duminică, 29 ianuarie 2017

SFÂNTA EVANGHELIE , DIN MAREA SI SFANTA ZI A SFINTILOR TREI IERARHI ,VASILE ,GRIGORE SI IOAN !


            

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                     

                      Sfânta  Evanghelie ,
                      din  Sfanta  si Marea  Zi ,
                     a  Sfinţilor  Trei     Ierarhi, 
                        Vasile, Grigorie  şi  Ioan !

                          Image result for SFINTII TREI IERARHI

                                            La Utrenie :

                         Sfânta Evanghelie de la Ioan !                                          (X, 9 - 16 )

                                          


                                                                           

Zis-a Domnul : Eu sunt uşa; dacă va intra cineva prin Mine , se va mântui ;şi va intra şi va ieşi , şi păşune va afla. Furul nu vine decât numai să fure, să junghie şi să piardă . Eu am venit ca oile Mele să aibă viaţă , şi s-o aibă din belşug . Eu sunt păstorul cel bun;păstorul cel bun îşi puine viaţa pentru oile sale . Iar cel plătit, care nu este păstor şi ale cărui oi nu sunt ale lui , când vede lupul venind, lasă oile şi fuge , iar lupul răpeste şi risipeste oile. Cel plătit fuge , pentru că este plătit şi nu-l doare inima de oi . Eu sunt păstorul cel bun şi cunosc oile Mele  şi ele Mă cunosc pe Mine, aşa cum Mă cunoaste pe Mine Tatăl şi Eu cunosc pe Tatăl; şi Eu îmi dau viaţa pentru oile Mele. Mai am şi alte oi , care nu sunt din staulul acesta ; şi pe acelea trebuie să le aduc ; ele vor asculta de glasul Meu şi va fi o turmă si un păstor.
Slavă  Ţie Doamne, Slavă Ţie !
                                AMIN !
                     La Sfânta  şi Dumnezeiasca  Liturghie ,

                  Sfânta  Evanghelie de la Matei !

                            (V, 14 -19 )

Zis-a  Domnul către ucenicii Săi :voi sunteţi lumina lumii. Nu poate cetatea să se ascundă , când stă pe vârful muntelui;nici oamenii nu aprind făclia ca să o pună sub obroc , ci în sfeşnic, ca să lumineze tuturor celor din casă.
Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor , pentru ca ei să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru cel din Ceruri.
Să nu socotiţi că am venit să stric Legea sau Proorocii ;n-am venit să stric , ci să împlinesc . Căci adevărat vă spun vouă , cât vor sta Cerul şi Pământul , o iotă sau o cirtă nu va trece din lege , până ce nu se vor face toate. Deci, cel care va strica una din aceste Porunci foarte mici şi va învăţa aşa pe oameni , foarte mic se va chema în Împărăţia Cerurilor ;iar cel care va face şi va învăţa , acela mare se va chema în Împărăţia Cerurilor.
Slavă  Ţie Doamne, Slavă  Ţie ! Amin !

Dragii mei, Sufletul nostru are nevoie de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI !
Sa lăsam rutina zilnică,si să mergem în Biserica Lui Hristos,ca sa ne hranim sufletul si inima ,cu al Lui DUMNEZEU CUVÂNT ! 
Credinţa, Nădejdea şi Dragostea , sunt cele Trei Virtuţi dumnezeiesti,pe  care trebuie sa le purtăm în inimă si-n suflet ,ca pe-o Icoană vie.   
                               Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Doamne,cu lacrimi pe fata,si durere in suflet,te rog sa nu ne părăsești,ca noi suntem foarte rai,il slujim pe cel rău.Tu ne vorbești prin oameni,dar din păcate noi nu luam in seama toate mesajele tale.Te-ai răstignit pentru păcatele omenirii,dar noi nu am înțeles suferință ta pe cruce,si ne credem credincioși.Pe bentiță era scris cu litere de aur in Românește,Regele Iudeilor,adică ești Roman,si in calendar avem multe prenume Românești,dovada ca cu toții au fost Romani,Maica Domnului,Ioan Botezatorul,si multi alții.Foarte multe religii,nu o cinstesc pe Maica Domnului ca pe o sfântă,chiar facă ia plînge in genunchi,se arata pe cer multor persoane,multi nu cred in aceste minuni.Când va apărea si steaua cu șapte colturi,si atunci multi nu vor crede ca este minune din cer.Doamne Tu ți-ai vărsat sângele tau cel Sfant in Ierusalim dar ei nu încetează cu războiul,si sa te cheme mai repede pe pământ,sa luam exemplu de la ei,ca este un popor sfânt.Doamne,conducătorii care ne conduc pe pământ,au jurat pe sfanta Biblie,merg la Biserica,se împărtășesc,dar nu se roagă pentru ce-i bonlavi si ce-i saraci,te roagă sa le dai lor sănătate,bani,masini, palate,dar au uitat de jurământul pe sfântă Biblie.Vor granite de la pămint pana la cer,daca sar putea,fac arme nucleare,arme biologice si tot ce este rău,ca doar pe cel rău il slujesc.Doamne te rog vina si fa dreptate si aratane adevărul,ca nu avem cine sa ne îndepărteze pe cel rău de pe pământ,ca sa trăim ca frații,dintr-o singura religie,si uniti in sfanta Treime.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere