marți, 10 martie 2020

HOTII !!! DOAMNEI MARIA HANDIC ,I S-AU FURAT SI PUŢINELE LEMNE PE CARE LE MAI AVEA !

   Prieteni dragi, 
Am primit un telefon ieri 4 martie 2020, de la dna MARIA HANDIC care cu lacrimi in ochi si-n glas ,imi spunea ca i s-au furat in noaptea de 3 spre 4 martie,puţinele lemne pe care le mai avea doar pentru cateva zile.
A anuntat POLITIA au venit la dansa acasa, dar nu au facut nimic,asa cum spune doamna.Au venit ,au vazut si ia hotul care venise cu caruta noaptea,de unde nu-i.Daca nu are mai multe detalii,nu au cum s-o ajute.
Doamna MARIA HANDIC plangea la telefon si m-a rugat sa fac public necazul ei.Lemnele pe care le mai avea doar pentru cateva zile, erau intr-o magazie in curtea casei.Hotii au bagat caruta in curte si asa au furat tot!
Si totusi a apărat-o Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului pe dna Handic,pentru ca nu a auzit niciun zgomot in curte si nu a iesit afara .Daca iesea si-i surpindea pe hoti,probabil ca acolo ramanea.
Din păcate,doamna MARIA HANDIC sta in frig alaturi de baiatul ei grav bolnav,in timp ce hotii care nu vor fi prinsi niciodata,deoarece ,nimeni nu-i va deranja cu cautarile,si se vor incalzi la lemnele furate de la o doamna in varsta de 80 de ani.Asa este la noi in Romania,se fura orice si oricat, dar nu sunt prinsi niciodata.
Sa incercam dragii mei, s-o ajutam pe dna HANDIC sa-si poata procura alte lemne,macar sa iese din luna MARTIE.(dna locuieste in zona de munte si e frig)
Iata povestea trista a dnei MARIA HANDIC pentru cei care nu o cunoaste:
                                         

                                                         Dragii mei,

M-a sunat in aceasta seara dna Maria Handic , si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public cateva randuri de suflet,prin care ne roaga din toata inima ca s-o ajutam fiecare cat putem si cum putem, ca sa-si poata cumpara cateva lemne de foc.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil,s-o ajutam sa-si cumpere cateva lemne de foc.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                                         Va multumesc din suflet dragilor si va rog din toata inima sa dam o mana de ajutor pentru ca aceste doua suflete sa aiba minimul de caldura in casa.
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

P..S.
Sau poate cineva are lemne mai multe si ar putea sa o ajute si pe dna Handic.
Sunati-o va rog frumos:
Telefon : 0725646379

22 de comentarii:

  1. Foie verde și'o lalea
    Fie pâinea câtcde rea
    Chiar aici,în țara ta
    Tot ți'o fură cineva..
    Hoți și tâlhari la drumul mare,au ajuns românii,d-na Maria. Atât acasă cât și în străinătate,de'aia nu ne mai suportă nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tem ca ai dreptate...De romani nu se prinde crestinismul asa cum de gâște nu se prinde apa. La asa popi si politicieni, asa enoriasi!

      Ștergere
    2. Dar...voi, ce rasă sunteți.

      Ștergere
  2. Dacă de treizeci de ani a votat doar hoții, primește rasplata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca,ganditi asa! O vorba buna ar fi contatt mult!Nu va risipiti timpul cu rautati!O rugaciune ptr.cel amarat prinde bine! Maria H

      Ștergere
    2. Pacat ca,ganditi asa! O vorba buna ar fi contatt mult!Nu va risipiti timpul cu rautati!O rugaciune ptr.cel amarat prinde bine! Maria H

      Ștergere
    3. 14.02.Care din ei nu sunt hoti?Am dori sa stim pe cine sa votam,Multumesc anticipat.

      Ștergere
    4. Ai o obsesie,te macina,iti afecteaza mintea si corpul

      Ștergere
    5. 17.23,la cine te referi ca nu am inteles?

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Anit, a reclamat deja dna Maria Handic la Politie.
      Au fost cei de la Politie acolo dar nu s-a rezolvat nimic. Politia nu i-a gasit pe hoti astfel incat doamna Maria Handic sa-si recupereze lemnele de care are atat de mare nevoie ea si fiul sau care este bolnav.
      E greu cand stai la casa si nu ai cu ce sa incalzesti.

      Ștergere
    2. Am facut reclamatie si au venit panna la mine,din pacate...nici un raspuns! Ma asteptam la asta! Cune sau cei care au furat nu o sa recunoasca! Maria H

      Ștergere
    3. Maria H ai sustinut PSD in speranta ca o vei duce mai bine. Iata ca te-ai inselat amarnic. Nici primaria, nici alte institutii, nici antena 3, televiziunea hotilor nu ti-au sarit in ajutor.Imi pare sincer rau pentru ca treci la anii dumitale prin asemenea incercari grele. Dumnezeu sa te ajute si sa-ti lumineze mintea si sa-ti usureze viata!

      Ștergere
  4. Se pare ca sucurile cu chinina blocheaza intrarea coronavirusului Apa Tonica

    RăspundețiȘtergere
  5. Păcat ca luati in deradere o biata doamna care este supărată,singura cu un copil cu probleme,văduva si cred ca este si in varsta,păcat.
    Doamna Maria H.ce sa va spun BUNUL Dumnezeu sa va întărească și să va dea sanatate.
    Este neplăcut ca semeni ai noștri recurg la asemenea fapte,fără să se gândească la situația dv.
    Sa va întărească BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos! Cu drag Maria H

      Ștergere
    2. Masinca, doamna s-a luat singura in „deradere” cand a ales hotia in locul cinstei si onoarei doar pentru ca niste conducatori vremelnici s-au apucat sa mituiasca populatia cu bani fara valoare pentru a fi alesi si lasati sa fure fara a ajunge la inchisoare.Iata si reversul. Ce alegi, aia ai in final.E trista situatia doamnei dar poate invata ceva din toate astea.

      Ștergere
  6. Vezi daca te grabesti 18. 52
    Apa tonica, tonic water

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma copii, singurul remediu ai sa multumim ingerului de paza de om care schimba apa moarta din noi cu apa vie luata de la cele sapte izvoare cu apa vie din bucegi intre orele 0 si 4. Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere