sâmbătă, 1 ianuarie 2022

ROMANIE, ROMANIE, POPORU-TI TACE SI NECAZURILE S - ADUNA !

 

.
LA MULTI ANI Romania,La Multi ani popor roman,La Multi ani romani oriunde va aflati pe acest pamant. 
La Multi Ani tuturor Semenilor nostri ,indiferent de graiul pe care-l graiesc!

1 Ianuraie 2022!

Dragii mei,

Acesta este primul articol al anului 2022, si mi-as fi dorit dragilor ca sa fie unul pozitiv,plin de speranta,dar din pacate, nu e asa.
Astazi la pranz,chiar daca eram preocupata cu alte treburi,aud un glas care spune asa:

"Românie, Românie, 
Lasa ca o sa mai avem multe necazuri , in aceasta Românie in care tăcem.
Românie, Românie, toti românii tac in tine !"
Dupa care,glasul nu mai spune nimc.
Dragii mei, eu nu spun ca ar trebui sa fim violenti in vorbire,dar mi-as dori tare mult ca sa luam atitudine atunci cand suntem nedreptatiti.Se pare ca nu vom avea un an linistit,in aceast 2022 !
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa avem pace si liniste in tara si in lume.
Cu dragoste,Maria.




16 comentarii:

  1. Generalul Strainu vorbește de un plan de la Bruxelles divulgat prin care se urmărește reducerea populației tarii și îndatorarea ei cu mulți bani pentru a-și vinde multele bogații și a o conduce din Exterior, dar si despre Marea Resetare prin folosirea schimbărilor climatice și medicale pentru inlaturarea Opoziției și o Dictatura Mondiala-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Strainu mai vorbește de o reeditare a Planului Wolf din 1989 ca dorința a Germaniei pentru o armata Europeană formata din 80 procente din Alogeni cu drept de intervenție în treburile interne, de fapt înlocuitorul lui Merkel a spus ca vrea fie și prin Forță un singur stat Federal European la care SUA se opune-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,Romanii sau bucurat cu totii doresc un an mai bun,fara boli,fara necazuri,dar putini au fost acei care la trecerea dintre ani,au aplecat genunchii in Sfanta Biserica,si te-au rugat sa-i ierti,ca toti avem pacate sa le daruiesti sanatate ca la ce urmeaza pe pamant,sa reziste suferintelor,ca apocalipsa este la usile noastre,si nu are cine sa ne ajute decat Tu Doamne,ca la Tine este toata puterea si dreptate.Multi zic tot felul de profetii,dar cea mai repede profetie anul acesta este ca pamantul va fi curatat de tot ce este rau,si in Romania incepe Marea Revolutie,Va veni si cei alesi cu Prunca Lui Dumnezeu,si Va Veni si Mantuitorul cu Sfanta Fecioara Maria,in Noul Ierusalim Romania,asa cum a fost scris in Adevarata Biblie Cereasca,care se va descoperi in Romania.Doamne,iarta-ne pe noi pacatosii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Conform unui studiu ONU populația României va scădea pina în 2100 la 11 milioane-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Guste-Poporul roman este INFRINT... CEL MAI SLAB politician al anului trecut e Klaus IOHANNIS... CEA MAI grava boala e Involuția Libertății Mass-media, a presei în România-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca_i cumparata si latra la comanda.

      Ștergere
    2. Gresit,kkwj e cel mai thare_n dantura,e moartea carpatinilor,cade_i_ar fata de mort sa_i cada palit de tren si calcat de avion ,de ciuma neagra .

      Ștergere
  6. RECTIFIC, era vorba lui Cozmin Gușe-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl cheamă Gușă nu Guse,

      Ștergere
    2. Nu cred ca ai nimerit-o, îl cheamă Cozmin Guse cel cu campaniile electorale la PSD și Băsescu născut la Turda, celalalt Gușă era cel cu armata sau securitatea de pe vremea lui Ceaușescu din care unul are prin fica patroana la la lanțul de farmacii Catena-Crăciun.

      Ștergere
  7. Asa spune și Guse ca anul viitor protestele vor fi slabe.
    EU i-aș aduce aminte vorba-Nu aduce anul ce aduce ceasul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca sa ai atitudine trebuie sa ai curaj.Suntem un popor de lași fățarnici. Multi prefera bice pe spinare de care sa stie doar ei, decât să spună tare fără teama adevărul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai sunt românii de pe vremuri... acum multi sunt niste lasi, lingai, fatarnici, tradatori de neam si tara.
      Inaintasii nostri ieseau cu furcile si isi aparau tara cu riscul pierderii vietii, erau patrioti, darzi, viteji.
      Poate ne intoarcem si noi la matca strabuna pana nu e prea tarziu. Inca mai e timp... dar nu prea mult!

      Ștergere
  9. Nu a ajuns cuțitul încă la os.
    Sa vedeti mai in toamna ce va fi
    Nu tace.
    Cand o rabufni!!!
    Doamne Apără și ne păzește!!

    RăspundețiȘtergere
  10. pai romanii tac din frica-sa nu-si piarda serviciile,de la datorii in banci, din cauza pandemiei- FRICA NU ESTE DE LA DUMNEZEU-jumatate din tara sunt plecati in vest din cauza lipsurilor si salariilor mici iar guvernantii sunt manipulati de Bruxelles si impinsi sa faca imprumuturi pe care nici in sec urmator nu le pot achita-asa vand tara-graaaaav

    RăspundețiȘtergere
  11. Politica externa a României s-a diminuat spre inexistenta cind avem un conflict Ucraina Rusia în apropierea granițelor-ospune un analist politic fiu de securist pe Antena 3-craciun.

    RăspundețiȘtergere