joi, 26 ianuarie 2017

IERUSALIME , MULT ESTI ÎNSÂNGERAT, SI NU ESTE CINE SĂ CHEME , PE IISUS HRISTOS !


                                                            

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 

                   Noapte de 25 - 26 Ianuarie 2017,ora 1,45 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe BLOG, aud ceva ce m-a cutremurat si chiar mi-au dat lacrimile.
Dragii mei, auzeam un glas care se tânguia asa:

               " Vărsat-am sângele lor ca apa, împrejurul Ierusalimului , şi nu era nimeni cine sa te cheme Domne Iisuse Hristoase.
  Că de voie ai luat ,Cununi de spini si Moarte!"


 Image result for IERUSALIM 

În aceasta clipă dragilor, aud glas duios,glas binefacator ca de Preot, ce graieste asa: 

                     "Toată Viaţa mea, de-acum s-a scurs.
                 Toată Viaţa mea, este în mâinile Tale Doamne Iisuse Hristoase.
Iata Făcătorul Tău Duh,al Cărui Sfântă Liturghie am săvârşit-o astăzi .

Iar din Cerul Sfant dragilor, se aude Glasul Mântuitorului nostru ,care striga asa:

"Fericiţi cei săraci cu Duhul, căci Aceia ,vor vedea pe Dumnezeu!"
Dragii mei, lacrimi de bucurie aveam în inima si-n suflet, lacrimi de bucurie aveam si pe obraji, pentru că am auzit pentru a nu stiu câta oară ,Glasul mult prea Iubitului nostru Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
În aceasta clipă dragilor, o vedeam pe MAICA  DOMNULUI în genunchi în Cerul Sfant, iar pe IISUS HRISTOS rastignit pe CRUCE.
La picioarele Lui IISUS HRISTOS, Maica Domnului plangea cu râuri de lacrimi.
Image result for iisus pe muntele golgotaImage result..
Image resultImage result for IISUS

Îmi aud glasul sufletului meu, care graieste MAICII  PREA CURATE : 
                    Porunceste Stăpâna mea !
               Porunceste Împărăteasa mea  Prea buna ,plângi cu amar; ale TALE lacrimi de sub Cruce....!"
Iar Prea Curata Fecioara Maria ma priveste , în timp ce lacrimile -i curgeau pe obrajii prea sfinti, si-mi graieste asa: 

                 Iubiti-vă între voi !
           Nu ai nevoie de Lumea aceasta !
           Lumea aceasta, este compusa din haine, păpuşi şi Cruci.
          Cere de la Împăratul Ceresc, Dragoste; multa Dragoste ,si putere ca sa rezisti la toate cate te asteaptă!"
După aceste Sfinte Cuvinte, totul a disparut intr-o clipita.
Dragii mei,întotdeauna am cerut de la IISUS HRISTOS, Dragoste si mantuire pentru toate sufletele de pe Pămant si nu  numai.
Asa este fratilor! Nu luam nimic cu noi din aceasta Lume.
Lumea aceasta,fara fapte bune si fara Credinta si Dragoste,este o Lume desarta. 
Sa nu ne adunam comori pe pămant dragilor, ci sa ne adunam comori in Cer, deoarece ,acestea din urmă,vor fi oglinda vietii noastre pe Pămant,atunci când vom sta infricosati în Faţa Judecatorului Bun si Drept.
Lumea aceasta, a uitat de HRISTOS DOMNUL, a uitat de PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, a uitat de Crucea plina de Lumina, dar si de SANGELE PREA  SFANT si PREA  CURAT, care S-a vărsat pe CRUCEA  Lui Hristos.
LUMEA aceasta, a uitat sa se mai roage DOMNULUI;Lumea aceasta ,alearga după bogatii desarte, aur ,palate,masini si bani.
LUMEA  aceasta,a uitat că avem un TATĂ CERESC si O MAMĂ CEREASCĂ, Cărora trebuie sa ne închinăm cu inima, cu sufletul,cu trupul si cugetul nostru, cu întreaga noastra fiinţă.
Fratilor! Venirea Lui IISUS HRISTOS este foarte aproape. 
O vom apuca si noi cei care, suntem deaja la varsta  a doua. 
Asa cum ne curatim casa si masa de Sfintele PASTI,si in fiecare zi fireste, haideti sa incepem a ne curati sufletul ,prin Sfanta Spovedanie si prin invrednicerea noastra ca sa putem primi ,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie.
Procedand asa, vom fi pregatiti in orice clipa din zi si din noapte, pentru VENIREA  LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, Amin !
                                    Cu dragoste,Maria.
                 
                       
                 

                  

136 de comentarii:

  1. Cum nu se roaga nimeni pt.Israel? greșit,toti cei rascumparati de dnu Iisus se roaga pt.pacea Ierusalimului și a lui Israel
    Porunca este in scriptura. Cititi-o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 ianuarie 2017, 16:16, tu roaga-te pentru pacea poporului din care te tragi. Roaga-te pentru poporul roman si pentru Romania, mai bine.

      Ștergere
    2. Doamne Ajută, Maria. Mie milă de cei mici care scormoneau după apă Maria! daa... poate asa vor ști că IIsus Hristos este fiul lui Dumnezeu cel ce sa răstignit pentru noi și a ănviat a treia zii așa cum era scris în scripturi.

      Ștergere
  2. D-NA MARIA F FRUMOS SI BINE DE RETINUT --AZI 26 IAN S-A PRODUS O EXPLOZIE LA CLUJ INTR-UN BLOC GRAV AECTAT--D-STRA SPUNETI DE CEVA MAI GRAV--O EPLOZIE --IN CE PARTE DE LUME VA FI? SANATATE SI PACE LUMII

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria esti extraordinara

    RăspundețiȘtergere
  4. Spuneam eu ceva pe aici de un bogat cu duhul..

    RăspundețiȘtergere
  5. "Pe vechile morminte or să tune
    noi cavaleri cu chip de heruvim,
    şi ei sau alţii tot te vor supune,
    strălucitorule Ierusalim !"

    RăspundețiȘtergere
  6. Este vremea de pe urma si Domnul va alege graul de pleava DOAMNE IARTANE SI AJUTANE PE NOI SLABI IN CREDINTA SI NEPUTINCIOSI SA FACEM VOIA TATALUI SI A TA IISUSE HRISTOASE SPRANTA MANTUIRI NOASTRE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  7. Corect era : "Vărsat-au sângele lor ca apa împrejurul Ierusalimului şi nu era cine să-i îngroape." Psalmul 78 punctual 3 - Biblia Ortodoxa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ptr.Ramona Pit.Ramona îmi pare nespus de rău ca gândești așa cum gsndesti;tu vorbești de sinele superior cu care intri zici tu in meditație,vezi ca mai scria cineva aici pe blog de sinele superior si care mai târziu a ajuns la preot,deci tot în casă Domnului;este clar că tu ai practicat yoga sau poate o mai practici,dar să știi că yoga este demonizarea sufletului și nu are nimic comun cu adevărata credinta;îmi pare rău că te-ai inflamat atât de rău pe mine;adevărat că la vârsta pot fi mama ta,dar te rog să mă ierți dacă te-am supărat.Domnul IISUS si Maica Domnului să-ți dea înțelepciune și adevărata credinta în sufletul și inima ta,ptr.ca nu degeaba intri pe acest blog.Sa știi că am avut o f.buna prietena asemeni Unei.Maria,care din păcate de 8 ani nu mai este printre noi,dar pot să-ți spun că la început nu prea îmi dădeam seama cum se manifesta aceste viziuni la ea;ulterior am înțeles că i se derulau cu mare intensitate si in același timp și auzea;prietena mea știa de D-na.Maria,stia ca este din Tecuci si știa că primește mesaje aidoma ei;deci te rog să nu mai pui nici o clipă la îndoială mesajele si viziunile Dnei.Maria ci mai bine dute la un preot cu har,spovedestete si vezi ce-ti spune fati canonul si vei vedea ce se întâmplă mai departe.LS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ziceam si eu. Nu întâmplator a intrat Ramona pe blog. Chiar daca a fost pusă sa dezbine blogul, ea nu știe ca Dumnezeu ii vrea sufletul ei in ceata drepților, adică vrea sa se lepede de erezii si sa se mărturisească la duhovnic. N-o lasă satana care isi bate joc de ea. Dar Dumnezeu e atotputernic.

      Ștergere
    2. Anonim26 ianuarie 2017, 18:22 - CRED IN DUMNEZEU ,IN MAICA MARIA SI IN TOT CE CUPRINDE LUMINA . TIMPUL LE VA ORANDUI PE TOATE .EXISTA O LUPTA ENERGETICA EXTRAORDINARA. IN ACEASTA SEARA CINEVA A INCERCAT SA MA ATACE ENERGETIC SI NU ESTE FRUMOS DAR MA BUCUR ,A SIMTIT CA NU ESTE INDICAT . PRESUPUN CA ACEST MESAJ ESTE UN GAND BUN SI PLIN DE IUBIRE :) NU CONTEAZA CE CONTINE CONTEAZA CE AI SIMTIT DUMNEATA CAND AI SCRIS .MULTUMESC!

      Ștergere
    3. Cine prevesteste nenorocire ,nenorocire aduce. Ma flatezi Anonim26 ianuarie 2017, 21:26 ,chiar crezi ca am venit sa dezbin blogul ?
      Exista o contradictie pe acest blog si vreau sa o inteleg ,poate reusesti chiar tu sa ma luminezi .
      Ce legatura are iubirea cu atrocitatile prezise ?
      Pace voua !

      Ștergere
    4. Dumnezeu nu vine cu pace pana cand nu va curată pământul de demoni si eretici.
      Daca vrei sa înțelegi ce se petrece pe blog, înțelege ca e plin de oameni de toate religiile. Unii au bun simt, iar alții ca tine, fara bun simt, bagă zâzanie. Nu, nu fii flatata, nu e un compliment.
      Daca Dumnezeu a spus ca următorul potop va fi prin foc, așa va fi. Ceea ce crezi tu ca e atrocitate, e iubire dumnezeiască.
      Pe Dumnezeu nu-L înțelegi cu mintea, ci Il simți in sufletul si inima ta in rugăciune.
      Nu fii curioasa ca doamna Maria are astfel de viziuni pe care nu le înțelegi. E un dar. Si il primesc doar cei aleși. Cei care il iubesc pe Dumnezeu mai presus de viata lor.
      Cand vor spune pace, pace, atunci se vor abate asupra lor o urgie de nedescris. Așa ca ai grija ce pace îți dorești.
      Pacea Domnului!

      Ștergere
  9. Emoționant mesaj și foarte adevărat. Iubirea și credința sunt totul în viata unui om cine nu le are nu are nimic, restul e praf și fum, doar o amăgire.

    RăspundețiȘtergere
  10. Impresionant.Dar totusi nu inteleg cum de retii si transmiti intocmai atatea xuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu imi place imaginea animata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am vazut CA se poarta comentarii fara sens!Departe de ratiune!Ar trebui CA fiecare sa vada ce-i in gradina sa!Comentariile ar trebui sa fie pertinente !Nu sa scriem de dragul dragul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria,va fi arestat Dragnea?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 ian 20:08 asta e tot ce mai lipsește în aceste zile tensionate,cind toată Europa e cu ochii pe noi cu abuzurile, care se fac de Koveși și SRI.Pe fondul acestei situații de criză,rușii și ungurii profită și fac jocuri murdare pe la spatele nostru.Iohannis e depășit de situație pentru că în loc să conducă țara,face gafă după gafă mințindu-i și pe cei de la Strasburg,ascunzînd neregulile din țara noastră.El nu e președintele tuturor românilor,e doar prședintele PNL-ului și al USR-ului.El nu respectă Constituția și încalcă legea cu bună știință,lucru care va duce la o revoltă de neoprit.DS

      Ștergere
    2. Dragnea a fost arestat,deja.Acum e la domiciliu dar nu spune.In oras merge cu derogare si este urmarit sa nu plece din tara ca Ghita.ana

      Ștergere
    3. Hai nu mai spune tu ana. Sa te credem? Sa nu te credem? Aaa... NU te credem!

