luni, 11 aprilie 2016

MÂNTUITORUL VA VENI ,ȘI VA PLECA !

                                                           2 Aprilie 2016,ora 6,48 dimineața!
          
                                                       Dragii mei, 

În aceasta dimineață, mă trezeste un glas ca de povestitor.
Glasul spunea dumnezeiesc de frumos așa:

    ” Florile de la geam, să nu înflorească toate!
       Căci Mântuitorul ,va veni și va pleca !” 

           .
Dragii mei, după ce glasul mi-a spus aceste CUVINTE de la DUHUL SFÂNT, vedeam cu ochii inchisi fiind, vedeam în CERUL SFÂNT,intr-un alb orbitor de stralucitor, pe ÎNSUȘI SFÂNTA TREIME, si pe MAICA DOMNULJUI PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA,în Fața Prea Sfintei Treimi.
                         .
Așa cum privim la Sfanta Icoana din casa noastra, atunci când ne închinăm,tot la fel priveam eu ,în Cerul Lui Dumnezeu,în Împărătia Sa !
În Cărtile sfinte,se spune că pe Dumnezeu e cu neputință a-L vedea oamenii.
Dar eu vă spun dragii mei, că pe DUMNEZEU si pe MAICA  SFÂNTĂ, este cu putință oamenilor să-I vadă. 
Dragii mei, aceste Cuvinte dumnezeiesti :” Florile de la geam, să nu înflorească toate!
       Căci Mântuitorul ,va veni și va pleca !”
  sunt greu de tâlcuit.
Eu nu stiu ,si nici nu îndraznesc a le tâlcui. Dacă voi stiti dragilor, astept cu multa dragoste sufleteasca Comentariile voastre.
Să credem fratilor întru Domnul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos, sa ne închinăm Lui si Maicii Lui, și neapărat sa-I cerem ajutorul ,ori de câte ori simțim că ne pierdem în lumea si-n viața aceasta tumultoasă.
                                        Cu dragoste,Maria.
                                       

31 de comentarii:

  1. PROBABIL ZILELE ASTEA VINE SE ARATĂ IISUS HRISTOS.POATE CHIAR DE UNU MAI MUNCITORESC.

    RăspundețiȘtergere
  2. se apropie sarbatoarea Floriilor si ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil de Paste va veni si apoi va pleca. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va veni si va pleca... depinde insa cat va sta pana va pleca!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar daca se zice:"sa nu infloreasca toate", probabil ca va mai veni... deci sa mai ramana de inflorit si pe alta data!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar daca mesajul este din Lumina, poate fi si o parabola, asa cum este scrisa Biblia - nu indraznesc sa spun, dar Mantuitorul, asa cum spuneati mereu, nu se bucura de ceea ce vede pe planeta noastra. Noi il chemam mereu in rugaciune, dar stim cu totii de ce pleaca, din acelasi motiv pt care a plecat si acum doua mii de ani, si apoi mereu si mereu, deci, dragi cititori SA LUAM AMINTE ! Nicoleta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va veni si ne va judeca pe noi pacatosi i
    AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nu ne va judeca,va veni sa ne ierte din nou,ca si acum 2000 de ani, caci prea s-au strans multe pacate in spinarea noastra!!!!Dar nu va ierta decat pe cei care cred cu adevarat in El.....

      Ștergere
  8. VA VENI SI NE VA JUDECA PE NOI PACATOSII
    AMIN

    RăspundețiȘtergere
  9. se va intimpla ceva in iunie cind nu vor fi toate inflorite

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe 24 aprilie e duminica floriilor

    RăspundețiȘtergere
  11. De unde, va veni, si unde va pleca?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai spune-ne tu D ca tu le ști pe toate!?!

      Ștergere
    2. Anonim 13 aprilie 2016, 13:59, nu fii ironic! Ea nu are dreptul la intrebari numai altii? Extraordinar!

      Ștergere
  12. Singura noastra grija trebuie sa fie mantuirea.Restul e ca si cum ne-am teme ca ne pica drobul de sare in cap.Spovediti-va,impartasiti-va si va rugati.Dumnezeu fie cu noi in toate zilele!

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria poate Mantuitorul va veni la dvs acasa aveti cumva flori la geam ?!spuneti ceva e foarte important acest mesaj.Lamuriti-ne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eiii,eu am flori la ferestre si la mine va veni,se va manifesta in planul fizic Mantuitorul,hmm,da,da :)I-am facut chiar o gradina plina de flori,cu gandul ca va veni la mine... :) Nu-i asa ca sunt copilaroasa?
      v

      Ștergere
    2. Da,daca astepti sa vina la tine ai grija ca toate florile sa nu fie inflorite in gradina ,ca poate va schimba directia la mine acasa Mantuitorul si mie imi face vizita.:))

      Ștergere
    3. Dragii mei,
      Sa asteptam ÎNVIEREA DOMNULUI, pe SCUMPUL nostru MÂNTUITOR, cu flori la geam, cu flori de Lumină în sufelt si cu inimă bună si plină de fapte bune.
      De vom face asa,MÂNTUITORUL va veni la fiecare dintre noi! Sa-I spunem: VINO DOAMNE, CA SĂ-TI PUN COROANĂ DE FLORI SI NU DE SPINI. TIE DOAMNE,ITI DĂRUIESC INIMA MEA,SUFLETU ,INIMA SI CUGGETUL MEU, ca sa faci din ele, ce voiesti TU DOAMNE! TE IUBESC DOAMNE SI MĂICUTA MEA !

      Ștergere
    4. Am mai invatat ceva :)frumoasa rugăciune...

      Ștergere
  14. Dar cred ca e vorba de ziua de Paste,cand va veni si va pleca

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu a facut florile pentru om,pentru ca sufletul sa proslaveasca pe El si sa-L iubeasca.
    Nu trebuie sa-L uitam pe Dumnezeu nici macar pt.o clipa,deoarece El ne iubeste.Sa-L iubim si noi din toate puterile noastre si sa-i cerem milostivirea si puterea de a implini sfintele Sale porunci.
    Sufletul bland si smerit e mai bun decat aceste flori,si aroma si parfumul sau sunt mai bune si mai frumoase.
    Domnul a facut frumoase florile,dar El iubeste insa si mai mult omul si i-a dat Duhul Sfant,iar El este ma dulce decat lumea intreaga si placut sufletului.
    El este singurul Care nu se schimba.El este neschimbat in veac si este limanul intregii fapturi,si vesnic ne asteapta pe noi,copiii Sai,sa ne intoarcem la El-insa noi fugim necontenit-
    El vrea sa ne dea pace,bucurie,mangaiere,sa simtim bucuria vietii,iar noi ne incarcam mereu cu grijile lumii acesteia.
    Doamne Dumnezeule iarta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa vina oare cu pedeapsa pt oameni?tare ma tem ca o sa plecam noi oamenii inainte ca el sa plece.el va fi capitsnul de pe vas.va pleca ultimul

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate se face referire la lumina de la Ierusalim

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce inteleg eu din acest mesaj.ca atunci când ma uit la flori mi se luminează fața si chiar zâmbesc pentru ca o floare poate transmite multa iubire.multa liniște. multa bunătate. multa frumusețe. Si cu o floare imoi inima or cui chiar si unui om rău.asa si BUNUL Nostru Iisus ne transmite prin acest mesaj .Sa fim buni blînzi sa nu facem rău sa iubim sa fim frumosi la suflet ca florile .vedeti dumneavoastră ce minunății si cât sunt de frumoase sunt florile create de de BUNUL DUMNEZEU. Nu face rău nimănui ba din contra ne da o stare de bine si energie pozitivă. Asa sa iubim si Sfânta Treime. Si sa rămânem in Mâinile Bunului Dumnezeu sa ne ajute sa fim ocrotiți de toate necazurile de toate primejdiile de cutremure de dezastre si de boli. Iti mulțumim Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic Tatal Universului cerului pământului si Al nostru. niculina

    RăspundețiȘtergere
  19. Subscriu anonim 16;49
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt sigura ca de Sfintele Pasti al Invierii Mantuitorului ne vom bucura de un soare puternic si de 3 zile de lumina divina ca semn al prezentei lui pe pamant.NU UITATI CUVINTELE: Eu voi fii cu voi intotdeauna pana la sfarsitul zilelor.Lumina va fii in noi si noi in lumina (Iisus Hristos).Iisus este Calea,Adevarul si Viata).Amin!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna seara doamna..interpretarea mea este ca Tatal ne va trimite iarasi pe Fiul Isus..mantuitorul ne va arata din nou calea incercand sa ne indrepte din nou spre lumina..sa nu ne bucuram mult fiindca el va pleca iar apoi depinde de noi daca calea cea dreapta pe care din nou ne'o va arata noi insine o vom urma..ptr cele remarcate mai sus eu nu sunt un cunoscator si nici profesor,ci doar un pacatos de rand in care a'ti retrezit o picatura de lumina,intamplarea face ca eu sa ca cred si sper sa va rugati ptr noi toti la Tatal caci mare avem nevoie de mimostenia si indrumarea lui..Cat despre,,cei inteligenti",ei sunt de mult pe pamant si consider sa cred ca sunt si eu copii Tatalui iar actiuniile lor sunt ingaduite de Tatal..sarutmana Doamna Maria si scrieti'ne cat puteti caci chiar de sunt premonitii sunt demne de ascultare si luare aminte.

    RăspundețiȘtergere
  22. 19 iunie Pogorarea Sfantului Duh, cu o seara inainte se schimba vestmintele Sf Cuvioase Parascheva...care sunt pecetluite...sau poate se naste Sapte!

    RăspundețiȘtergere
  23. Va veni sa își ia biserica între anotimpuri vara

    RăspundețiȘtergere