vineri, 13 martie 2020

12 ZILE INTR-UN OBIECTIV ! ÎN CARANTINA !


                                                     13 Martie 2020,ora 5,11 !

                           Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:
                   "12 zile intr-un Obiectiv!
                  În Carantina !"
Dragii mei, stim cu totii ca in privinta Coronaviruslui,Carantina este de 14 zile.
Ce inseamna aceste 12 zile, vom vedea pana la urma impreuna.
                              Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Cei izolați, sau în carantină, sau cei testați, ar trebui să aibe aceste informații inscrise, in dosarul medical, prin cardul de sănătate, care să poată fi accesat la nevoie de alți medici, la granița sau în spitale...Asta inseamna în primul rând, atribuții îndeplinite de Casa de sănătate, nu doar sector financiar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am înțeles de la tv ca In a 12-a zi de carantina li se face testarea din nou!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va baga astia la cusca, va spala creierii sa nu mai vreti nimic de la viata, ca tot ce e mai important e virusul, virusii de fapt, zvarliti de ei pe piata. Sa priviti ca niste legume cum intretineti niste spurcati cu tot cu prostituatele lor, pentru care oricand se gaseste orice pentru ei, si prin spitale, si peste tot, voi trb.sa va descurcati. Sa priviti ca chiorii cum voi, cei care munciti, sunteti ultimii pe lista de prioritati, primii pe lista sacrificiului, sa nu mai vreti sa stiti cine v-a siluit copiii, unde sunt unii dintre ei, prin cine le functioneaza organele, cine v-a ciuruit persoanele dragi pe la Revolutia care n-a fost revolutie..
    Singura modalitate prin care acesti criminali ar fi anihilati, ar fi ca intr-o buna dimineata sa fie anuntata bomba secolului: de azi nu mai sunteti romani, sunteti unguri.
    Asta ar schimba rolurile, maimutele inbigatite ar deveni sclavi(pentru ca oricum nu sunt bune de nimic, s-au imbogatit prin furt si anihilarea totala a celor capabili sa creeze) iar dumneavoastra cetatenii cu adevarat valorosi, muncitorii, cu suflet curat ati fi respectati, si fara grijile pe care imbecilitatea actuala vi le pune in carca. ,,Povara,, costisitoare s-ar duce dracului, ar disparea de pe fata pamantului.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. La SIBIU s-a rezolvat primul caz de coronavirus.S-a trimis la...lazaretul de la Cotroceni.
    Asta ca sa mai si facem haz de necaz si sa mai si Ridem.
    Sau cine stie,poate se implineste si nu va mai face Iohannis naveta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil ca va urma carantina guvernului.Ultima știre la TV e, că Ludovic Orban e suspect de coronavirus.Ne rugam la bunul Dumnezeu să ne apere pe toți! Vă îmbrățișez cu drag, Dna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  6. Guvernul si alti membri pnl in carantina.Obiectiv,12 zile,izolati.S-a adeverit!

    RăspundețiȘtergere
  7. S a adeverit profetia cu Tata, mama si copil intr o mica incapere: Generalul Florin Paul,4 medic epidemiolog militar, a declarat că dacă ar fi să recomande ceva în această criză provocată de coronavirus ar fi ca „TOATĂ LUMEA SĂ STEA ACASĂ, în familie”

    RăspundețiȘtergere
  8. Știu că nu este de râs dar coronavirusul a ascultat ruga românilor și s-a dus direct în parlament. Totuși să observăm că și în vremuri de molimă personalul medical în timp ce pe oamenii de rând îi transportă în cuști senatorii infectați sunt plimbați fără izoletă. Nu de alta dar să împrăștie în continuare coronaviruși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ssu e doar un pretext sa. Fuga de responsabilitati

      Ștergere
    2. Se vor lamuri ca e cacealma

      Ștergere
  9. Pare ca a inceput sa se implineasca,a dat coronavirusul intre palate,un senator internat iar Iohannis face consultari pentru desemnarea noului premier prin video-comferinta..

    RăspundețiȘtergere
  10. Basescu spune ca e o gresala ca presedintele nu decreteaza starea de urgenta pentru prevenirea epidemiei..

    RăspundețiȘtergere
  11. Chireac spune ca hotarirea presedintelui de al nominaliza pe Orban e absolut iresponsabila,prin sucirea miinilor parlamentului in loc sa fi ales o personalitate liberala el arata ca nu-i pasa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune, mai lasa, bre, citatele din base si chirieci ca nu ne intereseaza.Mai bine da un citat din biblie daca tot tii s-o faci.

      Ștergere
  12. https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-purtator-de-cuvant-al-guvernului-de-la-beijing-sugereaza-ca-armata-sua-ar-fi-putut-aduce-virusul-in-china-1274696

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă e sa suspectam pe cineva ,mai agentule rusesc , spune-ne de ce in Rusia nu e pandemie cu coronavirusul ?!
      Cumva , virusul este făcut in Rusia ?

      Ștergere
    2. Sunt cazuri si-n Rusia dar nu prea vorbesc despre ele.

      Ștergere
  13. Rugativa mai bine sa nu loveasca coronavirusu prin puscariile si asa supraaglomerate si sa le dea drumul la toti acasa, adica sa fie consemnati la domiciliu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Parerea mea este ca daca ar fi testata intreaga Romanie testul ar iesi pozitiv la marea majoritate ??
    De ce credeti ca nu se fac analize decat la cei cu simptome ? Pentru ca si-ar da oamenii seama! Daca am dreptate, ce carantine, paze si toate celea le-ar mai merge.cand ar apare bolnavi la test pe la tara, oameni izolati prin locuri in care nu pune piciorul nici un strain cu lunile ?
    Din pct.asta de vedere, bravo Johannis ca n-ai instituit starea de urgenta !

    RăspundețiȘtergere
  15. Stat politienesc al lui kwj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10 August era pe vremea lui Dragnea și Carmen Dan ,ai uitat ?

      Ștergere
    2. 16.53 si 20.37 aveti grija ca se face dosar penal pentru raspandirea de stiri false.

      Ștergere
  16. Italia a depasit China in numarul de cazuri de coronavirus in timp ce Romania cazurile oficiale se apropie de 100 iar Guvernul si Parlamentul contaminate, se pregatesc ca de miine sa intre in izolare totala cu acctivitate de acasa..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Italia a depasit China?
      De unde le tot scoti, domnu' craciun?

      Ștergere
    2. Curiosul anonim 16:04 , din anale..-craciun

      Ștergere
    3. China are 80 000 cazuri, iar Italia 17 000.
      In care anale te uiti?

      Ștergere
  17. Basescu il critica din nou pe Iohannis acuzindu-l de naivitate in laudarea celor incapabili de a lua masuri antiepidemie,el spune ca trebuia inchise molurile ,barurile si transportul in comun-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. In Spania care a ajuns pe locul doi la coronavirus dupa Italia-unde ieri au murit peste 250 de oameni,au inceput sa se inchida magazinele dupa ce inainte au fost inchise scolile-craciun

    RăspundețiȘtergere