      Ștergere
    4. Cu ce v-ar încălzi pe voi arestarea lui Dragnea? Voi vreți să vedeți țara asta cum se prăbușește și să asistăm zilnic la clinciurile dintre Iohannis și Guvern? Nu vedeți că toate țările sunt cu ochii pe noi și am ajuns de râsul Europei?În ce țară din Europa s-a mai pomenit să conducă Seviciile Secrete și DNA-ul care fac dosare la comandă oamenilor si li se ascultă telefoanele în mod abuziv.Să nu vă mirați dacă în scurt timp vom fi ocupați de unguri și ruși pentru că SRI-ul în loc să vegheze la siguranța națională se ocupă de cu totul altceva.Pe noi nu ne afectează cu nimic,dacă merge sau nu merge Dragnea la închisoare și nici dacă sunt puși în libertate miliardarii,dar dacă ne bate razboiul la usă se schimbă situația.Atunci să vedem cum își apără romanii copii și familia,unde vor fugi și cine-i va ajuta,că nu avem pe nimeni să ne sprijine.Treziți-vă români că nu mai e timp.DS

      Ștergere
    5. DS,TE PUP,ai mare dreptate..romanii sa se trezeasca urgent.

      Ștergere
  14. Se refera la Romania mesajul asta ! Se vrea varsare de sange !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mona se vrea vărsare de sânge și exact aici se va ajuge. Îmi pare rău că trebuie sa o contrazic pe D-na Maria cind spunea că Romania va fi ocrotită de Maica Domnului.Nu,Romania nu va fi ocrotită de nimeni,atăta vreme cît unii romani și-au pierdut credința și nu au pic de suflet pentru aproapele lor. Unii români vor scandal,dezbinare,război pentru că ei nu vor să trăiască în armonie,în liniște și stabilitate,acest lucru se vede din comportamentul lor agresiv și puși pe ceartă.Se termină luna ianuarie și Romania nu are încă un buget bine stabilit pentru fiecare instituție,deoarece nu sunt lăsați să își facă treaba și ies la iveală lucruri neștiute de noi.Sunt în spate servicii acoperite,la care nu se cunoașe numărul de angajați și nici bugetul acestora.În aceste condiții cum să împarți un buget cînd cifrele lăsate în acte nu corespund cu realitatea din teren.Noi muncim să plătim Servicii Secrete, SRI,STS,SPP,agenți acoperiți,agenți de investigații etc.Am ajuns la concluzia că s-au cheltuit banii degeaba cu aceste alegeri pentru votul nu este respectat și nu trăim într-o țară liberă și democrată.Securitatea conduce Romania și ne-am întors înainte de 1989,dar cu țara mai secătuită de resurse și cu oamenii mult mai triști și mai bolnavi.DS

      Ștergere
  15. Ceasul apocalipsei a fost reprogramat cu 30 secunde inainte de miezul noptii,si cu 2 minute inainte de ora 12.Suntem mai aproape de apocalisa acum datorita afirmatiilor lui Donald Trump.Stirea este pe net.

    RăspundețiȘtergere
  16. Premieră. Ceasul simbolic al Apocalipsei a fost dat înainte cu 30 de secunde din cauza afirmațiilor unei singure persoane: Donald Trump
    http://www.b1.ro/stiri/externe/premiera-ceasul-simbolic-al-apocalipsei-a-fost-dat-inainte-cu-30-de-secunde-din-cauza-afirmatiilor-unei-singure-persoane-donald-trump-175067.html

    Si stirea in engleza de pe Washington Post
    https://www.washingtonpost.com/news/speaking-of-science/wp/2017/01/26/the-doomsday-clock-just-moved-again-its-now-two-and-a-half-minutes-to-midnight/?tid=sm_fb&utm_term=.b8d6c342d0c8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt, apocalipsa inseamna revelatie/dezvaluire.

      Ștergere
  17. ,,Născătoare de Dumnezeu Fecioară, bucură-te! Ceea ce ești plină de har, Marie, Domnul este cu Tine. Binecuvântată ești Tu între femei și binecuvântat este rodul păntecelui Tău, că ai născut pre Mântuitorul sufletelor noastre”.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://sputnik.md/politics/20170125/10949354/klaus-iohannis-demis-opt-martie.html

    RăspundețiȘtergere
  19. CONFIDENTIAL. Sărut mîna tanti Marie. Așa cum ți se a arătat în vedenia lui matale. Nu cruci. Deci, nu mai îți face semnul cruci pt că este chip cioplit. Nu este altcineva stăpîn decît stăpînul CERESC, Părintele Ceresc, Creatorul. Din sufletul lui suntem rupți cît îngerii și extratereștri. Deci, nu te mai închina la icoane și nu îți mai fă semnul cruci. Asta făceam și eu la început. Ușor, ușor am trecut din faza de ortodox la realitate. Închină-te în duh și adevăr adică, în inima și sufletul lui matale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "CONFIDENTIAL", Cicerone Lichi26 ianuarie 2017, 21:55
      Asemenea aberatii nu pot sa le tin numai pentru mine. Nu exista asa ceva ! DUHUL este INSUSI DUMNEZEU zugravit in SFINTELE ICOANE, iar CRUCEA este LEMNUL pe care l-a carat IISUS in spate,pe muntele GOLGOTA pe care a fost rastignit.
      Fara CRUCE, nu ne putem mantui! Te rog,nu-mi mai trimite asemenea MESAJE de asa zisa confidentialitate,caci nu am nevoie. Eu nu am ce invata de la tine, deoarece esti pe o cale gresita. Tu ,daca voiesti,ai ceva invata de pe acest BLOG al LUI DUMNEZEU,nu al meu. Eu sunt doar condeiul. Te rog,ia minte, si inchina-te la SFINTELE ICOANE si la CRUCEA SFANTA a LUI HRISTOS,numai asa te vei mantui.

      Ștergere
  20. Cicerone,care e realitatea?.mimi

    RăspundețiȘtergere
  21. Satana nu va mai lasă sa va închinați la Dumnezeu si sa va faceti semnul SF. Cruci!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cicerone tu pe ce lume traesti cum poti spune sa nu se mai inchine cred ca tu esti satana dumnezeu si maicuta domului sa ma erte pentru aceste cuvinte

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria , pana apare cartea dvs. despre extraterestrii, ne puteti mentiona daca ati avut vreodata vreo discutie cu ei concreta , pe vreo tema , ati reusit sa le puneti intrebari importante despre viitor?

    De ex. cum vom vietui cu ei , din cate se cunoaste , ei slugaresc fiintele umane , nu le utilizeaza decat anumit functii , noi suntem material de studiu ptr. ei si nimic altceva .

    Si iar ma intreb , daca ei vad atata suferinta , haos , moarte, boli , razboi , cum de nu intervin , daca sunt asa de buni ? Doar niste haini la suflet asista nepasatori cand altii se sfasie , altfel , la ce mai e buna toata tehnologia lor daca lumea moare sufocata de noxe, poluare , bombe atomice , malatii, terorism ?

    Dvs. daca ati vedea 2 copii care se bat , nu ati interveni ? Desigur ! Ei ce asteapta ? Au vizionat pana acum 2 razboaie mondiale , urmeaza partea a 3-a live pe care nu vor sa o piarda ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant 22. 40 .

      Ștergere
    2. E o lege,data de Dumnezeu,nu ai voie sa intervii,si ei o respecta,oamenii nu respecta legile.mimi

      Ștergere
    3. Multumesc, Mimi !

      Ștergere
    4. Aiureli ..Mimi . Liberul arbitru universal este o iluzie . Am fost lasati sa credem ca exista , pt a justifica aparenta pasivitate a lor . Nu-i intereseaza sa ne ajute ...ori din interese meschine , ori pt ca ne considera defecti , ori ...contaminati dupa . Ceva or sa faca , ajute ...doar cu o parte . Asta este realitatea sumbra pt rasa omeneasca . Isus cind spune ca va veni vremea cind neghina se va cerne de griul bun ...si va fi arsa ...se refera exact la asta , la contaminarea omului de catre altceva . Fii ..descendentii lui Abel si ai lui Cain .Doua rase distincte pe pamint . Una cu suflet iar cealalta fara (doar cu corp energetic dar nu suflet) Astia ai lui Cain ...sunt incapabili de iubire , pt ca tatal lor este sarpele . Inteligent si rece .
      Pe pamint astazi ...sunt 3 din 4 ...descendenti ai sarpelui , stirpea lui Cain . Astia sunt neghina , despre care Isus spunea ca va fi smulsa si arsa .
      Nu au intervenit arhangeli din cer ...de frica ca pe linga neghina sa nu fie aruncat in foc si griul bun . Adica de teama victimelor colaterale , fii lui Abel ce ar mutii inocenti in incercarea de a extermina pe astialalti .
      Sunt o minoritate aceia buni , cu suflet . Pamintul azi e condus de ceilalti . Sunt majoritari ..si guverneaza . 3 din 4 ....trist !
      Dece ne miram cind vedem toate faradelegile ce ne inconjoara ? Daca astia fara suflet domnesc ? (Apropo ..e o vorba din batrini , cind unul face rau se zice ca ,, e fara suflet" mare intelepciune populara !)
      Omul fara suflet ...trebuie sa aiba reguli f. clare , precise ...ce sa-i ingradeasca negativitatea ce o produce egoismul sau exagerat , mecanicitatea sa . Reguli , legi ...pt a fi controlat . Nu sunt in stare sa ...se ghideze dupa inima , bunsimt ...nu au asa ceva . Valoreaza zero ca specie . ZERO ! Uriti ....lipsa de orice e nobil , altruist , iubitor , duios ...uriti . Inutili ...un fel de masini biologice .
      S-a incercat mereu sa fie ingraditi , limitati , sa nu aiba acces la conducere , educatie ...rasa asta goala inauntru ...dar a fost un faliment . Au devenit mai multi decit aceia bogati in suflet , inima . Lumea azi ..este dupa chipul si asemanarea lor ! Egoista , rece , competitiva ...banul (libertatea de a domina aproapele )este Dumnezeul lor ...inlocuind astfel Tatal adevarat , etern ...
      Dar iti dau buna novela , veste ...Va fi o interventie ...anuntata de Isus insusi multe mii de ani in urma .
      O interventie hotarita de exterminare a majoritati acestora . Multi inocenti (fii lui Abel) vor suferi sau murii ...dar nu este alternativa . Ori un om inutil ce va ucide in timp rasa frumoasa , minoritara ....ori o interventie dura !
      De aveti alte solutii ...spunti-mi-le ...caci eu nu stiu altele ...
      Cum deosebesti aceste doua specii ?
      Uita-te in ochii oamenilor ...unde vezi caldura , dulceata ...aceia sunt ai mei frati ...
      In schimb ..unde vezi raceala ...fata ce zimbeste dar ochii nu ...sa stii ca sunt urmasii lui Cain , dusmanii de azi .
      Mintuitorul ..cine crede ca va veni cu flori ..se inseala . Cu sabia in mina va fi ...un Mesiah razboinic ve-ti cunoaste , de aceasta data ...un Mihail (apropo ..nu am auzit nici un studios al bibliei vorbind de Mihail regele din nord , despre care vorbeste Ezechiel , ce va infrunta MaGog , adica rusii si arabii ) .
      Asa v-a fi . Timpul o sa-mi dea dreptate ..dar poate ...in acele momente de cumpana si de disperare..amintiti-va ca cineva ...parca v-a vorbit , cumva , odata...si se va termina cu bine incercarea ......si sa fiti cu credinta si nadejde in suflet , chiar daca totul v-a aparea fara iesire , scapare ...sa nu pierdeti speranta !!!
      Cu drag ...

