luni, 8 noiembrie 2021

ARHANGHELUL MIHAIL, ÎN CAMERA MEA !





                                          Dragii mei,

Dormeam ,dar ma trezeste propriul meu glas care se roaga  incontinu la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, chiar si atunci cand eu dorm.
Deci, ma trezesc, deschid ochii si vad in plafonul camerei mele, chiar deasupra patului meu, vad O UMBRA neagra care se misca, pulseaza fara intrerupere, era de marimea unei palme.
Inchid ochii ca sa vad mai bine ce este acolo pe plafon, si astfel, vad O LUMINA alba si orbitor de stralucitoare care pulseaza ca o inima.                          
Ca prin MINUNE,  LUMINA alba se topeste de la suprafata spre interior si apare in locul ei, SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL imbracat cu vesminte albastre si cu pelerina rosie, incercuit de  O LUMINA AURIE stralucitoare,Lumina care radia raze in jurul ei, in noaptea albastra.
Deasupra capului ARHANGHELULUI MIHAIL, exista O AUREOLA rotunda de culoare aurie stralucitoare foarte. In MÂNA SA DREAPTĂ, ARHANGHELUL MIHAIL ţinea o SABIE de LUMINA alba și stralucitoare foarte ! 
MÂNERUL SABIEI de LUMINA ALBĂ extrem de stralucitoare, avea  de -a stanga si de-a dreapta, un semicerc tot alb stralucitor (ca niste urechi).
ARHANGHELUL MIHAIL tinea SABIA cu MÂNERUL, in palma SA dreapta, iar SABIA propriu zisa era sprijinită de bratul stang al SFANTULUI ARHANGHEL MIHAIL.
Vazand aceasta mare MINUNE, am plans de bucurie si de teama de a nu gresi, stiind ca  niciodata nu o sa pot eu rasplati Lui  DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI, pentru toate cate mi-au daruit si-mi daruiesc.
Dragii mei, nu stiu ce ganduri are DUMNEZEU cu mine,dar ceea ce stiu cu fermitate, este faptul ca, eu trăiesc numai  pentru a-I sluji Lui DUMNEZEU, scriind si marturisind semenilor mei CUVANTUL  SĂU.
Multumesc cu inima si cu sufletul ARHANGHELILOR MIHAIL si GAVRIIL  care ,de multe ori au vegheat deasupra patului meu,
pentru ca nu cumva sa se apropie de mine duhurile rele, dar si pentru ca sa am un somn linistit.
Este extraordinar, este minunat ca sa inchizi ochii si sa vezi LUMINA LUI DUMNEZEU, LUMINA INVIERII LUI HRISTOS si toate cate mi se arata, toate pe care le  vad si  le-aud..
Dragilor sa  aveti CREDINTA in BUNUL DUMNEZEU, in MAICA DOMNULUI si in SFINTII SĂI, caci mare RASPLATA veti primi  in CERURI.
                                                  Cu dragoste,
                                                                       Maria

8 comentarii:

  1. La Multi ani tutur Mihailor si Gavrililor.
    Sa nu uitam ca anul acesta se implinesc 400 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Mihai Viteazul-binefacatorul romanilor si al Romaniei care s-a jerfit pentru noi si reintregirea tarii, un exemplu si Testament romanilor peste veacuri din care sa tragem si invataminte din asasinarea sa pentru increderea tradata de straini -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 1601 a murit Mihai Viteazul.
      Mai rar asemenea eroi in zilele noastre precum Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Mircea cel Batran, Al. I. Cuza si altii asemenea.

      Ștergere
  2. Bună ziua Maria, în ultimul timp vad și eu noaptea o umbra neagra cât o minge, după care vad niște sclipiri mici de steluțe luminoase/argintii și dispar. Menționez ca noaptea de câte ori sunt treaza ma rog în continuu la Dumnezeu pana adorm.Rugaciunea trebuie sa fie continua de câte ori suntem treji. Mulțumesc pentru faptul ca ne împărtășești trăirile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot acum este ziua regelui Mihai considerat I dar de fapt al III-lea pentru ca Mihai Viteazul era al II-lea unificator al integii Romanii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. O intrebare legitima cine era Mihai I inaintea lui Mihai Viteazul II ???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihai I este fiul lui Mircea cel Batrin- domn 1386-1418, si a domnit in Tara Romaneasca intre 1418-1420 direct dupa tatal sau Mircea cel Batrin,si era tatal lui Dan II Dracul tatal lui Vlad Tepes..
    Deci Vlad Tepes avea ca bunic pe mircea cel Batrin si era nepot al lui Mihai I-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihai I este imortalizat intr-o poezie a lui Mihai Eminescu si in Filmul Mircea cel Batrin impreuna cu tinarul nepot al lui Mircea,Vlad Tepes.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce minunat doamna Maria
    Ce mai are omul nevoie de ale lumești când BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului este cu el?
    De nimeni si de nimic.
    Sunt conștientă de faptul că omul nu ia nimic cu el,toate raman aici,devine moloz.
    Multumesc Bunului Dumnezeu și Maica Domnului ca suntem sănătoși și corpul este pe Pământ Dar sufletul este la Dumnezeu.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne ocrotească si sa ne mantuiasca.

    RăspundețiȘtergere