sâmbătă, 9 noiembrie 2013

TAIFUNUL APOCALIPTIC S - ADEVERIT LA 3 ZILE DUPĂ CE AM SCRIS ! TOTUL S-A PETRECUT ÎN INSULELE FILIPINE !

                          Bună  seara, dragii mei !
                                              şi
                     Bună  ziua , acolo unde este  ziuă  !

Şi scriam în 4  Noiembrie  2013, cu TITLUL - ŞI  URAGANUL  A  ÎNGHIŢIT  TOTUL !
Şi iată  dragii mei că ieri, TAIFUNUL  APOCALIPTIC , aşa cum a fost numit de locuitorii locului, a ucis  peste 1200 de oameni şi alte sute de mii au fost evacuaţi !(ulterior autorităţile au estimat ca fiind morţi în taifun, circa ZECE  MII DE OAMENI )! ZECE  MII DE  SUFLETE ! 
Din nefericire, acest cumplit URAGAN, TAIFUN, putem să-i spunem cum vrem, care a adus cu el valuri înalte de peste 3m înălţime şi un vânt puternic de 300 km la oră, a distrus tot ce a întâlnit în calea sa, şi a lăsat totul...o apă şi un Pământ. 
Citiţi dragii mei, şi vă convingeţi de cele spuse şi scrise de mine, dar care nu sunt de la mine ci sunt de la DUHUL SFÂNT!
De unde era să ştiu eu dragii mei, că va urma UN  TAIFUN ,în doar 3 zile de la postare ?
Şi acest TAIFUN dragilor, eu l-am trăit, l-am văzut, exact acum 2 ani.,şi am scris despre el, cu 3 zile înainte de a avea loc.
După cum vedeţi dragilor, oamenii încep să creadă mai mult în DUMNEZEU, numai după ce li se întâmplă tot felul de nenorociri. 
Sunt sigură că,  după această nenorocire ce s-a abătut asupra INSULELOR  FILIPINE, mulţi dintre cei care au văzut că s-a adeverit în doar 3 zile (vineri  8  noiembrie  2013 ) ,de când am scris despre TAIFUN,  ÎL vor iubi pe DUMNEZEU şi se vor ruga LUI şi mai mult ,şi mai cu nădejde decât au făcut-o până acum.
Dar păcat , că trebuie să ni se întâmple o nenorocire, ca să ne întoarcem la CREDINŢĂ !
Păcat că, trebuie să suferim ca să credem în DUMNEZEU şi în PUTEREA  SA ! 
               Ca întotdeauna, cu dragoste, Maria!

P.S.din 10 noiembrie 2013 ! AUTORITĂŢILE  FILIPINEZE, estimează  numărul morţilor  la ZECE  MII ! Doamne iartă-ne şi ne scapă de tot necazul !

Un comentariu:

  1. Mare pacat ca ne lasam acaparati de lumea in care traim,ne face sa ne pierdem identitatea si credinta...Ai dreptate din nou Maria ca de fiecare data...nu te inseli pt ca Dumnezeu nu iti da voie sa te inseli.
    Iti doresc o seara linistita!
    Daniela...psihologul acestui blog si pisalogul altor oamneni!zambesc.....

    RăspundețiȘtergere