      Ștergere
    5. Razboiul lui Gog si Magog

      O parte importanta a dramei eshatologice apartine bataliei finale a lui Israel cu fortele aliate ale neamurilor pagane de sub conducerea lui Gog si Magog, triburi barbare din Nord. Adunate pe muntii din apropierea Ierusalimului pentru un atac devastator asupra lui Israel, acestea vor suferi o infrangere teribila si zdrobitoare si, de atunci, pamantul lui Israel va ramane pentru totdeauna scaunul regatului lui Dumnezeu. Fie ca reprezinta sau este interpretat ca ar reprezenta razboiul din Valea lui Iosafat, razboiul impotriva lui Gog si Magog formeaza un preludiu indispensabil al erei mesianice in fiecare viziune apocaliptica. (…)

      Distrugerea armatelor lui Gog si Magog nu implica, asa cum in mod eronat afirma Weber (“Altsynagogale Theologie,” 1880, p. 369), urmat de Bousset (“Religion des Judenthums,” p. 222), exterminarea tuturor neamurilor lumii la apropierea regatului mesianic, ci anihilarea puterilor pagane care se opun regatului lui Dumnezeu si stabilirii regatului mesianic.

      Neamurile care se supun Legii este de asteptat sa supravietuiasca, iar acele neamuri care nu au subjugat Israelul vor fi admise de mesia in regatul lui Dumnezeu. Mesia este numit “Hadrach” ca unul care va duce lumea pagana la penitenta, desi va fi bland cu Israel si dur cu neamurile. Loialitatea ultimelor va fi incercata aspru, pe cand, in timpul regatului lui mesia, timpul incercarii va fi depasit. “Doar o treime din lumea pagana va supravietui”. (…)

      Ștergere
    6. Zilele lui Mesia

      Locul central în sistemul eshatologic este, bineînţeles, ocupat de venirea lui Mesia. Cu toate acestea, zilele lui Mesia, vremea când profeţiile ce privesc domnia descendentului lui David se vor împlini, nu reprezintă sfârşitul istoriei lumii, ci doar etapa pregătitoare necesară pentru regatul lui Dumnezeu, care, odată întemeiat, va dura veşnic. Mesia este doar “cel ales”; datorită lui oamenii îl vor căuta pe Dumnezeu şi, ca “Fiu al lui Dumnezeu”, popoarele i se vor închina. Potrivit unor surse, vremea regatului Său este, prin urmare, limitata la trei generaţii; potrivit altora, este limitata la 40 sau 70, la 365 sau 400 de ani, sau la 1000, 2000, 4000 sau 7000 de ani; cu toate acestea, numărul 400, bazat pe combinarea versetelor de la Fac 15:13 cu Ps 90:15 (89:15 în Septuaginta), este susţinut de II Ezdra (4 Ezdra – carte apocrifă) 7:28, unde se spune cu siguranţă că după o domnie de 400 de ani, Mesia va muri pentru a se ridica din nou, după o săptămână, odată cu restul drepţilor la refacerea lumii. Probabil tocmai pentru a sublinia caracterul său uman Mesia este adesea numit “Fiul Omului”.

      Pentru că tocmai pentru a îndeplini planurile lui Dumnezeu pentru Israel şi întreaga rasă umană, acesta trebuie să apară ca regele-luptător triumfător ce va subjuga popoarele, va conduce lupta împotriva lui Gog şi Magog, va anihila toate puterile răutăţii şi idolatriei, va curăţa Ţara Sfântă şi oraşul sfânt de toate elementele păgâne, va construi o nouă casă a lui Dumnezeu “fără prihană şi sfântă” şi va deveni Mântuitorul lui Israel:

      “acesta va mântui întreaga creaţie prin pedepsirea răufăcătorilor şi prin a face popoarele din toate părţile lumii să vadă slava lui Dumnezeu”.

      “Fără de păcat, fără a dori bogăţie sau putere, un rege fără prihană, înţelept şi sfânt, plin de duhul lui Dumnezeu, acesta îi va conduce pe toţi la dreptate şi sfinţenie”.

      Ștergere
    7. Vremea păcii universale

      În consecinţă, vremea mesianică înseamnă în primul rând oprirea subjugării lui Israel de către puteri străine, în timp ce împărăţiile şi popoarele vor aduce tribut lui Mesia; în plus, va fi o perioadă de convertire a lumii păgâne la monoteism, deşi Ţara Sfântă nu va fi locuită de străini. Atât pământul, cât şi oamenii vor fi binecuvântaţi cu fertilitate şi vigoare nemaiîntâlnite. Zilele când pământul era încă tânăr vor fi reînnoite; oamenii vor atinge din nou vârsta de 1000 de ani; naşterea de copii va fi lipsită de dureri; nu vor mai exista conflicte şi suferinţe, boli sau necazuri, ci pace, sănătate şi bucurie. Toate neputinţele şi defectele fizice for fi vindecate. Va avea loc, de asemenea, şi o regenerare spirituală, iar fiii şi fiicele lui Israel vor profeţi.

      Renaşterea vremii lui Moise

      În plus, Mesia îi va câştiga pe păgâni prin duhul de înţelepciune şi de dreptate care se odihneşte asupra sa. El va preda popoarelor legile lui Noe şi îi va face pe toţi oamenii discipoli ai Domnului. Minunile din vremea lui Moise vor fi repetate la o scară mai largă în vremea lui Mesia. Ceea ce a făcut Moise, primul mântuitor, este caracteristic pentru ceea ce va face Mesia ca ultimul mântuitor. Mântuirea va avea loc în aceeaşi lună, Nisan, şi în aceeaşi noapte; acelaşi stâlp de nori îl va conduce pe Israel; aceleaşi plăgi vor fi trimise asupra duşmanilor lui Israel; mântuitorul va călări pe un măgar; din cer va fi trimisă din nou mană; iar apă se va ridica din adâncuri în mod miraculos. Ca şi Moise, Mesia va dispărea pentru 90 sau 45 de zile după apariţia sa. Acelaşi număr de oameni se va mântui, iar Cântarea lui Moise va fi înlocuită de o altă cântare. Dar, ca şi Moise, Mesia va muri; opinia că Mesia nu va gusta moarte pare a fi de origini ulterioare şi va fi discutată odată cu secţiunea referitoare la Mesia din tribul lui Iosif sau al lui Efrem .

      Ștergere
    8. Personajele cosmice ale vremii mesianice

      Teologia iudaică a insistat întotdeauna pentru trasarea unei linii de demarcaţie clare între zilele mesianice şi zilele finale ale împărăţiei unice a lui Dumnezeu. De aici baraita (Baraita – tradiţie a legii orale iudaice care nu este încorporată în Mishnah) caracteristică ce numără zece conducători ai lumii, începând cu Dumnezeu înainte de Creaţie, iar apoi numindu-i pe Nimrod, Iosif, Solomon, Ahab, Nabucodonosor, Cirus, Alexandru cel Mare, Mesia şi sfârşind cu Dumnezeu, care a fost şi primul. (…)

      Noul Ierusalim

      Scriitorii apocaliptici şi mulţi dintre rabinii care au avut o viziune mai puţin cumpătată asupra viitorului mesianic se aşteptau la un Ierusalim construit din safire, aur şi pietre preţioase, cu porţi, ziduri şi turnuri de dimensiuni şi splendoare nemaivăzute. “Noul Ierusalim” sau “Ierusalimul de sus”, ce a apărut în viziunile lui Adam, Avraam şi ale lui Moise, va apărea în toată splendoarea sa în zilele lui Mesia; va fi construit pe culmea tuturor munţilor pământului puşi unul peste altul. Această aşteptare include, desigur, un “templu ceresc”. Viziunea mai cumpătată este că Mesia va înlocui templul întinat cu unul neprihănit şi sfânt. Vasele sfinte ale Cortului Întâlnirii din vremea lui Moise, ascunse de atunci, vor reapărea. Nu va mai fi păcat, pentru că “Domnul va scutura pământul lui Israel şi îl va curăţa de toată stricăciunea”. Vremea mesianică va fi fără merit şi fără vină. Totuşi, “doar cei aleşi vor avea voie să urce în noul Ierusalim”. (…)

      Învierea va avea loc la sfârşitul erei mesianice. Moartea îl va aştepta pe Mesia după domnia sa de patru sute de ani, şi toată omenirea şi lumea vor pieri în liniştea primordială pentru şapte zile, după care pământul reînnoit îşi va da morţii săi, iar Dumnezeu va judeca lumea şi va trimite pe făcătorii de rele în fundul iadului, iar pe drepţi în rai, care este în partea opusă. Toţi făcătorii de rele vor întâlni pedeapsa veşnică”.

      (din: Jewish Encyclopedia: ESCHATOLOGY (from τà ἔσχσατα= “the end of days”, de rabinul Kaufmann Kohler)

      Ștergere
    9. Cine este Mesia? Cine va fi el? Va fi un inger?



      Ni se spune foarte clar ca nu acesta este raspunsul. Mesia va fi un om ca oricare dintre noi. El va avea o mama si un tata ca noi toti. Atunci ce va fi atat de special si unic in ceea ce il priveste? Isaia ne spune: ”Un toiag va rasari din Iesei si o floare se va inalta din radacina lui.” Aceasta se refera la descendenta lui David, fiul lui Iesei. Mesia va fi un vlastar din neamul Regelui David.

      Mesia va fi un print evreu, dar fara regat. Totusi, din perspectiva descendentei sale, va fi un print. El va fi un vlastar al lui David. Rambam ne spune ca Mesia va fi mai invatat si mai intelept decat regele Solomon insusi. Mai mult chiar, va fi un profet care aproape il va egala pe Moise ca autoritate. Trebuie sa avem in vedere ca Regele Solomon a fost cel mai intelept dintre toti oamenii, avand o inteligenta neegalata de nimeni in istorie pana la el. Mesia, ni se spune, va fi cu mult mai intelept decat Regele Solomon si va fi un profet cu o statura apropiata de cea a lui Moise.

      De unde provine numele „Messiah” sau, in ebraica, „Massiach” ? Cum se incoroneaza un rege dupa legea si traditia iudaica? Este uns cu un ulei special. Regele David a fost astfel (mir)uns de Profetul Samuel. Cu alte cuvinte, pentru ca un rege evreu sa fie incoronat, acesta trebuie sa fie uns de un profet si in acest fel declarat regele evreilor. Totusi, astazi nu mai avem profeti, asa cum se intampla in trecut. Ni s-a spus ca, atunci cand templul exista, acesta era chiar locul in care lumea materiala si cea spirituala se intalneau. Acesta este motivul pentru care, atunci cand ne rugam, ne indreptam cu fata catre Ierusalim. In acest fel ne intoarcem catre templu, locul din care toate rugaciunile noastre se inalta la cer, catre acele spatiile spirituale mai inalte. Asa cum si Iacob a vazut in visul sau, aceasta este adevarata poarta catre cer. Asa cum orice casa are o poarta principala, in acelasi mod si taramurile spirituale au o intrare sau o poarta. Acest loc in care lumea fizica si cea spirituala se reunesc, aceasta intrare in taramurile ceresti se gaseste in muntele Moriah, acolo unde se afla odinioara templul.

      Odata cu distrugerea templului, impreuna cu el a pierit si legatura noastra, conexiunea cu profetia divina. Nu mai exista un loc de la care profetiile sa mai coboare in lumea noastra fizica. Atunci cand templul exista, el avea rol canalizator pentru profetii. Dupa distrugerea acestei “conducte”, nu au mai aparut profeti adevarati. Prin urmare, cine il va unge rege pe Mesia ? Cine il va incorona pe acest urmas al Regelui David? Nu mai exista decat un singur profet care nu a murit inca, si acel profet este Ilie. Ilie va fi cel care il va unge pe Mesia rege. „Vi-l trimit pe profetul Ilie”. Principala misiune a lui Ilie este acea de a-l unge pe Mesia ca Rege a lui Israel. Ilie il va unge rege pe Mesia dupa razboiul lui Gog si Magog.

      Aceasta va fi o vreme in care omenirea va cauta reinnoire si o noua ordine mondiala, in acelasi fel in care s-a intamplat dupa al doilea razboi mondial, cand au luat fiintaNatiunile Unite. Aceasta organizatie a fost instituita pentru a asigura o lume mai pasnica. Oare acest scop maret a fost atins? Cu totii stim ca, din pacate, lucrurile nu stau asa.

      Totusi, atunci cand aceasta organizatie si-a inceput activitatea, scopul ei a fost acela de a mentine pacea in lume. La acel moment oamenii au inceput sa inteleaga ca in anii in care s-a desfasurat al doilea razboi mondial , aproape 54 de milioane de persoane – este o dezbatere referitoare la numarul exact – au fost ucisi fara sens. Printre ei se numara si 6 milioane de evrei.Prin urmare Natiunile Unite au fost infiintate pentru a mentine pacea in lume si pentru a impiedica repetarea unor asemenea tragedii. Totusi aceasta organizatie are dificultati evidente in a-si indeplini rolul sau, si anume acela de mentinere a pacii.

      Ștergere
    10. 2.
      Dupa cel de-al treilea razboi mondial, razboiul lui Gog si Magog, intr-un mod asemanator oamenii vor cauta pe cineva care sa asigure pacea in lume si sa creeze o noua ordine mondiala. Pana la urma Natiunile Unite vor esua lamentabil in aceasta privinta. Cine va fi, asadar, garantul pacii? Raspunsul este Mesia, omul despre care ni s-a spus ca este mai intelept decat insusi Solomon.

      Atunci Israel nu va mai fi o democratie. Va redeveni o monarhie, ca si in trecut , cu un rege la carma sa. Acest rege va fi o persoana plina de virtuti, intelept si initiat atat in cunoastrea Torei cat si in stiinta. El va fi cu adevarat o persoana cu totul remarcabila, de o intelepciune deosebita.Cand acest rege va vorbi, intreaga lume va asculta cu atentie cuvintele sale. Toata omenirea va fi de acord ca aceasta persoana este conducatorul de care este nevoie pentru a repune lumea in ordine, dupa razboiul lui Gog si Magog.Acesta va fi omul care va putea impiedica oamenii sa se omoare unii pe altii.

      Chiar mai mult, ni se spune ca toata lumea il va cunoaste pe acest rege, acest Mesia, iar el ii va invata sa creada in Hashem. Toate neamurile vor tine cele sapte legi ale lui Noe si toti evreii vor respecta cele 613 porunci Mitzvoth. Un astfel de lucru ar fi fost greu de imaginat in trecut, dar astazi intelegem ca nu este deloc greu de realizat.

      In Zohar ni se spune ca in anul 5.600 de la creatie se vor deschide portile intelepciunii pentru toti. Acesta este anul Taf Reish care a trecut acum 160 de ani. Zohar-ul ne spune ca aceasta perioada este inrudita cu era sabatica, in care omenirea asteapta si se pregateste pentru sfarsitul lumii.

      Cu alte cuvinte, vor fi nenumarate inovatii tehnologice si stiintifice in lume si, intr-adevar, stiinta s-a dezvoltat foarte mult de atunci. Astazi avem transportul aerian, care a permis evreilor sa se intoarca acasa din toate colturile lumii. Avem, de asemenea, mijloace de comunicare avansate si un sistem media care va permite ca Mesia sa se gaseasca intr-un loc anume si sa fie auzit in toata lumea. Aceasta persoana, prin urmare, va putea sa invete si sa lumineze pe toata lumea.

      Ce se va intampla?

      Spre exemplu francezii il vor auzi pe acest Rege vorbind si vor intelege cat este de intelept. Si vor dori ca acesta sa le fie rege si conducator. Atunci va avea loc o revolutie si Mesia va deveni oficial rege al Frantei. De asemenea britanicii isi vor inlocui primul ministru cu acest rege evreu, Mesia. Va avea loc o revolutie si Mesia va deveni si regele Angliei. Acelasi lucru se va intampla in SUA, Germania si peste tot in lume, tara dupa tara.

      In cele din urma acest rege evreu, acest Mesia, va conduce intreaga omenire. Acesta este intelesul cunoscutului verset din Isaia: „Preface-vor sabiile in fiare de pluguri si lancile lor in cosoare. Nici un neam nu va mai ridica sabia impotriva altuia si nu vor mai invata razboiul”. Este greu sa ne imaginam astazi cum se poate instaura pacea in lume si sa se puna capat tuturor razboaielor. Cum se poate sa vina o vreme in care natiunile sa nu trebuiasca nici macar sa se pregateasca pentru eventualitatea unui razboi?

      Ștergere
    11. 3.
      Astazi natiunile trebuie sa fie pregatite mereu pentru posibile razboaie. Sa ne gandim pentru cateva momente de ce se petrec atatea conflicte in zilele noastre? Daca-i intrebam pe americani, de exemplu, de ce se lupta impotriva irakienilor si viceversa, ce ne vor spune? La urma urmelor, suntem cu totii inruditi, descendenti ai primului om. Suntem cu totii veri, intr-un fel. De ce ne omoram unii pe altii? Suntem rude, atunci de ce exista atatea razboaie si lupte? Care ar fi raspunsul? Un american ar putea spune ca este cetatean SUA si se lupta deoarece i s-a spus de catre presedintele sau sa mearga la razboi. Irakianul ne va da exact acelasi raspuns.

      In aceasta perioada a vremurilor din urma nu vor mai fi tari diferite, deoarece, in ultima instanta, majoritatea conflictelor pornesc de la granitele stabilite de noi sa delimiteze teritoriile diferitelor tari. Cand nu vom mai avea tari separate sau conducatori si guverne diferite pentru fiecare tara, cand vom avea un singur rege in intreaga lume, nu vom mai avea motive sa declansam razboaie si sa ne omoram intre noi.

      In perioada vremurilor din urma va exista adevarata prietenie si solidaritate intre diferitele natiuni ale lumii. Va fi un rege, unul singur, pentru intreaga omenire.

      Din punctul meu de vedere, ceea ce vedem astazi in Europa, cand granitele dintre tari dispar si se foloseste o singura moneda in toate tarile, anticipeaza ceea ce va urma.Poti merge in toata Europa cu un singur pasaport. Europa devine cu repeziciune o singura tara si aflam din ziare ca din ce in ce mai multe tari adera la Uniunea Europeana pe zi ce trece.

      Toate acestea fac parte din planul divin a lui Dumnezeu, care ne pregateste incetul cu incetul pentru perioada de sfarsit a vremurilor. Omenirea incepe sa se obisnuiasca cu ideea unei singure entitati, sau altfel spus intreaga lume va fi unita intr-o singura tara. Incet-incet, incepem sa gandim in teremeni de solidaritate intre natiuni si sa intelegem ca nu avem motive sa ne omoram intre noi. Indiferent ca suntem evrei si respectam cele 316 porunci Mitzvoth sau nu suntem evrei, si respectam doar cele 7 porunci, facem cu totii parte din familia umana. (…)”

      Sursa: Google Videos: The End Of The World prophecy

      Ștergere
    12. Cine este Gog din Magog, menţionat în cartea Ezechiel?

      Multe publicatii au explicat că Gog din Magog este numele dat lui Satan Diavolul după expulzarea lui din cer. Această explicaţie s-a bazat pe faptul că, în cartea Revelaţia, Satan Diavolul este prezentat drept conducătorul atacului mondial îndreptat împotriva poporului lui Dumnezeu (Rev. 12:1-17). Prin urmare, s-a crezut că Gog este un alt nume profetic al lui Satan.

      Însă această explicaţie a dat naştere unor întrebări importante. De ce? Să ne gândim. Când vorbeşte despre înfrângerea lui Gog, Iehova spune cu privire la acesta: „Te voi da hrană păsărilor de pradă, păsărilor de tot felul şi fiarelor câmpului” (Ezec. 39:4). Apoi, Iehova adaugă: „În ziua aceea îi voi da acolo lui Gog un loc, un loc de înmormântare în Israel . . . Acolo va fi îngropat Gog şi toată mulţimea lui” (Ezec. 39:11). Dar cum ar putea o creatură spirituală să fie dată ca hrană ‘păsărilor de pradă şi fiarelor câmpului’? Cum i s-ar putea da lui Satan „un loc de înmormântare” pe pământ? Scripturile arată clar că Satan va fi aruncat în abis pentru 1 000 de ani, nu că va fi dat ca hrană animalelor sau că va fi înmormântat (Rev. 20:1, 2).

      Biblia spune că, la sfârşitul celor 1 000 de ani, Satan va fi eliberat din abis şi „va ieşi ca să inducă în eroare naţiunile din cele patru colţuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, ca să le adune pentru război” (Rev. 20:8). Dar cum poate Satan să-l inducă în eroare pe Gog, dacă el însuşi este Gog? Prin urmare, „Gog” nu se referă la Satan nici în profeţia lui Ezechiel, nici în cartea Revelaţia.

      Atunci cine este Gog din Magog? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să cercetăm Scripturile ca să ştim cine va ataca poporul lui Dumnezeu. Biblia vorbeşte nu numai despre atacul lui ‘Gog din Magog’, ci şi despre atacul ‘regelui nordului’ şi despre atacul ‘regilor pământului’ (Ezec. 38:2, 10-13; Dan. 11:40, 44, 45; Rev. 17:14; 19:19). Sunt acestea atacuri separate? Puţin probabil. Se pare că Biblia se referă la acelaşi atac folosind nume diferite. De ce putem spune acest lucru? Deoarece Biblia arată că toate naţiunile pământului vor fi implicate în acest atac final, care va declanşa războiul Armaghedonului (Rev. 16:14, 16).

      Ștergere
    13. B.
      Când comparăm toate aceste referinţe biblice despre atacul final împotriva poporului lui Dumnezeu, înţelegem clar că numele Gog din Magog nu se referă la Satan, ci la o coaliţie de naţiuni. Va fi condusă această coaliţie de „regele nordului”? Nu putem spune cu certitudine. Dar această idee pare să fie în armonie cu ceea ce spune Iehova despre Gog: „Vei veni din locul tău, din regiunile cele mai îndepărtate ale nordului, tu şi multe popoare cu tine, toţi călare pe cai, o mare adunare, da, o armată numeroasă” (Ezec. 38:6, 15).

      În mod asemănător, profetul Daniel, care a fost contemporan cu Ezechiel, a spus despre regele nordului: „Vor veni nişte veşti de la răsărit şi de la nord care îl vor tulbura şi el va ieşi cu mare furie ca să-i nimicească şi să-i distrugă cu desăvârşire pe mulţi. Îşi va întinde corturile asemănătoare unui palat între marea cea mare şi muntele sfânt al Podoabei, dar îşi va ajunge sfârşitul şi nu va fi nimeni care să-i vină în ajutor” (Dan. 11:44, 45). Această descriere seamănă cu ceea ce spune cartea Ezechiel despre acţiunile lui Gog (Ezec. 38:8-12, 16).

      Ce se va întâmpla după atacul final? Daniel a spus: „În timpul acela se va ridica [la Armaghedon] Mihael [Isus Cristos], marele prinţ care stă [din 1914] în favoarea fiilor poporului tău. Şi va fi un timp de strâmtorare [necazul cel mare] cum n-a mai fost de când există naţiuni până în timpul acela. În timpul acela, poporul tău va scăpa, toţi cei ce vor fi găsiţi scrişi în carte” (Dan. 12:1). Această acţiune a lui Isus, în calitate de reprezentant al lui Dumnezeu, este descrisă şi în Revelaţia 19:11-21.

