joi, 12 martie 2020

MESAJ PENTRU PREOTI SI PATRIARHUL ROMANIEI ! CORONAVIRUSUL SE RASPANDESTE SI-N AER ???

                                               12 Martie 20202,ora 6,10 !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un glas care intreaba asa:
                  "Ce faci? Ce faci?
Iar raspunsul a fost asa:
        Eu? Eu stau pe scaun,uite stau pe scaun!
Si vad un birou in semiintuneric,iar la birou sta pe un scaun un barbat.
Barbatul se ridica si se aseaza la loc dedoua ori consecutiv, si tot se justifica ca el nu face nimic,doar sta pe scaun.
Si prima data,dar si a doua oara cand s-a ridicat,vedeam cum de pe tapiteria scaunului se ridica ceva ca un abur diluat,extrem de transparent.Atunci ,glasul care l-a intrebat îi zice:
               "Virusul,Virusul ,el nu sta pe scaun!"

                               Coronavirus blood test concept. Nurse hand holding test tube with blood of patient for 2019-nCoV analysis over laboratory desk. Chinese Wuhan virus ou.
Şi asa era dragii mei! Virusul nu statea pe scaun! Coronavirusul se ridica in aer de pe locul unde statea cel infectat, fie ca stia ,fie ca nu stia.
Asadar dragii mei, acest CORONAVIRUS oricat se straduiesc Autoritatile ,nu poate fi stopat! Se va raspandi in orice loc si de pe oriunde!Dar asta nu inseamna ca vom muri ! Categoric nu !
Trebuie sa respectam normele de igiena,sa avem Credinta neclintita in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si cu siguranta nu ne vom imbolnavi.
Dragilor, nu trebuie sa ne fie frica de aceasta gripa chinezeasca! Uite,va dau un exemplu clar:

54 de morți din cauza gripei, în România

54 de români au murit din cauza gripei, de la debutul sezonului și până acum.
Centrul Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a anunțat încă două decese: este vorba de un bărbat de 83 de ani, din județul Mureș, și o femeie de 84 de ani, din județul Cluj.
Amândoi sufereau și de alte afecțiuni și nu fuseseră vaccinați antigripal.
În săptămâna 24 februarie - 1 martie, la nivel național au fost raportate peste 5.600 de cazuri de gripă, în scădere față de săptămâna precedentă, când s-au înregistrat 8.000 de cazuri.
Editor web: M.B.
Câţi oameni au murit de Coronavirus in Romania? Va spun eu: niciunul !

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

Acum 21 de ore - ... la circa două ore după transfer. Autorităţile exclud, în acest moment, coronavirusul şi spun că nu se încadra în criteriile clinice de boală.
Si atunci de ce ne panicam? De ce ne urâm unii pe altii?
Sa respectam pe cat putem fiecare aceste masuri de precautie si vom fi sanatosi.Daca vom continua sa ne panicam,sa ne stresam din pricina Coronavirusului ,chiar vom muri,dar nu de Coronavirus ,ci vom muri de inima sau de Tensiune,vom muri din pricina stresului,a panicii care ne-a invaluit ,precum o ceata densa de care scapam doar cand rasare soarele.
Iata ce ne spune Iisus Hristos:
                 Imagini pentru IISUS

"Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine."
As dori sa fac APEL la PREOTI si la PATRIARHUL ROMANIEI!
Preotii in frunte cu Patriarhul Daniel,ar trebui sa iese in fruntea tuturor credinciosilor,sa dea dovada de intarire a CREDINTEI CRESTIN ORTODOXE romane, sa spuna oamenilor ca de vor crede in HRISTOS care S-a rastignit pe Cruce pentru noi păcatosii, si-n PREA CURATA FECIOARA MARIA,nu se vor infecta cu acest temut Coronavirus! 
Nu au voie PREOTII sa inchida SFINTELE BISERICI ale LUI HRISTOS !!!
BISERICILE sunt ale LUI DUMNEZEU si ale PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.Cu ce drept le inchid ei?Oamenii atunci cand sunt la necaz (din pacate) atunci fug la Sfanta Biserica si se roaga la PREA SFANTA TREIME si la MAICA DOMNULUI.
Daca PREOTII in frunte cu PATRIARHUL ies si spun ca le inchid,unde -si vor mai pleca oamenii capul si genunchii? Unde -si vor plange pacatele lor?
Iesiti SLUJITORI ai DOMNULUI cu SFINTELE ICOANE in mainile voastre, si strigati catre popor ca sa nu se teama! Spuneti-le ca sa pastreze regulile de igiena si sa aiba CREDINTA fierbinte intru HRISTOS si MAICA DOMNULUI si nu se vor imbolnavi! Daca sunt bolnavi printre oameni,spuneti-le sa nu deznadajduiasca ,ci sa se adreseze Medicilor prin care lucreaza HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,iar EL îi va vindeca! Nu stati ascunsi SLUJITORI ai DOMNULUI,nu inchideti SFINTELE BISERICI,ci iesiti primii pe frontul de lupta,fiti in linia intai,ca nu cumva sa slabeasca CREDINTA din inima si din sufletul oamenilor !
Inchizand SFINTELE BISERICI,spunandu-le oamenilor sa nu mai sarute Sfintele Icoane si sa nu mai primeasca Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu aceeasi lingurita din Potirul Sfant,nu faceti decat sa-i demoralizati pe credinciosi,iar ei sa creada ca totul a fost si este o poveste de adormit copiii,ca totul este o minciuna, in privinta acestor TAINE adevarate ale LUI HRISTOS!
Nu-L ingropati pe HRISTOS prin inchiderea Sfintelor Biserici ale Sale!
Nu indemnati pe oameni sa nu se mai apropie de Sfintele Icoane ale Lui Hristos sau de Sfantul Potir cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Său!
Ci scoateti-L la LUMINA INVIERII SALE cele de a treia zi pe Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos!
Acum mai mult ca niciodata,putem sa dovedim poporului roman si nu numai,ca Puterea Duhului Sfant este cu noi si intru noi de vom crede cu toata fiinta noastra.Haideti sa -i convingem pe oameni,sa-i convingem cu adevarat ca IISUS HRISTOS exista si ca lucreaza prin mainile ,prin inima ,prin sufletul si prin toata fiinta MEDICILOR ,dar si prin Preotii Săi.
Dumnezeu ne-a lasat MEDICII pe pamant ca sa ne vindece trupul,iar Iisus Hristos vindeca cu Puterea Sa,atat trupul nostru cat si Sufletul cu Puterea Sa.
De ce sa nu facem si noi ,precum femeia cu scurgere de sange din Sfanta Evanghelie:
(Matei 9, 18-26)
Pe când le spunea acestea, iată un dregător, venind, I s-a închinat, zicând: Fiica mea a murit de curând dar, venind, pune mâna Ta peste ea şi va fi vie. Atunci Iisus, sculându-Se, a mers după el împreună cu ucenicii. Şi iată o femeie cu scurgere de sânge de doisprezece ani, apropiindu-se de El pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui. Căci zicea în gândul ei: Numai să mă ating de haina Lui şi mă voi face sănătoasă; Iar Iisus, întorcându-Se şi văzând-o, i-a zis: Îndrăzneşte, fiică, credinţa ta te-a mântuit. Şi s-a tămăduit femeia din ceasul acela. Iisus, venind la casa dregătorului şi văzând pe cântăreţii din flaut şi mulţimea tulburată, a zis: Depărtaţi-vă, căci copila n-a murit, ci doarme. Dar ei râdeau de El. Iar după ce mulţimea a fost scoasă afară, intrând, a luat-o de mână, şi copila s-a sculat. Şi a ieşit vestea aceasta în tot ţinutul acela.

(Matei 9, 18-26)
Asadar fratilor, sa avem CREDINTA si iubire faţă de Aproapele,sa mergem in SFINTELE BISERICI si sa continuam a saruta cu dragoste si cu smerenie sfintele Icoane,sa ne impartasim cu aceeasi lingurita de argint,din Potirul Sfant unde chiar este in mod nevazut Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,si va asigur ca nimeni,absolut nimeni nu va lua Coronavirus din SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Sau precum cei 10 leprosi care s-au vindecat pe cale:
Sfânta Evanghelie după Luca
1
2
3
4
5
6
7
8
9
17
Capitolul 17


