duminică, 17 aprilie 2016

CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT, AM SCRIS-O PE JUMĂTATE, PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT !
                                         PRIETENI dragi,

Cu ajutorul vostru de nepretuit, CARTEA cu al Lui DUMNEZEU CUVÂNT, va vedea lumina tiparului in aceasta vară.
Deja am scris jumătate din CARTE, iar bănutii din Donatiile voastre,s-au adunat pe un sfert față de suma necesară.
Dar DUMNEZEU este MARE si ATOTPUTERNIC ,si cu ajutorul MAICII DOMNULUI, vom reusi impreună ca sa adunăm suma necesara(circa 6000 euro)editării pentru 3000 de exemplare.
Din toată inima mea si din tot sufletul meu, vă multumesc pentru ajutorul vostru,si va asigur ca, pe fiecare dintre voi l-am trecut intr-un POMELNIC , pe care il dau dau Duminica la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, pentru ca PĂRINTELE să-l citeasca in SFANTUL ALTAR.
DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL fiecaruia dintre voi, si sa va intoarca înzecit acest DAR , prin sănătate si bucurii duhovnicesti.
Cu dragoste si pretuire,Maria Ghiorghiu.
 
                                                            Dragii mei,


                                Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

9 comentarii:

 1. Nu sunt cam multe, 3000?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt multe. LANSAREA de CARTE va fi la BUCURESTI si vor veni mai multe TEleviziuni,iar CARTEA se va vinde cu siguranta.

   Ștergere
 2. D.Maria in primul rand vreau sa va spun ca va iubesc si va prețuiesc foarte mult.Si va multumesc ca prin tot ce faceti mie îmi dati incredere de a merge mai departe.acum am mult mai multa credință mult mai multa înțelepciune si am ajuns sa ma rog Bunului Dumnezeu pentru sufletul meu sa meargă pe calea plăcută Bunului Dumnezeu. Si ii cer iertare in fiecare zi ca mai gresesc. Maine merg din nou si am sa mai pun câțiva bănuți pentru Cuvântul Bunului Dumnezeu. Ii multumesc ca am sănătate sa pot munci cinstit .Si il rog sa ma ajute sa merg mai departe cu înțelepciune cu bunătate cu credinta puternică si cu blândețe. niculina

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Niculina draga mea, si eu te iubesc asa cum IISUS ne iubeste pe toti. Iti multumesc din toata inima pentru ajutorul tau. Te pup si te imbratisez cu drag, si ma rog pentru tine si cei dragi.

   Ștergere
 3. Cine a scris Biblia :

  http://romaniapress-misterelelumii.blogspot.ro/2013/06/documentar-cine-scris-biblia.html

  RăspundețiȘtergere
 4. RASPUNS pentru :Pisoi Pisoi

  pe 17.04.2016
  DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sa-ti dăruiasca sanatate,minte luminata, si sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU ,cât mai curând,ca sa nu mai jignesti fără sa cunosti omul! DOAMNE AJUTA !

  RăspundețiȘtergere
 5. De ce doamna Maria cand va cerem un sfat in privat pe fb sau email nu raspundeti? Dar acum acum vad ca insistati sa intram in privat sa donam sa va pubicati cartea , ce am putea citi in aceea carte ??? Despre dezastrele care le-ati prevazut??? Vreau sa m-a convingeti si pe mine ca sa pot si eu sa donez , stiu ca raspunsul dv este ca nu trebuie sa ma convingeti doar sa cred ce vreau .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MIRKO! Daca nu as primi sute de msj zilnic de la cititori, as fi putut sa-ti raspund la mesajele private. Nu uita ca eu sunt o persoana foarte cativa, iar pe Blog, cel mai mult intru noaptea,atunci am timp. Pe facebook, nu am timp sa stau de vorba cu PRIETENII. Doar public si raspund la cateva mesaje ,care mi se par foarte urgente. Eu nu sunt o persoana care are timp de stat pe facebook.As fi fericita sa am timp sa scriu pe BLOG, despre toate Evenimentele pe care le traiesc, dar nu am nici pentru aceasta timp,asa cum imi doresc. In privinta CĂRTII ,nimeni nu-ti bagă mâna în buzunar.Este ca la Sfanta Biserică când dai un Pomelnic pentru sufletul tau si al celor dragi. Este acelasi lucru. Cine crede in ceea ce eu scriu, ca vine de la DUHUL SFANT,acela tace si daruieste după bunatatea inimii sale si după putere. Eu nu cersesc ! aSa cum si la TV si-n mass media in general, se deschid Conturi pentru donatii,la fel am procedat si eu. Cine are urechi de auzit sa auda ,si cina are ochi de vazut sa vada. Cu ajutorul tau sau fara ajutorul tau,CARTEA tot va fi publicata. Păcat insa ,că tu comentezei inainte de schița vreun gest de bunatate si de smerenie.CREDINȚA din sufletul tau, precum si bunatatea inimii tale, iti vor fi calauze in toata viata ta. Nu ai nevoie sa te convinga nimeni. Si iti amintesc: EU NU CERSESC de la nimeni nimic. Ceea ce eu fac,presupune dragoste de Dumnezeu si de Măicuta Domnului, precum si Iubire față de Aproapele.Concluziile iti apartin. DOAMNE AJUTA !

   Ștergere