      Dar pe cine reprezintă ‘Gog şi Magog’, menţionaţi în Revelaţia 20:8? Acest nume se referă la toţi cei care se răzvrătesc împotriva lui Iehova şi atacă poporul său în timpul testului final de la sfârşitul celor 1 000 de ani. Ei vor avea aceeaşi atitudine plină de ură ca a lui ‘Gog din Magog’, adică naţiunile care atacă poporul lui Dumnezeu la sfârşitul necazului celui mare. Ambele grupuri vor avea acelaşi sfârşit: moartea veşnică! (Rev. 19:20, 21; 20:9) Pare potrivit, aşadar, ca toţi cei care se vor răzvrăti la sfârşitul celor 1 000 de ani să fie numiţi ‘Gog şi Magog’.

      Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cine va îndeplini rolul de ‘rege al nordului’ în viitorul apropiat. Însă, indiferent cine va conduce această coaliţie de naţiuni, suntem siguri de două lucruri: 1) Gog din Magog şi armatele lui vor fi înfrânţi şi distruşi şi 2) Regele nostru în exerciţiu, Isus Cristos, va salva poporul lui Dumnezeu şi îl va duce într-o lume nouă a păcii şi a adevăratei securităţi (Rev. 7:14-17).

      Ștergere
    14. Profețiile despre Israel.

      http://forpedia.ro/showthread.php?169-Profetii/page162

      Ștergere
  24. Asa rataceste vrajmasul pe om , facandu-l sa se creada desavarsit si neavand nevoie sa se mai inchine. Vai si amar de ea lume. Maria cred ca ar fi bine sa nu mai publici mesajele care au alta orientare decat cea fireasca a Invataturii Domnului Hristos, asa cum este ea cunoscuta si practicata de neamul nostru romanesc . Cine vrea sa imbratiseze alte culturi si alte religii e liber sa o faca in particular . S-a format un mare amestec aici si ma gandesc ca nu este benefic pentru nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putini in lume i-l cunosc pe Isus . Putini ...
      Sunt scrieri lasate de el ce nu au fost niciodata publicate in intregime . Acolo este un alt Isus , intim ....necunoscut voua ...necunoscut Papei de la Roma sau arhiepiscopului Rusiei ...
      "Ma vor face sa apar ca amant al durerii si al suferintei . Aud zicindu-se peste tot , ca lumea este o vale de lacrime si ca omul e nascut pentru a suferi . Nimic mai fals . Doar pentru prostia sa si pentru viziunea limitata , ca omul se inconjoara de suferinta . Eu am venit intre voi pentru a va arata strada bucuriei . Jugul Meu e dulce ca o ghirlanda de flori , iar autoritatea Mea e dulce . De ve-ti urmarii drumul ce Eu va arat , ve-ti gasi o fericire ce este ca un copac mereu verde "
      Nimeni aproape nu-l cunoaste ...nimeni .
      E trist ...voi imaginati-va ...ca in viata a-ti facut ceva anume , iar dupa moartea voastra ...se vorbeste despre voi nepomenind ce a fost facut ..dar altceva , intr-o alta lumina ...cum va-ti simtii ? De acolo de sus ....Asta este si cu Ieshua ...caci asa-l chema Maica Sa ...Ieshua ...
      TOT ce voi dati de definitiv , neschimbabil ..va fi , reinoit , spalat ....adevarul va fi UNUL fara interpretari , contaminari , interventii ale omului pe teste dictate motamo ...si nu ma refer la biblie , ci la evanghelii nerecunoscute (Marea Moarta , apocrife etc ) . Biblia e o povestire istorica rece...tradusa exact din textul original ebraic . Utila tare , cartea cea mai sfinta pt cei ce au nevoie de LEGE ! Neaparat de urmat pas cu pas !!!
      Pt fii in lumina ...ai Tatalui si ai marii Mame , cum spunea Ieshua ...ei au o alta lege :
      " Toma , universul naste din dragostea dintre Tata si Mama . Gindul viu patrunde tot cosmosul ; noi venim din lumina acestui Gand etern si care este Tata si Mama . Venim de acolo , unde lumina insasi se creaza, singura . Si tu Toma , ar trebui sa arati la toti , realitatea acestei lumini de viata .
      Asa , chiar de ti-o vor cere , sau daca nu vor sa stie , tu trebuie sa spui mereu la toti , ca faci parte din Fii cei ai Lumini , si a acelora ce Tatal viu a ales si care Marea Mama iubeste "
      "Da , Invatatorule , dar cine este acest Mare Tata ? Si cine este aceasta Mare Mama ? "
      Atunci Ieshua raspun-se :
      "E miscare . E pace "

      Intelegeti voi oare ce va tot spun eu aici ? Intelegeti ...sensul secret la ce va impartasesc ? Cit este de minunat ....pricepeti voi ? De plin de speranta pt om ...pt toti fii ce se credeau...pierduti , parasiti poate ...? Sa aveti inimile pline de nadejde ...pline sa dea pe dinafara . E minunata viata , cu ce ascunde ea ...!!!

      Ștergere
    2. Sorin,vorbesti frumos.mimi

      Ștergere
    3. Daa ai dreptate Mimi, Sorin vorbeste frumos.dar cine sa asculte ???

      Ștergere
  25. va ROOOOG SA INTPATI PE WWW.APOLOGETIC.RO SI CAUTATI SUPERMEMORANDUMUL CE LAU SEMNAT TOATEEE TARILE UE NATO SUA RUSIA ISTABUL SI MULTE ALTELE PENTRU A UNIIII TOATE SE ADEVERESTE PROFETIILE LUI SFANTULUI IOAN DESPRE APOCALIPSA.CITIIIIII SAITUL NU MAI AMANATI CA MAI TARZIU O SA FIE REGRETEEE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stef nu merge sa deschid adresa ce ai dat.o .
      WWW.APOLOGETIC.RO

      Ștergere
    2. Cauta google.ro dupa care tastezi apologetic.ro deschizi saitul si are mai multe subtitluri cauta pana gasesti supermorandumul si intra.

      Ștergere
  26. EI CE A SPUNEAM EU! CAND IL AVERTIZAM PE CICERONE LICHI CA ISI PERMITE SA SE ADRESEZE D-NEI MARIA CU APELATIVUL -TANTE--IN PLUS SI-A DAT ARAMA PE FATA--PROBABIL ESTE ADVENTIST SAU DINTR-O SECTA CARE NU ACCEPTA CRUCEA --DE CE CREDETI CA ATUNCI CAND SE FAC EXORCIZARI --LA CARE AM FOST MARTORA INAINTE SI DUPA -CAND PREOTUL ATINGEA UN DEMONIZAT STRIGA CA N-O SUPORTA ASADAR CRUCEA --CEA ORTODOXA ESTE SEMN DIVIN SI MANTUITOR SANATATE , CREDINTA SI PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai fratilor, e asa greu de inteles ca scrisul cu litere mari pe net e considerat tipat? In plus de asta e suparator pentru ochi si greu de urmarit. Chiar nu nimeriti literele mici?

      Ștergere
    2. Mai anonim dar ce are daca ii zicea "tanti" eu la vecinii mei mereu zic "tanti" si "nenea" de mica tot asa zic si asa am ramas.. crezi ca e o jignire sa zic "tanti"

      Ștergere
    3. Adyna, nu-i deloc jignire. In Ardeal asa se vorbeste. Din contra este o forma de respect fata de o persoana.

      Ștergere
    4. Stiu anonim ca nu este jignire.
      Il intrebam pe Sorinel Ilie ,cred ca el este cu anonim,ca mereu posteaza cu zeci de nume.
      Oricum merci de raspuns,eu tot asa zic tanti si nenea, parca e mai frumos sa zic asa ,mai cu dragoste zic, bine daca m.as intalni cu Base o sa.i spun"domnu" ca na.......:)

      Ștergere
  27. Cicerone esti pe un drum gresit dar poti sa revi Asculta de sfaturile doamnei Maria Fiecare ducem o cruce in spate si cind nu mai putem tot Iisus Hristos o duce Fi intelept Amin

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamna ,

    Munciti mult la blog si o faceti cu pasiune si daruire : alegeti fotografii , explicati in detaliu , cautati atat cat puteti sa convingeti pe cine puteti . Chiar daca as vrea sa neg anumite aspecte , in sufletul meu apreciez efortul , puterea de a posta de 3,4 ,5 ori pe zi chiar daca unii boscorodesc, sunt sceptici, critica , hulesc altii va iubesc si incurajeaza .
    Asa e lumea , pestrita , dar i-ati acceptat cu efort pe toti .
    O perioada ati selectat mesajele , acum blogul e liber , la dispozitia tuturor , chiar daca asta va raneste uneori si mai mult . E ca si cum ne-ati zis: si eu fac parte din Voi , si eu critic , va critic , am Adevarul meu .
    Din noianul de anonimi , eu sunt una care va recunoaste efortul constant si va doreste sa fiti ca si pana acum , curajoasa ! Pentru ca DVS. sunteti una , iar aici suntem zeci si sute pe blog care tot zicem si le zicem pe ale noatre . Cineva spunea ca aceste comentarii sunt un fel de spovedanie . Foarte frumoasa comparatie !
    Asa este , internetul in mare parte este al oamenilor singuri . De ce nu ne-am spovedi ? In seara asta am simtit nevoia sa va recunosc munca si curajul dvs. Numai bine , doamna Maria si drum in lumina !

    RăspundețiȘtergere
  29. D. C. Dulcan, neurolog: Cinci minute de supărare paralizeaza sistemul imunitar (Citește, te rog, acest fragment de înțelepciune!)

    – În “Inteligenţa materiei”, prima dvs. carte, aţi demonstrat cu argumente ştiinţifice că, dincolo de toate lucrurile vizibile, concrete, există un câmp de energie şi lumină, coordonat de o minte inteligentă. Cu alte cuvinte, că nu suntem singuri în univers, că Dumnezeu chiar există. V-a afectat certitudinea aceasta modul în care vă trăiţi viaţa de zi cu zi?

    – Odată ce am înţeles că, de fapt, noi ne creăm pro­pria reali­tate, felul în care pri­veam lumea s-a schimbat. Descope­ririle fizi­cii cuantice au arătat că mintea noastră e cea care face să colap­seze undele de energie şi le trans­formă în parti­cule, adică în materie. A gândi înseamnă a transforma nevăzu­tul în văzut. Gândul e creator, e cea mai pu­ter­nică forţă din uni­vers. Iar Dumnezeu ne-a dat pu­terea ca, din milioanele de reali­tăţi posi­bile, care există în stare latentă, să aducem pe pământ, cu gân­durile noastre, doar una. Pe cea care seamănă cel mai mult cu gândurile noastre.

    – Vreţi să spuneţi că ceea ce ni se întâmplă e oglinda a ceea ce gândim şi simţim?

    – Exact. Când făceam cerce­tări pentru prima mea carte, am ajuns la concluzia că celulele au inteligenţa lor. Şi m-am speriat. Celulele reacţionau la gândurile şi sentimentele celui în cauză. S-a făcut şi un experi­ment în Occident, cu un eşantion de ADN, recoltat de la un individ şi dus la 1000 de km distanţă, într-un laborator. Persoana în cauză a fost pusă să privească un film frumos, cu ima­gini minunate, care stârneau bucurie. În acelaşi timp, la 1000 de km distanţă, mă­surătorile arătau cum spi­ra­la de ADN se relaxează. Când imaginile au fost schim­bate cu un film de groa­ză, ADN-ul a început, brusc, să se restrângă, contrac­tân­du-se. Aflând asta, m-a chinuit o întrebare: cum ştie corpul nostru ce e rău şi ce e bine? Dacă organis­mul nostru reacţionează pozitiv la bine şi negativ la rău, nu există decât o singură mare concluzie.

    Legea binelui

    – Care e aceea?

    – Înseamnă că universul întreg are ca fundament o lege morală, legea binelui. Abia acum vă pot răs­pun­de la prima întrebare. Da, ca să fim fericiţi şi să­nătoşi, nu e nevoie decât să ne construim viaţa după legea aceasta.