1.Şi a zis către ucenicii Săi: Cu neputinţă este să nu vină smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin!
2.Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară şi ar fi aruncat în mare, decât să smintească pe unul din aceştia mici.
3.Luaţi aminte la voi înşivă. De-ţi va greşi fratele tău, dojeneşte-l şi dacă se va pocăi, iartă-l.
4.Şi chiar dacă îţi va greşi de şapte ori într-o zi şi de şapte ori se va întoarce către tine, zicând: Mă căiesc, iartă-l.
5.Şi au zis apostolii către Domnul: Sporeşte-ne credinţa.
6.Iar Domnul a zis: De aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice acestui sicomor: Dezrădăcinează-te şi te sădeşte în mare, şi vă va asculta.
7.Cine dintre voi, având o slugă la arat sau la păscut turme, îi va zice când se întoarce din ţarină: Vino îndată şi şezi la masă?
8.Oare, nu-i va zice: Pregăteşte-mi ca să cinez şi, încingându-te, slujeşte-mi, până ce voi mânca şi voi bea şi după aceea vei mânca şi vei bea şi tu?
9.Va mulţumi, oare, slugii că a făcut cele poruncite? Cred că nu.
10.Aşa şi voi, când veţi face toate cele poruncite vouă, să ziceţi: Suntem slugi netrebnice, pentru că am făcut ceea ce eram datori să facem.
11.Iar pe când Iisus mergea spre Ierusalim şi trecea prin mijlocul Samariei şi al Galileii,
12.Intrând într-un sat, L-au întâmpinat zece leproşi care stăteau departe,
13.Şi care au ridicat glasul şi au zis: Iisuse, Învăţătorule, fie-Ţi milă de noi!
14.Şi văzându-i, El le-a zis: Duceţi-vă şi vă arătaţi preoţilor. Dar, pe când ei se duceau, s-au curăţit.
15.Iar unul dintre ei, văzând că s-a vindecat, s-a întors cu glas mare slăvind pe Dumnezeu.
16.Şi a căzut cu faţa la pământ la picioarele lui Iisus, mulţumindu-I. Şi acela era samarinean.
17.Şi răspunzând, Iisus a zis: Au nu zece s-au curăţit? Dar cei nouă unde sunt?
18.Nu s-a găsit să se întoarcă să dea slavă lui Dumnezeu decât numai acesta, care este de alt neam?
19.Şi i-a zis: Scoală-te şi du-te; credinţa ta te-a mântuit.
20.Şi fiind întrebat de farisei când va veni împărăţia lui Dumnezeu, le-a răspuns şi a zis: Împărăţia lui Dumnezeu nu va veni în chip văzut.
21.Şi nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.
22.Zis-a către ucenici: Veni-vor zile când veţi dori să vedeţi una din zilele Fiului Omului, şi nu veţi vedea.
23.Şi vor zice vouă: Iată este acolo; iată, aici; nu vă duceţi şi nu vă luaţi după ei.
24.Căci după cum fulgerul, fulgerând dintr-o parte de sub cer, luminează până la cealaltă parte de sub cer, aşa va fi şi Fiul Omului în ziua Sa.
25.Dar mai întâi El trebuie să sufere multe şi să fie lepădat de neamul acesta.
26.Şi precum a fost în zilele lui Noe, tot aşa va fi şi în zilele Fiului Omului:
27.Mâncau, beau, se însurau, se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie şi a venit potopul şi i-a nimicit pe toţi.
28.Tot aşa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, şi zideau,
29.Iar în ziua în care a ieşit Lot din Sodoma a plouat din cer foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi,
30.La fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului.
31.În ziua aceea, cel care va fi pe acoperişul casei, şi lucrurile lui în casă, să nu se coboare ca să le ia; de asemenea, cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi.
32.Aduceţi-vă aminte de femeia lui Lot.
33.Cine va căuta să-şi scape sufletul, îl va pierde; iar cine îl va pierde, acela îl va dobândi.
34.Zic vouă: În noaptea aceea vor fi doi într-un pat; unul va fi luat, iar celălalt va fi lăsat.
35.Două vor măcina împreună; una va fi luată şi alta va fi lăsată.
36.Doi vor fi în ogor; unul se va lua altul se va lăsa.
37.Şi răspunzând, ucenicii I-au zis: Unde, Doamne? Iar El le-a zis: Unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
Capitolul 18

