sâmbătă, 21 ianuarie 2017

ROMÂNIA ??? ROMÂNIA ,ŢARA REVIZUITĂ ÎN MASĂ !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 
                                               
                                                                      Image result for steag

                                        21 Ianuarie 2017 ,ora 6,13 dimineata !

                                                 Dragii mei, 

Iata că, după INCENDIUL urias de la Clubul Bamboo, o alta veste vine peste ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT .
Astazi dimineata dragilor,aud un glas care spune ceva ,ce se si confirma cu zilele Romaniei noastre.
Glasul spunea asa:
                    "România???
                România este de departe, Ţara  revizuită  în masă !
                 De departe ,România este revizuită în masă!"
Si toate câte mi s-a grait ,văd si pe o primă pagina de ziar un TITLU scris cu litere de-o palmă.
Orientarea in care mi s-a arătat Ziarul si locul,nu o voi mai scrie,pentru a nu mai da loc la discutii sterile,asa cum s-a intamplat astazi dimineată ,cu INCENDIUL de la CLUBUL BAMBOO.
Dragii mei, cu adevărat ,nu românii conduc ROMÂNIA asa cum am vrea sa credem, ci persoane cu alte interese personale, dinafara Romaniei.
Dar, sa nu ne temem! 
Iata Dovada:


ROMANIA??? ROMANIA , ADEVAR SI DREPTATE ! ROMANIA ...

https://plus.google.com/.../posts/T1ZRwxfnhj...

Translate this page
Dec 16, 2016 - ROMANIA??? ROMANIA , ADEVAR SI DREPTATE ! ROMANIA??? ROMANIA , ADEVAR SI DREPTATE !

Da! Va veni Ziua ADEVARULUI si a DREPTATII 

în România,

si pentru poporul român.
                              Cu dragoste,Maria.

134 de comentarii:

 1. Doamna Maria nu va luați dupa comentarii răutăcioase, ei nu vad ca ce Spune-ți dumneavoastră se adeverește si in cazul in care nu se întâmpla ceva in acel an se poate întâmpla in alt an...oricum tot timpul vor exista oameni care vor avea de comentat. O zi binecuvântata sa aveți!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spuneţi sau Spune-ţi
   06.29.10Posted by Emi in Confuze, Greşeli frecvente, Sfânta Cratimă30 CommentsTags: corect, gresit, scrie-ti, scrieti, spune-ţi, spuneti
   Sincer, pe asta nici nu ştiu cum s-o explic. Văd insuportabil de des formulări de genul “scrie-ţi voi ce vreţi”, “spune-ţi dacă trebuie să mergem şi noi” etc. Pur şi simplu e incorect! Aşa se conjugă verbele la persoana a doua plural. Slavă Domnului că încă nu am văzut scris “voi vre-ţi”, deşi logica ar fi aceeaşi.
   Nu zic nu, “spune-ţi” poate fi o formă corectă, dar pentru cu totul altă situaţie. “Spune-ţi”, “scrie-ţi” sunt acţiuni îndreptate către sine – “spune ţie”, “scrie ţie”.
   Exemple corecte:
   Spuneţi şi voi ce credeţi.
   Spune-ţi că nu mai e nimic de făcut şi-ţi elimini singur orice soluţie.
   Exemple greşite:
   Scrie-ţi regulile până le reţineţi!
   Scrieţi testamentul ca să fii sigur.

   Ștergere
  2. Spune-ti (adica tie) nu prea trebuie folosit,pentru ca nu prea e normal sa-ti spui tie,adica sa vorbesti singur, ca nebunii. Cum e corect,spune-ti parerea in alta parte,sau,spune parerea ta in alta parte?

   Ștergere
  3. Nu e inportant cum scri ci ce sensul cunatvului ai citit deci ai inetles.

   Ștergere
  4. Nu inteleg de ce ai simtit neaparat nevoia sa dai un copy paste de pe google, pur si simplu m-a auto-corectat telefonul iar eu nu am observat. Apropo, nu se pune virgula nici inainte, nici dupa "sau", cel putin nu in propozitia pe care ai folosit-o.

   Ștergere
 2. Doamne ajuta ! Sa vina vremuribune!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu inteleg sensul acestor cuvinte.Ar fii trebuit ceva mai explicit si pe intelesul nostru..din pacate nu reusesc sa decodific acest mesaj.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 21.ian 15:37 cum nu ai înțeles,adevărul va ieși la lumină și se va face dreptate,Romania va fi revizuita ca și Constituția.Începem un capitol nou și luăm totul de la zero.DS

   Ștergere
 4. Lee Marvin I was born under a Wandering Star

  https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08

  RăspundețiȘtergere
 5. DOAMNE ajuta, căci Dzeu zăbovește dar nu ocolește.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pacat este sa scri prescurtat DUMNEZEU E CA SI CUM AI SPUNE ""ZAU"" O PRESCURTSTE.

   Ștergere
 6. Roy Orbison - California Blue

  https://www.youtube.com/watch?v=Ob9WtNANGzI

  RăspundețiȘtergere
 7. Maria,te rog nu mai fi suparata,cel mai bine e sa ignori!Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 8. Maria, regret ca ti-am facut o donatie baneasca, pentru a te ajuta la publicarea primei carti. Nu mai fac aceasi greseala de doua ori.
  Inca odata se adevereste zicala: nu tot ce zboara se mananca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e bine sa avem astfel de regrete. Un lucru facut rămâne bun facut. Ce vei face de acum înainte iarăși este alegerea ta. Daca aveai o nemulțumire trebuia sa a o spui si nu sa lași totul in coada de peste.
   Probabil ai avut așteptări mari si ai crezut ca vei primi răspuns la întrebările tale interioare. Mai caută, mai cercetează si îți vor veni si acele răspunsuri. Nu tot timpul sunt scrise intr-o carte sau sunt usor de descifrat.
   Sa ai pace si binecuvântare de la Dumnezeu.