    – Cu alte cuvinte, un stil de viaţă sănătos începe de la a gândi şi a făptui binele?

    – Când comit un act contrar acestei legi, îmi creez singur mecanismele biochimice care duc la boală. Cinci minute de mânie sau suferinţă imobilizează pen­tru 5 – 6 ore celulele gardian ale sistemului imuni­tar. Timp de 5-6 ore, organismul nostru e lipsit de apă­rare, iar milioanele de celule moarte, viruşi şi bac­terii circulă libere prin organism, se pot localiza un­deva şi declanşa boala.

    RăspundețiȘtergere
  30. 2.
    – Se şi spune în popor că “a murit de inimă rea”. La asta se referă oare?

    – Stresul, care azi a luat proporţii gigantice, ura, mânia, îndoiala, neîncrederea în ceilalţi, invidia, gelozia provoacă în corp un pH acid, favorabil bolii. Depresia are şi ea un efect nociv asupra organis­mu­lui, nu doar că împiedică vindecarea, dar poate favo­riza debutul altor boli. Dar ştiaţi că şi frica ne face rău? Este bine cunoscut experimentul lui Avicenna. Într-o cuşcă s-a pus un miel şi într-o cuşcă alăturată s-a pus un lup. Mielul a murit în scurt timp de stresul provocat de frică. Orice dezechilibru emoţional adu­ce, mai devreme sau mai târziu, boala.

    – Cu emoţiile nu-i de glumit. Cum ne putem pro­teja?

    – Eu am învăţat să le stăpânesc. Încerc să nu mă implic afectiv intens, să nu mă enervez. Dacă cineva îmi greşeşte, fac un efort să-l iert, gândindu-mă că poate într-o zi va înţelege şi el ceea ce înţe­leg eu acum. Să iertăm, fiindcă iertarea face ca pH-ul corpului să vireze spre unul alcalin, favo­rabil sănă­tăţii. Sigur că sunt şi suferinţe care nu pot fi evitate. Dar e im­portant să rămânem con­ştienţi că fiecare minut de suferinţă sau stres ia din viaţa ce­lulei noastre.

    Relaxare şi respiraţie

    – Statisticile arată că stresul profesional e azi una din marile surse de boală. Munca în exces ameninţă să ne omoare lent.

    – Dacă nu ne putem lua mici vacanţe, regulat, să ne luăm mă­car pauze de zece minute, la fiecare oră, în care să ne golim mintea şi să respirăm adânc. Putem să ne ridicăm de la birou şi să privim ceva frumos pe fe­reas­tră. Sau, în loc să bem trei cafele cu ochii în computer, să bem un ceai fără să ne gândim la nimic altceva. Să ne bucurăm de gustul şi aroma lui. Cu timpul, înveţi să te relaxezi în orice condiţii. Beduinii, de pildă, se odih­neau mergând pe cămile. Şi eu scriu şi citesc de dimineaţa până seara. Dar când simt că începe să se aşeze oboseala pe mintea mea, mă opresc şi aplic câte­va tehnici de relaxare.

    – Ne puteţi da şi nouă un exemplu?

    – Toate tehnicile de relaxare se bazează pe respi­raţie. Oboseala vine şi dintr-o lipsă de oxigenare a creierului. Stau câteva minute cu ochii închişi, încerc să îmi reprezint oboseala ca senzaţie la nivelul creie­ru­lui şi apoi, cu fiecare expiraţie profundă, îmi imagi­nez că o elimin. Fiecare îşi poate crea propria lui tehnică. Eu nici pentru durerile de cap nu iau pastile. Mă relaxez, mă concentrez pe starea de bine şi cald, o trec prin inimă şi apoi o trimit acolo unde mă doare. Fac asta de câteva ori şi durerea dispare.

    – Să-ţi vizualizezi boala pare o condiţie foarte importantă pentru vindecare.

    – Bernie Siegel, reputat oncolog din SUA, a luat mai mulţi bolnavi de cancer în ultima fază şi i-a învăţat tehnica imageriei: de mai multe ori pe zi, trebuia să-şi ima­gineze că distrug cance­rul din corp cu un foc, cu un animal care-l mă­nâncă, fiecare după cum dorea. După şase luni de zile, 40% din ei s-au vindecat. La testele psi­hologice, s-a dovedit că cei care s-au vin­decat erau cei optimişti, cei care credeau în Dumne­zeu şi cei care erau calmi. Îndoiala este un ob­stacol în calea oricărui succes şi mai ales a vindecării.

    “Rugăciunea – o realitate fizică”

    – Aţi amintit de Dumnezeu. Credinţa e şi ea parte din ecuaţia stării de bine?

    RăspundețiȘtergere
  31. 3.
    – Rugăciunea e o realitate fizică, e un fel anume de a vorbi cu universul.
    Am testat eu însumi asta, de ne­nu­mărate ori, şi am rămas înfiorat văzând că poţi obţine un răspuns.
    Prin rugăciune, realitatea din jur se transfigurează, aducem la noi lumina din univers.
    Există cazul celebru al neurochirurgului american Eben Alexander, care, la 54 de ani, a făcut o meningo­en­cefalită bacteriană gravă. A stat o săptămână în comă, timp în care foarte multe persoane s-au rugat pentru el.
    După ce şi-a revenit, a spus că în tot timpul cât era în comă a văzut în jurul lui siluete umane care păreau să stea în genunchi şi de la care veneau spre el valuri de energie.
    Rugăciunile altora l-au vindecat. Dar şi propriile noastre rugăciuni ne ajută.
    Credinţa mobilizează, în mod cert, întreg sistemul imunitar. Nu spunea Iisus “credinţa ta te-a vindecat” ?

    – Nutriţioniştii pun şi ei pe listă o condiţie a să­nă­tăţii: ce, cum şi cât mâncăm. Ţineţi cont de ea?

    – Eu respect o regulă care se ştie încă de la Hipo­crat: să mănânci fără să satisfaci complet senzaţia de foame! Adipocitele aşteaptă semnalul că te-ai săturat ca să-şi extragă din alimente grăsimea. Dacă nu te sa­turi, nu te îngraşi. Studii de ultimă oră arată că lungi­mea telomerilor de la extremităţile cromozomilor, de care depinde durata vieţii, e influenţată favorabil de alimentaţia cu puţine calorii. Mănânc legume, icre de peşte, iaurt, lapte de soia, pe care îl beau dimineaţa, cu cereale integrale, mazăre, linte. Mănânc foarte rar carne. Nu beau, nu fumez, nu consum zahăr. Şi am grijă să ţin, din când în când, câte o zi de post, în care beau doar ceaiuri şi las organismul să se refacă. Dar, înainte de orice, am grijă să nu mă aşez niciodată la masă supărat. Masa ar trebui să fie o sărbătoare, să fie prilej de bucurie alături de ceilalţi. Sigur că azi nu ne mai potrivim toţi la masă, dar atunci când pre­pa­răm ceva de mâncare, s-o facem cu drag. Gândurile gospodinei trec şi-n bucatele pe care le găteşte.

    – Din tot ce aţi spus, trag o concluzie: cele mai bune medicamente ne sunt, de fapt, la îndemână.

    – Aşa e. Dumnezeu ne-a dat deja totul. Dacă vrem să rămânem sănătoşi şi fericiţi, e suficient să păstrăm în minte câteva lucruri: să mâncăm sănătos, fără să ne îmbuibăm, să facem mişcare, să ne odihnim corect, să fim optimişti şi plini de speranţă. Gândurile rele ne iau din viaţă, bucu­riile ne dau viaţă. Să căutăm bucuria, avem ne­voie de ea ca de pâinea noastră zilnică. Chiar dacă, uneori, n-o putem avea decât în imaginaţie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim mult anonim 07:12

      Ștergere
    2. Foarte frumos ai scris si adevarat.
      Bunicul meu spunea:nu ma ridic de la masa niciodata satul!si avea dreptate !!!
      Ai scris multe care trebuie sa meditam la ele si sa le punem in practica!!
      Multumesc mult!!!

      Ștergere
    3. Interesant anonimul nostru ...

      Ștergere
  32. Maria mă îngrijorează al doilea mesaj în care ești avertizată de Maica Domnului.

    ,,NU AI NEVOIE DE LUMEA ACEASTA,,! și ultima frază ,,PUTERE CA SĂ REZIȘTI LA TOATE CÎTE TE AȘTEAPTĂ!

    Mă gîndesc să nu care cumva să le vină vre-o idee unora care te urăsc pt tot ce dai tu pe față.Ai grijă de tine mai ales cînd mai pleci pe la București, controlează la modul serios mașina și cînd pleci și cînd vii.Am senzația că ceva ți se pregătește și nu la modul frumos.Ia aminte la mesaj cred că Maica Domnului plîngea și pt tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mor oamenii lui D-zeu , au misiunea lor . Nu mai speriati femeia .

      Ștergere
    2. Toti vom muri si cred ca doamna Maria nu e speriata,si Dumnezeu da la fiecare cat poate sa duca acel suflet.toti suntem sanatosi azi dar maine poate nu mai suntem.
      Iisus a zis sa ne ingrijoram de ziua de azi si sa nu zicem ca maine facem asa si asa,caci ziua de maine nu este a noastra sau stim noi ca maine va mai fi !

      Ștergere
  33. Iisus va fi intotdeauna ajutorul si mangaierea oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ramona este exemplul viu al dispretului parinților fata de darul primit de la Dumnezeu, un copil, o fata.
    Un copil este un suflet nevinovat născut din voința lui Dumnezeu. Se cade ca părinții, la botez, sa nemțească acest copil cu unul de sfânt, astfel ca si noul născut sa urmeze calea de mântuire a sfântului, si ca acesta sa-l protejeze toată viata, iar la moarte sa mijlocească pentru el in fata lui Dumnezeu.
    Ce au facut părinții Ramonei cu darul primit de la Dumnezeu? L-au menit lui Ra-Amon. Un demon. Mamonei. Așa se explica de ce aceasta fata nu poate sa il iubească sincer pe Dumnezeu, sa cinstească Sf. Cruce, sa il recunoască pe Iisus Hristos ca Domn si Mântuitor. Însă asta nu o justifica. Ea trebuie sa se lepede de satana si sa se întoarcă la Dumnezeu.
    Părinți, sunteți responsabili pentru numele copiilor voștri. Acesta le va marca întreaga viata si le va Închide sau deschide calea către mântuire.
    Cuvântul este unealta prin care Dumnezeu a creeat totul. Deci, cuvântul are putere. Nu va Jucați cu cuvintele.
    Acum înțelegeți de ce nu știm numele lui Dumnezeu? Tot ce se știe e doar o anagrama. YHVH.
    Ra-mona, nu sari sa te victimizezi! Daca ai intrat pe acest blog, Dumnezeu vrea sa te lepezi de viata ta atee si eretica si sa te întorci la El, mărturisindu-ți la duhovnic păcatele.
    Asta daca ești mai puternica si determinata sa accepți libertatea lui Dumnezeu si sa scuturi jugul sclaviei încă din pruncie a Mamonei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Anonim 10:38, ai un spirit de observatie, pe cat de fin, pe atat de bun, la care subscriu si io.

      Multumesc !

      Ștergere
    2. Anonim 27 ianuarie 2017, 10:38, esti absolut bolnav la cap. Ce te legi tu de numele oamenilor si faci tot felul de presupuneri aiurea? Lasa tu parintii cuiva in pace, caci nimeni nu s-a legat de parintii tai. Pana aici cu nesimtirea. Destul.

      Ștergere
    3. De asemeni Anonim 27 ianuarie 2017, 10:38 nu-ti mai jigni stramosii si patria mama RAmania.

      Ștergere
    4. Caci de la Rim/Ram ne tragem.

      Ștergere
    5. Anonim27 ianuarie 2017, 10:38- ideile iti vin instantaneu?

      De origine spaniola, prenumele Ramona semnifica “maini care protejeaza”

      MA UIMESTI ...... ATATA PROSTIE !

      Ștergere
    6. "Una-i una, alta-i alta", anonimi :16:18, 16:21. Imi pare rau pentru voi ca nu ati inteles mesajul, destul de clar, transmis de catre anonim 10:38.

      Ștergere
    7. Tara mea se numește ROMANIA.
      Nu ma aștept sa rezonați cu adevarul. Doare, de aceea sariti ca arsi.
      Era doar un semnal de alarma pentru toți cei care se joaca cu cuvintele.

      Ștergere
    8. NU parintii aleg numele copilului, daca poti intelege.

      Ștergere
    9. Nimeni nu se joaca cu cuvinetele. Tocmai.

      Ștergere
  35. Cicerone ai mai multa dreptate decat cred unii de pe acest blog; lasa-i sa indice in continuare rastignirea,sa se bucure de ea facandu-i semnul; sa omoare la miei si la pesti in numele Mielului, sa ceara in continuare rasplata pentru pomeni acceptand cuvantul,, bogdaproste'' sa ciopleasca casele Domnului prin interventia de orice fel asupra materialului si ce e mai grav incalcarea poruncii ,, sa nu ai alti dumnezei decat pe Domnul Dumnezeul tau'' confundandu-l pe iubitul Sau Fiu cu Dumnezeu !
    Mai sant destule dar e prea mult deja, ma opresc aici.
    Doamne iarta-ma ca am pomenit numele tau.
    Pe de alta parte, sant destui pe aici in extrema cealalta, vezi pe D cea violeta, pe ala de se crede Isus, securitatea care crede ca poate controla sau studia anumite aspecte sau ,,puteri de pe aici''
    Dumnezeu sa ne ierte pe toti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate anonim.
      Maria intr.un mesaj in care era vorba de Shaideth ca nu conteaza religia si ca Dumnezeu ii iubeste pe toti si doar de Dumnezeu depinde mantuirea sufletuluj,acum la Cicerone ii spuneti ca e pe alta cale gresita.
      Adevarul se gaseste doar in Biblie,punct.
      Si cred ca daca Cicerone a zis Confidential ,cred ca trebuia sa ramana asa ,nu sa.i postati mesajul sa sara toti cu gura pe el.ca nici dvs nu va place sa arunce cu pietre in dvc cand ceva nu se adevereste si nici mesajele nu le postati.
      Eu daca am de zis ceva eu zic,nu ma ascund dupa anonimat.asta sunt eu daca la cineva nu.i place ,nu ma intereseaza.
      Eu zic ca multi din cei ce credeti ca sunt pe calea pierzarii sunt pe calea lui Dumnezeu,caci mantuirea doar in mana Lui sta si doar El are dreptul sa zica tu la stanga ,tu la dreapta.
      Important este sa respectam poruncile Lui si sa avem dragoste de toata lumea,fara jigniri si fara vorbe urate la adresa celui de langa noi. Caci un crestin adevarat il cunosti dupa faptele lui

      Ștergere
  36. Ba din contra trebuiesc zisi , spusi cei ce indeamna la respingerea Crucii.
    Acestora , probabil ca i-i arde semnul crucii, de aceea o resping.
    Crestinii au o datorie morala fata de Dumnezeu , a se ruga pt acesti rataciti , pacaliti de satana .
    In aceste vremuri multi smintitori in ale ezoterismului , amesteca ADEVARUL cu minciuni elevate ale celui cazut , pt ca sunt multi care nu discern Adevarul de minciuna, iar cel rau , tocmai pe ei i-i ataca primii, fiind usor de inselat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si te rogi tu pt acei???sau doar vb?? Le pronunti numele in rugaciune sau doar vorba vine..ca mai nou ce vad pe blogul asta numai jigniri si nimic despre Dumnezeu,doar despre politica. Daca zici ceva ce la unul nu.i convine hop sare cu jigniri
      Dumnezeu se uita la inima omului,daca inima e sincera si curata si plina de dragoste,cred ca acel om este un exemplu si se vad faptele lui,dar daca iinima e plina de mandrie de rautate de prea multa maretie si de prea multa perfectiune si de prea multa credinciosie nu este bine.trebuie sa fim smeriti si sa nu zicem.noi de noi insine ca suntem cei mai credinciosi.
      Doar un Dumnezeu exista si multe religii,eu cred ca Dumnezeu ii va alege copii de peste tot doar cei ce asculta de cuvantul Lui si traiesc in Cuvantul Lui

      Ștergere
    2. Probabil ca se roaga Adyna dar rugaciunea a miliarde nu o intrec pe a unuia singur daca inima lui e curata.

      Ștergere
  37. Crestin Ortodox daca esti pe blog te rog sa ne ajuti Arma asupra diavolului crucea ta o ai dat noua ,caci se inspaiminta si se cutremura,necugetind a cauta la puterea ei ,caci mortii ai inviat si moartea o ai surat pentru aceasta ne inchina ingroparii tale si invieri Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satana nu se inspaimanta la cruce. Satana se inspaimanta cand vede ca un suflet sta in lumina,cand vede ca acel suflet vrea sa.i slujeasca lui Dumnezeu,satana se inspaimanta cand un suflet vrea sa lase totul in urma si sa urmeze o cale curata si plina de iubire cum.ne cere insusi Iisus .
      Daca imi fac cruce si sunt plina de pacate si nu respect nimic din ce ne invata Iisus ,crezi ca Satana pleaca de la noi .?nu!! Satana vine la noi atunci cand vede ca vrem sa facem un bine,cand vede ca nu vrem sa furam,sa curvim,sa omoram,el atunci vine si ne aduce pacatul pe tava ca o dulceata ,ca noi sa picam in plasa lui.
      Eu imi fac cruce acum dar merg sa beau un pahar de tuica sau sa trag o tigara ,sau merg sa fur .ce crezi ca nu pot sa fac aceste pacate doar ca mi.am facut cruce. Ba le pot face si cu cruce si fara cruce. Deci totul conteaza cum avem inima,ce avem in inima aia iasa la suprafata , ce avem in inima aia transmitem zi de zi in jurul nostru.
      Deci oameni buni haideti sa lasam religia la o parte si sa ne unim in dragostea ceruta insusi de Iisus Hristos!!!

      Ștergere
    2. A fugit. Cand doamna Maria este atacată de atei, ortodoxul de serviciu e absent. Bine ca se lega de creștinii ortodocși de pe blog aiurea!

      Ștergere
    3. Adyna,ai dreptate si minte,crucea e doar un simbol,dar,cine se gindeste la simbol,are putina credinta si satana se sperie. Nu exista satana, exista spirite rele,carora le spunem satanice. Ele se sperie de cruce pentru ca le aduce aminte sa fie bune.mimi

      Ștergere


    4. Adyna27 ianuarie 2017, 18:51
      Satana nu se inspaimanta la cruce....

      Adyna27 ianuarie 2017, 21:14

      Imi mai asigura sf cruce mantuirea???? Nu 100%.
      Deci inima sa fie curata si sincera si apoi faptele noastre

      raspuns
      DAAAAA 1000 LA 100 CA sfinta cruce este PUTEREA LUI DUMNEZEU caci PACATELE AU FOST PLATITE PE CRUCE deci CRUCEA E PLATA pacatelor tale , fara cruce PACATE CITE VREI AI si NU UITA SI ASTA pe linga ce am scris mai sus
      34.Şi chemând la Sine mulţimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie.


      IA/TI CRUCEA este CRUCEA si nu altceva .. deci INIMA ESTE IN CRUCE IN CORPUL TAU CA E IN SISTEMUL CIRCULATOR ... DECI CIND ATACI CRUCEA iti ataci INIMA SI SISTEMUL CIRCULATOR (deci pe net POTI VEDEA SISTEMUL CIRCULATOR IN MARE CA ESTE CRUCEEEEE si cind faci cruce faci pe siStemul circulator SI INIMA ESTE MIJLOCUL CRUCII acolo unde e capul LUI HRISTOS ... ALTE TAINE DEZVALUITE ... DECI CRUCEA MANTUIESTE SI IMPREUNA CU SFINTELE TAINE ORTODOXE TE IMBRACA IN HRISTOS =BOTEZ , TE IMPARTASESTE CU sangele lui IISUS HRISTOS SI trupul LUI =sfinta IMPARTASANIE IN CRUCEA SISTEMULUI TAU CIRCULATOR DECI IN TOT TRUPUL VA FI HRISTOS IISUS ... TAINE MARI la VEDERE dar ORBII E ORBI SI OARBELE LA FEL ... femei FARA CAP si prostie INTRUCHIPATA acum simplu concluzionam

      INIMA + SISTEM CIRCULATOR= CRUCEEEE
      SANGELE LUI HRISTOS SI INIMA LUI ESTE CRUCE PE CRUCE deci CRUCEA DE LEMN ESTE SFINTITA DE CRUCEA SANGELUI LUI HRISTOS

      DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

      capisci FEMEILOR FARA CAP , daaaa ??? ha ha ha ha ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS eu cind spui CA NU STITI credeti/ma pe cuvint .... si astea sunt adevaruri MICI despre CRUCEA SFINTA DE CARE LA cresa se invata ... asadar TACERE ca e mai bine PENTRU VOI si la momentul potrivit afalti adevaruri MAI MARI , dar usor ca AM RABDARE dar gurita INCHISA ( SCRIERE PUTINA )


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    5. Anonim28 ianuarie 2017, 16:37
      Adyna,ai dreptate si minte,crucea e doar un simbol,dar,cine se gindeste la simbol,are putina credinta si satana se sperie. Nu exista satana, exista spirite rele,carora le spunem satanice. Ele se sperie de cruce pentru ca le aduce aminte sa fie bune.mimi


      raspuns :
      serios ??? HA HA HA HA
      CRUCEA E SIMBOL ??? prostie intruchipata si femeie fara cap ( alta din cluB noua )

      deci o luam cu baza
      cuvintul SIMBOL ce inseamna , papusa fara cap ??? MAI ERA UNA PE AICI care o dadea cu cuvintul '' SIMBOL '' si AMBELE NU STITI CE VORBITI ... DECI INTREBAREA ESTE :

      SIM BOL este ???....

      dur adevar stiu dar FOLOSITI CUVINTE la care nu numai CA NU LE PRICEPETI ADEVARUL VAZUT iar despre acela tainic NICI NU POATE FI VORBA ... DAR LUAM BAZA ASTEA , FEMEI fara cap si intrebarea este simpla ( credeti voi )

      CE ESTE SIMBOL ???
      astept raspunsurile VAZUTE ca sa ARAT DIN NOU ca NU STITI NIMIC DESPRE CRUCE CA ADEVARURILE SIMBOLULUI .... DECI REPET INTREBAREA

      CE ESTE SIMBOL ? mor de ras ce va urma ca sa arat prostia voastra cind vorbiti FARA SA STITI CE ANUME DAR AVETI IMPRESIA SI CA LE STITI SI LE PRICEPETI ....


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR


      CRESTIN ORTODOX

      CRUCEA E SIMBOL=IMPARATIA CERUREILOR = ADEVAR = VIATA =CALE=SFINTA TREIME =FECIOARA MARIA =BIsERICA =CAP = inima TOATE ELEMENTELE FOLOSITE DE PREOTI IN BISERICA CA POTIR , CADELNITA SI ABOSLUT TOT CE VEDETI IN BISERICA , etc etc etc etc etc etc etc etc etc la infinit ESTE OMUL DESAVARSIT .... taine pe care daca NU STITI CUVINTUL SIMBOL nu aveti cum SA LE VEDETI desi SUNT TOATE LA VEDERE ramineti OARBE SI ORBI LA ELE ....DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT .....