1.Şi le spunea o pildă cum trebuie să se roage totdeauna şi să nu-şi piardă nădejdea,
2.Zicând: Într-o cetate era un judecător care de Dumnezeu nu se temea şi de om nu se ruşina.
3.Şi era, în cetatea aceea, o văduvă, care venea la el, zicând: Fă-mi dreptate faţă de potrivnicul meu.
4.Şi un timp n-a voit, dar după acestea a zis întru sine: Deşi de Dumnezeu nu mă tem şi de om nu mă ruşinez,
5.Totuşi, fiindcă văduva aceasta îmi face supărare, îi voi face dreptate, ca să nu vină mereu să mă supere.
6.Şi a zis Domnul: Auziţi ce spune judecătorul cel nedrept?
7.Dar Dumnezeu, oare, nu va face dreptate aleşilor Săi care strigă către El ziua şi noaptea şi pentru care El rabdă îndelung?
8.Zic vouă că le va face dreptate în curând. Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?
9.Către unii care se credeau că sunt drepţi şi priveau cu dispreţ pe ceilalţi, a zis pilda aceasta:
10.Doi oameni s-au suit la templu, ca să se roage: unul fariseu şi celălalt vameş.
11.Fariseul, stând, aşa se ruga în sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca şi acest vameş.
12.Postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câştig.
13.Iar vameşul, departe stând, nu voia nici ochii să-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului.
14.Zic vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalţă pe sine se va smeri, iar cel ce se smereşte pe sine se va înălţa.
15.Şi aduceau la El şi pruncii, ca să Se atingă de ei. Iar ucenicii, văzând, îi certau.
16.Iar Iisus i-a chemat la Sine, zicând: Lăsaţi copii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca aceştia.
17.Adevărat grăiesc vouă: Cine nu va primi împărăţia lui Dumnezeu ca un prunc nu va intra în ea.
18.Şi L-a întrebat un dregător, zicând: Bunule Învăţător, ce să fac ca să moştenesc viaţa de veci?
19.Iar Iisus i-a zis: Pentru ce Mă numeşti bun? Nimeni nu este bun, decât unul Dumnezeu.
20.Ştii poruncile: Să nu săvârşeşti adulter, să nu ucizi, să nu furi, să nu mărturiseşti strâmb, cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta.
21.Iar el a zis: Toate acestea le-am păzit din tinereţile mele.
22.Auzind Iisus i-a zis: Încă una îţi lipseşte: Vinde toate câte ai şi le împarte săracilor şi vei avea comoară în ceruri; şi vino de urmează Mie.
23.Iar el, auzind acestea, s-a întristat, căci era foarte bogat.
24.Şi văzându-l întristat, Iisus a zis: Cât de greu vor intra cei ce au averi în împărăţia lui Dumnezeu!
25.Că mai lesne este a trece cămila prin urechile acului decât să intre bogatul în împărăţia lui Dumnezeu.
26.Zis-au cei ce ascultau: Şi cine poate să se mântuiască?
27.Iar El a zis: Cele ce sunt cu neputinţă la oameni sunt cu putinţă la Dumnezeu.
28.Iar Petru a zis: Iată, noi, lăsând toate ale noastre, am urmat Ţie.
29.Şi El le-a zis: Adevărat grăiesc vouă: Nu este nici unul care a lăsat casă, sau femeie, sau fraţi, sau părinţi, sau copii, pentru împărăţia lui Dumnezeu,
30.Şi să nu ia cu mult mai mult în vremea aceasta, iar în veacul ce va să vină, viaţă veşnică.
31.Şi luând la Sine pe cei doisprezece, a zis către ei: Iată ne suim la Ierusalim şi se vor împlini toate cele scrise prin prooroci despre Fiul Omului.
32.Căci va fi dat păgânilor şi va fi batjocorit şi va fi ocărât şi scuipat.
33.Şi, după ce Îl vor biciui, Îl vor ucide; iar a treia zi va învia.
34.Şi ei n-au înţeles nimic din acestea, căci cuvântul acesta era ascuns pentru ei şi nu înţelegeau cele spuse.
35.Şi când S-a apropiat Iisus de Ierihon, un orb şedea lângă drum, cerşind.
36.Şi, auzind el mulţimea care trecea, întreba ce e aceasta.
37.Şi i-au spus că trece Iisus Nazarineanul.
38.Şi el a strigat, zicând: Iisuse, Fiul lui David, fie-Ţi milă de mine!
39.Şi cei care mergeau înainte îl certau ca să tacă, iar el cu mult mai mult striga: Fiule al lui David, fie-Ţi milă de mine!
40.Şi oprindu-Se, Iisus a poruncit să-l aducă la El; şi apropiindu-se, l-a întrebat:
41.Ce voieşti să-ţi fac? Iar el a zis: Doamne, să văd!
42.Şi Iisus i-a zis: Vezi! Credinţa ta te-a mântuit.
43.Şi îndată a văzut şi mergea după El, slăvind pe Dumnezeu. Şi tot poporul, care văzuse, a dat laudă lui Dumnezeu.
Sfânta Evanghelie după Ioan
1
2
3
4
5
6
7
8
9
14

