marți, 10 martie 2020

PANDEMIE CORONAVIRUS ???

                                 10 Martie 2020,ora 15,11 !
                                                           Dragii mei, 
Pâna mai ieri,toata lumea vorbea de un posibil Cutremur mare in Romania sau de izbucnirea celui de-al treilea Razboi mondial.Astazi insa, toata lumea vorbeste de Coronavirus!
Nu ar fi cazul sa le lasam deoparte nici pe primele, dar, ceea ce framanta intreaga omenire,este intrebarea:
Se va ajunge oare la o Pandemie a Coronaviruslui ?
Daca as spune ca nu,ar insemna sa mint; ori eu nu mint niciodata.Asadar,am sa va citez  un glas care spunea asa:
      "Nu-i asa ca până a apărut Pandemia, ati stat la Hotelurile mici?"
Clipă în care, vad o camera de hotel in care, erau mai multe persoane si chiar si copilasi care se jucau pe sub paturi de-a v-ati ascunselea.Este foarte posibil dragilor,ca locuintele mai mici ca spatiu in care vor locui unii oameni,sa fie un adevarat dusman al Coronavirusului.Deci, cu Credinta,cu responsabilitate si cu respectarea masurilor de preventie,se poate invinge acest Coronavirus;adica,ca sa nu se moara din pricina lui.
Imagini pentru sfanta treime imaginiImagini pentru maica domnului
Dragii mei, oricat s-ar stradui Autoritatile sa tina sub control raspandirea Virusului,nu vor reusi sa-l stopeze 100% ,din păcate.Nu ai cum sa-l stopezi! Acesta se va raspandi oricum ,oriunde si oricand!
Iata linkul cu articolul meu din 2017,referitor la acest nou virus mortal:
14 iun. 2017 - UN NOU VIRUS MORTAL , VA DECIMA LUMEA ! ... nostri, precum si pe toti oamenii de pe Pămant,care sunt si suntem FIII LUI DUMNEZEU. ... Mimi sa sti ca căință si regrete în ultima clipa la judecata finala nu mai exista.
     Iata si Informatiile a OMS:                                        
Acum 22 de ore - „Acum, că avem coronavirus în atât de multe țări, amenințarea unei pandemii a devenit foarte reală. Dar a fi prima pandemie pe care o putem ...
Acum 21 de ore - Riscul unei pandemii generate de coronavirus este "foarte real", a comunicat, luni seară, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Întreaga ...
Coronavirus blood test concept. Nurse hand holding test tube with blood of patient for 2019-nCoV analysis over laboratory desk. Chinese Wuhan virus ou.
Se poate reduce cat de cat numarul de cazuri de Cornavirus,dar nu se poate stopa.
Stiu,va veti intreba ce este de facut?
Mai intai de toate,sa respectam toate masurile de preventie a coronavirusului.
Iata:
26 feb. 2020 - CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19) ... deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, ... împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru ...
10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:
    1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
    2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
    3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
    4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
    5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
    6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
    7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
    8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
    9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
    10. Animalele de companie nu transmit coronavirus.
      1. Spălați-vă mâinile de multe ori
Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.
Spălarea mâinilor elimina virusul.
      1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute
Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.
      1. Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile
Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
      1. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
      1. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul
Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
      1. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
      1. Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
      1. Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
      1. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
10.-Animalele de companie nu transmit coronavirus
În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.
Şi nu in ultimul rand dragilor,trebuie sa ne intoarcem trup si suflet la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului.
Cand ne trezim dimineata,sa nu plecam din camera pana nu multumim Domnului ca ne-am trezit si ca suntem sanatosi,apoi, sa rugam pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,pe tot parcursul zilei.
Seara,inainte de culcare dragilor, sa multumim mai intai Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,ca ne-au ocrotit si ne-au ajutat pe tot parcursul zilei ,atat pe noi cat si pe cei dragi noua.Sa ne rugam cu inima si cu sufletul si sa cerem de la Dumnezeu doar sanatate si iertare de pacate.Celelalte dragilor, ni se vor adauga noua după faptele noastre,după Credinta noastra si după iubirea faţă de Aproapele nostru.
Dar sa ne amintim dragii mei, ce inseamna acest cuvant inspaimantator:
Pandemie.
Iata:
PANDEMÍE, pandemii, s. f. Epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, cuprinzând mai multe țări, continente. – Din fr. pandémie.
Dragii mei,sa fim optimisti,sa ne intarim in Credinta si sa fim ferm convinsi de faptul ca, acest Coronavirus nu va aduce sfarsitul lumii acesteia.
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
Domnilor politicieni,dati-va mâna si va uniti fortele pentru stoparea raspandirii Coronavirusului,si lasati anticipatele, deoarece,lumea nu va iesi din case de frica Coronavirusului.
Macar acum in al 13 lea ceas,nu va mai certati si incercati sa faceti ceva spre binele poporului român!

