duminică, 15 martie 2020

UN CUTREMUR IN CARE ,SE VOR CRĂPA PERETII !


                   Noapte de 14 -15 Martie 2020,ora 1,30 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad un plafon al unei camere inalte,un plafon care era crapat ca la un Cutremur intens.
Nu vedeam camera clatinandu-se ,ci doar plafonul crapat tare.
Vom auzi dragii mei de un Cutremur intens,un cutremur care va face si pagube.Sa nadajduim insa, ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne vor ocroti asa ca pana acum,si ne vor ajuta cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Unde anume se va produce sau cand,eu nu stiu a va spune.Dar sa fim puternici sufleteste si sa ne iubim Aproapele ca le noi insine.
                           Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Va dați seama dacă va fi cutremur câți o sa moară din cauza stării de urgență.oamenii vor fi izolați în case.si câte case si bl9curi se vor fărâmă.sa ne apere bunul Dumnezeu si sa aibe.mila de noi păcătoși.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nu este intimplator. Se pregateste terenul pentru ceva anume. Europa este bagata in case cu ajutorul infectiei coronavirusului sa nu inteleaga bine ce se intimpla. Cind Europa va intelege ce se intimpla ar putea fi ceva c-am tirziu. Fortele raului sint in pregatire. Speranta noastra ramine la Dumnezeu ca altcineva nu ne va putea ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. A început sa se întâmple. Profețiile se adeveresc. Iar când va veni sfârșitul apare Isus Hristos fiul lui Dumnezeu care va face Cernerea finala

    RăspundețiȘtergere
  4. PPREVĂD UN CUTREMUR DUR ÎN ROMÂNIA.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pregateste venirea si înscăunarea lui Antihrist,acest lucru este sigur,se vor aduna cei mai mari ai lumii pentru război.
    Războiul Sf. Cernerea care se va da între forțele răului si a binelui cu tot felul de arme.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu a fost nici un cutremur nimic.. În loc sa se ocupe cu răspândirea știrilor false, ar trebui sa se gândească cu să facă sa devin niște oameni mai buni.. Peste tot numai știri false, minciuni și abureli.. Oamenii mor iar mizeriile din parlament votează guverne.. Ughhh..

    RăspundețiȘtergere
  7. luna aprilie=luna a-4-a din an va fi cea mai grea pt lume-se spune ca 4 este cifra de pamant-oricum nu scapam de seismul cel mare-DUMNEZEU CU MAICA DOMNULUI SA APERE ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a adeverit:
    https://www.romaniatv.net/mobi/cutremur-puternic-in-croatia-urmat-de-replici-au-fost-raportate-importante-pagube-materiale_514010.html

    RăspundețiȘtergere