marți, 4 ianuarie 2022

ROMANIA VA FI SCOASA INAFARA UNIUNII EUROPENE?

 

ROMANIA VA FI SCOASA INAFARA UNIUNII EUROPENE?

Imagini pentru STEAGUL UE.

                                                 

                      Dragii mei,


Astazi dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
        " Vom fi scosi inafara Uniunii Europene!
        Romania va fi scoasa inafara UE !"
Dragii mei ce se va intampla de Romania va fi scoasa inafara UE,eu nu stiu.
Dar stiu ca in timp, asa se va intampla precum mi s-a grait din Cer, cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne daruiasca sanatate si mantuire sufletului, si astfel, vom putea ca sa le ducem pe toate.
                             Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Doamne ajută! Cea mai buna veste de zeci de ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat este ca va fi scoasa,dar si ea va fi desfiintata,ca incepe dreptatea pe pamant si cei alesi de divinitate primesc Har,sa ajute omenirea numai cu fapte bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Europarlamentarul preot ortodox Terhes spune ca după distrugerea economiei România nu își poate permite ieșirea din UE, în schimb el e amenințat ca va fi eliminat Din Parlament pentru Protestul de la Amsterdam precum sexomarxistii doresc scoaterea Aur în afara legii pentru Protestul din 21 Decembrie și mai ales pentru a scăpa de concurenta politica care urca în sondaje fata de - Cirpele Trădătoare ce conduc la București-după vorba preotului europarlamentar roman Terhes-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai,nea Petre,te_ai trezit cu fata la cearsaf.Pr.Cristian Terhes,ai greco catolic cu interdictie de la ai lui.Ca militeaza pentru dreptate si libertate,cinste lui.Hai sa nu amestecam mere cu pere padurete.Inca o data spun ca mi_i drag,are sange in instalatie.Pa,pa.

      Ștergere
    2. Cred ca greșești Ilie, eustiucaTerhes e ortodox dar oricum nu asta e problema ci faptul ca e un luptător și cel mai bun europarlamentar care are voturile garantate și laviitoarele alegeri pentru cade astfel deoameni are nevoie România SI ROMANII-CRĂCIUN.

      Ștergere
    3. Ma nea Petre,catolici as calare pe cai,ordodocsii pe asini iar greco catolicii pe catari.Ce pui si pesti nu pricepi,un teolog scolit la greco catolici,nu ai ortodox neam veac si nu_i preot de mir.Papaia paiata de la Roma nu_i papa,papa o ramas Benedict .Francisc asta face slujbe luciferice.In aula vaticanului este un cap de sarpe,despre ce vorbim oare?In marea piata a vaticanului este un phalus cu con in varf ca un cap de penetrare de pikamer mineresc.Eu spun doar adevarul pe care nu vrei sa_l primesti de capos ce esti,da te pretuiesc asa cum esti,un capos drag mie.Pa,pa.

      Ștergere
    4. Nea Terhes a facut cica teologie catolica la scoala iezuita din Cluj. Credeti ca este curat?
      A fost in America dar facea politica prin telefon la antena 3...deci?
      A fost liberal, ca sa fie ales s-a inscris la psd iar dupa ce a fost ales a trecut in tabara lui Macovei.
      Si nu mai este preot caci i s-au retras nu stiu ce chestii.
      Asadar cine este?

      Ștergere
  4. Cristian Diaconescu președinte PMP discuții cu reședințe PuN-partidul Unității Naționale din R Moldova pentru a da unica varianta de partid prO-Ue din Republica Moldova,visul partidului unic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diaconescu este tot un om al sistemului.
      A fost în partidul lui petrov.

      Ștergere
  5. Probabil vom fi ai rusilor. De ce sa ne apere Natto? Suntem saraci, inculti, needucati, nu respectam nici o lege, legile sunt facute intentionat ambigue si interpretabile pt a avea de castigat doar advocattii, nu producem nimic aproape, criticam si judecam pe oricine (pacat grav, Iisus cerand in mod repetat sa nu judecam), nu suntem uniti, suntem rai, invidiosi, egoisti, avari, incapabili de a ajuta aproapele. Asa ca nu trebuie sa ne mire daca la o adica, in caz de razboi vom fi lasati balta de Natto. Si fara razboi, criza economica isi va face din ce in ce mai mult simtita prezenta. Dar chiar daca nu mai ne putem sustine economic singuri, vom avea atunci tot timpul din lume sa comentam in mod monden politicienii, asa cum facem ca retardatii de 32 ani, in loc sa le cerem explicatii economice, fapte, cifre, performanta acolo unde sunt pusi. Din pacate pr_sa ne ingroapa.

