sâmbătă, 29 ianuarie 2022

RAZBOI ? SI TOTUSI , NU INCEPE ACUM RAZBOIUL ! O RACHETA SE RIDICA DE LA SOL,DINSPRE SUD -VEST !

 

.
28 Ianuarie 2022,ora 4,12 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata inspre Sud -Vest un camp mare in noapte, iar pe camp, vad cum o racheta e gata pregatita sa se ridice de la sol.
In clipa urmatoare,racheta pleaca ca dintr-o sageata si vad asa:

                   .

Racheta zburase cu o viteza uluitoare.

Clipa in care, aud un glas puternic care spune asa:

                    "Si totusi,nu incepe acum razboiul !"

Iar in acest moment dragilor, vad o sala mare in care erau adunati numai barbati imbracati in costume de culoare inchisa ,cu cravata sau papion la gat. Cred ca erau pana in 15 persoane,oricum nu treceau de 15.

La un moment dat, toate persoanele se ridica una cate una,si ramane o singura persoana in picioare  care priveste in jurul său si vede ca nu mai era  nimeni.

Aud glas care ii cearta ,si spune asa de doua ori consecutiv:

                 "Eiiiii,Puterilor de State,v-ati convins?

                Eiiiii,Puterilor de State,v-ati convins?

Si totul dispare in urmatoarea clipa.

Dragii mei, macar in privinta unui eventual razboi cu arme, putem sta linistiti, ca inca nu va incepe. Glasul nu spunea ca nu va mai fi deloc razboi,ci spunea ca,nu va incepe inca; mai dureaza pana va incepe.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa ne daruiasca pace si liniste sufleteasca, pace lumii intregi si mantuire fiecaruia dintre noi.

                                   Cu dragoste, Maria.


            

     

10 comentarii:

  1. https://playtech.ro/stiri/meteo-anm-urgia-revine-in-romania-de-cand-vom-indura-iar-un-frig-de-nedescris-461173

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima frază pare o rugaminte să nu inceapa razboiul. Din mesaj nu reiese că nu incepe razboiul ba dimpotrivă urmatoarele fraze arată că dimpotrivă va incepe asta dacă racheta nu este cu popcorn. Dar mesajul poate fi interpretat si da si nu deci fiecare poate să creada ce vrea. Irelevant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deocamdată anunță pe Tv o Nou varianta de coronavirusul de doua ori mai contagios în America de Sud și Danemarca dar tot cu internări puține și mortalitate mica-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omicron a făcut „pui”. Epidemiolog: „Noua subvariantă este de 1,5 ori mai transmisibilă decât Omicron”!? Vocea ce spune apare virusul omega in aprilie?

      Ștergere
  4. DOAMNE,iarta-ne pe noi păcătoșii,am venit în aceasta lume sa facem numai fapte bune,dacă lumea sa înrăutățit și cred,și se lauda în tehnologie avansata,care distruge cel mai mult semenii lor,noi le spunem ca nici un armament de război,de pe pământ nu este mai puternic decât noi,care slujim CUVANTUL TAU CEL SFANT,pe pământ.Nici un armament de pe pământ nu are puterea CUVANTULUI SFANT,A LUI IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare dece trebuiau să se convingă aceste puteri ????

    RăspundețiȘtergere
  6. Marile puteri trebuie sa intelega ca daca baga mari restrictii economonice Rusiei si Rusia are un atu gazele si vor fi probleme de ambele parti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Racheta aia este posibil sa ajungă la Deveselu. Astrologii zic că anul ăsta toate țările vor sta cu ochii pe România.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie rugaciune de la fiecare dintre noi.. Un mic conflict va fii. Rusi se vor da la ukrainieni. Și va interveni a treia putere de si cea a lui Dumnezeu. Războiul sa va opri. Dar romani sa se pregătească la sud. Va întra în tara noastră o masa mare de oameni. Trebuie sa fim pregătiți. Ne vom culca seara 3 într-o vila. Și ne vom trezi dimineața 7 8. Rugați-vă ca să ne mai rabde bunul Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  9. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=443019897465658&id=122095532891431&sfnsn=mo

    ☦️ Părintele Elpidie ☦️
    “Mesaj pentru poporul român”

    RăspundețiȘtergere