşi dezvolte propriul set de idei („the theory of reflexivity”) după care se va ghida ulterior în cariera sa de investitor şi filantrop.Între anii 1959 – 1963 Soros lucrează ca şi analist la Wertheim & Co, iar în perioada 1963 – 1973 Soros lucrează la Arnold & S. Bleichroeder, unde ajunge să ocupe poziţia de vicepreşedinte.
În 1982 Soros dă numele organizaţiei sale filantropice – Fundaţia pentru o Societate Deschisă, în onoarea filozofului Karl Popper, autorul „Societatea Deschisă şi duşmanii ei”. Popper susţine în această lucrare faptul că societăţile pot prospera numai atunci când există o guvernare democratică, libertate de exprimare şi respect pentru drepturile individuale.
Încă de la începutul anilor ’90 activismul politic a devenit de interes pentru Soros. Acesta a început să scrie cărţi şi să ţină discursuri despre drepturile omului, libertate politică, educaţie sau rolul SUA în relaţiile internaţionale. Printre cărţile scrise amintim „Alchimia Finanţelor”, „Deschiderea sistemului sovietic”, „Criza capitalismului global: Societatea Deschisă în pericol”, „George Soros: despre Globalizare”” , „Nouă paradigmă pentru pieţele financiare: criza creditelor din 2008”.
Investitor pe termen scurt, Soros a făcut speculaţii uriaşe pe direcţiile pieţelor financiare, acesta reuşind să intuiască foarte bine trendurilor economice internaţionale, atunci când nimeni nu ar fi crezut că lucrurile vor evolua în acel sens.
Există zvonuri care spun ca investitorul ar fi cel care s-ar fi aflat în spatele crizei financiare asiatice din anul 1997. Acesta a pariat împotriva creşterii bahtului, moneda tailandeză, iar acest lucru ar fi dus la declanşarea crizei.
Potrivit opiniei lui Soros pieţele de capital sunt nişte pieţe haotice, unde investitorii se influenţează unii pe alţii şi reacţionează mai mult bazându-se pe sentimente şi mai puţin pe raţiuni logice. Soros tranzacţionează de cele mai multe ori în acelaşi sens cu evoluţia pieţei, dar caută întotdeauna oportunităţi prin care să facă lucrurile diferit şi astfel să obţină profituri mai mari.
“Nu are importanta daca ai dreptate sau nu, ci cât de mulţi bani câştigi când ai dreptate şi cât pierzi când ai greşit” (George Soros)
“Mă bazez foarte mult pe instinctele animalice” (George Soros)
Stilul de tranzacţionare al lui George Soros nu este pentru cei slabi de inimă sau pentru cei cumpătaţi cu banii. Soros a avut drept tactică de tranzacţionare pariuri mari pentru câştiguri mari, însă acest lucru a însemnat automat şi asumarea riscului de a avea şi pierderi mari. Dacă nu îţi permiţi să pierzi, atunci nu trebuie să adopţi politica lui Soros.
Scriind George Soros carte ”Despre globalizare”, am avut drept scop nu doar să arăt cum funcționează capitalismul global, ci să și ofer totodată sugestii privind căile prin care el poate fi îmbunătățit. Din acest motiv, a adoptat o definiție oarecum restrânsă a globalizării: conform ei, globalizarea reprezintă mișcarea liberă a capitalului însorită de dominația crescând a piețelor financiare globale și a corporațiilor multinaționale asupra economiilor naționale.
O astfel de abordare are avantajul că restrânge subiectul discuției. George Soros susține că globalizarea a fost inegală. Dezvoltarea instituțiilor noastre internaționale nu a ținut pasul cu dezvoltarea piețelor financiare internaționale, iar aranjamentele noastre politice au rămas în urma globalizării economiei. Bizuindu-se pe aceste premise, George Soros a formulat un set de propuneri cu caracter practic care ar putea face capitalismul global mai stabil și mai echitabil. 
Dar noi sa avem Credinta si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, si cu siguranta vom fi ocrotiti de tot ce este rau si ne aduce suferinta.
                   DUMNEZEU e mare si puternic !
                               Cu dragoste,Maria.