20 de comentarii:

  1. Probabil se referă la carantină, izolare. Întradevăr izolarea este prima măsură ce se ia și cu un efect bun. Totuși este bine să respectăm indicațiile chiar dacă unele din ele s-au dovedit în unele cazuri ineficiente. Unii au contactat virusul călătorind lângă o persoană infectată care nu prezenta nici un semn de infectare și spălatul mâinilor nu le-a ajutat cu nimic. Oricum ca să fac o previziune în perioada următoare numărul celor infectați datorită măsurilor de carantină nu va mai crește spectaculos iar unele tratamente se vor dovedi eficace (vezi administrarea de Tocilizumab) și va reduce drastic numărul morților astfel venirea verii și a încălzirii va stopa virusul (vezi sars iulie 2013). Spre sfârșitul anului apariția unui vaccin va garanta lichidarea coronavirusului în cazul în care acesta va da semne de revenire odată cu răcirea vremii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai uitat cumva la reactiile adverse ale medicamentului de care scrii 18.19? Uita-te si apoi vorbeste. Mai astia care nu mai puteti de dragul vaccinurilor, face-ti-le ! Voi sa beneficiati de ele!vedeti ca vine bacteria de care scrie dna Maria, poate aveti noroc ca A.I. sa faca un vaccin bun la toate🤔 Sunt un om vaccinat de comynisti, am avut reactii alergice si alte sechele (asa bun si sigur era cantacuzino de care plang multi, se musamalizau toate in comunism ). Am copii mari nevaccinati, perfect sanatosi , fara alergii etc.
      Eu am o propunere daca tot va plac vaccinurile asa mult oferiti-va pe post de cobai la diferite firme farmaceutica, uitati in anglia se cauta pt coronavirus, se dau cca 4500$.
      Da nu-i bai, un preot o zis: lasa-i mai, nu iti face griji ca scapam si d-astia! Eu intreb"cum?" Preotul spyne " de frica ce au ei vor fi primii care se vor vaccina si se vor duce, urmatorii se vor microcipa de bunavoie si nesiliti de nimeni,dupa venire antihrist vor muri in chinuri groaznice, dar pana atunci vor fi sanatosi.😜

      Ștergere
    2. Si eu am o propunere:vaccinarea obligatorie!De fapt vaccinarea va fi obligatorie in cel mai scurt timp ,semn de civilizatie si responsabilitate.Spun DA VACCINARII!!!

      Ștergere
  2. Acolo unde vodka nu e, nimic nu e !

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate asa este doamna Maria se va anunta pandemie a spus si la tv.
    Dv.ati spus ca va fi pandemie de mult de când ati primit mesajul cu virusul mortal.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Această epidemie de coronavirus care a atins și țara noastră, nu va fi atât de grava ca în Italia și nu va avea morți. Se va termina cu ea în lunile mai-iunie.
    Cei care se tem rugați-vă mai mult la Dumnezeu, țineți postumul mare, spovedit-vă și împărtășiți-vă cu Preasfântul Trup și Sânge al Domnului Iisus Hristos.
    Cu credință, nădejde, dragoste de Dumnezeu și semeni, ascultare de Duhul cel Preasfânt al Tatălui Ceresc care ne vorbește prin scrierile sfinților părinți și cu îndelunga răbdare, vom trece și această ispită cu bine.
    Să știți că nu este după cum cred oamenii ci după cum vrea Dumnezeu, în mâinile căruia sunt vremurile pe care le trăim.

