sâmbătă, 2 aprilie 2016

DOUĂ AUTOBUZE SE VOR CIOCNI !

                                                     2 Aprilie 2016,ora 10,14 dimineata !

                                                 Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineață de 2 aprilie 2016, si tot la Sfanta Biserică fiind eu, desi cântam in strana,vad totusi în fața mea înspre Răsărit  ,văd o Autogara mare ,în care erau parcate multe Autobuze de culoare roșie.
Vad cum unul dintre Autobuze iese din locul de parcare, in timp ce un altul, abia ajunsese în fața locului de parcare.
Cel care abia ajunsese in locul de parcare, îl loveste cu partea dreapta, pe cel care iesise din parcare,respectiv pe partea soferului.
Aceasta tamponare, părea sa fie intentionata. .
Din păcate dragilor, vom auzi de acest incident ,cred eu,voit !
                                                Cu dragoste,Maria. 

29 de comentarii:

 1. DOUĂ AUTOBUZE SĂ SE LOVEASCĂ INTENŢIONAT,EVENTUAL SĂ LI SE PRODUCĂ LA AMBII ȘOFERI SIMULTAN UN ATAC CEREBRAL,FIE ESTE VORBA DE UN TEST DAR E FOARTE PUŢIN PROBABIL SĂ FIE ÎNTR-O AUTOGARĂ.

  RăspundețiȘtergere
 2. ACUM CONSTAT CĂ FĂRĂ DUBIU SUNTEŢI OIŢĂ.OIŢA LUI DUMNEZEU.

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamna Maria, de ce in biser astfel de mes, cereti Ghidului dv spiritual, va rog, confirmare pt fiec mesaj daca este din Lumina sau nu, ca sa nu smintiti lumea.Va luati totusi o mare responsab. Nu va lasati amagita de laude. Nu va suparati. Cu drag si iertati-ma!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acum mi-a venit ideea, eu daca as avea ac har (nu dar pt ca darul e de la diavol), daca as "vedea"ceva de rau m-as ruga pe loc sa se anuleze evenim negativ respectiv fara sa mai public. Daca revine, at public sa se mai roage si altii, ar fi un ajutor, si nu as folosi cuvantul " cred" pt ac even negative.

  RăspundețiȘtergere
 5. Noroc ca nu ai un astfel de HAR ! DUMENZEU nu dă TALANTII la cei care nu stiu ce sa faca cu ei. DOAMNE AJUTA !
  Daca te sminteste ceea ce scriu eu,nu mai citi !

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu va suparati, daca va uitati dim la stiri e plin cu astfel de evenimente pe care nu vreau sa le pronunt pt ca stiti, cuvantul..., nu sunt afoana deloc in materie de spiritualitate asa cum va imaginati si v-am dat cele doua pareri de mai sus nu cu ranchiuna. Vibr personala creste prin munca sustinuta indelungata, timp in care egoul se va diminua si vor fi si examene!? Eu va doresc numai bine si inca o data iertati-ma!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DUMNEZEU sa te ierte si sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU, prin evenimentele ce vor avea loc in viata ta ! DOAMNE AJUTA !

   Ștergere
 7. ...in incheiere dna.Maria, nu m-am suparat cum mi-ati raspuns, deci urmariti pe you tube sfaturile inteleptilor, vedeti si inreg parintelui Adrian Fageteanu despre par. Arsenie Boca, cum a alunecat si el, deci ispite sunt la tot pasul! Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ALUNECAREA despre care vorbesti,din păcate, este sub picioarele tale !
   Daca nu vei face ceva in acest sens, SUFELTUL tau va fi cel care se va chinui. DOAMNE AJUTA sa nu te abati de LA CALEA MÂNTUIRII.