47 de comentarii:

  1. Cel mai mare INFRACTOR CONDUCE RO ,in timp ce el ne da lectii de justitie, in timp ce prostii stau in puscarie pt nimicuri, megainfractorii ne dau lectii de justitie si poporasul roman il asculta ... si se uita cum ne este furata tara de resurse ... neam de toata rusinea 
    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/09/klaus-iohannis-un-tun-de-15-miliarde-de-euro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lupuldacic - site securistobolsevic

      Ștergere
    2. Nu stiu daca statistic este cel mai mare infractor, dar tupeu are cu carul! Sa arati cu degetul spre bubele unora, tu fiind plin de bube ca un broscoi raios...e tupeu maxim! Părea că doarme neamțul. Iaca, nu dormea. Stătea la pandă ca sa atace. Cea mai buna aparare este atacul si ne-a prins cu garda jos. Nu radeti de prost, ca are mintea odihnita!😂

      Ștergere
    3. @Anonim 10 iunie 2019,11:36
      Probabilitatea ca blogul lupuldacic sa fie site securisto-bolsevic e infinit mai mică decât că tu esți cățeluşul de serviciu al SRI.aşa că"marş în cazarmă" Tu nu poți să pricepi că Pt.o minte luminată şi independentă:Adevărul se vede la fel de bine şi pe întuneric?
      Tu crezi că toți pun botu'la lugubrațiile tale disperate de pupare-n fund a adevăratului sistem securist ce parazitează în mod criminal de ilegal acest popor de 30 de ani.

      Ștergere
    4. Lupuldacic este facut de baietii din sistem, adica securisti.
      Fara comentarii propagandistice...

      Ștergere
  2. Cred ca nu e vorba de globalizare ci de CRIZA republicii Moldova unde DODON fostul presedinte dupa ce a fost suspendat s-a refugiat noaptea trecuta cu familia in ambasada rusa fiind acuzat de tradare si luare de bani ilegali pentru socialisti de la Rusia.
    Parlamentul e suspendat urmind noi alegeri programate in 7 septembrie,iar Filip fostul premier a preluat si functia Presedintelui DODON care risca proces de mita si tradare-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe baza că Ro.ar fi grădina Maicii Domnului nu putem accepta ca fiind adevărată ipoteza deoarece prostia, fățărnicia şi rătacirea e "la ea acasă". Chiar dacă ar fi adevărat ar fi meritul integral a Lui Dumnezeu nu al acestui popor ignorant indobitocit. Daca te duci la Biserică fără să faci vreo schimbare în viața ta şi să influențezi direcția țării în bine înseamnă că nu există credință adevărată iar făra credință religia e goală de scop şi conținut fiind doar o altă formă de manipulare şi rătacire "întru" ADORMIREA RAȚIUNII !!!

      Ștergere
    2. De acord! Dar atenție la " alianțe"! Avem in urma o istorie in care am jucat mereu in pierdere. Boierii romani deh! Mai aproape stomacul lor decat Dumnezeu.

      Ștergere
  3. iata demonstratii si dizolvarea guvernului REP MOLDOVA-cand isi baga coada rusul greu te poti tine drept!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusul o sa-si bage coada mereu. Dar nimeni nu ne impiedica sa facem schimburi culturale, pastrand astfel vie legatura. Lucru care deja se face. Ce folos ca noi, romanii din patria mama impartim acelasi teritoriu, dar ne lasam dezbinati de cozile de topor?

      Ștergere
  4. Pai sigur ca ne facem preş !!! Ce altceva stiu romanii decat sa fie catelusii perfecti ai straineziei. Oricum ,populatia n-are treaba. Sa ploua cu telenovele, show-uri, barfe,etc. Adevarul ca rasa mai supusa ca cea romaneasca nu exista nicaieri in lume. De asta si suntem unde suntem. Rusine

    RăspundețiȘtergere
  5. Pâi, acum unde credeti ca sunteti adunati? Ce credeti ca sunt UE si NATO? Forțe uriașe unite ca sa propovaduiasca o mare minciuna. Ei pretind ca vor pace, dar provoaca mereu războaie si crize econimice, poluare ce da peste cap inclusiv natura. Anticrist incearca sa-l imite pe Crist! Culmea e ca le merge umblatul cu cioara vopsita. Nu trebuie sa te uiti doar la vorbe. Trebuie sa urmaresti si faptele, si consecintele faptelor ca sa pricepi ca dracu si-a pus masca de filantrop si pacifist. Zambește si ne da lectii de " democratie".