      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      ps domnul '' goagal '' NU VA MAI ESTE DE AJUTOR aici ... asadar FARA CAP sunteti toti si toate dar haideti ca parerologi si pareroloage de serviciu sunteti mereu ..... CCIND VAD ORBII SI OARBELE ca vorbesc cu atita vehementa despre CE HABAR NU AU rid copiossssss .....da exact RID COPIOS ...


      SIMBOL este ???? aha exact ADEVAR

      daca nu raspundeti la intrebarea simpla TOT CE SPUNETI DESPRE SFINta CRUCE ESTE ORBIREA VOASTRA , ADICA NU STITI NIMIC ... DUR ADEVar STIU


      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      Ștergere
  38. 16 : 20 fii atent aici
    sa zicem ca ai avut un catel iar cineva ti l-a prins intre doua instrumente de zgomot muzicale ca niste capace strivindu-l iar eu de cate ori te vad fac semnul strivirii in amintirea catelului ce zici ? e onoare sau batjocora ?!?
    pe de alta parte la expunerea mea pe mai multe puncte tu ti -ai ales una singura si ai tras, gresit, cum tocmai ti-am demonstrat.
    legea antiimbrobodire zice ca daca un singur pct din cele cateva explicate in comentul anterior sta in picioare atunci gandirea ta, inclusa in a bisericii este demonstrat gresita.
    Totusi rau cu rau dar mai rau e fara rau, asta referitor la biserica.
    Bubulii stiind ca nu poate fi oprita admiratia , uneori chiar iubirea fata de Isus au folosit diverse stratageme de spurcare a curateniei Fiului lui Dumnezeu- vezi kileritul mieilor inutil, de pesti de oua(puisori) in numele Lui; facandu-ti cruce, e posibil sa devii de acord cu crucificarea; iar acum:
    Faptul ca eu mi-am dat seama si v-am spus si voua, e posibil daca asa stau lucrurile sa Gata !!!! planurile lor milenare le-am dat peste cap. Daca gresesc n-are nimic, e f. bine sa aveti voi dreptate !!! Insa eu pana atunci spun asa : Rusine lor criminalilor care au inventat ritualurile astea pagane in numele lui Isus dar si voua complicilor
    si mie ca desi pot nu fac nimic sa va schimb, de asta ziceam sa ne ierte pe toti Dumnezeu !
    asta a fost ultima mea explicatie, considerati-o undita , de voi depinde de acum incolo.
    Va mai spun ca de-a lungul timpului am fost ofertat de mai toate organizatiile imp din lume:
    Servicii
    Masoni
    FMI
    Athos
    le-am refuzat pe toate deoarece nu as mai fi fost liber; totusi simpatizez dar fara sa fac parte cu partidul Romania Unita ( se refera la Moldova);
    ma consider totusi roman, chinez american indian rus sau de alta nationalitate in acelasi timp, dupa caz si dreptate.
    Va doresc fericire !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ...foarte interesant acest anonim !!

      Ștergere
    2. Pt. tine Mihai L. , Sorine !

      Ștergere
    3. Un studiu atent, aprofundat al lui Daniel 11: 40-45,
      stabilește în mod absolut "Imperiul Otoman" ca fiind "Regele de la Nord"!

      https://www.worldslastchance.com/end-time-prophecy/daniel-11-regele-de-la-nord-este-imperiul-otoman.html

      Ștergere
    4. Ce evenimente vor avea loc înainte de războiul Armaghedonului:

      http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102014263

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=5pIaNejkTWs

      Ștergere
    6. https://www.youtube.com/watch?v=T8jMjHxchOw

      Ștergere
  39. anonim 17 19 nici macar nu ppti fi explicit si coerent - vb cu putina noima si ceri ajutor ca sa ce, ca nu prea se intelege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti zic sa vina crestin ortodox sa ne faca fara cap 😂😂😂😂😂adic nu numai pe noi.si pe anonim care a cerut ajutorul

      Ștergere
    2. Adinuto si toate celelalte femei minunate(hehehe),multumitii doamnei Maria ca nu imi mai permite sa ma iau de voi si sa va spun gaini cu capul atarnat,desi...hehe

      Ștergere
    3. Doamna Maria va multumim ca nu-i mai permiteti ca este jihadist ortodox care taie capete .

      Ștergere
    4. Tu ce vrei anonim 18.53.te.am intrebat ceva ..??dar poti sa zici ce vrei cine te baga in seama,Doamne ca daca zici gaina cu capul atarnat nu mai dorm la noapte sau maine ma pun sa plang .hai sa fim seriosi.cime jigneste pe el de fapt se jigneste .😂😂😂😂😂😂

      Ștergere
    5. Anonim 28 ianuarie 2017, 18:53 esti chiar mizerabil. Felul cum ai scris in postare te caracterizeaza. Atat poti.

      Ștergere
    6. Clar 15.29.
      Sa ii lasam sa vorbeasca ce vor ei ,sa jigneasca pana nu mai pot, asta e felul lor,ce sa ceri?nimic! Atata pot.
      Numai bine😉😉😉

      Ștergere
  40. https://www.youtube.com/watch?v=S215JVuwkBE&t=2975s

    RăspundețiȘtergere
  41. anonim 27 ianuarie 09.37--nu te roaga nimeni sa citesti mesajele cu majuscule EU SCRIU ASA PT CA NU TOTI VAD CA TINE--CHIAR ESTE O AVERTIZARE SI D-NA MARIA SCRIE ASA--CINE TE PUNE SA CITESTI DACA TE STRESEAZA SCRIEREA?--SCRIE CE AI DE SCRIS SI FARA COMENTARII!--PACE TIE

    RăspundețiȘtergere
  42. Anonim 23.48, Maria scrie cu litere colorate si ingrosate si mult mai mari, scrisul e aerisit si usor de citit. Pe cand scrisul tau e aglomerat si obositor. Banuiesc ca ai ochelari daca scrii la calculator si tocmai pentru ca e suparator la ochi nu e cazul sa scrii cu litere mari.In limbajul internetului inseamna ca tipi. Nici nu citesc asemenea mesaje ca-mi obosesc ochii dar ma enerveaza numai cand le vad.

    RăspundețiȘtergere
  43. 17. 57 !


    Te rog revino cu completari . Randurile dvs. nu sunt accesibile tuturor .
    Termenii si subiectul in sine cauta sa ni-l desluiesti cu mai multa transparenta .
    Iarta si ignoranta noastra , asa este cum spui , dar specifica pe larg. Daca tot ai postat , de ce te retragi ?
    Uite, termenul de ,,bubuli'' a fost utilizat in cartile lui Pavel Corut ca fiind o denumire generica pentru grupurile de interese din umbra, care au coalizat in atingerea puterii mondiale. Nu as pune egal intre sionisti si bubuli. De ce? Sionistii sunt totusi o categorie ezoterica, mistica a acestor grupari semisecrete din umbra.
    Bubulii dupa parerea mea sunt cei ce ii servesc pe stapanii din umbra, sunt oamenii lor, sunt persoanele fara scrupule care ii fac sa isi atinga scopurile. Iar stapanii din umbra sunt cei mai misteriosi, cei care se ascund, cei din spatele cortinei, cei care nu apar la televizor si nici nu scrie presa de ei, desi au bani si influenta extrem de puternica.
    In mod normal in lume sunt publicate tot felul de liste de bogatasi ai planetei...multi dintre noi am citit aceste liste, insa acesti stapani din umbra nu apar in aceste liste...de ce oare se ascund asa de mult?!
    In cartile lui Corut se spune o chestie interesanta : "Multi bubuli de rand credeau ca lucreaza pentru o mare corporatie mondiala, specializata in spionaj economic si afaceri comerciale. Adevarul era cunoscut numai de sefi"....
    Interesant acest fapt, care explica de ce este atat de dificil de ajuns la adevaratii coordonatori ai manipularilor din umbra.

    Daca esti o persoana stapana pe tine si pe libertatea ta , ramai in anonimat , dar cauta sa raspandesti cel putin ceea ce stii . s.


    Ah ce frumos, viitorul luminos

    Li se-arată celor idioți.

    Deci fii supus, față de cel mai sus-pus

    Și nu uita că țara te vrea prost!

    (”Sarmalele reci”)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,nu incerca sa intelegi, nebun vei fi de vei cunoaste aceste legi'' (Ammadeu)

      Ștergere
  44. 13 57 -,, te rog revino'' si apoi ,, randurile dvs'' ori tu ori dvs.
    In spatele familiilor masone se afla
    Iluminati; acestia vor binele omenirii, se ocupa de eradicarea razboaielor, bolilor , calatoriile pe alte planete, calatorii in timp !!
    Din pacate si ei sant, la randul lor pacaliti si folositi!!! de cine inca nu stiu, dar nici nu ma intereseaza prea mult
    Oricum e posibil sa fi fost ,,aruncat pe acest blog experimental, sa vada astia daca pot sa coalizez multimi, daca pot fi,, conducator '' sau mai stiu eu ce; sper totusi ca ,,trecerea ''mea pe aici daca chiar am ceva bun, trebuie sa fi schimbat in bine ceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai L.

      Te-ai legat de un detaliu , eu urmaream continutul . Te vroiam ,,scos din anonimat'' ca sa stiu cui/cum sa ma adresez . De obicei prefer forma reverentioasa si la asta raman . Multumesc pentru raspuns . A nice day!

      ,,Blog experimental ''?
      ,,Sa vada astia ''? Adica cine ?
      Dar va simtiti lider , ,,conducator''?
      Adica ....schimbarea...cum o vedeti, personala sau la nivel colectiv ?
      Sunteti sigur ca sunteti ,,in trecere ''?

      Ștergere
    2. E posibil ca Mihai L sa fie cel autonumit -episcop si vorbeste ca si cum ar fi Dumnezeu sau poate ca este chiar Dumnezeu,orice e posibil

      Ștergere
    3. Anonim 07:49, nici chiar asa, insa "episcopul" le zice, destul de bine.
      Io-i dedic un cantec de la noi, d-aci, apai...fie ce-a vre Bunul Dumnezeu sa fie.

      https://www.youtube.com/watch?v=iY1e-Lgy9bk

      S-auzim de bine!

      Ștergere
  45. ANONIM 28 IANUARIE 2017 11.21 ti-am facut pe plac nu este o rusine sa porti ochelari mai rusine este ca ma apostrofezi si ca te enerveaza scrisul cu majuscule chiar te rog nu citi desi eu postez totul legat de subiectul blogului--duhovnicul meu zicea--RABDARE ,RABDARE,RABDARE--ESTE UNA DIN VIRTUTI--TU N-O AI pace tie

    RăspundețiȘtergere
  46. 07 49 crezi tu ca Dumnezeu are nevoie sa scrie? uite de asta nu se poate discuta despre orice, oricand;
    anonim cu ,,copilaria'', creierul uman e atat de capabil incat poate deduce lucruri aparent imposibil, este si cazul deja-vu-ului, de exemplu .

    RăspundețiȘtergere
  47. D-NULE ALEXANDRU DRAGOMIR PE MINE M-ATI APOSTROFAT? ADIDASI STORSION--SI EU CARE VA ADMIRAM !UITE SCRIU ASA CU MAJUSCULE CA NU MA COMPLIC CU SCRIS MUUUULT SI FARA CONTINUT---VORBESC MAI MULT DE DUHOVNICUL MEU-OM ALES SI PLIN DE DUH, AM MAI INTALNIT SI PUSTNICI PLINI DE HAR SI RABDAREEEE PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
  48. ,, te iubesc '' bai 19 53 !!!

    RăspundețiȘtergere
  49. Frumos Dobricelu ala, numa
    turle, zau asa ! 00 42

    RăspundețiȘtergere
  50. Apreciez scrierea dvs,dnule Mihail L!
    Poate mai stati pe blog,asa.. cat sa lasati ceva in urma!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  51. Goliti va rog cutia eu sant D ! goliti, goliti !
    si pentru dvs, imi declin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahahaha .....asa este Mihai ...trebuie golit tot ! Mereu golit ...
      Viata buna ...

      Ștergere