duminică, 7 noiembrie 2021

ROMANIA ! ROMANIA ATACATA,ROMANIA SUSPENDATA !

 

                                                        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                 6 Noiembrie 2021,ora 4,11 !


                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

              "Romania atacata!

              Romania suspendata!"

Clipa in care am in fata ochilor inchisi, un barbat foarte nervos,rosu la fata de nervos ce era,barbat ce vorbea cu cineva nevazut de mine.Era extrem de furios!

De ce? Posibil sa vina cat mai curand suspendarea lui. Daca ne va ataca cineva si cand ne va ataca,din ce motive, iarasi nu stiu a va spune.

Apoi aud dragilor, un alt glas care spune asa:

                 "Romania,Romania,Romania!

                      Te iubesc Romanie scumpa !

Dar un alt glas intervine si adauga cu mare tristete in glas,asa:

              Romanie scumpa si ieftina,ieftina!"

Dragilor, eu am mai scris de cand este Iohannis Presedinte,ca el va fi suspendat. Se pare insa,ca aceasta suspendare va veni cat de curand.

In ceea ce priveste ROMANIA scumpa,da este scumpa noua tuturor care traim si simtim romaneste! Dar,Romania ieftina,ieftina, arata ca a fost vanduta toata pe "2 lei", a fost vanduta strainilor.

Ce se va intampla de acum incolo ? Ne indreptam cu pasi repezi spre suspendarea Presedintelui tarii ,dar si spre o adevarata Revolutie!

Cand anume? Eu nu stiu.Dar asa se va intampla precum mi-a grait mie,Duhul Cel Prea sfant.

Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa fim sanatosi si sa putem trece peste toate incercarile vietii.

                               Cu dragoste,Maria.







   
 
         

22 de comentarii:

  1. Dacă Iohannis case fără număr va fi suspendat înseamnă că Guvernul nu se va face cu PSD și se vor coaliza cu Aur și chiar cu USR-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. România atacata sub multe forme inclusiv alimente gunoi-jamp de dublu standard dîn vest iar din interior de casta conducătoare trădătoare și vinduta și vinzatoare de tara-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce se insistă atât de mult să ne 💉? De ce se recurge la tot felul de metode, chiar și la foamete, pentru a fi convinși să ne💉? De ce ni se facilitează accesul atât de ușor la acest💉,promițându-ne chiar și recompense? De ce ni se dă acest💉 gratis? Doar măștile costă,testele lafel! De ce este pus într-o lumină extrem de strălucitoare acest💉, spunându-ne că totul va fi bine și frumos? De ce ni se tot spune cum că, singura "salvare" a noastră este 💉? Asta ca și cum acest 💉 garantează sănătate înfloritoare și tinerețe fără bătrânețe! Și...în fine,de ce suntem contrânși pentru a primi💉 ? Așa încât fără acest💉 nu mai poți face nimic, nu mai poți merge aproape nicăieri, nu mai poți avea un serviciu, nu mai poți cumpăra ori vinde și, abia dacă vei putea sta izolat și uitat în casa ta! De ce toate acestea?
    Un lucru este foarte clar încă de la bun început, anume, că: se dorește în mod absolut ca toată lumea să se 💉! Dar, de ce? În fapt, ce este acest 💉, din moment ce își doresc atât de mult stăpânii acestei lumi să-l injectăm în noi?
    Aceste vaccinuri, nu sunt deloc ceea ce ni se spune în mod oficial, categoric NU! Noi suntem jalnic amăgiți, dar jalnic de tot! De ce? Deoarece, aceste 💉, sunt în fapt o pierzanie categorică a sufletelor noastre, ele în lumina Sfintei Evanghelii, sunt o călcare de poruncă a lui Dumnezeu, sunt o spurcare și batjocorâre a trupului nostru care, este templu (Biserică) al Duhului Sfânt. Și, neascultarea de Dumnezeu,din păcate,aduce pierzanie veșnică!
    Iată de ce se insistă atât de mult pentru a ne 💉, iată de ce se recurge la tot felul de facilități numai să ne 💉, și, iată de ce ni se dă...gratis! Toate acestea au un singur scop, unul singur: pierzania veșnică a tuturor celor💉...datorită neascultării lor de Dumnezeu. Din moment ce primim acest 💉 în trupul nostru, călcăm porunca lui Dumnezeu și, prin acest fapt dovedim că nu voim a urma lui Dumnezeu, însă dovada este chiar faptul că facem contrariul la cele poruncite!
    Așadar nu mai aparținem lui Dumnezeu, ci stăpânului acestei lumi, căci poruncile lui împlinim!
    Încă de la începutul lumii, satana a pierdut pe primii oameni Adam și Eva, și pe urmă întreaga omenire, prin MINCIUNĂ. Aidoma și noi acum, suntem convinși să mergem în gheena iadului, prin minciună.
    Oameni buni, nu vă mai amăgiți singuri!
    De când are dracul milă de oameni? Mai-marii noștri sunt slujitori prea-credincioși ai minciunii, ai lui Antihrist. Aceștia ne vor "numai binele"...la fel ca dracii!
    "Iar înțelesul peceții lui Antihrist este acesta: . Vai și amar celor pecetluiți!
    Că o să se facă tulburare mare în lume."
    ~Sfântul Nil Athonitul~
    Să credem fraților ce spune Sfânta Evanghelie și ce spun Sfinții lui Dumnezeu, nu pe mai-marii noștri care ne mint într-un mod diabolic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
    2. Asa este!
      Cei vaccinati au primit deja, din pacate, pecetea lui antihrist care se va activa. Vor incerca sa isi ascunda mana dreapta sau semnul cu codul de bare de pe frunte, la inceput se vor rusina, dupa care nu se vor mai sfii sa-si arate pecetea primita prin vaxx.
      Ciparea a avut loc...

      Ștergere
    3. Cititi si despre marcarea izotopica. Toate acestea "ajuta" scopului final: ciparea.
      http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

      Ștergere
    4. https://danielvla.wordpress.com/2021/10/26/articol-esential-pentru-cei-care-inca-nu-s-au-vaccinat-50-de-medici-romani-atrag-atentia-asupra-unei-probleme-de-etica-si-constiinta-religioasa-toate-vaccinurile-anti-covid-distribuite-in-romania-au/

      Ștergere
    5. https://www.facebook.com/1663437960573552/posts/pare-matrixdar-vremurile-spun-altceva/2960815314169137/?locale=hi_IN

      Ștergere
  4. 🐎 Bea apă din izvorul de unde beau caii. Calul nu va bea niciodată apă rea.
    🐈 Pune-ți patul unde doarme pisica.
    🐛 Mănâncă fructul atins de un vierme.
    🍄 Alege cu îndrăzneală ciuperca pe care stau insectele.
    🌱 Plantează copacul acolo unde sapă cârtița.
    🐍 Construiește-ți casa unde șarpele stă să se încălzească.
    🐦 Sapă-ți fântâna unde păsările se ascund de căldură.
    🐣 Culcă-te și trezește-te în același timp cu păsările - vei culege toate bobițele de aur ale zilei.
    🥦 Mănâncă mai mult verde - vei avea picioare puternice și o inimă rezistentă, precum ființele pădurii.
    🏊‍♂️ Înoată des și te vei simți pe pământ ca peștele in apă.
    🌌 Privește cerul cât mai des și gândurile tale vor deveni luminate și senine.
    🤫 Taci mult, vorbește puțin - iar tăcerea va intra în inima ta, spiritul tău va fi calm și plin de pace."
    🍁 Natura vorbește cu tine, tu asculți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pune-ti patul acolo unde doarme cainele NU pisica, pisica este atrasa de asa numitele retele sau noduri Hartmann, locuri ude se concentreaza energia data de radiatiile pamantului, care nu sunt benefice pentru sanatatea omului; cercetari au aratat ca dormitul sau sezutul indelungat in asemenea zone cauzeaza cancer si alte boli grave