Capitolul 14
1.Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine.
2.În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc.
3.Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu.
4.Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea.
5.Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea?
6.Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.
7.Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
8.Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns.
9.Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl?
10.Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui.
11.Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea.
12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.
13.Şi orice veţi cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul.
14.Dacă veţi cere ceva în numele Meu, Eu voi face.
15.De Mă iubiţi, păziţi poruncile Mele.
16.Şi Eu voi ruga pe Tatăl şi alt Mângâietor vă va da vouă ca să fie cu voi în veac,
17.Duhul Adevărului, pe Care lumea nu poate să-L primească, pentru că nu-L vede, nici nu-L cunoaşte; voi Îl cunoaşteţi, că rămâne la voi şi în voi va fi!
18.Nu vă voi lăsa orfani: voi veni la voi.
19.Încă puţin timp şi lumea nu Mă va mai vedea; voi însă Mă veţi vedea, pentru că Eu sunt viu şi voi veţi fi vii.
20.În ziua aceea veţi cunoaşte că Eu sunt întru Tatăl Meu şi voi în Mine şi Eu în voi.
21.Cel ce are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte; iar cel ce Mă iubeşte pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui.
22.I-a zis Iuda, nu Iscarioteanul: Doamne, ce este că ai să Te arăţi nouă, şi nu lumii?
23.Iisus a răspuns şi i-a zis: Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi, şi vom veni la el şi vom face locaş la el.
24.Cel ce nu Mă iubeşte nu păzeşte cuvintele Mele. Dar cuvântul pe care îl auziţi nu este al Meu, ci al Tatălui care M-a trimis.
25.Acestea vi le-am spus, fiind cu voi;
26.Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăţa toate şi vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu.
27.Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoşeze.
28.Aţi auzit că v-am spus: Mă duc şi voi veni la voi. De M-aţi iubi v-aţi bucura că Mă duc la Tatăl, pentru că Tatăl este mai mare decât Mine.
29.Şi acum v-am spus acestea înainte de a se întâmpla, ca să credeţi când se vor întâmpla.
30.Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine stăpânitorul acestei lumi şi el nu are nimic în Mine;
31.Dar ca să cunoască lumea că Eu iubesc pe Tatăl şi precum Tatăl Mi-a poruncit aşa fac. Sculaţi-vă, să mergem de aici.
Iata cum putem sa ne apăram oarecum de infectia cu, Coronavirus:


26 feb. 2020 - UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de ...

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE NOUL CORONAVIRUS (Covid-19)



10 elemente comportamentale care trebuiesc urmate:

    1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
    2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
    3. Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
    4. Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
    5. Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
    6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
    7. Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
    8. Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
    9. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
    10. Animalele de companie nu transmit coronavirus.
      1. Spălați-vă mâinile de multe ori

Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.

Spălarea mâinilor elimina virusul.

      1. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute

Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.

      1. Nu vă atingeți ochii , nasul și gura cu mâinile

Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.
Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .
      1. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți
Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.
      1. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul
Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.
Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.
      1. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool
Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.
      1. Utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave
Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).
UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.
      1. Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase
Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).
      1. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile
Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.
10.-Animalele de companie nu transmit coronavirus
În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.
                                   Cu dragoste,Maria.

Rezultate Căutare


Rezultate de pe we


55 de comentarii:

  1. Coronavirusul de la mincatorii de tiritoare e mult mai periculos,vor murii milioane mai ale salbii a caror sistem imunitar nu au ajuns niciodata in contact cu asa ceva,vor muri multi din cei mai sanatosi pe linga copii si pensionari.
    Unii spun ca asta ar fi si scopul, sa ramina banii amaritilor cotizatiile de o viata,tot la cei bogati..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Virusul a fost "fabricat", nu e nici o gripa kinezească- ei au fost scenariul ideal pt. Raspândire.
    S.a vorbit de aceasta pandemie din noiembrie 19 (vezi Event 201) si s sa vedeti ca totul a fost pus la cale.
    Vizeaza persoanele in vârstă ca sistemul de Asigurări Sociale (casele de pensii, de ex.) nu mai fac față.
    Suntem in in f unui scenariu scăpat de sub control, piețele financiare au intrat in cădere liberă , se evaporează miliarde zilnic, e precursorul următorului război mondial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot face slujba in Patriarhie intr-un cadru restrins ( citiva preoti si calugari ) si o vor transmite pe Trinitas TV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand iesti fizic in Sfanta biserica,nu se còmpara cu slujba transmisa la Triimitas! Eu va spun din experienta! Maria H

      Ștergere
  4. Decamdata primarii cautatori de adaposturi pentru izolarea celor ce intra in tara ,s-a implinit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca bisericile se închid atunci unde se vor duce oamenii cui sa-ti spui durerea și necazurile .Eu însă spun așa chiar de-ar fi sa iau virusul nu-l las pe Hristos numi pasa de acest virus bucuria cu care merg la biserică e mai mare decât frica de virus.Destul in viața am fost indiferenta fata de Iisus.Nu va fie frica fraților e mai mare Dumnezeu decât acest virus.Cu drag .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine, fa ce vrei, dar cu Dumnezeu poți vorbi oricând și chiar oriunde, în gând sau cu voce tare, cel mai bine e în liniștea casei,în camera!

      Ștergere
    2. 12:31 E încă greu de priceput, Domnul Isus Mântuitorul nu stă în biserică ridicată de mâini omenești, UNDE SUNT 2-3 ADUNAȚI IN NUMELE MEU, Eu sunt acolo. Faceți rugăciuni și cereri în numele meu. Cine are urechi de auzit să audă. Ai o biblie în casă? Nu ai, cere. Citește.

