duminică, 7 noiembrie 2021

DRAGOSTEA SFANTA A CRACIUNULUI ,NU VA VENI !!!



                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas rugator care spunea asa:

                   "Miluieste-ma Dumnezeule !
                     Miluieste-ma!
               Dragoste daruieste-mi !
Dar un alt glas,un glas din Cer,un glas trist dar rasunator,spune asa:
                   Dragostea Craciunului nu vine !"

Imagini pentru nasterea domnului.
Prieteni dragi, iata ca vom auzi (sau poate chiar vom trai)de un SFANT CRACIUN in care sa nu existe Dragoste,in care sa nu existe bucurie si buna intelegere intre oameni..
Daca aceasta Mare si Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos va fi umbrita de tristete,de durere,de lacrimi si Doamne fereste de vreun razboi, de va fi la noi in Romania ,eu nu stiu a va spune.
Glasul nu mi-a spus si Tara, unde DRAGOSTEA sfanta a Craciunului nu va mai veni.
Noi sa ne rugam dragii mei, sa ne rugam la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit,si sa ne redea Dragostea Craciunului, sa ne redea mirosul sfant al Bradului impodobit ,Colindele sfinte sa ne rasune la fereastra, precum si bucuria copilasilor nostri si a nepotilor nostri atunci cand ies in intampinarea lui MOS CRACIUN.
Dragii mei, a venit timpul ca sa lasam la o parte ura si dezbinarea, rautatea din inima si din sufletul nostru si sa facem pace cu toata lumea,chiar si cu dusmanii nostri.
Nu se stie ce ne asteapta in clipa urmatoare,in ceasul urmator si-n ziua urmatoare.
Nu stim daca mai apucam ziua de maine si-atunci,este bine ca sa fim impacati cu toata lumea,este bine ca sa fim spovediti si impartasiti,este bine ca sa fim impacati cu Bunul Dumnezeu si cu Maicuta Domnului.
Sa dea Dumnezeu si Maica Luminii,ca sa ne bucuram de un CRACIUN plin de bucurie si de mireasma Bradului impodobit,alaturi de toti cei dragi si scumpi sufletului nostru.
                          Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. in tarile vestice CRACIUNUL este o sarbatoare comerciala in totalitate-a se vedea ANGLIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este virba că vine Crăciunul într'o țară sau alta,d'na Maria.Nașterea Domnului și Mântuitoruli nostru Iisus Hristos(Crăcinul- în popor) este Sărbătoarea întregii lumi creștine.Nu a unui popor sau a altuia.Cât despre moș Crăciun,el poate sta acolo la cei care l'au inventat,o poveste comercială pentru copiii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi_ati dat craciun,primiti craciun la fel si a dat din maini.Acum o saptamana l_am visat,simbata spre duminica dimineata.Niciodata nu l_am mai visat,cu toate ca m_am rugat pentru ei,in special pentru Nicu,pe care l_am cunoscut ,un om cultivat si sufletist.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Posibil ca Sfintul Craciun sa il sarbatorim prin intuneric asa cum se prevede o pana de curent in Europa ca prin intuneric spurcatul anticrist si anticristi masoni acestei lumi sa ingenuncheze crestinii si sarbatoarea Sfintului Craciun. Isus invinge, Lumina invinge , Adevarul invinge Amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Plătesc un sistem de sănătate şi tu dai mici şi bere în piaţă, în loc să dai un test gratuit? Asta e normalitate?
    Asta-i România normală?
    Spuneți și voi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Orice vaccinat, cu "schema obligatorie" nu cred că-și amintește să fi văzut vreodată în viața lui un vaccin care să te oblige să porți mască și să păstrezi distanța, chiar și atunci când este complet vaccinat.
    Nu am auzit niciodată în viața mea de un vaccin care să provoace răspândirea virusului chiar și după vaccinare.
    Nu am auzit niciodată în viața mea despre un vaccin care să aducă recompense, premii, tombole, reduceri, mâncare, spoturi publicitare, cu scopul de a accepta vaccinul.
    Nu am auzit în viața mea un vaccin care să discrimineze și să separe pe cel vaccinat de cel nevaccinat.
    Nu am auzit în viața mea despre un vaccin care te face un "om rău" dacă refuzi vaccinarea.
    Nu am auzit în viața mea despre un vaccin care să separe familiile, prieteniile, relațiile între oameni.
    Nu am auzit în viața mea despre un vaccin care să-ți amenințe viața, munca, școala.
    Nu am auzit în viața mea despre un vaccin care să poată fi inoculat unui copil minor, fără acordul părinților.
    Nu am auzit în viața mea un vaccin care să discrimineze, să devină judecător, așa cum a devenit vaccinul în ziua de azi.
    Nu am auzit niciodată în viața mea oameni care să se dezumanizeze de la un vaccin.
    N-am auzit niciodată în viața mea ca un vaccin să fie promovat de Biserică.
    N-am auzit niciodată în viața mea de un vaccin care să poată lua sau înapoia libertatea.
    N-am auzit niciodată în viața mea despre un asemenea vaccin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau vaccin care sa "aduca" vacante, distractii. Asemenea aberatii...

      Ștergere
    2. http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

      Ștergere
    3. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
    4. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
    5. Creatura din vaccin care va umbla prin organism

      https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/16/creatura-un-medic-polonez-declara-ca-a-descoperit-o-ciudata-forma-de-viata-cu-tentacule-in-vaccinul-pfizer/

      Ștergere
  7. Daca fac derbedeii o pană de curent globala chiar de Crăciun ????
    ............................

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu arahati si strainezi antihristi pe la putere credem si noi ca nu vor in Romania sarbatori crestine si ne distrug sfintele sarbatori de Craciun, Paste si cele mai importante sarbatori crestinesti.
    In schimb e liber si virusul e in vacanta vara la concerte cu 100.000 de spectatori lipiti unii de altii, la congrese, la Halloween sau alte sarbatori dracesti. Acolo e permis si virusul nici nu exista...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ori vom avea lockdown de sărbători, ori un cutremur. Ioan Istrate a spus că un cutremur mare va fi înainte de o sărbătoare mare, care nu se va mai ține.

    RăspundețiȘtergere
  10. daca se va lua electricitatea stam la lumanari-GRAV ESTE CA STAM SI IN FRIG CA NIMIC NU VA FUNCTIONA-SE STRANGE LATUL PE GATUL OMENIRII

    RăspundețiȘtergere