    RăspundețiȘtergere
  6. este o veste buna
    sa vedem acum cum o sa se descurce politicienii fara sa-i tina de mana UE si fara fonduri Europene nu au ce sa mai fure .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Politicienii nu vor avea de suferit. Au fur at, au bani in paradisuri fiscale, noi vom avea de suferit. Tara va intra in incapacitate de plata si va fi impartita de vecinii nostri. Va falimenta. Nu producem nimic, nu avem nimic din ce sa ne intretinem. Anglia a avut de pierdut miliarde dupa ce a iesit din UE, au plecat europenii care lucrau la ei, au lipsa mare de angajati in toate domeniile si vor sa mai voteze inca odata ca sa intre acum in UE. Daca nu intelegem nimic de la Anglia e grav.

      Ștergere
    2. Sincer m-as intoarce in Romania si as lucra si benevol daca stiu ca vom iesi din rahat

      Ștergere
  7. Ne a fost mai bine si inainte de a intra in UE.Acuma decind sintem in UE parca este mai rău sau poate cei care ne conduc sint responsabili de aceasta pandemie.Va fac o provocare cei care isi dau cu părerea să se facă politicieni si de a fura mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne Ajuta doamna Maria
    Ca numai rau ne-a adus.
    Toate restricțiile din lume le-a impus României.
    Sa se ducă.....

    RăspundețiȘtergere
  9. Noacata fleoasc.Pai huie neo cucerit fara un fasait de tun.Neo cumparat cu totul si neo dat inapoi,adica leo dat cozilor de topor niste resturi de la bogata masa heuropeeaannaa.Sa vedeti ca oi muri de plans ca huie dupa ce ne_o luat si chilotii de pe noi ne hekzpune rusilor.Ce mama hadoptiva huie,cata dragoste perversa,si romanii pun botul de la haderarencoace.Pai chear de chear,suntem prosti gramada? Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum că ne-au distrus economic ne-au furat si împrumutat ne vor da afară din ue. Ce nevoie mai au bogatii să stea la masă cu un milog sarac în zdrente și cu mucii în barbă ? Nici nu cred că ne vor mai da vre-un ban de la ue prin pnrr sau alte programe ne-au executat bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Administraţia SUA cere o nouă amânare a introducerii tehnologiei 5G, invocând riscuri pentru aviaţie

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-25273244-administratia-sua-cere-noua-amanare-introducerii-tehnologiei-5g-invocand-riscuri-pentru-aviatie.htm

    RăspundețiȘtergere
  12. PNL EVREIESC care la răscoala contra arendasilor evrei din 1907- o spun istoricii-au omorit 11 000 de țărani romani, acum vrea sa scoată în afara legii partidul AUR pentru o vina inventata cind de fapt PNL e un partid antinational și mai se folosește și de Diversionisti și Provocatori infiltrat între manifestanți și la Sosoaca acasa - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate va fi pe merit, nu facem nimic sa devenim un stat normal, cu legi, justitie, economie, cu o justitie sociala, avem o oligarhie securistica ce traieste regeste cu salarii de 5-10 ori mai mari decat salariatii obisnuiti, unde si-au adunat toata familia, toate astea platitie din credite, pt ca statul nici nu poate plati acest dezmat, vom deveni probabi un fel de Belarus.
    Apoi, cand te uiti pe cine am trimis la Bruxelles, nici nu merita sa fim in UE cu asa ceva, numai daunatoare, gandaci de bucatarie cu diplomat.
    Pacat, am pierdut 30 de ani in care am fi putut face un salt extraordinar spre lumea civilizata.
    Insa, dupa 30 de ani, ii vezi la TV pe Dragnea, Viorika, Cioplacu, deci, nici o speranta sa deveim o tara normala.
    Intr-o tara normala asemenea indivizi nu dau nici cu matura la Parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 03,06 , se pare ca aveți orbul găinilor, de ce nu I spuneți și pe cei care în ultimii ani au îndatorat neamul nostru pună la strănepoți, de cei care ne au ținut în cuști sub motivația carnavalului, de toți penelistii și ușurinței care mai presus și mai grav , vor sa ne lase fără identitate națională, sa fim străini în tara noastră, toți au greșit dar , sa fiți setați doar pe 3 nume...grav ca avem ochelari de cal , murim pe mina noastră , vor sa scape de generația celor de peste 40 ani doar noi știm cum se trăiește în libertate...nepotica mea sta cu masca prin casa , o adora ii obișnuiește de mici cu asa zisa normalitate...fiți mai cerebrali nu gândiți cu capul altuia....offfff !!

      Ștergere
  14. Revoluție în Kazahstan pentru scumpirea gazului lichefiat, autoritățile au fugit iar militarii dezarmati-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai la ei,unde_i de_a moca,dar la noi?Problema la noi ai ca preturilii astronomicilii sunt fakute de stapanii de la huie sa le_o dam la uie,peeseedee nu mai hee de vina?De mastile ffpdoi care ne reeduk hoksigenul mai mult ku kozturi mai mari,tot peeseedee e de vina cu prost sa fii,noroc sa ai bobor roman.

    RăspundețiȘtergere
  16. poate asa romanii vor reveni in matca-doar imprumuturile raman- daca iesim, ue vor cere despagubiri-DE UNDE DACA AU FURAT APROAPE TOT-cat de curand Italia va iesi

    RăspundețiȘtergere