      Ștergere
    3. Anonim 12.31 frumos spus! Felicitari! Ce bine ar fi,daca toti ar gandi ca dumneavoastra! Maria H9

      Ștergere
  6. oare nu au mai fost epidemii? de ciuma, de holera, de tifos... si atunci credinciosi si Preoti mergeau in procesiuni cu Sfintele Icoane si cu Sfintele Moaste pentru stoparea epidemiilor; oare Dumnezeu si Maica Domnului, cu Sfintele Puteri Ceresti, cu Sfantul Arhanghel Rafail, cu Sfintii Haralambie, Paraschiva, Nichifor Leprosul, Calinic de la Cernica, Filofteia... nu mai lucreaza azi in lume? ni s-a comunicat stirea ca varful epidemiei va fi tocmai de Paste... de ce nu s-a spus o data si s-a spus tocmai Sarbatoarea Pastilor ? sa dea Dumnezeu sa putem participa toti la Slujba celui mai mare Praznic al Crestinatatii - Invierea Domnului ! Doamne al Puterilor Fii cu noi, ca pe altul afara de Tine nu stim!

    RăspundețiȘtergere
  7. De asemenea, urmare a noilor măsuri luate de către autorităţi privind limitarea răspândirii coronavirusului COVID-19, se suspendă săvârşirea Tainei Sfântului Maslu din zilele de joi, pentru copii şi bătrâni din aşezămintele sociale, până la posibilitatea reluării”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Tomisului, citat de Agerpres.
    Citeşte întreaga ştire: Slujbele vor avea în exteriorul lăcaşelor de cult, anunță Arhiepiscopia Tomisului

    de raspuns la intrebarea:

    de ce -chipurile -Taina Sfantului Maslu nu MAI are SUFICIENTA putere vindecatoare ?

    unii oameni poate nu stiu asta dar Episcopii (preinchipuirea ingerilor) stiu; de ce nu-L marturisesc pe Hristos si Lucrarile Lui?

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.libertatea.ro/stiri/preotii-din-tecuci-baga-spaima-locuitorii-2909831

    de vazut, la finalul epidemiei, situatia imbolnavirilor cu cornavirus din tecuci
    daca nu vor fi probleme atunci speram ca si necredinciosii sa devina credinciosi si sa marturiseasca Adevarul
    pentru cine nu cunoaste, Crucea este arma impotriva diavolului; daca-l biruie pe capul rautatilor atunci inseamna ca poate birui si rautatile lui, gen cornavirusul...si Crucea ajuta pe toti care cred in puterea ei

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este doamna Maria,a cam băgat panica in oameni,
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să avem pace si liniste in tara noastra.
    Acum trebuie sa fim atenti,Asa cum spuneti igiena in primul rand si credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc, o zi binecuvântată tuturor românilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am fost ieri seara intr-un Lidl din Buc. pe la ora 17.00.Erau
    cozi de 20 de m si tuseau o gramada mai ceva ca in toate spitalele de plamani la un loc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aia sunt sefii nostri. Lipiti cu curul pe scaune, nici in al 12-lea ceas nu se ridica..Poate sa arda, si ce daca? Stau acolo pe scaunele si toaca hartii tot programul. Daca o tara se tine.pe.hartii..e bine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Rugăciune specială pentru încetarea noii epidemii

    https://basilica.ro/rugaciune-speciala-pentru-incetarea-noii-epidemii/

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu ma tem, m am si impartasit. Dar este intradevar o mare intrebare de ce nici o fata bisericeasca nu a iesit sa ne spuna ceva, sa ne imbarbateze. Sa se roage cu noi, sa iasa cu icoanele facatoare de minuni si cu moaste pe strazi? De ce tac malc? Avem nevoie de imbarbatarea si sustinerea bisericii. Sa vina si ei spre noi nu doar noi in biserici, care sper sa nu se inchida.Preotii nu au fost si vad ca nici acum nu sunt alaturi de noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:06 teama este un sentiment uman dar, nu vine de la Domnul, este lucrarea celui rău. Caută adevărul, cine a făcut icoanele? Nu cumva omul? Tot ce este facut de om este supus păcatului. Tot ce vine de sus vine de la Dumnezeu Isus Mîntuitorul. Totul este să crezi. Îndoiala ,teama nu e de la Dnu.

      Ștergere
  14. Tariceanu;Presedintele Iohannis iresponsabil,o Golaneala de-a Alba Neagra,bataie de joc la adresa romanilor dupa ce ministri au fost audiat cu citeva minute inaintea votului sa retragi candidatura lui Citu si sa prelungeasca criza.

    RăspundețiȘtergere
  15. CADEREA GUVERNULUI ???
    9 Martie 2020,ora 23,23 !
    Iresponsabilul de catu fuge de mandat fix in plina criza epidemiologica.

    RăspundețiȘtergere
  16. PONTA;PNL-ul mai periculos ca coronavirusul sa-ti retragi premierul propus inaintea votului,ar prebui toti impuscati pentru tradare Citu,Orban Iohannis si toti ai lor..