    RăspundețiȘtergere
  6. Nice answers in return of this query with solid arguments and telling all concerning that.

    RăspundețiȘtergere
  7. I must thank you for the efforts you have
    put in penning this site. I really hope to view the same high-grade content by you in the future as
    well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very own website now ;
    )

    RăspundețiȘtergere
  8. Thanks in support of sharing such a good opinion, post is fastidious, thats why
    i have read it entirely

    RăspundețiȘtergere
  9. It is not my first time to pay a visit this web site,
    i am browsing this web site dailly and get fastidious facts from here daily.

    RăspundețiȘtergere
  10. Supra putere nu Superputere, adica cineva deasupra Puterii.

    RăspundețiȘtergere
  11. RUGACIUNE


    Se rosteste de 30 de ori pe zi,timp de

    40,de zile.

    Se rosteste pana DUMNEZEU ne ajuta pe toti daca o spunem din suflet,numai uniti in rugaciune,putem sa-i invingem pe vrasmasi.


    DOAMNE,intoarce-i la bunatate si rugaciune tot poporul Roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De 33 de ori timp de 99de zile si icepeti la luna noua.Asa trebuie.

      Ștergere
    2. Adică, Doamne, prefă-te la infinit ca nu vezi ca poporul refuza sa treaca la treaba si da-ne noua colaci si colive pe saturate! Ca pe noi ne dor mainile de atata stat.

      Ștergere
    3. 20:33, tu sa treci la treaba, ca prea ti-ai facut de cap si ai denigrat pe toata lumea...

      Ștergere
  12. RUGACIUNE


    DOAMNE,intoarce-i la bunatate si rugaciune pe toti vrasmasii mei,si acestu-i popor.

    RăspundețiȘtergere
  13. S-au pacut partajari globale,intre RUSIA,CHINA SI AMERICA.Aceste state si-au ales tarile pe care le vor controla.UE,a revenit Rusiei si Germaniei,iar Romania STATELOR UNITE.
    In spatele scenei conducatorii-elita isi gestioneaza propriile turme,iar noi-oile proaste chir credem ca guvernantii si presedintii sunt alesi de noi.Magarii din turma sunt directionati de catre cainii care conduc turmele la muls(de energie) si taiere.
    Voi talambii va certati pentru dragnea si iohanis,acestora ii doare direct in c..r de voi,dar daca mintea palavrageste fara sa fie sustinuta de constiinta,bateti campii.
    Omului i se pregatese alt jug peste celelaltepe care le are deja,iar voi dormiti si dormiti.

    RăspundețiȘtergere
  14. D-na Maria, cred ca ai făcut o obsesie din Soros. Mai doamna, ce putere mai are mosul ala de 100 de ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.52 nu fi ppstac sorosist!!!toata lumea vede in tv ce face mosu de 100 de ani prin multiplele brate-onguri pe cate le are. Asa ca stop postacilor care vreti sa dezinformati. Le vine randu' la toate, mai este un pic

      Ștergere
    2. 17:38, tu crezi ca esti scutita? Si tie iti vine randul la toate, mai este un pic... Asa cum spui!

      Ștergere
    3. 20:56, de ce te legi aiurea de altii? 17:38, a spus un adevar, acel batran este foarte malefic si face rau altora prin actiunile sale necugetate.

      Ștergere
    4. 20.56 desigur ca si tie-ti vine randu sa platesti! Tuturor celor care traim pe pamant. Eu stiu acest lucru, bine ar fi sa-l sti si tu si prietenii tai!!!

      Ștergere
  15. 00,16 Vorba poetului;Iar cine-a indragit strainii,
    Minca-i-ar inima ciinii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Spre asta se indreapta si România cu ,,alesii,,nostrii cei trecuti, dar si cei viitori e si mai jale.Doamne sfinte ce orb e românul o vinde si pe ma-sa pt un pumn de bani.Ce naiba ia omul cu el când crapa din bogatia lumeasca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, unii cred ca si dincolo e tot așa😂. Ii cocoață Dumnezeu pe un jilț înalt si le dă pe mana Paradisul.

