luni, 8 noiembrie 2021

COD ROȘU LA ICOANE !!! VEȚI ÎNTÂLNI STAULUL TIMPULUI

                                     


                                                 Dragii mei, 

Astazi în zori de zi ma trezeste un glas,care strigă asa:

               „ Cod roșu la Icoane !
             Veți întâlni Staulul timpului .
           Codul roșu la Icoane!”

După care,glasul dispare dragilor, iar eu ma grabesc a scrie in caietul meu de căpătâi.
Dragii mei, vom întâlni multe situatii din care nu vom sti cum să iesim. Dar ce ne facem când, ni se spune ca sa fim atenti la Sfintele Icoane, deoarece ,avem un COD  ROȘU ? 
Prieteni dragi, de-ar fi sa platim cu viața ,sa nu ne lepădăm niciodată de  Credința noastra,sa ne apărăm SFINTELE ICOANE,deoarece, ele reprezintă Chipul Prea Sfintei Treimi,Chipul Maicii Domnului si al tuturor Sfintilor.
Image result for icoane
 Image result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoane Image result for icoane        Image result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoaneImage result for icoane
Sfintele Icoane crestin ortodoxe reprezintă fratilor,VIAȚA nevazuta de ochiul firesc,Viața care ne dă nouă Viață! 
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne-a lasat noua Crestinilor orotodocsi Sfintele Icoane,pentru ca noi să le aducem închinare,cinste si slavă,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria. 
   

10 comentarii:

  1. Cod rosu la icoane-din cauza riscului de contaminare cu coronavirusul în plina Pandemie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De icoane si de Sf Impartasanie nu se atinge nimic rau. Asa ca puteti linistiti sa va atingeti de sfintele icoane ca Dumnezeu nu permite sa se atinga nimic rau de ele.

      Ștergere
  2. Veți intilnit staulul timpului=oprit un timp-veți intilni un timp al Pandemiei cind va fi Cod rosu la icoane pe timpul Pandemiei.
    E foarte Clar și explicit, mor și călugării si preoții din cauza bolii Covid datorita contagiozitatii coronavirusului pe perioada Pandemiei în cazul puparii icoanelor de cei sănătoși după cei bolnavi-contagiosi.
    Doar un Timp-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se atinge nimic de sf. icoane. Asa ca si un bolnav poate saruta icoanele, ca altul nu va pati nimic!

      Ștergere
  3. Prosti spuneți că că icoane ortodoxe sfințite că ia boală voi nu gândiți cum trebuie ele sunt sfințite te vindecă sufletește și te mântuiește nu te duce în boală

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat! Un lucru sfințit își păstrează curăția,poate sa pupe orcine cu orice boala,nu rămâne nici un mibrob pe sfintenii. Fiți fără frică tot ce-i rău pică.Dumnezeu sa ne aibă in paza sa!Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți! Doamne ajuta !tuturor!

      Ștergere
    2. Asa e! De sfintele icoane si de Sf. Impartasanie nu se apropie nimic rau!
      Terminati cu aberatiile si prostiile astea! Oricine s-a atins de icoane sau a luat Sf. Impartasanie s-a insanatosit, dar de imbolnavit nimeni nu se imbolnaveste, sa fie clar!

      Ștergere
  4. Posibil sa nu ne mai dea voie să le saturam.
    Sau cine mai stie doamna Maria.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne călăuzească pașii pe calea curata și dreaptă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine,dar Dumnezeu a spus ". Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor cari sînt sus în ceruri, sau jos pe pămînt, sau în apele mai de jos de cît pămîntul. 5. Să nu te închini înaintea lor, şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău," ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate icoanele sunt sfinte pentru ca sunt zugraviti sfintii. Numai ratacitii pot vorbi urat despre sfintele si dumnezeiestile icoane.
      Sunt atatea icoane facatoare de minuni.
      Cinstiti sfintele icoane!

      Ștergere