   Ștergere
  2. Anonim 21 ian 16:48 foarte urît gest din partea ta,după ce ai făcut o donație ca apoi să o regreți este ceva oribil.Eu am făcut donații pentru copii bolnavi și persoane pe care nu le-am văzut și nu le-am cunoscut în viața mea,dat nu am regretat niciodată.Ce ai vrut să arăți aici cu acest mesaj că te-ai făcut de rîs cu siguranță.DS

   Ștergere
  3. an. 16.48, ai un caracter de 2 lei. Spune cat ai donat ca-ti trimit eu banii inapoi. ce ai dat este bun dat dar asemenea afirmatii pe care le faci lasa un gust amar la orice om de buna credinta...

   Ștergere
  4. DS,
   De ce te lauzi, nefericito ?!

   Ștergere
  5. Multa rautate aveti in suflet si e mare pacat!Acum ca ati postat va simtiti mai bine??? Maria H

   Ștergere
  6. Anonim 21 ian 16:48, Asa a simtit, sa spuna public. Sunt binevenite si mesajele mai putin placut.
   Este cineva care nu este controlat? Putem sa dam alt sens cuvantului a revizui.
   Neluta

   Ștergere
  7. Anonim nu trebuie sa iti para rau ca ai facut o donatie..rasplatirea sau multumirea nici sa nu astepti de la persoana la care ai facut donația. Rasplatirea o ai de la Dumnezeu,,si vei primi innzecit.
   Chiar daca de multe ori cand ajutam pe cineva ,si poate ca aceea persona ne vorbeste de rau sau nu este multumit,,nu trebuie sa bagam la suflet deloc,caci intr.o zi vom fi rasplatiti de Dumnezeu,pt faptele noastre bune.parerea mea

   Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  10. Imi place de dumneavoastră (DS)
   Va urmaresc comentariile cu drag.Nu-i băgati in seamă pe cei care va răspund urât.

   Ștergere
  11. Anonim 21 ian 21:44 nefericirea e în sufletul tau întunecat că nu ai înțeles sensul mesajului meu în ce context a fost scris.Ai cam multe frustări,dar să sti că dacă-i ataci pe alții în permanență nu te vei vindeca și te vei încărca și mai mult cu răutate.DS

   Ștergere
  12. Dar tu, DS, daca ataci pe toata lumea, te vindeci sau ramai la pragul de furie ?
   Incurcate sunt caile Domnului.
   Punct.

   Ștergere
  13. DS stie bine ce vorbeste,are multa dreptate in tot ce spune nu va mai luati de ea pe nedrept nu este frumos ce faceti.De ce la fiecare mesaj trebuie sa veniti cu contrariul si sa o atacati evident?

   Ștergere
  14. Anonim21 ianuarie 2017, 21:44,de ce nu respecti tu cu strictete porunca Fecioarei Maria Maica Domnului unde spune clar "Fiti uniti intru frati ce sunteti si nu va prigoniti semenii Iubindu-va unii pe altii" unde tu singur faci exact contrariul cautand cu dispret victime atacandu-le marsaveste.Oare acest lucru nu este bineplacut Maicii Sfinte de a ne jigni unii pe altii atragand totodata mania si furia lui Dumnezeu.Sa fim buni cu inima si in pace cu toata lumea asta doreste Maica lui Dumnezeu.

   Ștergere
  15. Anonim22 ianuarie 2017, 13:16,tulburarea sufletului nu te ajuta cu nimic cauta mai degraba pacea din interiorul sufletului tau si lasa pe altii in grija lui Dumnezeu.

   Ștergere
  16. Anonim 22 ian 13:16 văd că iar vorbesti în necunoștință de cauză.Eu nu am atacat pe nimeni,doar am raspuns unor mesaje tendențioase venite din partea unor persoane,care au carențe în educație.DS

   Ștergere
  17. DS,
   Mereu te bagi in seama. Suferi de deficit de atentie?!

   😈😈😈😯😈

   Ștergere
  18. Anonim 22ian 16:47 văd că tu te bagi în seamă cu noi și la fiecare mesaj intri să ataci mereu pe cineva.Cred că ți-am dat prea multă atenție.

   Ștergere
  19. Sa va fie rusine celor ce-o criticati pe DS,e printre cei putini care stiu ce vorbesc(scriu)pe acest blog,chesti concrete si care se pot proba.

   Ștergere
  20. Anonim22 ianuarie 2017, 16:47
   Noi suntem musafiri pe acest blog,toti ne bagam in seama; un atac/aparare, o polemica fara sfarsit; nu putem fi fericiti tot timpul.
   Neluta

   Ștergere
  21. Neluta, Silvia , DS &restul.
   Chiar va plictisiti ?! Asta e comportament de doamne ( sotii. mame. bunica) ? Acasa tot asa procedati? Partenerul vostru , daca are o alta opinie sariti pe el cu gura ? Rusine !