    RăspundețiȘtergere
  17. Barna;Presedintele un joc politic ordinar o bataie de joc la adresa romanilor referindu-se la a doua retragere a liberalilor inaintea de votul parlamentului pentru investitura ,de data asta a lui Citu..

    RăspundețiȘtergere
  18. pt 12 martie 14:06-PREOTII DAR MAI ALES MARII PRELATI-cred in DUMNEZEU atat cat le-a fost dat-de ce sf pr ARSENIE BOCA nu este canonizat?-pentru ca sunt reticenti la minunile lui-UITATIVA LA PATRIARH CUM FACE CRUCEA IN SILA-care se face drept PE UMERI-ce credinta ne invata ei sa avem daca nu se dau ei spre exemplu !fericiti cei care au cunoscut preoti cu daruri si ii peamaresc si azi-deci nici in pandemie nu ies de frica virusului sa spuna lumii ca MARE ESTE DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SI SFINTII

    RăspundețiȘtergere
  19. MARIA, ești un om minunat, Dnu Isus să te binecuvinteze și să te țină în Harul Său.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok12 martie 2020, 17:45
      Cu lacrimi,iti multumesc din toata inima !

      Ștergere
  20. Bine punctat cu semnul sfintei cruci. Cuvioasa Palaghia din Rezani ne-a transmis prin finul sau sa nu luam nici binecuvantare de la preotii care isi fac gresit semnul sfintei cruci. Asta prevesteste venirea antihristului. Film pe YouTube Cuvioasa Palaghia din Rezani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce inseamna anticrist?

      Ștergere
    2. Mesia asteptat de evrei care va veni in numele sau. Sfintii parinti zic ca va fi nascut de o femeie din al doisprezecelea neam de desfranate si un preot ortodox iar cand va avea 12ani va Intra satana in el. La inceput evreii nu-si vor da seama dar vor intelege dupa ce va deveni imparat peste tot pamantul. Daca vom avea razboi atunci imediat vine si antihrist.

      Ștergere
    3. Va fi cea mai mare prigoana pentru crestini in timpul lui.

      Ștergere
  21. În aprilie apare vaccinul. Ghiciți cine îl va scoate? Da aceiași care au lansat zvonul că infecția cu coronavirus vine dintr-un laborator apropiat de acea piață de animale din China. Unde mai pui că această companie care spune că va scoate vaccinul spune că îl pot scoate așa rapid deoarece ei îl aveau că este identic cu un vaccin care îl dezvoltau ei pentru păsări.... ce potriveală. Compania se numește Migal și țara este israel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legătura dintre israel și america este cunoscută bine. Au existat doar două mari focare unul în China celalalt în Italia focarul din Italia a pornit de la doi turiști chinezi. Cazuri cu indivizi care au purtat virusul și în alte zone sunt multe dar surpriză nu au dezvoltat așa mari focare ca cel din China și Italia. La ora actuală 30.000 de soldați americani vin în bazele armate din toată Europa soldați fără nici o protecție, mască etc. Întrebați oficialii americani de ce soldații americani nu poartă mască au răspuns că ei sunt americani și sunt sănătoși. Aide bre?! De ce nu spuneți că sunt vaccinați cu vaccinul anti-coronavirus??

      Ștergere
    2. Asa este,vin ca sa vina cu un motiv,sa faca ei ordine fara masti,fara vaccinuri!??Vin cu un motiv;sigur.Si chinezii acum au inceput sa vina in Italia cu ajutoare...Da ce naiba,la ei gara,s-a terminat cu virusul?acuma se duc sa ajute!?E o intreaga cacialma aici,va spun,dar pina la urma se va afla si adevarul...Trump zice ca de aceea se raspindeste la noi in Europa,ca nu am fost pregatiti si nu am putut face fata...Oare nu-l schimba si pe rautaciosul asta de la cirma tarii!?!?

      Ștergere
    3. Dr. Chen Katz de la institutul de cercetări Migal Galilee Israel a declarat ,, vaccinul nostru va fi cel mai eficient pentru a ucide virusul Covid-19,, Oare de ce?