      Ștergere
  17. Soros e la inaintare,clanul Rotschild si altii sunt in spate,mult mai bogati si influenti,desi nu ies in fata.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://burebista2012.blogspot.com/2019/06/jefuirea-actuala-poporului-roman-in.html

    Austriecii cei mai mari jefuitori ai României
    România nu este jefuită doar de ieri-alaltăieri de austriecii care ne taie pădurile, ne exploatează petrolul, gazul metan și ne-au cumpărat pe mai nimic Banca Comercială a României. Toate palatele pe care le puteți admira în Viena și castelele risipite prin Alpii tirolezi au fost construite cu aurul jefuit din Transilvania și restul provinciilor românești pe care le-au stăpânit trecător. Nu întâmplător, finul Gauleiterului Klaus Werner Iohannis, Andreas Huber, deși cetățean german, este consulul Austriei la Sibiu și amândoi sunt membri într-o lojă masonică vieneză. Nu întâmplător, pădurile sunt defrișate de austriecii de la Holzindustrie Schweighofer într-un ritm mai mare după anul 2014 și nu întâmplător nu au fost renegociate redevențele pentru petrolul exploatat de austriecii de la OMV, deși contractul inițial a expirat tot în anul 2014!
    Austriecii, prin Imperiul Habsburgic și Austro-Ungaria până în 1918, acum cu așa-zișii „investitori”, au fost și sunt cei mai mari jefuitori ai României din toate timpurile!
    Iată o statistică interesantă despre jaful străinilor, chiar dacă nu este academică și nici rezultatul unui studiu științific riguros:
    Cât aur s-a jefuit din cele trei țări românești?

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.meritocratia.ro/2019/06/06/rares-bogdan-milionar-in-euro-din-bani-publici-noi-dezvaluiri-ale-sorinei-matei/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bastardul!si cand te gandesti cate minti manipuleaza cu televizounea pe care o numeste realitatea tv!!!!

      Ștergere
  20. It's difficult to find educated people for this subject, however, you seem like you know what you're talking about!
    Thanks

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Something bothers you, and I wonder why?

      Yes, we are "uneducated" people, but you...you never come up with
      anything to make sense. Just talk/talk/,and said NOTHING.
      Have a nice life mr.harvard

      Ștergere
  21. http://profetieavertisment.ro/mesaje/518/aceasta-este-ultima-mea-misiune-pe-pamant-in-care-mesaje-sfinte-de-la-sfanta-treime-sunt-date-lumii/

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred doamna Maria ca asa cum spuneti cele două mesaje au legătură între ele.
    Guvernul de sus din ceruri si Supra putere.
    Supra putere Mare numai BUNUL Dumnezeu o are. Cu mult drag doamna Maria si sa va binecuvinteze Dumnezeu și Măicuță Domnului și pe poporul său ales roman creștin.

    RăspundețiȘtergere
  23. Da. Ne invartim in cerc! Din karma se iese doar atunci cand iesi din egregorul minte colectiva. De ce crezi ca, printre altele, ni se dau probleme de rezolvat pe net? Ca sa hranim sistemul cu idei. Dar sa privim partea plina a paharului. Sistemul poate fi distrus din interior daca ai Lumina. Iar Lumina nu o dobândești decat facand fapte bune. Nu pentru sistem. Pentru tine. As zice ca pt Dumnezeu, dar Dumnezeu nu are nevoie de faptele noastre bune. Noi avem. Mare greseala sa faci fapte bune pentru ONG-uri sau alta forma de a ne absorbi energia!

    RăspundețiȘtergere
  24. d-na MARIA v-as fi recunoscator daca eliminati fotografia lui soros-fara majuscule-este REPTILIAN face parte din iluminati-ochi sa avem sa vedem ce chip are!-si el ca toti vor pleca din lume la un moment dat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:18, reptilian nu este acest Soros, dar sluga reptilienilor este!

      Ștergere
  25. Te ajut un pic 20.45, ca eu voi pleca de pe acest blog dar invataturile mele vor ramane;
    Faptele bune xu Ong nu absolv energia, doar sant deturnate de ele...

    Exact ca unu care se-nchina in mod intentionat in vazul lumii, nu in traire

    RăspundețiȘtergere
  26. Noul Pamant si Dumnezeu Cineva care temporar va locui in Sion sint stabilitatea globala si rrspectiv Super marea putere.
    Strict pt UE stabilitatea este forma federativa de organizare care daca era1 facuta anterior nu mai erau atitea probl3elne. Dar va ti facuta in cadrul Noului Pamant sub coord9narea lui Iisus revenit care va fi numit influsiv Presedinte UE.

    RăspundețiȘtergere