      Ștergere
  5. In Sibiu Iohannis -case fara numar a schimbat numele Pietei Revolutiei in Piata Mare iar urmasa si ''locotenenta '' sa incompatibila Primar Fodor a schimbat pe sest si Pas cu Pas numele singurului bulevard cu sens dublu din Sibiu din Str Stefan cel Mare in Leschkircher STR scris cum se vede invers dupa moda saxona si pe Google Satellite din centru pina la iesire spre Agnita in Est redenumind Stefan cel Mare o mica straduta infundata in zona industriala de Est a Sibiului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Crede-ma, erai mai in câștig sa taci, sa faci fapte bune si sa-i indemni pe toți la asta decât sa profetesti viitorul. Pentru ca Dumnezeu isi pune iertarea Sa peste credinciosii buni la suflet si schimba viitorul. Ai cazut in capcana new agistilor si viitorul ce putea fi frumos, in Dumnezeu, a devenit un viitor al spaimei in care mor zilnic atatia oameni si sunt ucisi copilasi. Practic, te-ai opus marii Schimbări atat de posibile daca toata lumea tacea si muncea pentru Lumina.
    Ne vom separa in curand unii de altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonimule "7 noiembrie 2021, 15:37", cu cine si despre cine vorbesti? la cine asta? Daca te referi la Ciolanis pardon iohanis, eu zic ca nu e bine sa faci politica. Nu vrei tu sa spui mai explicit? ca eu inteleg pre multe la un loc.

      Ștergere
  7. Se pare ca mai sint unii fariseii de a distruge acesta tara numita România in loc sa fie stabilitate si sa iesim din acesta criza pandemica,in rest vad numai dezordine si haos si nencredere,adevaratii vinovati sint cei din pnl-usr masonii care provoduiesc in numele Necuratului de a calca mai mult pe cadavre pe parintii si bunicii nostri care neau oferit o viata decenta. VASI_

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta seara proteste in Bucuresti si orasele mari, numai in SIBIU nu e nimic si toata lumea doarme deocamdata precum ceasul din turnul bisericii sasilor din Piata Revolutiei redenumita de Iohannis Piata Mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria la cum au loc evenimentele din țară noastră este de așteptat. Nu stiu ce vor face aceasta alianta PSD PNL poate da Dumnezeu și Maica Domnului să se înțeleagă că până la urmă sunt români toți.
    Sa sper ca va fi mai bine

    RăspundețiȘtergere
  10. Talpeș spune ca România a fost la mezatul între clanurile internaționale,... Și astăzi suntem în afara jocurilor-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Statuia baronului criminal Brukental inaugurata de Iohannis în Sibiu în mod penal fără proiect certificat și toate în doua zile practic imposibile fie și numai pentru corespondenta implicata practic antedatate în timp ce statuia lui Avram Iancu făcută din donațiile sibienilor a stat 6 ani pentru aprobări incustodia Primăriei Sibiu pentru aprobări care nu au mai venit pentru ca Iohannis îl birfea și nu îl dorea pe domeniul public cea ce i s-a și împlinit find exilata în unitatea militara de pe Calea Dumbravii unde nici măcar cei ce au donat bani din Sibiu nu au putut sa o vadă-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mare atentie sa aveti mare grija caci Demonul Ananaka (razvratirii) sluga lui Satan vrea sa creeze neliniste intre oameni si vrea cu orice pret sa creeze haos.

    RăspundețiȘtergere
  13. Filozofice reflecții, dar se pare ca ce e mai rău abia acum urmează.
    ANTICRISTII Mondiali din umbra vor un nou sclavagism al oamenilor în noile condiții tehnice.
    RAMINE de văzut dacă oamenii se vor lăsa duși la ghena istoriei precum niște roboti fără Connștiința Istoriei, prima care ni se vrea a fi amorțita și apoi ștearsă-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa fie o intimplare ca Brukenthal era mason iar Avram Iancu era roman iar Iohannis evreu după mama?? ? - craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. ROMANIA va fi carne de tun pt un viitor conflict in MAREA NEAGRA-se discuta in occident despre ROMANIA doar pentru bogatiile naturale care -au mai ramas-si despre cum sa ne lege cu imprumuturi pe care nici copiii copiilor nostri nu le vor putea achita

    RăspundețiȘtergere