      Ștergere
  22. 12 martie 21:23-TOT EVREII=MASONI -vor sa fie conducatorii tuturor-si tot ei isi baga nasul in treburile tuturor statelor- ca sa nu spun cat ii urasc pe cei care le demasca intentiile criminale-vezi-i DOAMNE

    RăspundețiȘtergere
  23. Nimic nu se va schimba în bine pînă mentalul colectiv nu se transformă. Luați le pe toate ca din mîna Domnului, oare mîna Lui s-a scurtat? Ochii Lui nu mai văd? Cine a făcut cerul și pămîntul? Stați acasă puneți'vă pe genunchi citiți scriptura cu credință și veți vedea lucruri mari. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  24. ".....
    Cheia este la sfârșitul poveștii!
    Pentru cei nerăbdători, e povestea despre cum ajungi de la o pandemie la Revelația 13:16 în mod științific - adică la implant. Cu date certe. Este singura informație de care aveți nevoie în această viață, deci faceți-va timp, și citiți!
    Pașii sunt:
    ...
    5. Tehnic vorbind, este posibil ca un vaccin să injecteze și ID-ul (adică adresa electronică a contului) direct in ADN care așa, e modificat pentru "vecie" prin tehnologia CRISPR. - Acesta este "Semnul Fiarei" dextrogir; adică "de mâna dreaptă față de axă/ frunte", ...
    6. Tehnic vorbind, ID-ul poate fi injectat intr-o zonă aparent neutră a ADN-ului persoanei, numită" junk-DNA" - adică "gunoi ADN" - cam 90% din ADN! Insa nu este gunoi, ... , odată modificat ești un zombie. (vezi Rev. 14:11). Ai pierdut "antena fractala naturala" la frecvența ta.
    ........."
    https://telegra.ph/EVENT-201-02-26

    RăspundețiȘtergere
  25. http://epochtimes-romania.com/news/lancet-virusul-wuhan-ramane-in-tesuturile-celor-infectati-cinci-saptamani---298706

    RăspundețiȘtergere
  26. Pelinul dulce sau pelinita, planta care distruge 98% din celulele canceroase
    https://unica.md/sanatate/doctorul-din-pagina-ta/planta-care-distruge-98-din-celulele-canceroase/

    RăspundețiȘtergere
  27. https://m.activenews.ro/stiri/Rabin-israelian-Raspandirea-coronavirusului-este-pedeapsa-cereasca-pentru-gazduirea-paradelor-homosexualilor-160497

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.justitiarul.ro/coronavirusul-european-o-perdea-de-ceata-pentru-ce-se-pregateste-prin-asa-zisul-exercitiu-de-aparare-europe-defender-20/

    RăspundețiȘtergere
  29. https://3dots.ro/externe/renumit-epidemiolog-chinez-pandemia-de-covid-19-s-ar-putea-sfarsi-in-luna-iunie-13005.html

    RăspundețiȘtergere
  30. https://m.adevarul.ro/locale/buzau/leurda-planta-minuni-sanatate-ajuta-1_5ca46a9d445219c57e0822dd/index.html

    RăspundețiȘtergere
  31. Pelinul dulce sau pelinita, planta care distruge 98% din celulele canceroase

    https://unica.md/sanatate/doctorul-din-pagina-ta/planta-care-distruge-98-din-celulele-canceroase/

    RăspundețiȘtergere
  32. https://www.justitiarul.ro/noua-ordine-mondiala-sfarsitul-libertatii-oamenilor-si-nasterea-statului-politienesc-global/

    RăspundețiȘtergere
  33. https://m.youtube.com/watch?v=Pnnl9SnGcrg
    Coronavirusul sau calul galben al Apocalipsei

    RăspundețiȘtergere
  34. Andrei Sorin:
    Acum, cand avem aceasta epidemie, ce vom face noi, crestinii? Cata lume va fi putin credincioasa? Cati isi vor pierde curajul? Foarte multi! Si vor incepe sa-i ceara socoteala lui Hristos, ca cel mai simplu este sa faci asta cu cei blanzi si smeriti.
    Cine este smerenia absoluta? Hristos Insusi!
    Cum sa rezistam in aceste vremuri grele care deja ne-au ajuns, in fata slabei credinte si a imputinarii sufletesti?
    Sa devenim marturisitori!

    RăspundețiȘtergere
  35. http://www.justitiarul.ro/coronavirusul-european-o-perdea-de-ceata-pentru-ce-se-pregateste-prin-asa-zisul-exercitiu-de-aparare-europe-defender-20/

    RăspundețiȘtergere
  36. https://www.justitiarul.ro/vaccinarea-obligatorie-un-abuz-al-globalistilor/

    RăspundețiȘtergere
  37. https://www.justitiarul.ro/isteria-covid-19-pretext-pentru-legi-abuzive-si-limitarea-drepturilor-omului/

    RăspundețiȘtergere
  38. http://www.justitiarul.ro/coronavirusul-si-legea-vaccinarii-cu-forta/

    RăspundețiȘtergere
  39. https://www.produsemanastiresti.ro/blog/articole-duhovnicesti/parinte-ce-e-cu-virusul

    RăspundețiȘtergere
  40. https://www.produsemanastiresti.ro/blog/articole-duhovnicesti/cuviosul-ambrozie-lazaris-vor-veni-ani-grei-dar-nu-va-temeti

    RăspundețiȘtergere