    RăspundețiȘtergere
  5. ORICUM INCONȘTIENȚII DIASPOREI 40000 ADUC BOLI CA AFARĂ.....SĂ TRĂIȚI BINE CA AFARĂ!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa speram ca Papa a inteles ca ewer newer nu va mai calca prin Romania !
    Nici Charles, Trump stie ca n-are voie !
    S.a.s nu mai !
    Fugi, pleaca.
    Ion, zis John

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnita Maria,

    Virusul COVID 19 este facut in LABORATOARELE CIA americane la butoanele carora se afla..., elitele"
    Iudeo masonice si neo marxiste asa zise
    "liberale'..care experimenteaza EUGENIA medicilor NAZISTI din cel de al 2lea RAZBOI MONDIAL...
    Adevarata pandemie se va inregistra arunci cand va incepe asa zisa,,
    " vaccinare". mondiala de fapt un ritual satinistic, de abia atunci CAND. vor MURII MILIOANE...
    Urmeaza in perioada urmatoare o serie de actiuni teroriste in principalele orase europene si americane si nu numai care vor fi puse in carca.... musulmanilor...
    Atentie mare la evenimentele ce sun in curs de DESFASURARE...!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu cat citesc mai multe articole si comentarii despre coronavirus imi vin in minte vorbele lui P. Tutea: "Am stat 13 ani in temnita pentru un popor de idioti". Pentru cum altfel poti numi un popor care se sperie de o raceala chinezeasca cu mijloace de prevenire de rad si curcile de noi. Un virus care se raspandeste prin aer il distrugi spalandu-te pe maini? Bai romanilor treziti-va, nu va mai uitati la televizor, mass media e adevaratul virus care va intrat in cap si se joaca cu mintea voastra? Stiti cati oameni au murit de gripa anul trecut? Si? A fost pandemie? Si acum pentru cateva cazuri, daca o fi adevarate si alea (da-ti un nume macar al unuia care a luat coronavirusul asta, aratati-mi o poza cu el sa vad si simptomele), deci pentru niste minciuni blocam toata tara asta si pe saracii conationalii nostri care raman in tari straine. Oamenilor chiar nu vedeti ca sunteti prostiti pe fata. Vad lume in public cu masti pe gura dar fara sa fie nici umbra de vreo raceala normala macar, au bagat oameni sanatosi in carantina doar ca au venit saracii din Italia, acum interzicem orice adunare cu mai multi oameni (adunarile sunt periculoase pentru cei de la putere, nu?), romanilor treziti-va din prostie. Ganditi, cititi nu numai facebookul si mai lasati stirile ca au devenit toti babele satului care duc barfa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.04 pot sa-ti spun respect! Credeam ca-s singura persoana de p-aicea care incearca sa le deschida ochii, ma bucur din tot sufletul ca nu numai eu sunt.

      Ștergere
  9. Bunicii mei sunt ruși...in timp de razboi, tifos si holeră consumau un pahar de vodka cu 1 linguriță de sare....moare si mama virusilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vodka are 40% alcool, palinca are și 70%. Palinca e eficienta, Vodka inefectiva.

      Ștergere
  10. Prezicatorul Georgel Calina

    A ghicit in data de 01 martie 2015 (atentie la an 2015)
    De coronavirus

    De ce de el nu se vorbeste?
    A atentionat lumea cu 4 ani inainte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:27 nu am găsit pe google NIMENI CU NUMELE DE GEORGEL CALINA (prezicator)

      Ștergere
  11. 22.04 Un virus care pentru inceputul pandemiei omoara in Italia 100 de oameni zilnic.O sa vezi cite milioane de decese va face doar in citeva luni si ani in sir mai ales printre albi care nu au imunitate pentru virusi de la tiritoare ca chinezii care le consuma obijnuit,sau o tara ca Romania care sta cu institut de vacinuri Inchis, la mila altor tari.

    RăspundețiȘtergere
  12. pe un link-aparut ieri-americanii=elitele vor face tatuaje pentru controlul celor care au sau nu vaccinul-iata ANTICRISTUL

    RăspundețiȘtergere