   Ștergere
  22. Silvia ...nu doar ce se poate proba este corect . Sunt o infinitate de lucruri nu concrete , vizibile ...ce exista . Electricitatea de exemplu ...nu se vede dar e . Electroni unui atom etc etc ....Viata ...nu se vede ce anume da vitalitatea ..dar este . Moartea ..nu se vede ce pleaca ....dar ceva lipseste de corpul putrezeste ...etc etc ....Scoateti-va ideia din capusor ca doar ce pipai este . Si orice notiune ce alimenteaza asta . Stiinta nu a descoperit , poate nici 5% din totalitatea misterelor ce sunt . Nici 5% ...Cum emit ei ,, decrete " , ca aia e , sau astalalta nu este ...e ridicol . Azi nu stiu un lucru ..dar maine i-l pot descoperii .Azi nu este ...nu in mod definitiv . E o aroganta enorma din partea lor . Enorma ....Vorbesc de parca ar fi atotstiutori ...iar maine cind vi e descoperita o lege fizica noua ..cade toata maculatjra lorprezenta . Vezi cazurile lui Einstain ...si absolut toti marii oameni din istorie . Pina la Einstain teoria relativitatii era o aberatie ...dar odata cu descoperirea ei , a cazut jumatate din catelul de carti construit de asa zisii genii de pina la el .
   Concord in apararea lui DS .

   Ștergere
 9. Romanii dupa cum spunea si Vanga nu mai au incredere in ei isisi,de aceia au ajuns la conducere atiti minoritari si tara e cam jefuita de firmele strainilor,V-a mai dura putin pina sa-si dea romanii seama ca nu tot ce aduc strainii e cel mai bun a se potrivii si cu situatia si interesul tarii si al lor.Dau exemple din Sibiu unde ai lui Iohannis au umplut orasul de sensuri unice ,pina si traseul autobuzelor a fost facut de nemti dar dupa citiva ani s-a revenit la vechile trasee.Deci nu totul de afara se potriveste a fi cel mai bun.Romanii din tara o patimesc cel mai mult pe sensurile unice ale lui Iohannis din Sibiu in loc sa faca niste strapungeri cu strazi largi , drepte si paralele a continuat si in cartierele noi facute in cimp liber, cu strazi inguste,intortochiate si alei cu sensuri unice.Acelasi stil de sistematizare preluat de la semidoctii lui Ceausescu,Vai de ei soferi , mare uzura de masini , timp irosit si bani

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 21 ian 17:13 Află că ce a făcut Ceaușescu la vremea aceea nu o să mai facă nimeni.El a construit pentru nivelul de atuci cind erau doar cîteva mașini pe stradă,dar acum unii au cîte două mașini + una de la firmă și e normal să nu mai corespundă infrastructura și nu sunt nici locuri de parcare. Fiecare etapă are perioada ei,așa că nu există termen de comparație cu el.Și in București în perioada interbelică se plimbau trăsurile cu cai pe Calea Victoriei și pe Magheru,iar pe jos era piatră cubică.Ceaușescu a lărgit străzile acelea, le-a asfaltat,dar în același timp a construit blocuri și a făcut metroul de care acum se bucură milioane de oameni.Cei care au venit la putere după 1989 nu au fost în stare nici să renoveze ce ne-a lăsat Ceaușescu și au lăsat clădirile de patrimoniu să se prăbușească.Toți au fost niște trădători.DS

   Ștergere
  2. Asa este, dar cel mai mare tradator nemernic este prostaciunea de iohan

   Ștergere
 10. Romanii dupa cum spunea si Vanga nu mai au incredere in ei isisi,de aceia au ajuns la conducere atiti minoritari si tara e cam jefuita de firmele strainilor,V-a mai dura putin pina sa-si dea romanii seama ca nu tot ce aduc strainii e cel mai bun a se potrivii si cu situatia si interesul tarii si al lor.Dau exemple din Sibiu unde ai lui Iohannis au umplut orasul de sensuri unice ,pina si traseul autobuzelor a fost facut de nemti dar dupa citiva ani s-a revenit la vechile trasee.Deci nu totul de afara se potriveste a fi cel mai bun.Romanii din tara o patimesc cel mai mult pe sensurile unice ale lui Iohannis din Sibiu in loc sa faca niste strapungeri cu strazi largi , drepte si paralele a continuat si in cartierele noi facute in cimp liber, cu strazi inguste,intortochiate si alei cu sensuri unice.Acelasi stil de sistematizare preluat de la semidoctii lui Ceausescu,Vai de ei soferi , mare uzura de masini , timp irosit si bani,multi nervi si injuraturi la adresa lui Io-HA-HA-nis.

  RăspundețiȘtergere
 11. Da,revizuuta in masa... si asta se va intampla destul de curand .Simon Istvan. Satu-Mare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Inainte sa asternem/scriem pe blog,ganditi-va in asa fel ca sa nu jignim,cu stima aceeasi Minerva P.

   Ștergere
  2. Nu,ca la asta se pricepe cel mai bine WWW.Sa jicneasca pe toata lumea.

   Ștergere
 12. Sau poate fi ceva nu tocami bun pentru Roamania,dragilor! Poate fi revizuita de SOROS si de cei de la butoane de la BRUXELLES!
  Dar BUNUL DUMNEZEU va face DREPTATE!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trebuie rivisuita pt ca sunt prea multe uscaturi in aceasta tara.Oameni marsavi si rautaciosi. Sunt puntini ce-i cu bunsimt si respect. Rusine Romaniei mizerabile de azi!

   Ștergere
  2. Mai degraba v a fi revizuita de cel mai puternic OM din lume- TRUMP... si nu numai Romania, sunt si alte parti ale lumi de revizuit. Cat despre uraciunea satana de soros am gasit in "stiri scurt" a lui George o chestie simpatica :
   "-G Soros spune ca „i-ar place sa-l vada pe Trump esuind ca Presedite! (Penibilul are de-acum un nou nume… Pe Soros il asteapta destinul miliardarului Howard Hughes finantatorul celui mai mare avion din lume care n-a putut zbura niciodata, el murind nebun, gol pusca, in camera incuiata in care slugile il tineau sub supraveghere?GV)"
   Cat despre UE cine stie cum va fi, citeam ca urmeaza Franta sa o paraseasca...

   Ștergere
  3. Da aveți dreptate D-na Maria aste se urmărește,iar Simon Istvan radiază de fericire,dacă se va ajunge la regionalizare.Romănia va fi trădată din interior,așa cum a fost mereu.DS

   Ștergere
  4. Doamna Maria ,ar trebuii sa va revizuiti ideile preconcepute, sau preferintele politice ,nu este vorba de Soros si de Bruxelles ! Este vorba de dusmanii istorici ai tarii ,de rusi si de unguri .
   Intelegeti ca votul dat PSD -ului ,prin astfel de idei preconcepute va face rau tarii in viitorul apropiat ..Pacat ca nu vreti sa intelegeti ca istoria se repeta ....Fiecare dintre noi are o responsabilitate pt. destinul tarii ,pt. incapatanarea de a crede in oamenii nepotriviti in momente nepotrivite.

   Ștergere
  5. Anonim 00:51, exact de "Soros si de Bruxelles" este vorba, nu de altcineva.

   Ștergere
  6. Daca-l alegea pe Boc era formidabil,pensii si salarii nu ne trebuia pt.ca ne vindea rusilor sa scape de greutati. Tzara ar fi fost un pustiu,fara oameni cine ar mai fi stat, spre bucuria nebunilor. Voi habar nu aveti ce vreti de fapt aveti viata pw care o ganditi. Sa vina Dnu Iisus mai repede.

   Ștergere
  7. anonimule 04.26 ,iar incerci sa manipulezi aici ,fiind platit de la partid ?! Nu pacalesti pe nimeni ,ca se vede in topicul frazei manipularea ta ,comandata de Dragnea care isi da singur legi sa scape de pedeapsa ! Sa iti dea Domnul ceea ce meriti dupa suflet ,pt . ca il pui pe Dragnea inaintea Romaniei ! Asa a facut si Petru Groza ,exact ca Dragnea ....Amin

   Ștergere
  8. Mai terminati cu manipularile ,deoarece oamenii au inceput sa inteleaga cine este Dragnea care , formuleaza legi ,la el in birou ,pt. a scapa de raspundere...
   PSD un partid de corupti care incearca sa pacaleasca oamenii simpli.

   Ștergere
  9. Dusmanii tarii sunt aceeasi care ne-au furat Basarabia , tezaurul si ne-au ucis stramosii ! Fiecare dintre noi are un bunic care a luptat impotriva rusilor ,asa ca ar trebuii sa nu mai induceti in eroare oamenii ,precum ca rusii sunt buni si prietenosi.
   PSD este partidul care ne vinde Moscovei!

   Ștergere
  10. Anonim 00:51,excelent punctat!Felicitari!Subscriu la toate remarcile facute.Iar preferintele politice evidente, "strecurate" de nenumarate ori in transmiterea mesajelor primite/vazute nu isi au rostul,atat timp cat doar redai cuvantul Domnului. Nu cred ca D-zeu isi manifesta apartenenta politica odata cu mesajul transmis.

   Ștergere
 13. Da 21 ianuarie 2017,16,48 mai e o zicere din Biblie care spune ;Nu aruncati margaritare in gura porcilor,asta ti se potriveste tie,pare ca nu prea intelegi mare lucru din cititul cartilor.Vai de capul tau.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zirecera citata de tine, este valabila pentru vine. Vai de neuronul tau! E in vacanta, ca sa vezi.

   Ștergere
 14. Pentru astia ca tine 21ianuarie 2017,16,47 Doamna Maria ar trebui sa scrie o carte speciala la nivelul copiilor poate intelegi si tu ceva

  RăspundețiȘtergere
 15. Istvan ,cind spune ;revizuita in masa ,sa nu crezi ca e vorba de revizionism ca gresesti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am scris eu undeva revizionism, sau iti place sa te bagi in seama aiurea cu mine :)) Simon Istvan. Satu Mare

   Ștergere
 16. Revizuit=controlat=santem manipulati in masa=mintiti pacaliti ca oile .

  RăspundețiȘtergere
 17. BAMBOO: a vrut Iohanis și clica soroșista sa repete Colectiv.Ce bine îmi pare că nu le-a mers criminalilor si mîine nu o să mai auzim ,,A TREBUIT SA MOARĂ OAMENI,,.Botezatu nu e prost și-a instruit personalul și fiecare angajat și-a facut treaba cum li s-a cerut.Acolo focul a fost pus de executanții SISTEMULUI,au inceput nenorociții cu execuții in masă.Tinerii,,frumoși și liberi,, mîine vor fi scoși în strada ca oile la pascut,fara ca ei să aibă habar că face jocul ocultei criminale.Totuși mă miră un lucru oare ,,sistemul,,duce lipsă de idei în crime? Au repetat o ticăloșie prea devreme la indigo cu cea din Colectiv.Dar nu e nimic zilele marilor dezvaluiri a sosit, iar parlamentarii trebuie neapărat să facă ca ungurii,să scoată din tară toate asociatiile și ongurile lui Soros și să le dea statut de ilegalitate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ONG-urile sorosiste sa fie scoase in afara legii. Afara cu ele din Romania!

   Ștergere
  2. Ai creierul spălat!!!

   Ștergere
  3. ai tu creierul spalat an.23.37 ! au reusit sorosisti sa ti-l spele bine cred c-au pus si detergent !

   Ștergere
  4. Nu Anonim21 ianuarie 2017, 23:37. ONG-urile sorosiste trebuie sa fie scoase in afara legii. Obligatoriu!

   Ștergere
  5. Mai terminati cu minciunile lui Dragnea si a celor doi consilieri evrei ,platiti cu milioane de euro ,,precum ca cei care nu sunt cu PSD ul suntcu Soros !
   Mai opritiva cu dezinformarea ! Nu se vede clar ca Dragnea isi face o lege speciala ,la el in birou ,ca sa scape de raspunderea penala ??! Mai are cineva un dubiu ca Dragnea se foloseste de putere ca sa isi faca avantaje proprii? Dragnea e cu evreii ,a facut multe drumuri in Israel si cu rusii ,de unde are ajutor si bani .
   Mai terminati cu neadevarurile si va intreb ceva ,pe toti inclusiv pe doamna Maria :
   Ce alegeti intre Dragnea ,Ponta ,PSD ...si Romania ?Daca aveti dovada clara ,ca Dragnea si PSD ,nu doresc binele Romaniei ,ci al lor personal ,ce veti face ?! O sa continuati sustinerea orbeasca a acestor i fractori ?
   Sa va dea Domnul mintea de pe urma ,ca inima sunt sigur ca aveti ...

   Ștergere
  6. Anonim22 ianuarie 2017, 21:37, spalatule pe creier. Sorosistule!

   Ștergere
 18. Pe teritoriul tarii mele oaspetii nostri sant pe pamant sfant- raspundem de ei indiferent cum sant- pana la granita.
  E valabil si pentru istvan, cu i mare , ca nu scrie asta, ed meg !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ed meg te, Sefu ..(ca sa nu zic sopyal)

   Ștergere
  2. ti.am mai scris odat las.o mai moale.mai joaca asa ungure sau ,,ungure '' si o sa vezi cine ce si cum indiferent cine ai fi: agitator roman , ungur sau orice natie ai fi,
   Exista atacuri ce nu pot fi oprite, exista aparare ce nu poate fi depasita. Miklovici

   Ștergere
  3. Ed meg era adresat scrisului ca nu vroia cu i mare dar tu ca o ...ce esti ai sarit repede de c..in sus
   Noroc ca te banuiesc a nu fi ungur...norocul magyarorszaG ma refer

   Ștergere
  4. Anonim 22 ian. 08-02 , asta suna a amenintare :)) si te rog sa ma crezi ca in afara de Dumnezeu nu mi-e teama de nimeni,asa ca te rog eu sa stai calm sa nu patesti ceva:)) faza cu atac si aparare e profunda rau :)) de unde aidat copy -paste :))

   Ștergere
  5. A fost inventata ca sa ma descrie.
   A-ti fi teama nu e asa rau...esti mai greu de doborat.
   Dumnezeu nu vrea sa-ti fie frica de El.
   Cand mai testezi piata, da de inteles si te tolerez.
   De patit tot patesc, de mult !
   Daca tot esti magyar macar sa simti si tu ce simt romanii cand denigrezi tu Romania ! Dar romanii o sa te lase-n pace, sper, chiar de n-ar fi cazul.

   Ștergere
  6. Da ma, este amenintare asupra oricarei tari o incearca cu Romania, inclusiv Magyaria !

   Ștergere
  7. ..inventata sa te descrie..hmmm, bine mai nea ion care esti tu rambo de romania :)) dar te anunt ca habar nu am ce simt romanii si nici nu ma intereseaza, eu nu testez nimic, aia este doar imaginatia ta bolnava si de tolerat e bine ca o face Dumnezeu cu tine :)) Simon Istvan Satu Mare

   Ștergere
  8. Imaginatia zburda, d-aia e imaginatie; perceptia poate fi bolnava.
   Imi pare rau, ma depasesc unele lucruri .

   Ștergere
 19. Greatest Magic Show

  https://www.youtube.com/watch?v=roXvNuOaiGo

  RăspundețiȘtergere
 20. revizuit = ciuma pesedista a revenit! Vom muri cu totii!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti tu o ciuma care scri!!! psd-ul are un program de guvvernare iar voi ciumati ticalosi nu-l lasati sa se desfasoare. Rusine sa vva fie tradatori de tara si de neam!!!!

   Ștergere
  2. WRONG ! Nu toti, ci numai TU vei muri, rapus de prostia congenitala a singurului neuron care-ti mai populeaza minuscula cutie craniana, in conditiile in care emite o astfel de deductie idioata !

   Ștergere
  3. Evident că vom muri cu toții, că toată lumea, dealtfel.

   Ștergere
  4. Ai grijă că de ciumă nu s-a descoperit leac,așa că te-ai dus pe copcă ,hai lasă-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

   Ștergere
  5. Hipno,de ce apare semnul galben in drept cu postarea ta,scrii de pe calculatorul Doamnei Maria? Ca asa zice Ramona Pit

   Ștergere
  6. Doamnee nimic nu stiti,Hipnotiq Hipno este conectat la blogul sau personal ce treaba are cu blogul dnei Maria,fiecare cu blogul lui.Si ii apare cu galben pentru ca nu are poza la profil incarcata.Doamne Fereste mai aveti putin si il acuzati de plagiat ca o copiaza pe dna Maria ca ii scrie el mesajele:))))nu mai pot de ras:))))))

   Ștergere
 21. Sa ne putem cunoaste si sa vorbim muuuuuuuuuult. Te imbratisez cu mult drag,si nu uita ca,CINEVA ACOLO SUS ,te iubeste si te va ajuta si te ajuta clipa de clipa. Maria tecuci

  RăspundețiȘtergere
 22. Nici pe departe Romania nu poate fi revizuita din moment ce tara nici nu are un conducator real.Asta e adevarul/100%

  RăspundețiȘtergere
 23. Cand se va ajunge la momentul cand sistemul Uniunii Europene va cadea/prabusi numai atunci putem spune ca ne-am recapatat tara, valorile,si drepturile civile si in nici un caz nu vom mai putea fi condusi de afara pe posturi de marioneta.Din pacate Marioneta Yohannis are zilele numarate asa cum v-am mai spus.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa ai gura de aur Iona ! sa dispara acest neavenit traficant de copiii Romaniei! probabil si cu asta-l au la mana dusmanii Romaniei.

   Ștergere
 24. Asa ieste acolo sus cineva te iubeste stimata doamna noastra Maria Gheorghiu.Va inbratisam cu mult drag.

  RăspundețiȘtergere
 25. Asa ieste acolo sus cineva te iubeste stimata doamna noastra Maria Gheorghiu.Va inbratisam cu mult drag.

  RăspundețiȘtergere
 26. Prea multa agitație..locul acela era plin de oameni desfrânați care nu-l cunosc pe Dumnezeu. Faptul ca s-a intamplat acel incendiu poate ca a fost hotarat cjiar de Dumnezeu ca sa ii trezească pe acești tineri care trăiesc in beție, desfrâu, Alcool si multe altele. Noi tot timpul trebuie sa ii scoatem pe semenii noștri vinovați ( buni sau rai cum sunt) nicidecum pe ei, care păcătuiesc neîncetat. In loc sa ne întoarcem la credința, preferam sa ne dam cu părerea si sa jignim, sa urim si sa facem rau! Doamne, apăra-i pe toti ca nu stiu ce fac! Va veni ziua cand vom fi buni, cand ne vom ajuta si cand ne vom iubi ca fratii? Alegem ce semănam. Legat de postările dnei Maria, nu este nimeni in masura sa comenteze toate aspectele care nu au o importantă atata de mare. Sa ii multumim
  Ca e binevoitoare si ne tine la curent! Ca ne implora sa fil buni! Ca ne deschide ochii! Ca ceasul de apoi este aproape si vom plange veșnic pentru ca nu am fost in stare sa lucram in lumina si credința! Multumiți pt tot ce aveti, ajutați cum puteti, rugați-va neîncetat si fiți mai buni! Vor veni vremuri grele iar noi tot in ura continuam !

  RăspundețiȘtergere
 27. Acest nou-născut a fost aruncat în toaletă. Cum l-au salvat pompierii? De necrezut.
  http://www.livebiz.ro/video/salvarea-bebelusului/

  RăspundețiȘtergere
 28. Totusi...cred ca ar trebuie sa dai dovada de intelegere Maria...adica pentru noi cititorii acestui blog, este un lucru destul de greu sa ne onisnuim cu ceea ce faci tu, adica primirea acestor mesaje de la duhul sfant si transmise prin tine noua,dupa cum sustii. Ceea ce vreau sa subliniez e ca nu ar trebuie sa raspunzi acestor lucruri prin a nu mentiona pe blog toate informatiile primite, cum ar fi locul, pentru ca e perfect normal ce se intampla. Nu e ca si cum oamenii primesc mesaje precum faci tu, in fiecare zi, ca sa nu aiba un bob de indoiala la ceea ce scrii...e nevoie de timp ca sa se convinga si sa se familiarizeze cu asa ceva...pt ca asa e omul...mentionez ca nu contest darul tau, dar cred ca ar trebui sa scrii mesajele primite complet dupa cum si trebuie lucru, spus chiar de tine

  RăspundețiȘtergere
 29. DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ROMÂNIA

  RăspundețiȘtergere
 30. CLUBURILE IN CARE SINT DOAR OPERELE SATANEI, SA CADA CA CIRESELE, BOTEZATUL AR TREBUI CA SA FACA OPERE DE BINE PENTRU SARACI SI NEVOIASI NU CLUBURI MIZERABILE UNDE SE INTIMPLA TOATE MIZERIILE, BOTEZATU TREBUIE CA SA I-SI AMINTEASCA CA DUMNEZEU LA SALVAT DEOCAMDATA DE LA TUMOAREA PE CARE O AVEA SI SA MULTUMEASCA LA DUMNEZEU , DAR EL IN TELEVIZIUNE A AVUT DOAR PROGRAMURI SCIRBOASE SA FOLOSIT DE FETE MINORE PENTRU A-SI FACE BANI SI IATA UNDE SAU DUS BANI LUI SCRUM. DACA IN ROMINIA AR FI MAI PUTINE CLUBURI DE NOAPTE MAI PUTINE DISCOPECI SI MAI PUTINE BARURI, TARA NOASTRA AR FI MULT MAI BOGATA SPIRITUAL.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 21 ianuarie 2017, 23:59. Micutule ce esti!Spiritualitatea este cu totul altfel, copilasule!

   Ștergere
 31. Si nu numai Botezatu ci toti sa inchida cuiburile de prostitutie, sa ia foc toate si carciumi si cafenele, TOATE.

  RăspundețiȘtergere
 32. 18,25 ma cam indoiesc ,multi ciobani cu 2 -3 clase facuti procurori,iar acum urmasii lor cu doctorate ,furate,plagiate ne dau lectii de legalitate ca Kovesii si democratie ca Monica Macovei.Astia au distrus Romania a doua oara.

  RăspundețiȘtergere
 33. Si totusi ar fi fost explozie...la originea incendiului din Bamboo.Informatia apare intr-un articol de pe site-ul Cancan.ro-scuzati referintele culturale.Dar,sigur,trebuie sa asteptam concluziile pompierilor.

  RăspundețiȘtergere
 34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 35. Am ajuns la refuz cu comentariile unor anonimi care bocifereaza despre muzica rock ca este satanista si cluburile asemeni,nu inteleg de ce nu va asumati comentariile aratand cine sunteti ,eu una mai mare desfrau vad in manele unde este venerata prostia,banul si prostitutia ,energii negative. O vorba veche spune ca orice padure are uscaturi luati exemplu si asa zisii oameni ai bisericii care venereaza energia banului si este departe de calea Domnului.Isus alunga bisnitarii din templul lui Dumnezeu .Ideea este ca istoria se repeta si noi dam dovada ca nu am invatat nimic din cele intamplate.Avem deschideri Dumnezeu ne binecuvanteaza ,noi ce facem??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ramona,ti se pare suspect ca,la unele comentarii,apare un semn(cercul galben cu B alb) si spui ca e postat de proprietar(Doamna Maria) sau de cineva cu acces la calculatorul ei. Atunci,de ce acest semn apare si la Hipno,un critic al Mariei?

   Ștergere
  2. Acum am vazut si eu, faptul ca si la
   Domul X21 ianuarie 2017, 23:22,dar si la
   Hipnotiq Hipno22 ianuarie 2017, 00:36,apare acel B în mijlocul sferei galbene. Probabil ca au si ei Blog, iar toate cate eu postez merg direct pe Blogul lor. Eu niciodata nu m-as ascunde,cum niciodata nu as comenta sub anonimat!
   DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI si toti SFINTII SĂI,imi sunt MARTORII cei mai de preţ. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  3. Acel B cu alb si galben sub forma de user de care menționați apare deoarece au si ei blog creat si sunt conectați tot la aceeasi platforma idem ca al dvs dna Maria.Cum dvs aveți blog si ei au si sunt conectati in permanenta la email in timp ce posteaza un comment si acel status cu B galben diferențiază de o persoana care scrie sub anonimat.Hipnotiq are un blog ca si Adyna si altii care scriu aici.Dna Maria din cate am observat nu a scris niciodată sub anonimat asa cum cred unele persoane pentru ca cunosc aceste chestiuni la care ma pricep destul de bine având in vedere ca am lucrat cu platforme de siteuri de stiri media si bloguri străine si romanesti.Iar daca ar scrie sub anonimat logic ar trebui sa se deconecteze de la email si sa scrie sa apara sub forma de Anonimat.Dar nu o face pentru ca stie ca ar putea face ceva gresit si ireparabil.

   Ștergere
  4. Nimeni nu poate avea acces la contul dnei Maria decat un hacker care isi pune toata ambiția sa strice si sa împiedice toata lucrarea si străduința acestei munci.Doar divinitatea are acces aici si pentru ca este ferit blogul de orice obstacol care ar putea sa apara neprevizil.Nu va faceti griji dna Maria sunt sigura ca sunteți sub protecție divina dvs si acest blog.Nimeni nu poate intra sa posteze sub un alt User fara acordul dvs si al Stăpânului Dumnezeu.

   Ștergere
  5. Legea conspiratiei si regulile ei.
   ;)

   Ștergere
  6. IONA 13.32 eu nu am nici in blog şi tot asa apare.observi?este vorba pur si simplu de introducerea in editarea profilului fiecaruia dintre noi a unei poze din galeria proprie sau de pe net.cand intri pe propriul profil in coltul din dreapta sus ai EDITEAZĂ PROFILUL.dai clic si iti apare profilul tau.undeva la mijlocul paginii ai ataseaza o poza ......

   Ștergere
  7. Da Madus,tu ai selectat una din subsectiuni unde te-ai inscris cu propriul nume dar ai mai multe avataje acolo iti poti adauga chiar si pagina de web/site/blog/facebook daca ai si poti fii contactat doar dintr-un singur click de oricine doreste.Am observat ca nu esti logat pe propriul blog,dar majoritatea au si il folosesc.

   Ștergere
  8. Bravo Madus, deja se ajunsese la paranoia.

   Ștergere
  9. Ai dreptate Madus,nici eu nu am blog.

   Ștergere
 36. Nu-l mai bagati pe Dumnezeu in toate problemele create de om ,care are liberul arbitru aici pe Pamint.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Liberul arbitru ..... asa crezi dumneata domnule anonim.
   Doamna Maria Gheorghiu spuneti, omul are liberul arbitru?
   Dumnezeu la dat dar altii l-au luat,asta este parerea mea. Intr-o lume in care suntem atacati cu arme psihotronice si tot felul de alte creatii inseamna ca esti dus rau daca crezi ca omul are liber arbitru.Mai sunt si atacurile spirituale care sunt la fel de periculoase,sa ai liber arbitru in ziua de astazi inseamna ca esti foarte evoluat spiritual si ai venit in aceasta viata cu o dharma. Spiritul are liber arbitru atunci cand pleaca din acest plan si isi face judecata ( nu Dumnezeu ne pedepseste ,noi alegem ce meritam sa experimenta pedeapsa care consideram ca o meritam)Dumnezeu este un tata iubitor care nu isi pedepseste copii ,dogma bagata in cap de stim noi cine nu are adevar. Spuneti doamna Maria de ce fetele bisericesti nu ne spun tainele??

   Ștergere
 37. Tot asa sa ne aducem aminte ca va urma in zilele ce vine Ziua Unirii principatelor, dar cu parere de rau ma tem ca dupa investirea noului presedinte al Americii undeva pe la sfarsitul lunii Ianuarie sau prin Februarie va avea loc intalnirea celor doi oameni Donald Trump si Vladimir Putin in Ungaria, de ce tocmai acolo? si ma gandeam la tratatul de la Trianon [https://ro.wikipedia.org/wiki/Tratatul_de_la_Trianon] care a fost semnat pe o durata de 100 de ani care in viitorul apropiat expira, se pare ca cei doi vor sa faca ceva cu Transilvania apoi cu Romania , Se pare ca Trump tine cu Putin Ungurii tin cu Rusii deci nu suna bine deloc. Dumnezeu va face dreptate ca tara aceasta! sa nu fie atinsa de maini si forte rele ale diavolului

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dece acolo? Pentruca unguri au o polotica justa dar in Romania iohanis e un tradator prost si i competent care nu protejaza interese tari ci ale strainilor.

   Ștergere
 38. lolo,suflete drag,din pacate ai prins-o din mers,ca de obicei,victime colaterale,va primi la schimb un tren de prostituate,sa-i sature odata Dumnezeu si sa trecem si peste hopu asta,dar daca suntem buturuga mica ce rastoarna carul mare al rusilor.

  RăspundețiȘtergere
 39. Vremuri grele pentru romani, cu un minoritar la conducere,Io-HA-HA-nis care refuza sa depuna in centrul Sibiului, vizavi de casa sa, coroana de ziua nationala sau de ziua drapelului national si care de 4 ani se opune la amplasatea in parcul ASTRA unde ii este locul, a statuii lui Avram Iancu cel care prin testament si-a lasat averea pentru o facultate la Sibiu.Statue care sta si asteapta de 4 ani, facuta din donatiile sibienilor, ascunsa acoperita in asteptare in cladirea muzeului ASTRA.

  RăspundețiȘtergere
 40. Vremuri grele pentru romani, cu un minoritar la conducere,Io-HA-HA-nis care refuza sa depuna in centrul Sibiului, vizavi de casa sa furata, coroane de ziua nationala sau de ziua drapelului national si care de 4 ani se opune la amplasatea in parcul ASTRA unde ii este locul, a statuii lui Avram Iancu cel care prin testament si-a lasat averea pentru o facultate la Sibiu.Statuie care sta si asteapta de 4 ani, facuta din donatiile sibienilor, ascunsa acoperita in asteptare in cladirea muzeului ASTRA din Sibiu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Jos cu hitleristu de iohan nemernic tradator de tara si neam !!!

   Ștergere
 41. Anonim 22 ianuarie 01.18 nu ai dreptate
  Nu se scrie dezlegat aici scrie-ti regulile pana le rețineți
  Se scrie legat scrieți regulile pana le rețineți întrucât e la plural
  Adică după regula ta ar trebui sa fie: scrie-ti-va regulile pana le rețineți
  Dar corect este: scrieti-va regulile pana le rețineți
  Corect dezlegat este la singular asa: scrie-ti regula pe caiet pana o inveti

  Offf și când ma gândesc ca și la protestele de azi ies niște din ăștia care habar nu au gramatica și dau și lecții...și mai zic că-s deștepți.... uite in ce hal de țară ne-a adus corupția din justiție , ca dacă dai șpagă la magistrați indiferent ce ai făcut nu faci pârnaie. Și ăștia ies azi chipurile sa susțină cică justiția asta ... demență

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cei care au ieșit în stradă au fost plătiți și mitingul nu e autorizat.Dacă se întîmpla asta pe timpul lui Iliescu sigur chema minerii,iar dacă era Băsescu chema jandarmii să pună tunurile de apă pe ei sau sa-i bage în dubă.Dar Grindeanu nu a aplicat niciuna din aceste metode,deși putea să o facă.DS

   Ștergere
 42. Sint sigur ca anonim 01.18 stie gramatica,dar nu a fost atent cu pluralul de la sfirsit.

  RăspundețiȘtergere
 43. https://www.realitatea.net/iohannis-in-mijlocul-protestatarilor-din-pia-a-universita-ii_2025023.html

  RăspundețiȘtergere
 44. Doamnba Gheorghiu, ce parere aveti despre Sinodul, asa zis ecumenic, de la Creta?

  RăspundețiȘtergere
 45. http://www.stiripesurse.ro/donald-trump-nu-glumeste-ce-le-a-facut-homosexualilor-imediat-dupa-ce-a-ajuns-la-casa-alba_1175154.html

  RăspundețiȘtergere
 46. Protest în Capitală: 10.000 de oameni scandează împotriva Legii graţierii. Klaus Iohannis, la miting LIVE VIDEO

  RăspundețiȘtergere
 47. http://www.romaniatv.net/mobi/live/peste-15000-de-persoane-s-au-adunat-deja-in-piata-universitatii-pentru-a-protesta-impotriva-legii_336863.html

  RăspundețiȘtergere
 48. http://m.libertatea.ro/stiri/cand-va-fi-depusa-motiunea-de-cenzura-impotriva-guvernului-grindeanu-anuntul-opozitiei-1720503

  RăspundețiȘtergere