miercuri, 6 aprilie 2016

CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVANT, VA VEDEA LUMINA ZILEI CU AJUTORUL VOSTRU !

           
                                  
                                                           Dragii mei,


                                Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar format din mai multe cifre, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill:
 
 https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,
mariatecuci61@yahoo.com 

Contul pentru ROMÂNIA:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

13 comentarii:

 1. Eu cred ca, cartea ar putea fi mai interesanta daca i s-ar adauga si comentaruiile celor de pe blogul dvs!
  Pot anticipa o vanzare buna daca va contine si parerile cautatorilor de Dumnezeu!
  Este doar o parere,alegerea este a dvs, si o respect.
  Fiind o bucurie pentru dvs.va sustin la nivel subtil.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 2. AM ÎNŢELES DOAMNA MARIA,E TOTUL ÎN REGULĂ.DAR CUM RĂMÂNE CU DARUL?ÎN DAR AŢI PRIMIT ȘI ÎN DAR TREBUIE SĂ OFERIŢI.SPUNEA CINEVA CĂ NU ESTE SPAŢIU PE BLOG.EU ȘTIU CĂ ESTE.SĂ NU MĂ ÎNŢELEGEŢI GREȘIT,DAR EXISTĂ NIȘTE SEMNE DE ÎNTREBARE NEEXPLICATE.AŢI SPUS CĂ,CARTEA O VEŢI SCOATE ÎN 6000 DE EXEMPLARE,DAR AICI PE BLOG SUNT MAI MULŢI DE 6000 DE VIZITATORI.EU PERSONAL MĂ SIMT DISCRIMINAT,PENTRU CĂ AVEŢI UN PUBLIC PREFERENŢIAL ȘI OFERIŢI CARTEA NUMAI CELOR CARE PLĂTESC.ȘTIU.CARTEA RĂMÂNE ÎN TIMP.DAR ȘI BLOGUL RĂMÂNE ÎN TIMP.ACUM RĂMÂNE LA APRECIEREA DUMNEAVOASTRĂ,NU POT SĂ INTRU ÎN TAINELE DUMNEAVOASTRĂ ȘI ÎN JUDECATA DUMNEAVOASTRĂ.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. GABRIEL,nu o voi scoate in 6000 de exemplare,ci in 3000 cu ajutorul DOMNULUI al MAICII DOMNULUI, si al cititorilor.
   Nimeni nu va rămâne fără CARTE,deoarece le voi trimite prin posta cu RAMBURS, celor care doresc s-o cumpere, si GRATIS pentru toti cei care au ajutat la scoaterea la lumina a acestei CARTI. Daca se vor epuiza cele 3000 de exemplare,EDITURA va ma scoate alt numar de exemplare,atât cât îi voi solicita eu. DARUL LUI DUMNEZEU, în esență eu nu-L vând! Ceea ce fac acum, este un AJUTOR DIVIN ,care lucreaza prin oameni, pentru ca după aceea ,sa pot scoate alte si alte volume.Doar pentru inceput am nevoie de ajutor financiar,după aceea ma voi descurca din vânzarea CARTILOR.
   Am scris aceasta ca sa fii tu mai linistit.
   GABRIELE ! Eu nu mă îmbogatesc din vanzarea CARTII! DUMENZEU este CEL care ,îmi va cere socoteala pentru faptele mele. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  2. NU S-A PUS PROBLEMA,CĂ VĂ ÎMBOGĂŢIŢI DIN CĂRŢI.DE CE FACEŢI ASEMENEA AFIRMAŢII?

   Ștergere
 3. Ai inteles gresit Gabriel , expresia ,, OFERIŢI CARTEA NUMAI CELOR CARE PLĂTESC '' este inexacta. Doamna Maria a spus ca cine vrea , poate dona , intrucat costurile cu editarea cartii sunt inevitabile . Prin contributia micuta a fiecaruia in parte o putem AJUTA ! Cartea cand va fi tiparita o poate cumpara ORICINE. Adica si TU. Pretul va fi modic asa cum a explicat intr-un post anterior . Desigur, doamna Maria se va gandi , va lua in consideratie si o varianta a acesteia in format pdf ce va putea fi consultata de toti on line .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cartea va costa în jur de 4 euro si va fi disponibila pentru fiecare suflet care si-o va dori.Iar eu va asigur că ,va fi ceva cu totul deosebit si pe intelesul tuturor.
   Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  2. Buna seara,

   Asta seara am expediat o suma modica, in ordinul de plata am mentionat numele meu si adresa mea pentru expedierea unui exemplar al cartii,daca e posibil.
   Multumesc mult!
   O seara linistita si binecuvantata!
   Mariana

   Ștergere
  3. Buna seara,

   Asta seara am expediat o suma modica, in ordinul de plata am mentionat numele meu si adresa mea pentru expedierea unui exemplar al cartii,daca e posibil.
   Multumesc mult!
   O seara linistita si binecuvantata!
   Mariana

   Ștergere
 4. Sa fiti sanatoasa , doamna Maria cu lumina si harul lui Dumnezeu in suflet si in priviri ! Va doresc tot binele , mult optimism si o primavara frumoasa ! Dumnezeu este cu noi toti si nimeni impotriva ! S.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. BUNUL DUMNEZEU SA VA AJUTE IN TOT CE FACETI SI SA VA DEA SANATATE MULTA SI PACE SUFLETEASCA...

   Ștergere
 5. CÂT AR COSTA CARTEA?SUMA TOTALĂ DORESC SĂ O DEPUN AZI.SAU DACĂ NU MÂINE.PRIN SERVICIUL WESTERN.ACUM SUNT LA PARIS ȘI CURÂND TREBUIE AJUNG LA HOUSTON S.U.A. ȘI NU ȘTIU DACĂ O SĂ AM TIMP SUFICIENT.A,FĂRĂ PRIVAT,VREAU CA DISCUŢIA SĂ FIE PUBLICĂ,CA SĂ FIU ÎN SIGUR.GLIGOR AURELIAN.

  RăspundețiȘtergere