   Ștergere

 8. Credintele si convingerile noastre ne creeaza realitatea.
  Credintele noastre transformate energetic in sentimente, ganduri si emotii vor determina toate experientele.
  Expl;"pacatul" este o actiune aflata in conflict cu credintele noastre cele mai inalta.
  Pana nu credem ceea ce gandim nu vom putea genera o noua realitate.
  Noi ne creeam realitatea prin credinta in gandul pe care-l emitem dintr-o minte constienta clara si urmata de actiune.
  Concluzia; credintele noastre reflecta nu numai viata dar si viziunile spirituale.Orice informatie care arata o fiinta sau actiune este automat transformata de nivelul constiintei omului in care se afla in acel moment.
  Oamenii nu stiu ca in decursul unei zile starea lor de constiinta se modifica si reflecta intelegeri care, poate ieri nu le avea.
  O fiinta evoluata spiritual recunoaste o alta fiinta evoluata sau neevoluata dupa nivelul vibrational si nu neaparat dupa cum ne-o arata constiinta noastra.
  Daca eu cred ca Dumnezeu arata intr-un fel anume(ca un om)
  asta voi percepe,viziunea mea, imi va arata exact ce cred eu despre EL.
  Nu credeti ca negrii sau asiaticii cred ca Dumnezeu arata ca un negru sau asiatic ? Pai cum ar putea arata Dumnezeu pentru animalele pe care le stim?
  Pentru mine Dumnezeu are toate formele Creatiei, deci EL ESTE TOT CEEA CE ESTE,fiindca nu poate fi "ceva" si sa nu fie "altceva".
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Didona, nu-L confunda pe Dumnezeu cu creatia Lui.

   Ștergere
  2. Divinitatea este prezenta in creatia Lui. Cine tine lucrurile in miscare? O fi o intamplare? Dumnezeul Cel Adevarat se afla in toti si in toate prin suflarea de viata! Ce este suflarea de viata? O scanteie din Dumnezeul Adevarat!

   Ștergere
  3. ȘI DUMNEZEU ESTE ATÂT DE NEÎNŢELES CĂ ATÂT LUC CÂT ȘI DOMNIȘOARA DIDONA ARE DREPTATE.DUMNEZEU ESTE UNA CU CREAŢIA LUI DAR NICI NU SE CADE SĂ NE MÂNDRIM.AICI ESTE SMINTEALA CĂ ORICE TABĂRĂ AI ALEGE TOT NU E BINE.DE ACEEA CONSIDER CĂ MAI BINE SĂ FIM UNDEVA LA MIJLOC.SĂ NU NE CREASCĂ COARNE DAR NICI SĂ NE CĂLCĂM ÎN PICIOARE.SĂ DĂM CEZARULUI CE AL CEZARULUI ȘI LUI DUMNEZEU CE E AL LUI DUMNEZEU.SĂ AVEM GRIJĂ ȘI DE TRUP DAR ȘI DE DUH.

   Ștergere
  4. Dumnezeu este in noi dar noi nu suntem Dumnezeu.

   Ștergere
  5. Sa facem om dupa 1) chipul si 2) asemanarea Noastra.
   Deci avem un chip si o asemnare. Cu chipul intelegem dar asemanarea - ce o fi reprezentand?

   Ștergere
  6. Asemanarea reprezinta compozitia substantele din trupul uman care corespund cu compozitia substantelor planetei terra.

   Ștergere
  7. Madus și cu chipul cum rămâne? :)))

   Ștergere
  8. Am mai precizat in comentarii care este chipul.

   Ștergere
  9. Am mai precizat in comentarii care este chipul.priveste planeta mai bine cu europa la centru.

   Ștergere
  10. A fost un domn pe la brancu in emisiune nu mai stiu cum il cheama.care sustinea ca isi aduce aminte tot cevs-a intamplat cu el inainte de a se naste si chuar inainte ca sufletul lui sa se intrupeze.mai spunea ca a fost si extras din trupul lui si dus undeva pe luna de extraterestrii iar la intoarcerea in corp privind de pe luna catre terra a avut o senzatie ciudata.citez:am avut senzatia ca planeta este o fiinta vie.

   Ștergere
  11. Extraterestrii dupa a carui chip au fost facuti?
   Iar asemanarea a doua lucruri nu inseamna ca acestea sunt la fel.

