joi, 27 ianuarie 2022

INUNDATII GRAVE, IMPREUNA CU ZAPADA INGHETATA!

                                                  26 ianuarie 2022,ora 3,42 !

                                                      Dragii mei,

                                                 


In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre sud,sud -vest o curte in care zapada inghetase si chiar se topise pe alocuri.
Peste aceasta zapada inghetata,brusc,a navalit in acea curte,puhoaie de apa limpede, dar, foarte mare ca inaltime si cu o forta uimitoare.
.

Apa care navalise in curte,ar fi dat si un om jos din picioare,daca acesta ar fi fost in fata ei.
Dragii mei, cu siguranta aceasta apa nu provenea nici de la ploi si nici de la topirea zapezii de prin curtile oamenilor sau de pe strada,deoarece,stratul de zapada daca atingea 3 cm. Si totusi,puhoaie de apa au patruns in acea curte inghetata.
Ceva cumplit se va intampla dragilor, si chiar daca este iarna,vom auzi de Inundatii extrem de grave cu puhoaie de apa ce vor avea o forta cumplita de distrugere in masa.
Unde anume sau cand se vor intampla toate aceste nenorociri,eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca daca ne vom ruga mai mult,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI se va milostivi de noi si ne va ocroti.
 Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. unde in ce zona? ca avertisment pentru populatie -era bine de aflat

    RăspundețiȘtergere
  2. O ceda vreun baraj pe undeva. Daca se intimpla la noi nu ma mir ca guvernantii sint ocupati cu furatul nu cu intretinutul a ceea ce a mai scapat ne distrus si nevindut.

    RăspundețiȘtergere
  3. A-ti mai avut doamna Maria un mesaj pe data de 15 ian.2022
    Lapoviță și ninsoare peste pomii infloriti.
    La Turci și la Greci a dat zăpada de se vaită ca le strica totul in grădini si chiar arata exact ca in mesajul dv.zapada pe pomi si o tufă de trandafiri roșii.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată la toata lumea si multa sanatate.🥰💐🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara Doamna Maria ,ar fi fost bine sa ne puteți spune în ce zona se întâmplă, roagă pe TATAL CERESC DIVIN și MAICUTA LUI SA VA ARATE SI LOCATIILE ,SA PUTEM SALVA OAMENII
    Noapte odihnitoare oameni buni

    RăspundețiȘtergere
  5. Mozambic si Madagascar sunt afectate de neimaginat.

    RăspundețiȘtergere
  6. De extraterestrii nu se mai aude nimic?!?! A trecut și anul acesta si nu au aparut! De ce stau ascunși?!?! Nu ne-au ajutat nici cu valul acesta de pandemie!?. Oare ce interes au extratereștrii!?!?

    RăspundețiȘtergere