   Ștergere
  12. Extraterestrii sunt defapt intraterestrii si sunt plasmuirea tot a terrei iar chipul lor se aseamana cu al nostru si al terrei.toate vertebratele de pe terra au chipul terrei .iar cand spun chip ma refer la craniu partea superioara care are 3 orificii diua pt ochi si unul pt nas.terra are doua orificii asemanatoare pt ochi(marea ionica si marea neagra) iar pt nas unul( restul marii mediterane).totul se rezuma la orificiile craniului.asa cum le au si intraterestrii si restul vertebratelor.terra este cel de-al 14 craniu din legenda craniilor.exista 13 cranii de cristal iar cand cel de-al 14 craniu li se va alatura (adica va fi descoperit-si iata ca t-i l-am descoperit eu)va incepe cernerea.corpul uman schimba in decursul vietii 14 schelete.cand imbatranesti nu oasele te lasa(ele sunt cele mai puternice din corp)ci musculatura si articulatiile.si da de aceea nu vad oamenii pe creatorul lor:pt ca se aseamana cu el dar nu sunt la fel.deci oamenii au craniul si compozitia chimica a terrei dar pt ca nu sunt la fel nu il accepta ca creator

   Ștergere
  13. In Biblie se precizeaza asa: Sa facem om dupa chipul si asemanarea NOASTRA. Totusi nu s-a precizat: sa facem om dupa chipul SAU asemanarea Noastra... Deci avem un chip si mai avem si o asemanare (aici pot intra multe...) cu Creatorul/Creatorii. Daca e precizata forma plural despre cine vorbim?
   Noi, oamenii avem chipul si asemanarea LOR. Deci avem chipul LOR, dar mai avem si asemanarea cu EI.

   Ștergere
  14. Nu stim extraterestii dupa a carui chip au fost facuti caci nu avem scrieri despre conceptia lor, dar stim din Biblie ca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea Divinitatii (plural). Oricum asemnare ni se precizeaza ca exista, acolo in Biblie, sunt cuvintele Divinitatii, nu ale noastre!

   Ștergere
  15. A fost făcut Adam din țărână și Eva din coasta lui?
   Oamenii de Cro-Magnon, de Neanderthal și cei dinaintea lor au existat? Dacă da, cum i-a făcut Dumnezeu și pe ei după chipul și asemănarea lui înaintea lui Adam?
   "Şi a pus Domnul Dumnezeu semn lui Cain, ca tot cel care îl va întâlni să nu-l omoare." Cine să-l omoare, dacă erau doar Adam, Eva și Cain?

   Ștergere
  16. Bune intrebari Luc!

   Ștergere
 9. Doamna Maria, daca cineva vi se adreseaza, inseamna ca va considera demna de un raspuns de un nivel spiritual cumva mai inalt! Daca faceti trimitere spre,citez, "daca te sminteste ce sriu aici,nu mai citi", acest blog nu-si are rostul.Acest blog are un rol foarte important pentru noi toti (inclusiv pentru dvs.) pionierii evolutiei spirituale,cautatori de informatie spirituala.
  Eu consider ca invat multe aici, chiar daca deseori ne contrazicem in afirmatii.
  Raspunsul "nu-ti convine, pleaca" nu-i demn de cineva care se considera "cu har"! IUBIREA ATRAGE IUBIRE!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 10. Maria pari dură în exprimarea postărilor. E adevărat se poate întâmpla mai multe evenimente în același timp, de aici vine și confuzia celor care te urmăresc.

  RăspundețiȘtergere
 11. Sunteti obosita, va inteleg, daca e blogul dv va expr cum vreti, nu?! Este clar, ca nu acceptati opinii, eu am preluat din ce ati postat, multe art sunt finteresante, scrise frumos si am spus numai sa selectati ce postati pt a va imbunatati site-ul. Eu, oricum, prea curand nu voi mai intra pe site. Va doresc tuturor post linistit, bucurii si Sf.sarbatoate a Pastilor sa va aduca sp.duhovniceasca, bucurii, ...N.

  RăspundețiȘtergere